DURABILIS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DURABILIS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 425.038.360

Publication

25/11/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen .hij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



BEtnC,E NbbRulrLtC U

2014

..6 NT. 1014

AA f SES '' RECHTBANK VAN KOOPHANIDEliéTE GENT



111111§§0 s

MONITEU

18 -11

LGISCN S

Ondernemingsnr : b425.038.360

Benaming

(voluit)

(verkort) .

DURABILIS

Rechtsvorm : NV

Zetel : KORTRIJKSESTEENWEG 930, 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing Maatschappelijke Zetel

Tijdens de Raad van Bestuur van 20 augustus 2014 werd de maatschappelijke zetel van DURABILIS NV

gewijzigd naar het volgende adres:

Bollebergen 2B, bus 21.

9052 Zwijnaarde.

Sebastiaan Saverys

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, Hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/12/2012
ÿþReem

1, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

mod 1 i.1

,

NEERGELEGD

2 2 NOV. 2012

REC T~ NK VAN KOOPHA tr'' TE CENT

Vc behc aar Betç Staal

*12195068'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : BE0425.038.360

Benaming (voluit) : DURABILIS

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kortrijksesteenweg 930

9000 Gent

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - wijziging statuten - volmacht

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Van Ooteghem te Temse'op dertig oktober tweeduizend en twaalf, ter registratie aangeboden op het kantoor Sint-Niklaas;; I, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze;: vennootschap "DURABILIS" met zetel te 9000 Gent, Kortrijksesteenweg 930, volgende:', beslissingen heeft genomen:

1. Kennisname van de verslagen van de raad van bestuur, in toepassing van het artikel: 633 van het Wetboek van Vennootschappen, inhoudende voorstel tot verderzetting van' de activiteiten en de commissaris, met name KPMG bedrijfsrevisoren burgerlijke CVBA,` met maatschappelijke zetel te 1130 Haren (Brussel), Bourgetlaan 40, RPR Brussel 0419.122.548 en kantoor te 2550 Kontich, Prins Boudewijnlaan 24d, vast vertegenwoordigd door de heer Serge Cosijns, vennoot, aangesteld door de raad van bestuur, aangaande de inbreng in natura, opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen. Het verslag van de commissaris besluit als volgt:

"8 Besluit betreffende kapitaalverhoging

De kapitaalverhoging door inbreng in natura bij Durabilis NV door Sebastiaan Saverys bestaat uit een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering voor een bedrag van EUR 1.135.000.

Op grond van ons nazicht, verklaren wij dat:

a) De verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte goederen evenals voor de toewijzing van het aantal uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten,' van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) De door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch;, verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze waarderingsmethode' leidt tenminste overeenkomt met de kapitaalverhoging en desgevallend de agio, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

De intrinsieke waarde voor de uitgifte van 530 nieuwe aandelen bedraagt 2.618,33 EUR. De intrinsieke waarde daalt tot 2.556,58 EUR ingevolge de uitgifte van 530,; nieuwe aandelen aan een fractiewaarde van 2.141,51 EUR. De uitgifte van de nieuwe aandelen leidt tot een dilutie van de bestaande aandeelhouders. De bestaande aandeelhouders en de nieuwe aandeelhouder Sebastiaan Saverys hebben een overeenkomst ondertekend waarin alle partijen bevestigen op de hoogte te zijn dat; de uitgifte van de nieuwe aandelen op basis van de in de eerder gesloten _leningsovereenkomst overeengekomen modaliteiten_ kan_ leiden tot een dilutie vatt de

Op de laatete blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vogx- mod 11.1

behouden aan het Belgisch

Staatsblad





bestaande aandeelhouders en waarbij alle partijen bevestigen akkoord te zijn met de

transactie.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 530 aandelen van de

vennootschap Durabilis NV zonder vermelding van nominale waarde.

Deze aandelen :

" hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen van Durabilis NV;

" zullen deelnemen in de resultaten van Durabilis NV vanaf 30 oktober 2012;

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een

uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of

met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness opinion' is.

Dit rapport werd opgesteld in uitvoering van artikel 602 van het Wetboek van

Vennootschappen in het kader van de kapitaalverhoging van de vennootschap

Durabilis NV door inbreng in natura en mag niet gebruikt worden voor andere

doeleinden.

Kontích, 29 oktober 2012

KPMG Bedrijfsrevisoren

Commisaris

Vertegenwoordigd door

S. Cosijns

Bedrijfsrevisor"

2. Op basis van voornoemde verslaggeving beslist de vergadering, ondanks het verlies van kapitaal, de activiteit van de vennootschap verder te zetten, onder de opschortende voorwaarde evenwel dat de op de agenda ingeschreven verrichtingen daadwerkelijk worden verwezenlijkt.

3. De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met één miljoen honderd vijfendertig duizend euro (¬ 1.135.000,00) teneinde het kapitaal te brengen van achttien miljoen negenhonderd eenennegentig duizend driehonderd achtenzestig euro zesendertig cent (¬ 18.991.368,36) op twintig miljoen honderd zesentwintig duizend driehonderd achtenzestig euro zesendertig cent (¬ 20.126.368,36) door uitgifte van vijfhonderd dertig (530) nieuwe aandelen zonder nominale waarde van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf hun inschrijving door inbreng in natura door de heer Sebastiaan Saverys, nagenoemd.

4. De tussenkomende partij, de heer SEBASTI:AAN SAVERYS, wonende te 1000 Brussel, Kruitmolenstraat 9, alhier vertegenwoordigd door TAMAR Stefan Marie Philippe, wonende te 9840 De Pinte, Koning Albertlaan 17, verklaart volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap.

Als tegenprestatie voor de inbreng in natura worden aan de inbrenger toegekend: de vijfhonderd dertig (530) nieuw uitgegeven aandelen, als gemeld.

De aandeelhouders stellen vast en verzoeken de ondergetekende notaris te notuleren dat de hierboven besloten kapitaalverhoging ten belope van één miljoen honderd vijfendertig duizend euro (¬ 1.135.000,00) werd verwezenlijkt en dat het kapitaal ingevolge de realisatie van voormelde kapitaalverhoging in natura op twintig miljoen honderd zesentwintig duizend driehonderd achtenzestig euro zesendertig cent (¬ 20.126.368,36) is gebracht, vertegenwoordigd door vierduizend negentig (4.090) aandelen zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal: vertegenwoordigen.

6. De vergadering beslist om artikel 6 van de statuten als volgt te wijzigen om de tekst in overeenstemming te brengen met de genomen beslissing als hierna vermeld :

"Artikel 6 - Kapitaal

Het kapitaal bedraagt twintig miljoen honderd zesentwintig duizend driehonderd achtenzestig euro zesendertig cent (¬ 20.126.368,36).

Het wordt vertegenwoordigd door vierduizend negentig (4.090) aandelen zonder nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

6. De vergadering beslist over te gaan tot de coördinatie van de statuten en voor zoveel als nodig de instrumenterende notaris daartoe te machtigen.

7. De vergadering beslist machtiging te verlenen aan de raad van bestuur en de instrumenterende notaris tot uitvoering van de voorgaande beslissingen.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2012 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

,,,; Voo-behouden aan het Belgisch Staatsblad

8. Bijzondere volmacht: Deze wordt verleend aan de nagenoemde personen, met macht om elk afzonderlijk te handelen, teneinde het nodige te doen bij de bevoegde diensten van het ondernemingsloket, de kruispuntbank voor ondernemingen, het ministerie van financiën en alle administratieve diensten zonder onderscheid, om alle formaliteiten te vervullen die dienen te gebeuren naar aanleiding van deze kapitaalverhoging, -vermindering en statutenwijziging en eventuele vroegere rechtshandelingen die aanleiding moesten gegeven hebben tot regularisatie van de bestaande inschrijvingen: de heer Stefan TAMAR, voornoemd, en/of mevrouw Caria VAN WAUWE, wonende te 2100 Antwerpen, Deurne, Frans Van Dijckstraat 87, met macht om afzonderlijk te handelen en met recht van substitutie.



Voor analytisch uittreksel

Patrick Van1Ooteghem

Notas

Tegelijk hiermee neergelegd:_expeditié van de akte met volmachten.~"

b de - vexsic5 ro"a.cl Var. 2Sh)ur

\e. : zp_ rc,i,I.Steu7SOl-Co ó rd i not,i'(,f,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2012 - Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.07.2012, NGL 27.07.2012 12342-0204-037
09/01/2012
ÿþ!

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tiltit ititi ti til t Iltit Ili I itit tElt lt tilt

*12005982*

Benaming (voluit) : DURAB1LIS

~R ,7 17;

_ - Griff e" ~

R~iH_t1i:~. K.U~~iTrt.~.~Ll..~~" \" _

Ondememingsnr : 0425.038.360

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap met sociaal oogmerk

Zetel : Kortrijksesteenweg 930

9000 Gent

Onderwerp akte :OMZETTING - KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING STATUTEN  VOLMACHT

Er blijkt uit akte verleden door notaris Patrick Van Ooteghem te Temse op tweeëntwintig december tweeduizend en elf, aangeboden ter registratie op het kantoor Sint-Niklaas I, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap met sociaal oogmerk "DURABILIS" met zetel te 9000 Gent, Kortrijksesteenweg 930, volgende beslissingen heeft genomen:

1. Kennisname van het verslag opgesteld door de raad van bestuur, in het bijzonder betreffende de omzetting van een naamloze vennootschap met sociaal oogmerk in een vennootschap met een andere vorm, een gewone naamloze vennootschap.

2. De vergadering beslist de vennootschap om te zetten van een naamloze vennootschap met sociaal oogmerk (nvso) in een naamloze vennootschap (nv), zonder wijziging van haar rechtspersoonlijkheid.

Met betrekking tot de balans, jaarrekening en de boekhouding worden er geen wijzigingen doorgevoerd zodat de naamloze vennootschap de elementen van de boekhouding, jaarrekening en