DSV SOLUTIONS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DSV SOLUTIONS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 406.758.414

Publication

09/10/2013
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,

ion

NEERGELEGD

3 0 SEP. 2013

( 111 BANK VAN t<:3Ot'l C \ ND EL TiFrevNT

1.13111J1310 i

0406 758 414

DSV SOLUTIONS

Onclememin9snf Benaming

(voluit) (verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetgif : Eddastraat21, 9042 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte herbenoeming commissaris, benoeming bestuurder

De algemene vergadering van 10 mei 2013 heeft de commissaris KPMG, vertegenwoordigd door de heer Serge Cosijns, voor een periode van 3 jaar herbenoemd. Zijn opdracht zal een einde nemen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering over boekjaar 2015, te houden in 2016.

De algemene vergadering heeft de heer Peter van der Maas, wonende te Gentsestraat 24, 4822 XC Rilland, Nederland definitief tot bestuurder van de vennootschap benoemd voor een periode van 6 jaar. Zijn opdracht zal een einde nemen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering over boekjaar 2018, te houden in 2019.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd.

(getekend)

Peter van der Maas

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz van tank B versnelden : Recto . Naam est hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persoloM(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekenpng.

09/01/2015
ÿþ~ X í

nr)

;,~

mod 11.1

_'tri:. ' in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR B

~~~ 2 6 DEC.OCC 2014

3 1 ~i2~ nf ~

201a RECHTBANK ~',+n' T ~ EL(jfS~+N`T~%IrSB KOOPHANDE '

L,qp

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr :0406.758.414

Benaming {voluit) : DSV SOLUTIONS

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Eddastraat 21

9042 GENT

Onderwerp akte : DOELWIJZIGING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op zestien december tweeduizend veertien, door Meester Tim ' CARNEWAL, notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DSV Solutions", waarvan de zetel gevestigd is te 9042 Gent, Eddastraat 21, hierna "de Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft:

1° Wijziging van het doel van de Vennootschap door inlassing na de laatste alinea van artikel 3 van de.' statuten van de volgende tekst :

"De vennootschap heeft als bijkomend maatschappelijk doel de maatschappelijke integratie en de , inschakeling in het arbeidsproces van kortgeschoolde personen, zeer moeilijk te plaatsen werkzoekenden en ' zgn. kansengroepen met het oog op een duurzame tewerkstelling; inbegrepen het organiseren van begeleiding, opleidingen, vorming, kortom het organiseren van de volledige omkadering nodig voor duurzame tewerkstelling".

2° Bijzondere volmacht werd verleend aan Mevrouw Niki DELATHOUWER en Mijnheer GUINEE Olivier, beiden woonstkeuze gedaan hebbende te 9042 Gent, Eddastraat 21, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van, de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de ;

gecoordineerde tekst van de statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der,'

Registratierechten.

Tim CARNEWAL

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

006656*

ui

18/07/2013
ÿþVoor.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11,1

B ] In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

B tUlli!1,1J1,111 p

l

NEERGELEGD

0 0 ~lll.i ~3

RI~C~eA~K VA`1 `

~ _KOOPï~i L TE C.E?~T

Ondernemingsar : 406.758.414

Benaming (voluit) : DSV SOLUTIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 9042 Gent, Eddastraat 21

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING - ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVER-

;; NEMENDE VENNOOTSCHAP - KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING - ONTSLAG BESTUURDERS

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op dertig juni tweeduizend dertien, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden',, neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering' van de naamloze vennootschap "DSV SOLUTIONS", gevestigd te 9042 Gent, Eddastraat 21, ingeschreven in, het rechtspersonenregister van Gent met ondernemingsnummer 0406.758.414, onder meer:

1) beslist heeft tot goedkeuring van de fusie door overneming van de naamloze vennootschap "DSV°' SOLUTIONS (AUTOMOTIVE)", gevestigd te 9000 Gent, Langerbruggestxaat 101, ingeschreven in het;; rechtspersonenregister van Gent met ondernemingsnummer 0477295,626, het al overeenkomstig en na; goedkeuring van het fusievoorstel en kennisneming van de verslagen van de raad van bestuur en van dei,

commissaris. I`

De commissaris, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van coöperatieve vennootschap met beperkte', aansprakelijkheid "KLYNVELD PEAT MARWICK GOERDELER, BEDRIJFSREVISOREN", gevestigd te 2550 Kontich, Prins Boudewijnlaan 241d, vertegenwoordigd door de heer Serge COSIJNS, bedrijfsrevisor,:: heeft overeenkomstig de bepalingen van artikel 695 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen een schriftelijk, verslag opgesteld op datum van achtentwintig mei tweeduizend en dertien. De conclusies van dit verslag luiden als volgt:

"Wij hebben het fusievoorstel door opslorping opgesteld door de bestuursorganen van DSV Solutions NV en; DSV Solutions (Automotive) NV onderzocht, dat betrekking heeft op de fusie door opslorping van DSV Solutions (Automotive) NV door DSV Solutions NV. Deze verrichting zal boekhoudkundig in werking treden: ;: op 1 januari 2013 om 0.00 uur, De verrichting wordt gerealiseerd volgens een ruilverhouding waarbij 259.636 aandelen van DSV Solutions NV worden toegekend voor 750 aandelen van DSV Solutions (Automotive) NV. De vooropgestelde fusie wordt vergoed door de uitgifte van 259.636 nieuwe gewone aandelen van DSV': Solutions NV, tijdens de Algemene Vergadering die beslist over de fusie.

De betrokken vennootschappen werden op identieke wijze gewaardeerd en meer bepaald op basis van de eigen vermogenswaarde. Deze methode heeft geleid tot een waarde van resp. 8.382.143,55 EUR voor DSV Solutions ' NV en 19,573.743,79 EUR voor DSV Solutions (Automotive) NV.

De ruilverhouding kwam tot stand door de verhouding van de waarde van een aandeel van elk der vennootschappen, zijnde 75,39 EUR voor DSV Solutions NV en 26.098,33 EUR voor DSV Solutions': (Automotive) NV>

Rekening houdend met een éénmalige afschrijvingskost op software en hardware die in de boeken van DSV,; ij Solutions (Automotive) NV werd geboekt tijdens boekjaar 2012 en waarvoor wij een verslag over det jaarrekening met voorbehoud uitbrachten, bedraagt het eigen vermogen van deze laatste vennootschap É; 20,295.503,22 EUR. De waarde van een aandeel van DSV Solutions (Automotive) NV zou in dat geval;: 27.060,67 EUR zijn geweest.

Zoals hoger vermeld, bestaat er op datum van onderhavig verslag geen formele goedkeuring door het:, Gemeentelijk Havenbedrijf Gent over de overdracht van de concessie. Er werd ons door het management bevestigd dat dit begin juni verwacht wordt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.t

Daarnaast merken we op dat, zoals in het fusievoorstel vermeld, er geen bodemattest beschikbaar is met `betrekking tot deze concessiegrond. Ook op datum van dit verslag is dit bodemattest niet beschikbaar,. AIs gevolg daarvan staat de raad van bestuur van de overnemende vennootschap, zoals ook vermeld in het fusieverslag, ervoor in dat de overnemende vennootschap, haar bestuurders en haar aandeelhouders in voorkomend geval unaniem zullen verzaken aan het recht om zicht te beroepen op enige nietigheid wegens de niet naleving van de geldende regelgeving.

Als besluit van de door ons uitgevoerde controlewerkzaamheden, in overeenstemming met de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en meer in het bijzonder deze met betrekking tot de controle van de fusie en splitsing van handelsvennootschappen, zijn wij van mening dat, rekening houdende met het feit dat de ultieme aandeelhouder van de in de fusie betrokken vennootschappen dezelfde is en rekening houdend met het feit dat de verhouding tussen beide aandeelhouders van de bij de fusie betrokken vennootschappen, namelijk DSV Solutions Holding AIS en DSV AIS, door de extra aandelen die eventueel zouden zijn gecreëerd indien met de impact van het vermelde voorbehoud zou zijn rekening gehouden, slechts een marginale wijziging zou hebben ondergaan, het gebruik van de waarde van het netto actief aanvaardbaar is voor de bepaling van de ruilverhouding, gezien het gemeenschappelijke belang van de aandeelhouders van beide vennootschappen en achten wij tevens de bepaling van de ruilverhouding in deze omstandigheden aanvaardbaar.

Kontich, 28 mei 2013

KPMG Bedrijfsrevisoren

vertegenwoordigd door

Serge Cosijns

- Bedrijfsrevisor"

De overgang geschiedt op basis van de balans afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf Alle rechten, plichten en verbintenissen, ontstaan vanaf één januari tweeduizend dertien, worden boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "DSV SOLUTIONS".

Kapitaal, reserves, provisies, schulden jegens derden, winst en verlies van de vennootschap "DSV ;. SOLUTIONS (AUTOMOTIVE)" worden vanaf voornoemde datum opgenomen in de jaarrekening van de overnemende vennootschap "DSV SOLUTIONS".

2) tengevolge van de fusie door overname van voormelde vennootschap wordt het geplaatst kapitaal van de overnemende vennootschap in totaal verhoogd met een bedrag van VIJFENZEVENTIGDUIZEND EURO (E 75.000,00) om het te brengen van TWAALF MILJOEN TWEEHONDERD VIJFENZESTIGDUIZEND EURO (E 12.265.000,00) op TWAALF MILJOEN DRIEHONDERD VEERTIGDUIZEND EURO (E 12.340.000,00).

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de uitgifte van TWEEHONDERD NEGENENVIJFTIGDUIZEND ZESHONDERD ZESENDERTIG (259,636) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde, allen volgestort, van de overnemende vennootschap "DSV SOLUTIONS", toe te kennen aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap in de verhouding tot hun aandelenbezit in de overgenomen vennootschap,

3) beslist heeft tot aanpassing van artikel 5 van de statuten aan de hierboven vermelde kapitaalverhoging en uitgifte van aandelen ingevolge de fusie als volgt:

"Het geplaatst kapitaal bedraagt TWAALF MILJOEN DRIEHONDERD VEERTIGDUIZEND EURO (E 12.340.000,00) en is verdeeld in DRIEHONDERD ZEVENTIGDUIZEND ACHTHONDERD EENENTWINTIG (370.821) aandelen zonder vermelding van waarde".

4) beslist heeft tot inlassing in de statuten van een nieuwe regeling inzake de samenstelling en de werking van

en de besluitvorming door de raad van bestuur en derhalve tot vervanging van de huidige artikelen 11 tot en

met 20 door de nieuwe artikelen 11 tot en met 20 als volgt:

Arti el elf

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie bestuurders, al

dan niet aandeelhouders van de vennootschap. In de gevallen en onder de voorwaarden gesteld door de wet kan

de raad van bestuur ook worden samengesteld uit twee leden.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering.

De duur van hun opdracht mag de zes jaar niet te boven gaan.

Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering.

De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen,

Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Ieder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad.

= Indien een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd dan moet die rechtspersoon een vaste

vertegenwoordiger aanduiden om haar in de uitoefening van dit mandaat te vertegenwoordigen. Deze vaste

vertegenwoordiger moet een natuurlijke persoon zijn en aandeelhouder, lid van het bestuur of werknemer van

I de rechtspersoon-bestuurder.

Wanneer de vennootschap is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van

-aandeelhouders-van-de vennootschap-.is-vastgesteId_dat devennootschap-niet.meer- dan twee -aandeelhouders J

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behotiuden aan het Belgisch Staatsblad

Voor-

- behquden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

` heeft, kan het bestuur van de vennootschap worden opgedragen aan twee bestuurders, tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Artikel vijftien

Ambtshalve is voor de uitoefening van de opdracht van bestuurders geen salaris voorzien, evenmin voordelen in natura.

Nochtans kan hen, bij beslissing van de algemene vergadering waarbij duidelijk bepaald wordt voor welke bestuurders en voor welke periode, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een bezoldiging worden toegekend, waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Artikel zestien

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Zodra en zolang de bestuurders een college vormen gelden voor hen de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg, leiding en toezicht. Onverminderd deze verplichtingen, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Artikel zeventien

Indien er drie of meer bestuurders zijn aangesteld, vertegenwoordigt de raad van bestuur als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden. Onverminderd (i) de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, (ii) de vertegenwoordiging in het kader van het directiecomité, (iii) de vertegenwoordiging in het kader van het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging door bijzondere voltnachthouders, wordt de vennootschap ten aanzien van derden in feite en in rechte rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden, waarvan één steeds de Voorzitter dient te zijn, zo deze aangesteld is.

Indien de vennootschap slechts twee bestuurders telt, wordt zij in en buiten rechte vertegenwoordigd door beide bestuurders, gezamenlijk handelend.

Indien de vennootschap een mandaat (zaakvoerder, bestuurder, lid van een directiecomité, vereffenaar) uitoefent in een andere vennootschap, dan wordt zij in de uitoefening van dit mandaat enkel geldig vertegenwoordigd door de daartoe aangestelde vaste vertegenwoordiger, die dient te voldoen aan de voorwaarden uiteengezet in artikel 11 hiervoor.

Artikel negentien

a/ Directiecomité

De raad van bestuur kan bij toepassing van artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad. De over te dragen bevoegdheden aan het directiecomité kunnen alle bestuursbevoegdheden zijn met uitzondering van de bestuursbevoegdheden die betrekking kunnen hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op handelingen die op grond van wettelijke bepalingen aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité is aangesteld is de raad van bestuur belast met het toezicht op dit comité.

De raad van bestuur bepaalt de voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, hun eventuele ontslagvergoeding, de duur van hun opdracht en de werkwijze. Indien een directiecomité werd aangesteld, kunnen twee leden, gezamenlijk handelend, de vennootschap vertegenwoordigen in zaken die tot de bevoegdheid van het directiecomité behoren.

b/ Dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur en de vertegenwoordigingsbevoegdheid dienaangaande kunnen worden toevertrouwd aan één of meer personen (al dan niet lid van de raad van bestuur) die handelen als orgaan van de vennootschap. , De raad van bestuur stelt de perso(o)n(en) belast met het dagelijks bestuur aan en legt de voorwaarden vast van zijn/hun aanstelling. Indien een of meer personen worden belast met het dagelijks bestuur, zonder dat deze worden verenigd in een college, dan heeft elke persoon belast met het dagelijks bestuur afzonderlijk handelend de macht om namens de vennootschap op te treden en haar te vertegenwoordigen binnen het kader van het dagelijks bestuur. Indien hij lid is van de Raad van Bestuur zal hij de titel `gedelegeerd bestuurder' dragen; zo niet zal hij de titel "General Manager" of "Algemeen Directeur" dragen,

c/. dl Bijzondere volmachten

Het orgaan dat overeenkomstig de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

moa 11.1

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

5) het ontslag geacteerd heeft dat met ingang van dertig juni tweeduizend dertien werd aangeboden door

navermelde bestuurders, te weten:

- mevrouw VAN NIEUWENHOVE Sandra Emma, wonende te 9890 Gavere, Baaigemstraat 166

- de heer ALMIND Brian Winther, wonende te 3600 Frederikssund, Bakkekammen 11 (Denemarken)

- de heer NIEUWENHUIS Jorrit, wonende te 4811 GH Breda, Boschstraat 28/a (Nederland).

De vergadering tevens beslist heeft niet in hun vervanging te voorzien,

Aldus is de raad van bestuur thans samen gesteld uit navermelde personen, welke allen benoemd werden tot

bestuurders voor een termijn van zes jaar, eindigend onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het

jaar 2018, door enerzijds de bijzondere algemene vergadering gehouden op 29 juni 2012, en anderzijds,

ingevolge cooptatie, door de raad van bestuur gehouden op 5 juli 2012, welke beslissingen werden

gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 29 oktober daarna, onder nummer 12177794, en '

waarbij de cooptatie van de heer Peter VAN DER MAAS werd bekrachtigd door de algemene vergadering, te

weten:

- de heer EJSING Brian Skovgaard, wonende te 5915 XD Venlo, Aan de Bronnen 16 (Nederland)

- de heer VAN DER MAAS Peter, wonende te 4411 DK Rilland, Gentsestraat 24 (Nederland)

- de heer LUND Jens Hesselberg, wonende te 2900 Hellerup, Hambros Alle 6 (Denemarken)

- de heer Andersen Jens Bjorn, wonende te 2920 Charlottenlund, Viggo Rothes Vej 33 (Denemarken).

' Volmacht

- De vergadering verleent volmacht, met mogelijkheid van indeplaatstelling, aan de burgerlijke vennootschap

onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GRANT THORNTON

ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN", gevestigd te 2600 Antwerpen (district Berchem),

Potvlietlaan 6, teneinde alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij om het even welke administratieve

diensten en overheden (waaronder de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de

Ondernemingsloketten en de diensten van de BTW) ingevolge onderhavige fusieoperatie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

neergelegd:

- afschrift van

de akte;

- volmacht;

- gecoördineerde

statuten

Voorbehouden aan het 'Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.05.2013, NGL 27.06.2013 13230-0522-042
23/05/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0406.758.414

Benaming

(voluit) : DSV Solutions

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Eddastraat 21, 9042 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Heerlegging en bekendmaking fusievoorstel

Uitgaande van de raden van bestuur van:

- de naamloze vennootschap DSV Solutions, met maatschappelijke zetel te 9042 Gent, Eddastraat 21, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met ondernemingsnummer 0406.758.414 (hierna "de overnemende vennootschap"); en

- de naamloze vennootschap DSV Solutions (Automotive), met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Langerbruggestraat 101, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met ondernemingsnummer 0477.295.626 (hierna "de over te nemen vennootschap");

werd onderhavig fusievoorstel opgemaakt ter attentie van en ter goedkeuring door de respectieve buitengewone algemene vergaderingen van aandeelhouders van voormelde vennootschappen, welke normaliter zullen gehouden worden in de loop van de maand juni 2013, of kort daarna.

De raden van bestuur van de overnemende vennootschap en de over te nemen vennootschap (hierna gezamenlijk "de betrokken vennootschappen") hebben het initiatief genomen ertoe strekkende een fusie door overneming door te voeren, waarbij het hele vermogen van de over te nemen vennootschap zal overgaan op de overnemende vennootschap en dit volgens de procedure ingesteld bij de artikelen 693 e.v. van het Wetboek van vennootschappen (hierna "de fusie").

De raden van bestuur van de betrokken vennootschappen leggen bij deze het fusievoorstel vast, dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectieve algemene vergaderingen van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen, en verbinden zich jegens elkaar te doen wat in hun macht ligt om tussen de betrokken vennootschappen een fusie tot stand te brengen.

1. De betrokken vennootschappen zijn:

a) De overnemende vennootschap: DSV Solutions NV

De ovememende vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft van een naamloze vennootschap. Haar maatschappelijke zetel is gevestigd te 9042 Gent, Eddastraat 21.

De overnemende vennootschap heeft als ondernemingsnummer 0406.758.414 en ressorteert onder he rechtspersonenregister van Gent.

Krachtens haar statuten heeft de ovememende vennootschap tot maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft tot doel alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het drijven van een expeditieonderneming in de meest uitgebreide zin, het verrichten van allerhande tolformaliteiten, het op- en overslaan alsmede het vervoeren of het doen vervoeren met alle vervoertechnieken van alle goederen in, naar, uit of door het binnen- en buitenland. Het verrichten of doen verrichten van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

V

ui

Maa word 11.1

,Jegt; = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

meubeltransporten in binnen- en buitenland, meubelberging, meubelbewaring en inboedelverpakking. Het vervoeren en doen vervoeren zowel te lande, ter zee als door de lucht. De vennootschap mag haar doel overal verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden, op allerhande manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt blijken, inbegrepen de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks, onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband hebben met het maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. Zij mag namelijk zonder dat deze opsomming beperkend weze, alle roerende en onroerende goederen verkopen, kopen en in huur nemen, verhuren en ruilen; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, toestaan, verkopen en afstaan; alle plaatsingen verrichten in roerende waarden, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, samensmelting, deelneming, financiële tussenkomst of om op het even welke andere manier in aile bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen. De algemene vergadering mag, mits naleving dienaangaande van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, het maatschappelijk doel verklaren, uitbreiden en wijzigen."

b) De over te nemen vennootschap: DSV Solutions (Automotive)

De laver te nemen vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft van een naamloze vennootschap. Haar maatschappelijke zetel is gevestigd te 9000 Gent, Langerbruggestraat 101.

De over te nemen vennootschap heeft als ondernemingsnummer 0477.295.626 en ressorteert onder het rechtspersonenregister van Gent.

Krachtens haar statuten heeft de over te nemen vennootschap tot maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft tot doel: het verlenen van diensten en alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op hel drijven van een logistieke onderneming in de meest uitgebreide zin

van het woord ten behoeve van derden zoals, maar niet beperkt tot het overslaan en behandelen van alle

goederen, het verrichten van alle douanebehandelingen alsmede het vervoeren en doen vervoeren met aile vervoerstechnieken in, naar en door het binnen- en buitenland. De vennootschap mag alle brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, exploiteren en afstaan.

Zij mag in België en in het buitenland aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dal van de vennootschap te bevorderen . Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij mag de opdracht van bestuurder uitoefenen in andere vennootschappen."

2. Algemeen

Internationale groepsstrategie DSV-groep

De voorgenomen fusie kadert in de financiële, sociaalrechtelijke en operationele integratie van de activiteiten van de over te nemen vennootschap in de overnemende vennoctschap. Deze integratie is een logische en noodzakelijke stap nadat de betrokken vennootschappen in de loop van 2006 ingevolge diverse aandelenoverdrachten onder de controle kwamen van dezelfde (meerderheids)aandeelhouder (DSV Solutions Holding AIS, behorende tot de DSV-groep). In 2011 heeft de overnemende vennootschap reeds de vennootschap DSV Solutions Puurs (met ondernemingsnummer 0403.446.061) via fusie overgenomen. Dit kaderde in dezelfde optiek.

De voorgenomen fusie maakt deel uit van een internationale groepsstrategie van de DSV-groep, waarbij een juridische vereenvoudiging en een rationalisering van de groepsactiviteiten wordt nagestreefd in de diverse landen waarin de g roep actief is. De internationale strategie beoogt aile activiteiten binnen dezelfde divisie te bundelen in één juridische entiteit,

De fusie is er aldus op gericht het  reeds aan de gang zijnde  integratie- en harmonisatieproces tussen de betrokken vennootschappen ook op juridisch vlak te verwezenlijken, teneinde als één enkele vennootschap te kunnen optreden die slechts één strategie hanteert ten aanzien van inzonderheid het personeel, de leveranciers en de klanten.

Vermindering aantal entiteiten  administratief

Door voormelde integratie zal er een centralisatie worden doorgevoerd van het bestuur, de administratie en de boekhouding alsook van de overige overheaddiensten van de betrokken vennootschappen. Dit alles heeft

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

een rationaliserend en kostenbesparend effect, Er zal bijgevolg een grotere efficiëntie kunnen worden bekomen op het vlak van rapportering, controlling, boekhouding, management informations systems en debiteurenopvolging.

Het is de intentie om vanaf 1 juli 2013 het materieel en het personeel juridisch samen te voegen. De fusie zal aldus een efficiëntere inzet van het personeel en van het materieel van de betrokken vennootschappen mogelijk maken.

Voor het overige zal de fusie leiden tot een vereenvoudiging op het vlak van de relaties met de klanten en de leveranciers, omdat alles via één organisatie en onder dezelfde benaming zal gebeuren.

Samenbrengen van gelijkaardige activiteiten

De betrokken vennootschappen hebben thans reeds aanverwante activiteiten. Na de fusie zullen beide vennootschappen ook werkelijk planmatig, organisatorisch en commercieel eenzelfde koers kunnen varen en onder één benaming naar buiten kunnen treden. De bestaande activiteiten kunnen voor het overige onverkort worden behouden.

Door de samenvoeging op vlak van personeel, materialen, systemen en processen, zal men kunnen genieten van een schaalvoordeel en derhalve de markt- en concurrentiepositie en de onderhandelingspositie naar derden toe kunnen versterken en derhalve grote Europese en mondiale klanten aantrekken.

De schaalvergroting en verruiming van het werkterrein die de fusie tot gevolg zal hebben, zullen aldus tot een vruchtbare synergie leiden.

De juridische en operationele samensmelting van de activiteiten van de betrokken vennootschappen maakt het tevens mogelijk om intra-groepstransacties te vermijden tussen beide rechtspersonen.

Vereenvoudiging en consolidatie op groepsniveau

Door de fusie en de bijhorende reeds hierboven vermelde centralisatie, zal er een grotere doorziohtigheid van de groepsstructuur en van de betrokken vennootschappen ontstaan. Hierdoor zullen ook de vaste kosten kunnen worden gereduceerd.

Andere economische of financiële motieven

Het eigen vermogen van de overnemende vennootschap zat ten gevolge van de fusie toenemen, zodat haar balansstructuur en haar solvabiliteit nog zullen verbeteren. Dit alles zal dan ook leiden tot een verhoogde kredietwaardigheid en bijgevoig een betere uitgangspositie ten aanzien van financiële instellingen met het oog op het verkrijgen van gunstige kredietvoorwaarden.

Conclusie

De raden van bestuur van de betrokken vennootschappen zijn van mening dat er geen afdoende rationele argumenten voorhanden zijn om de betrokken vennootschappen autonoom en apart verder te laten bestaan.

Gezien de hierboven omschreven, uitvoerige verantwoording vanuit bedrijfseconomisch perspectief, beantwoordt de voorgenomen fusie aan reële zakelijke behoeften.

De raden van bestuur van de betrokken vennootschappen beogen een niet-belaste fusie te realiseren, in een regime van boekhoudkundige continuiteit.

Indien het fusievoorstel door de buitengewone algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen  normaliter te houden in de loop van de maand juni of juli 2013 -- op geldige wijze wordt goedgekeurd, zal de over te nemen vennootschap van rechtswege ophouden te bestaan en gaat haar gehele vermogen, met inbegrip van alle rechten en verplichtingen, geen enkele uitgezonderd, over op de overnemende vennootschap.

3. Ruilverhouding van de aandelen

Als waarderingsmethode werd conventioneel bepaald enkel een waardering op basis van de eigen vermogenswaarde van de betrokken vennootschappen te weerhouden. Het betrekkelijk gewicht dat aan deze waarderingsmethode werd gehecht is bijgevolg 100%.

De over te nemen vennootschap heeft op 3112.2012 een eigen vermogenswaarde van EUR 19.573.743,79 en haar kapitaal wordt vertegenwoordigd door 750 aandelen. De overnemende vennootschap op haar beurt heeft op 3112.2012 een eigen vermogenswaarde van EUR 8.382.143,55 en haar kapitaal wordt vertegenwoordigd door 111.185 aandelen. De eigen vermogenswaarde van elk aandeel van de overnemende vennootschap bedraagt aldus afgerond EUR 75,3892. Door de eigen vermogenswaarde van de ingevolge de fusie over te dragen vermogensbestanddelen te delen door de eigen vermogenswaarde van een aandeel in het kapitaal van de overnemende vennootschap, komt men tot het aantal door de overnemende vennootschap nieuw uitte geven aandelen:

EUR 19.573.743,791 EUR 75,3892 = 259.635,91 hetzij afgerond 259.636 nieuw uit te geven aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap worden ter vergoeding van de overgedragen vermogensbestandderen in totaal dus 259.636 aandelen uitgereikt van de overnemende vennootschap, zonder opleg in speciën. Deze uit te reiken aandelen luiden op naam.

Er bestaan thans 750 aandelen in de over te nemen vennootschap. Aan aandeelhouder DSV Solutions Holding AIS worden voor haar 749 aandelen van de over te nemen vennootschap 259.290 aandelen uitgereikt van de overnemende vennootschap. Aan aandeelhouder DSV NS worden voor haar ene aandeel van de over te nemen vennootschap 346 aandelen uitgereikt van de overnemende vennootschap.

Aldus verkrijgt elke aandeelhouder van de over te nemen vennootschap in verhouding tot zijn aandelenbezit verhoudingsgewijs het daarmee overeenstemmende aantal aandelen in het kapitaal van de overnemende vennootschap.

Er wordt aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap geen opleg in geld betaald.

4. De wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt

De aandelen van de overnemende vennootschap die ter vergoeding van de overgedragen vermogensbestanddelen aan de aandeelhouders van de over te nemen Vennootschap worden toegekend, worden als volgt aan hen uitgereikt. Twee bestuurders van de overnemende vennootschap tekenen, binnen de tien dagen na de publicatie van het fusiebesluit in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, de volgende gegevens aan in het aandelenregister van de overnemende vennootschap:

" de identiteit van de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap;

" het aantal aandelen van de overnemende vennootschap dat hen toekomt:

" de datum van het fusiebesluit.

Deze inschrijving wordt door twee bestuurders namens de overnemende vennootschap ondertekend, alsook door de houders van de nieuw uitgegeven aandelen.

5. Deelgerechtigdheid in het bedrijfsresultaat van de aandelen die in de overnemende vennootschap worden uitgereikt

De aandelen van de overnemende vennootschap die ter vergoeding van de overgedragen vermogensbestanddelen aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap worden toegekend, nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 januari 2013 (die datum inbegrepen). Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

6. Boekhoudkundige terugwerking

Vanaf 1 januari 2013 (deze datum inbegrepen) worden de verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gesteld voor rekening van de ovememende vennootschap. De resultaten (winst of verlies) behaald vanaf 1 januari 2013 (deze datum inbegrepen) worden eveneens toegerekend aan de overnemende vennootschap.

7. Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen  bijzondere rechten toegekend aan aandeelhouders van de over te nemen vennootschap

Aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten worden toegekend. De overnemende vennootschap kent geen bijzondere rechten toe aan (en stelt geen maatregelen voor betreffende) aandeelhouders van de over te nemen vennootschap of gebeurlijke houders van andere effecten van de over te nemen vennootschap.

8. Verslagen

Aan de commissaris van de betrokken vennootschappen, KPMG bedrijfsrevisoren BCVBA, vertegenwoordigd door Serge Cosijns, bedrijfsrevisor, zal door de raden van bestuur van de betrokken vennootschappen opdracht worden verleend om het schriftelijk verslag over het fusievoorstel op te maken dat voorgeschreven wordt door artikel 694 W. Venn.

r

De bijzondere bezoldiging voor deze opdracht, in gemeen overleg vastgelegd, bedraagt in totaal EUR 5.000,00 (excl. BTW).

9. Belastingen

Onderhavige verrichting vindt ais naar recht plaats onder het belastingneutraal regime in het kader van de Inkomstenbelastingen (art. 211 WIB'92).

De verrichting is eveneens vrijgesteld van btw in toepassing van de artikelen 11 en 18§3 WBTW (overdracht van een algemeenheid van goederen).

10. Concessiegrond Havenbedrijf Gent

De over te nemen vennootschap beschikt over een concessierecht m.b.t. een grond, eigendom van het Havenbedrijf Gent GAB (gekend bij de overnemende vennootschap). In de mate dat niet alle bodemattesten - en hun Inhoud - betreffende deze concessiegrond zouden zijn overgemaakt aan de overnemende vennootschap, zullen deze attesten  en hun inhoud - uiterlijk op de datum van het fusiebesluit (en voorafgaand aan het nemen van dit besluit) worden overgelegd aan de overnemende vennootschap. De raad van bestuur van de overnemende vennootschap staat ervoor in dat de overnemende vennootschap, haar bestuurders en haar aandeelhouders in voorkomend geval unaniem zullen verzaken aan het recht om zich te beroepen op enige nietigheid wegens de niet-naleving van artikel 101 e.v. van het decreet van 27 oktober 2006 betreffende de bodemsanering en de bodembescherming (Bodemdecreet).

11. Slotbepalingen

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de fusieverrichting gedragen door de betrokken vennootschappen, ieder voor een gelijk deel. Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

De uiterste streefdatum voor de goedkeuring van dit fusievoorstel door de respectieve buitengewone algemene vergaderingen van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen is 31 juli 2013.

Dit fusievoorstel zal, in beginsel tegelijkertijd voor de betrokken vennootschappen, worden neergelegd op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent.

Aldus opgemaakt en door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen ondertekend in minstens 7 exemplaren, waarbij ieder bestuursorgaan erkent twee door of namens alle bestuursorganen getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er:

" twee bestemd zijn om in de respectieve vennootschapsdossiers te worden neergelegd;

" twee bestemd zijn om op de zetel van de respectieve vennootschappen te worden bewaard;

" twee bestemd zijn voor de notaris die de fusieakte zal verlijden;

" minstens één reserve-exemplaar.

De respectieve raden van bestuur hebben de gedelegeerd bestuurder, dan wel twee samen tekenende bestuurders, gemachtigd om de publicatieformulieren m.b.t. onderhavig fusievoorstel te ondertekenen.

Te Gent, op 16 april 2013.

Dit fusievoorstel werd ondertekend door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen.

Voor analytisch uittreksel

Peter van der Maas

Gedelegeerd bestuurder

Neergelegd: origineel ondertekend exemplaar van het fusievoorstel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luiljvermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/01/2015
ÿþ'r r IiR~

,t

13±r"

"F

Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELG NE ER ~á L L E G D

2 s -12- 20111

RECHTBANK VAN

muufflg.. TEe GENT

Ut111,01 I111

Voo behou Ihl u

aan f

Betgi: Staats

1l

01- 2015

STAATS

BELGISCI-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0406 758 414

Benaming

(voluit) : DSV SOLUTIONS

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Eddastraat 21, 9042 Gent

Onderwerp akte : ontslag en benoeming commissaris

De bijzondere algemene vergadering van 17 november 2014 heeft het mandaat van de commissaris van de vennootschap KPMG cvba, vast vertegenwoordigd door dhr. Serge Cosijns, met ingang van boekjaar 2014 beëindigd en heeft Ernst & Young Bedrijfsrevisoren bcvba, vast vertgenwoordigd door dhr. Robert Boons benoemd ais commissaris voor een periode van drie boekjaren, beginnend met boekjaar 2014 om te eindigen bij de algemene vergadering die de jaarrekening over het boekjaar 2016 zal goedkeuren.

De bijzondere algemene vergadering van 17 november 2014 heeft vervolgens volmacht verleend aan Dhr. Olivier Guinée, CFO bij DSV Group Shared Service Center, Puurs, België, met recht van indeplaatsstelling om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige instructies te geven om de nodige formaliteiten inzake publicatie van voorafgaande besluiten te verrichten.

(getekend)

Olivier Guinée,

gevolmachtigde

leuuas-  mye akaük xouotez arba Yetra.

29/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

itej f= ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

18 OKT, 2 012

RECHiBRNK'PAN 1[nnntln~~rrr-~ ~

. - ,--.--. .~.v~~ ~ cia>=iV 1

-"--"-"--~.!!~. {.....,..._ ..-

ll1 11 11 1111 ll liii tIM

*iai~nv4*

vc bek aar Belt Staat

W

Ondernemingsnr : 406 758 414

Benaming

(voluit) : DSV Solutions

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Eddastraat 21, 9042 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag, benoeming en herbenoeming van bestuurders Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 29 juni 2012:

1) De algemene vergadering benoemt volgende personen ais bestuurders voor een termijn van zes jaar,

ingaand op vandaag en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2018 die zal oordelen over de

jaarrekening van boekjaar 2017:

- Dhr, Brian Ejsing, wonende te Louisenburgweg 30, 5916NA Venlo, Nederland;

- Dhr, Jens Bjmrn Andersen, wonende te Viggo Rothes Vej 33, 2920 Charlottenlund, Denemarken

2) De algemene vergadering besluit voorts het lopende mandaat van de huidige bestuurders te beëindigen en meteen te hernieuwen voor een termijn van zes jaar, ingaand op vandaag en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2018 die zal oordelen over de jaarrekening van boekjaar 2017.

De Raad van bestuur bestaat vanaf heden 29 juni 2012 derhalve uit de volgende personen:

Sandra Van Nieuwenhove, bestuurder;

Jens Lund, bestuurder;

Brian Wnther Almind, bestuurder;

Rien van den Heuvel, bestuurder;

Jorrit Nieuwenhuis, bestuurder;

Brian Ejsing, bestuurder;

Jens Bjorn Andersen, bestuurder.

De bestuursmandaten zijn niet bezoldigd.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 13 juni 2012:

De Raad heeft akte genomen van het ontslag op eigen verzoek van de heer Anton van Beers per 31 maart 2012 en dankt hem voor de bewezen diensten,

De Raad preciseert dat, nu Dhr. Van Beers niet langer deel uitmaakt van de raad, ook zijn functie van voorzitter van de raad per 31 maart 2012 teneinde is gekomen.

De Raad heeft Dhr. Brian Ejsing benoemd als voorzitter van de Raad van Bestuur voor een termijn ingaand op 29 juni 2012 en eindigend samen met zijn mandaat als bestuurder.

De Raad heeft het mandaat als gedelegeerd bestuurder van Dhr. Rien van den Heuvel bevestigd voor een termijn ingaand op 29 juni 2012 en eindigend samen met zijn mandaat als bestuurder.

De raad geeft volmacht aan en belast Mw, Ann De Block, met recht van indeplaatsstelling om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige instructies te geven om de nodige formaliteiten inzake publicatie van de besluiten van deze raad en die van de bijzondere algemene vergadering van 29 juni 2012 te verrichten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 5 juli 2012:

De Raad heeft akte genomen van het ontslag op eigen verzoek van de heer Rien van den Heuvel per 1 augustus 2012 en dankt hem voor de bewezen diensten.

De Raad stelt vast dat op dezelfde datum eveneens een einde zal komen aan het mandaat van de heer van der Heuvel als gedelegeerd bestuurder.

De Raad besluit de heer Peter van der Maas, geboren te Rhenen, Nederland op 14 februari 1968 en wonende te Gentsestraat 24, 4411 DK Rilland, Nederland, met ingang van 1 augustus 2012 voor de functie van bestuurder te coöpteren, ter vervanging en voleindiging van het mandaat van de heer Rien van den Heuvel. Dit besluit geldt tot de eerstvolgende algemene vergadering die zal moeten besluiten over de defintieve benoeming. De heer van der Maas heeft het mandaat aanvaard.

De Raad besluit de heer Peter van der Maas, voornoemd, aan te stellen als Gedelegeerd Bestuurder met ingang van 1 augustus 2012 voor een termijn gelijk aan de termijn van zijn mandaat als bestuurder van de vennootschap. De heer van der Maas heeft het mandaat aanvaard.

De Raad van Bestuur zal vanaf 1 augustus 2012 derhalve uit de volgende personen bestaan:

Brian Ejsing, bestuurder en voorzitter

Peter van der Maas, bestuurder en gedelegeerd bestuurder;

Sandra Van Nieuwenhove, bestuurder;

Jens Lund, bestuurder;

Brian Winther Almind, bestuurder;

Jorrit Nieuwenhuis, bestuurder;

Jens Bjarn Andersen, bestuurder.

De Raad geeft volmacht aan en belast Mw, Ann De Block, met recht van indeplaatsstelling om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige instructies te geven om de nodige formaliteiten inzake publicatie van de besluiten van de raad van 5 juli 2012 te verrichten.

(getekend) Ann De Block, bijzonder gevolmachtigde

\k'H

--t" Vtuil A-V 9.,2 10C (let__

(2-ek_

-1Zu es 1b11 .tûcL_

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 03.04.2012, NGL 16.05.2012 12120-0490-040
27/12/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van.de_akte

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblac

III~~NINIIIIV~W~~IIIIVIIV

`11196174"

291.1 ~l

é'A! ~

L ;~:QyC'~ - AT ~Gi~if~#iî GENT]

---

Ondernemingsnr : 0406.758.414

Benaming

(voluit) : DSV SOLUTIONS

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Eddastraat 21 te 9042 Gent

Onderwerp akte : BENOEMING BESTUURDER - ONTSLAG EN BENOEMING GEDELEGEERD ' BESTUURDER

Uit de eenparige en schriftelijke besluiten van de aandeelhouders van de Vennootschap dd. 24 november 2011, blijkt het volgende."

De aandeelhouders besluiten tot de benoeming, met retroactieve ingang vanaf 1 juli 2011, van de heer Jorrit, NIEUWENHUIS, wonende te 4811GH Breda (Nederland), Boschstraat 28/a, als bestuurder van de. Vennootschap.

Dit mandaat zal een einde nemen op de gewone algemene vergadering die zal besluiten over de goedkeuring van de jaarrekening over het boekjaar afsluitend per 31 december 2012.

De heer NIEUWENHUIS zal dit mandaat onbezoldigd uitoefenen. De heer NIEUWENHUIS heeft dit' mandaat mondeling aanvaard.

Uit de notulen van de raad van bestuur dd. 25 november 2011, blijkt het volgende

De raad van bestuur besluit alle rechtshandelingen die de heer Jorrit NIEUWENHUIS tussen 1 juli 2011 en, heden heeft gesteld voor rekening van de Vennootschap  voor zover als nodig  goed te keuren en te, bekrachtigen.

De raad van bestuur neemt kennis van het ontslag uit haar mandaat als gedelegeerd bestuurder, gegeven door mevrouw Sandra VAN NIEUWENHOVE, wonende te 9890 Gavere, Baaigemstraat 166, en dit met retroactieve ingang vanaf 1 juli 2011. Voor alle duidelijkheid wordt bevestigd dat mevrouw Sandra VAN NIEUWENHOVE haar mandaat als bestuurder van de Vennootschap onverminderd zal voortzetten.

De raad van bestuur besluit de heer Rien VAN DEN HEUVEL, wonende te 6042 NK Roermond (Nederland),' Wijershoflaan 23, met retroactieve ingang vanaf 1 juli 2011 te benoemen tot gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap. Dit mandaat als gedelegeerd bestuurder zal  behoudens andersluidende beslissing door de raad van bestuur  voortduren voor de resterende duur van het huidig bestuurdersmandaat van de heer VAN DEN HEUVEL.

De raad van bestuur besluit alle rechtshandelingen die de heer VAN DEN HEUVEL tussen 1 juli 2011 en. heden heeft gesteld voor rekening van de Vennootschap -- voor zover ais nodig  goed te keuren en te bekrachtigen.

Rien van den Heuvel

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/07/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Ill1 11 llh1 llhI llhI ~M~~VIm NEEPety'ELEGD -8 kt 20ll

*11111]39



K. VAN

I:OOPaiA E GE.N7'





Ondernemingsnr: 406.758.414

Benaming

(voluit) : DSV SOLUTIONS

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 9042 Gent, Eddastraat 21

"

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING  ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP -- KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZI GING

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke ven-: nootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECKERS, DE: GRAEVE, SLEDSENS & VAN DEN BERGH", geassocieerde notarissen, met zetel te Antwerpen, Broeder-minstraat 9, op dertig juni tweeduizend en elf, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neerge legd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van d& aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DSV SOLUTIONS", gevestigd te 9042 Gent, Eddastraat 21, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Gent met ondernemingsnummer 0406.758.414, onder meer: beslist heeft:

1) beslist heeft tot goedkeuring van de fusie door overneming van de naamloze vennootschap "DSV SOLUTI ONS PUURS", met zetel te 9042 Gent, Eddastraat 21, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Gent met: ondernemingsnummer 0403.946.061, het al overeenkomstig en na goedkeuring van het fusievoorstel en ken nisneming van de verslagen van de raad van bestuur en van de commissaris.

De commissaris, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van coöperatieve vennootschap met beperkte. aansprakelijkheid "KLYNVELD PEAT MARWICK GOERDELER, BEDRIJFSREVISOREN", gevestigd te 2550 Kontich, Prins Boudewijnlaan 24/d, vertegenwoordigd door de heer Serge COSIJNS, bedrijfsrevisor, heeft een schriftelijk verslag opgesteld op datum van dertig mei tweeduizend en elf, zoals bepaald in artikel 695 van' het Wetboek van Vennootschappen.

De conclusies van dit verslag luiden als volgt:

"Wij hebben het fusievoorstel door overneming opgesteld door de bestuursorganen van DSV Solutions NV en. DSV Solutions Puurs NV onderzocht, dat betrekking heeft op de fusie door overneming van DSV Solutions: Puurs NV door DSV Solutions NV. Deze verrichting zal boekhoudkundig in werking treden op 1 januari 2011 om 0.00 uur. De verrichting wordt gerealiseerd volgens een ruilverhouding waarbij 63.353 aandelen van DSV Solutions NV worden toegekend voor 1.050 aandelen van DSV Solutions Puurs NV. De vooropgestelde fusie' wordt vergoed door de uitgifte van 63.353 nieuwe gewone aandelen van DSV Solutions NV, tijdens de Alge mene Vergadering die beslist over de fusie.

De betrokken vennootschappen werden op identieke wijze gewaardeerd en meer bepaald op basis van de eigen vermogenswaarde per 31 december 2010 van de betrokken vennootschappen. Deze methode heeft geleid tot, een waarde van resp. 3.094.342,52 EUR voor DSV Solutions NV en 4.098.426,56 EUR voor DSV Solutions;

Puurs NV. "

De ruilverhouding kwam tot stand door de verhouding van de waarde van een aandeel van elk der vennootschappen, zijnde 64,69 EUR voor DSV Solutions NV en 3.903,26 EUR voor DSV Solutions Puurs NV. Als besluit van de door ons uitgevoerde controlewerkzaamheden, in overeenstemming met de normen van het: Instituut der Bedrijfsrevisoren en meer in het bijzonder deze met betrekking tot de controle van de fusie en, splitsing van handelsvennootschappen, zijn wij van mening dat het gebruik van de waarde van het netto actief: aanvaardbaar is voor de bepaling van de ruilverhouding, gezien het gemeenschappelijke belang van de aan-: deelhouders van beide vennootschappen, en dat de ruilverhouding die hieruit voortvloeit redelijk en gepast is. Kontich, 30 mei 2011

KPMG Bedrijfsrevisoren

vertegenwoordigd- door_,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Serge Cosijns

Bedrijfsrevisor"

De overgang geschiedt op basis van de balans afgesloten op eenendertig december tweeduizend en tien.

Alk rechten, plichten en verbintenissen, ontstaan vanaf één januari tweeduizend en elf, worden boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "DSV SOLUTIONS". Kapitaal, reserves, provisies, schulden jegens derden; winst en verlies van de vennootschap "DSV SOLUTIONS PUURS" worden vanaf voornoemde datum opgenomen in de jaarrekening van de overnemende vennoot; schap "DSV SOLUTIONS".

2) Tengevolge van de fusie door overname van voormelde vennootschap wordt het geplaatst kapitaal van de overnemende vennootschap in totaal verhoogd met NEGEN MILJOEN VIJFHONDERDDUIZEND EURO (E 9.500.000,00) om het te brengen van TWEE MILJOEN ZEVENHONDERDVIJFENZESTIGDUIZEND EU-RO (E 2365.000;00) op TWAALF MILJOEN TWEEHONDERD VIJFENZESTIGDUIZEND EURO (E

12.265.000, 00). "

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de uitgifte van DRIEËNZESTIGDUIZEND DRIEHONDERD DRIE-eNVIJFTIG (63.353) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde, allen volgestort, van de overnemende ' vennootschap "DSV SOLUTIONS", toe te kennen aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap in verhouding tot hun aandelenbezit.

3) beslist heeft tot aanpassing van artikel 5 van de statuten aan de hierboven vermelde kapitaalverhoging en

uitgifte van aandelen ingevolge de fusie als volgt:

"Het geplaatst kapitaal bedraagt TWAALF MILJOEN TWEEHONDERD VIJFENZESTIGDUIZEND EURO

(E 12.265.000,00) en is verdeeld in HONDERD EN ELFDUIZEND HONDERDVIJFENTACHTIG (111.185)

i aandelen zonder vermelding van waarde".

Volmacht

De vergadering verleent volmacht, met mogelijkheid van indeplaatstelling, aan de burgerlijke vennootschap

onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PKF ACCOUNTANTS

EN BELASTINGCONSULENTEN", gevestigd te 2600 Antwerpen, Potvlietlaan 6, teneinde alle noodzakelijke

formaliteiten te vervullen bij om het even welke administratieve diensten en overheden (waaronder de griffe

van de bevoegde rechtbank van koophandel, de Ondernemingsloketten en de diensten van de BTW) ingevolge

onderhavige fusie-operatie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

neergelegd :

- afschrift van

de akte;

- volmacht;

- gecoördineer-

de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

27/05/2011
ÿþLuik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 7 MEI 2011

RECHTBANK VAN 's)OPHAa utile TE CENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2011- Annexes du Moniteur belge

" iioaoa~a*

Vo<

behot aan Belgi

Staats

Ondernemingsnr : 0406.758.414

Benaming

(voluit) : DSV SOLUTIONS

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Eddastraat 21 te 9042 Gent

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

Werd neergelegd ter griffie in toepassing van artikel 693 laatste lid van het Wetboek van vennootschappen, het voorstel dd. 15 april 2011 van de raad van bestuur tot een fusie door overneming waarbij de vennootschap het ganse vermogen van de naamloze vennootschap DSV SOLUTIONS PUURS, met maatschappelijke zetel te 9042 Gent, Eddastraat 21, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met ondernemingsnummer 0403.446.061, zal overnemen.

Sandra Van Nieuwenhove Rien van den Heuvel

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik 9 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 05.04.2011, NGL 28.04.2011 11094-0600-035
03/03/2011
ÿþNlod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

NEERGELEGD

2 t -oz- 20B

RECHTBANK VAN GENT I

KOOPHANDEL

I I1III llhI III IIII IO II1I Bil IDI ID Ii

" 11036266'

I j

Ondernemingsnr : 0406.758.414

Benaming

(voluit) : DSV SOLUTIONS

Rechtsvoren : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 9042 Gent, Eddastraat 21

Onderwerp akte : ONTSLAG & BENOEMING COMMISSARIS

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van DSV Solutions NV dd 8 december 2010

Met eenparigheid van stemmen bekrachtigt de vergadering:

het ontslag van Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA, vertegenwoordigd door de heer Robert Boons in! onderling overleg;

benoemt zij als commissaris van de vennootschap voor een termijn van drie jaar met ingang van boekjaar' 2010 KPMG Bedrijfsrevisoren, Burgerlijke CVBA, Bourgetlaan 40, 1130 Brussel, vertegenwoordigd door Serge Cosijns.

De vergadering verleent volmacht aan en belast Mw. Ann De Block, Tax & Legal Manager bij DSV Group'' Shared Service Center, Puurs, België, met recht van indeplaatsstelling om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige instructies te geven om de nodige formaliteiten inzake publicatie van voorafgaande besluiten te verrichten en het dossier van de vennootschap bij de KBO daarmee in overeenstemming te brengen.

(getekend)

Sandra Van Nieuwenhove

Afgevaardigd bestuurder

O de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij

., e

Optzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/02/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0405 758 414

Benaming

(voluit) : DSV SOLUTIONS

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Eddastraat 21, 9042 Gent

Onderwerp akte : bijzondere algemene vergadering 14 januari 2011 (benoeming van een bestuurder)

1.Benoeming van bestuurders

De algemene vergadering benoemt Dhr. Rien van den Heuvel, geboren te Venray op 27 april 1950,

wonende te 6042NK Roermond, Wijershoflaan 23 tot bestuurder van de vennootschap met een mandaat

ingaand op 1 januari 2011 om te eindigen op 30 september 2012.

Het mandaat zal niet vergoed zijn.

De vergadering stelt vast dat de bestuurder zijn mandaat heeft aanvaard.

2. Volmacht

De vergadering verleent volmacht aan en belast Mw. Ann De Block, Tax & Legal Manager bij DSV Group Shared Service Center, Puurs, België, met recht van indeplaatsstelling om alle documenten, instrumenten,. handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige instructies te geven om de nodige formaliteiten inzake publicatie van voorafgaande besluiten te verrichten en het dossier van de vennootschap bij de KBO daarmee in overeenstemming te brengen.

(getekend)

Sandra Van Nieuwenhove

afgevaardigd bestuurder

,r " " " " " C,._..

NEERGELEGD O 4 FEB. 2011

RJC gaie K V AN

E GENT

+iiozssa~*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 06.04.2010, NGL 29.04.2010 10103-0510-032
14/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 07.04.2009, NGL 05.05.2009 09137-0137-033
30/04/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.03.2008, NGL 25.04.2008 08118-0153-031
10/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 03.04.2007, NGL 30.04.2007 07135-0039-032
09/11/2006 : GE104631
15/06/2015
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0 4 JUNI 2015

REcEre BrIffie VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Vc behc aan Be1ç Staat

15084

1

Ondernemingsnr Benaming :

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag en benoeming van bestuurder en gedelegeerd bestuurder

De algemene vergadering van 27 februari 2015 heeft kennis genomen van het ontslag van de heer Peter van der Maas, bestuurder en gedelegeerd bestuurder van de vennootschap, met ingang van 28 februari 2015. Zij dankt hem voor de bewezen diensten en wenst hen verder succes.

De algemene vergadering benoemt tot bestuurder van de vennootschap Dhr. Albert-Derk Bruin, geboren te Deventer, Nederland op 28 juli 1973, wonende te Taalstraat 12, 5261 BE Vugt, Nederland niet een mandaat, ingaand op 1 maart 2015 om te eindigen onmiddellijk bij het einde van de jaarvergadering die zal besluiten over de jaarrekening van boekjaar 2018 (te houden in 2019). Het mandaat zal niet vergoed zijn.

De vergadering stelt vast dat de bestuurder zijn mandaat heeft aanvaard.

De algemene vergadering verleent volmacht aan en belast Dhr. Olivier Guinée, CFO en Mw. Niki Delathouwer, Tax & Legal Manager bij DSV Group Shared Service Center, Puurs, België, elk met recht van indeplaatsstelling om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om aile nodige instructies te geven om de nodige formaliteiten inzake publicatie van voorafgaande besluiten te verrichten en het dossier van de vennootschap bij de KBO daarmee in overeenstemming te brengen,

De Raad van Bestuur van 20 februari 2015 neemt neemt kennis van het ontslag van de heer Peter van der Maas ais gedelegeerd bestuurder van de vennootschap, met ingang van 28 februari 2015. Zij dankt hem voor de bewezen diensten en wenst hen verder succes.

De Raad van Bestuur benoemt de Dhr. Albert-Derk Bruin (voornoemd) tot gedelegeerd bestuurder van de vennootschap. Dit mandaat zal ingaan tegelijkertijd met zijn mandaat als bestuurder en zal een duur hebben gelijk aan die van zijn bestuursmandaat. Dit mandaat is niet vergoed.

De Raad neemt er kennis van dat Dhr. Bruin het mandaat van gedelegeerd bestuurder aanvaard heeft.

Overeenkomstig de statuten is de gedelegeerd bestuurder bevoegd om de vennootschap alleen te vertegenwoordigen, wat betreft het dagelijks bestuur.

De Raad verleent volmacht aan en belast Dhr. Olivier Guinée, CFO en Mw. Niki Delathouwer, Tax & Legal Manager bij DSV Group Shared Service Center, Puurs, België, elk met recht van indeplaatsstelling om aile documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige instructies te geven om de nodige formaliteiten inzake publicatie van voorafgaande besluiten te verrichten en het dossier van de vennootschap bij de KBO daarmee in overeenstemming te brengen.

(getekend)

Olivier Guinée,

lasthebber

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

406 758 414

DSV SOLUTIONS

naamloze vennootschap

Eddastraat 21, 9042 Gent

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

19/10/2006 : GE104631
17/02/2006 : GE104631
27/06/2005 : GE104631
17/12/2004 : GE104631
21/06/2004 : GE104631
17/06/2003 : GE104631
31/08/2002 : GE104631
29/03/2000 : GE104631
19/03/1996 : GE104631
12/07/1995 : GE104631
21/01/1995 : GE104631
22/05/1992 : GE104631
18/02/1992 : GE104631
18/02/1992 : GE104631
01/01/1992 : GE104631
28/05/1991 : GE104631
28/05/1991 : GE104631
22/06/1990 : GE104631
16/03/1990 : GE104631

Coordonnées
DSV SOLUTIONS

Adresse
EDDASTRAAT 21 9042 GENT

Code postal : 9042
Localité : Desteldonk
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande