DUMPRO INTERNATIONAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DUMPRO INTERNATIONAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.892.207

Publication

09/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 08.03.2014, NGL 02.05.2014 14114-0253-012
08/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 02.03.2013, NGL 04.03.2013 13056-0359-012
16/01/2013
ÿþ ModNbtd t1,1

x. c~..w" -.. ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11

*13009716*

1TEERGELEGD

- 4 JAN, 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANi GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0894.892.207

Benaming

(voluit) : Dumpro International

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap 'met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Poolse-Winglaan 94, 9051 Sint-Denijs-Westrem

(volledig adres) I

Onderwerp akte : Zetelwijziging

Zoals blijkt uit het verslag van de zaakvoerder wordt met ingang van 1/1212012 de zetel verplaatst naar de Broekstraat 12 te 9831 Deurle.

Guillaume Durnarey

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/04/2012
ÿþyod WoRI " " "

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

6 APR. 2012

RECH'ieeik VAN KOOPHANDEL TE GEN r

I

flhIi II IIIII III IIII IIIII

*12076632*

be a B sti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0894.892.207

Benaming

(voluit) : DUMPRO INTERNATIONAL

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Poolse-Winglaan 94 (volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - kapitaalverhoging

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jozef Verschueren, te Nazareth op zevenentwintig maart tweeduizend en twaalf, dragende de melding: "Geregistreerd vier bladen twee verzendingen te Deinze op zevenentwintig maart tweeduizend en twaalf, Boek 507 Blad 4 Vak 6. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). Vr. de ea. Inspecteur, Colombie Koen, Adj.-Financieel assistent" dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DUMPRO INTERNATIONAL", met maatschappelijke zetel te 9051 Gent (Sint Denijs-Westrem), Poolse-Winglaan 94, met ondernemingsnummer 0894.892.207, de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

Na lezing van het verslag van de zaakvoerder, alsook van de lezing van het verslag opgemaakt door de heer Jean-Michel Dalle, bedrijfsrevisor voor de CVBA VOD Bedrijfsrevisoren te Kortrijk, over de beschrijving van de ingebrachte goederen en de toegepaste methode van waardering, van welke verslagen een exemplaar zal worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel samen met een uitgifte van onderhavige akte, beslist de vergadering over te gaan tot de kapitaalverhoging met TWEEHONDERD DERTIGDUIZEND EURO (¬ 230.000,00) om het maatschappelijk kapitaal te brengen van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) tot tweehonderd vijfenvijftigduizend euro (¬ 255.000,00) door de volgende inbreng:

BESCHRIJVING VAN DE INGEBRACHTE GOEDEREN:

Uit het verslag van de bedrijfsrevisor blijkt dat de ingebrachte goederen bestaan uit volgende goederen:

-een rekening-courant, die op haar beurt bestaat uit de volle eigendom van een zekere en vaststaande schuldvordering die de inbrenger, de heer Guillaume Dumarey, voornoemd, op de vennootschap heeft met een nominale waarde van TWEEHONDERD DERTIGDUIZEND EURO (¬ 230.000,00).

TEGENPRESTATIE

Op basis van de hierboven vermelde inbreng, bedraagt de netto-inbrengwaarde TWEEHONDERD DERTIGDUIZEND EURO (¬ 230.000,00).

Als tegenprestatie voor deze inbrengwaarde zullen volgende nieuwe aandelen worden toegekend:

-aan de heer Guillaume Dumarey, voornoemd: tweeduizend driehonderd (2.300) aandelen;

De nieuwe aandelen worden uitgegeven zonder aanduiding van nominale waarde.

De nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande, tenzij anders gespecifieerd in de statuten, en in de winst delen vanaf hun inschrijving. Elk aandeel vertegenwoordigt een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap.

BEVESTIGING VAN IDENTITEIT:

Ondergetekende notaris bevestigt de juistheid van de identiteit van de inbrengers op zicht van de door de wet vereiste voorgelegde stukken.

De inbrenger verklaart zich uitdrukkelijk akkoord met de inbreng van zijn schuldvordering en het ontvangen in ruil van het voorschreven aantal aandelen.

De inbrenger verklaart dat hij voldoende kennis heeft van de statuten en de financiële situatie van de vennootschap.

VERSLAG BEDRIJFSREVISOR:

De heer Jean-Michel Dalle, bedrijfsrevisor voor de CVBA VGD Bedrijfsrevisoren te Kortrijk, heeft bij toepassing van artikel 313 Wetboek van Vennootschappen verslag uitgebracht bij de geplande inbreng in natura over de aangenomen wijze van schatting en de als tegenprestatie toegekende vergoeding.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk ais volgt:

"Besluiten

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de oerso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DUMPRO INTERNATIONAL" bestaat uit een inbreng van de rekening courant (lopende rekening) vanwege de heer Dumarey Guillaume voor een totaal bedrag van tweehonderddertig duizend euro (230.000,00 EUR).

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a)De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)De beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn, onder voorbehoud van de veronderstelling van continuïteit, en dal de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, nl. 230.000,00 EUR, tenminste overeenkomen met enerzijds het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, 2.300 aandelen met een fractiewaarde van 100 EUR, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. Wij dienen hierbij te benadrukken dat het aantal uit te geven aandelen (op basis van de fractiewaarde) unaniem werd voorgesteld door de huidige vennoot en dat de waarde van de ingebrachte vordering ten bedrage van 230.000,00 EUR onder een continuïteitsgedachte wordt ingebracht.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Volledigheidshalve wenst ondergetekende te benadrukken dat enkel en alleen in het huidig verslag beschreven bestanddelen deel uitmaken van deze inbreng in natura.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging van de BVBA "DUMPRO INTERNATIONAL" en het huidig verslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Opgesteld te Kortrijk op 21 maart 2012

VGD Bedrijfsrevisoren CVBA

vertegenwoordigd door

Jean-Michel Dalle

Bedrijfsrevisor"

VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER:

Tevens wordt het bijzonder verslag, opgemaakt door de zaakvoerder van de vennootschap omtrent de inbreng in natura, de dato tweeëntwintig maart tweeduizend en twaalf, hier voorgebracht.

Na de voorgenomen verrichtingen wordt het kapitaal van de vennootschap gebracht op TWEEHONDERD VIJFENVIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 255.000,00), vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd vijftig (2.550) aandelen, ieder een/tweeduizend vijfhonderd vijftigste (112.550ste) van het kapitaal vertegenwoordigend.

De vergadering stelt vast en verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat de hiervoor besloten kapitaalverhoging verwezenlijkt is.

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLISSING

2.1. De vergadering beslist over te gaan tot de verhoging van het kapitaal met een bedrag van tweehonderdduizend euro (200.000,00 ¬ ) om het te brengen van tweehonderd vijfenvijftigduizend euro (255.000,00 E) op vierhonderd vijfenvijftigduizend euro (455.000,00 ¬ ) door inbreng in speciën.

2.2. De vergadering stelt vast dat als volgt werd ingeschreven op de kapitaalverhoging:

-Door de heer Guillaume Dumarey, voornoemd: op een bedrag van tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00);

TEGENPRESTATIE

Op basis van de hierboven vermelde inbrengen, bedraagt de netto-inbrengwaarde TWEEHONDERDDUIZEND EURO (200.000,00 ¬ ).  %

Als tegenprestatie voor deze inbrengwaarde zullen volgende nieuwe aandelen worden toegekend:

-aan de heer Guillaume Dumarey, voornoemd: tweeduizend (2.000) aandelen;

De tweeduizend (2.000) nieuwe aandelen worden uitgegeven tegen de fractiewaarde van de aandelen voor de inbreng, zonder aanduiding van nominale waarde.

De nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande, en in de winst zullen delen vanaf hun inschrijving. Elk aandeel vertegenwoordigt een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap.

Derhalve verklaart de vergadering dat aldus op de kapitaalverhoging werd ingetekend en dat deze werden afbetaald voor de totaliteit, door een storting in geld van tweehonderdduizend euro, die is gebeurd op een bijzondere geblokkeerde rekening bij de KBC Bank, agentschap Sint-Martens-Latem, zoals dit blijkt uit het attest van deponering van de betrokken bank met datum van zesentwintig maart tweeduizend en twaalf.

2.3. Vervolgens stelt de vergadering vast en verzoekt zij de ondergetekende notaris te notuleren dat de hiervoor besloten kapitaalverhoging verwezenlijkt is.

DERDE BESLISSING

3.1. Vervolgens beslist de vergadering over te gaan tot de aanpassing van artikel vijf van de statuten om deze in overeenstemming te brengen met het nieuwe bedrag van het kapitaal, als volgt:

De tekst van artikel vijf, wordt vervangen door de volgende tekst:

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

"ARTIKEL, vijf: KAPITAAL."

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op VIERHONDERD VIJFENVIJFTIGDUIZEND EURO (¬

455.000,00), vertegenwoordigd door vierduizend vijfhonderd vijftig (4.550) aandelen op naam, zonder

aanduiding van de nominale waarde.

AI deze aandelen hebben stemrecht."

3.2. Artikel 5bis wordt aan de statuten toegevoegd, letterlijk luidend als volgt:

"Bij de oprichting van de vennootschap werd het kapitaal vastgesteld op vijfentwintigduizend euro (¬

25.000,00), vertegenwoordigd door tweehonderdvijftig (250) aandelen.

Het kapitaal werd verhoogd bij akte verleden voor notaris Jozef Verschueren op zevenentwintig maart

tweeduizend en twaalf, door inbreng in natura van tweehonderd dertigduizend euro (¬ 230.000,00) en door '

inbreng in geld van tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00).

Hierdoor komt het kapitaal in totaal op vierhonderd vijfenvijftigduizend euro (¬ 455.000,00), met uitgifte van

vierduizend driehonderd (4.300) nieuwe aandelen."

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist over te gaan tot de aanpassing van de statuten aan voorgaande beslissingen en

geeft aan de instrumenterende notaris opdracht tot uitwerking van de nieuwe gecoördineerde tekst van de

statuten van de vennootschap, om deze nadien neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering geeft machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de voorgaande beslissingen.

Alle voorgaande beslissingen en wijzigingen aan de statuten werden goedgekeurd met eenparigheid van

stemmen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Jozef Verschueren

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie, gecoördineerde statuten, verslag van de zaakvoerder, verslag revisor

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Neem en handtekening

28/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 03.03.2012, NGL 23.03.2012 12068-0539-010
29/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 05.03.2011, NGL 24.03.2011 11064-0294-010
10/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 01.03.2010, NGL 04.03.2010 10061-0077-009

Coordonnées
DUMPRO INTERNATIONAL

Adresse
BROEKSTRAAT 12 9831 DEURLE

Code postal : 9831
Localité : Deurle
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande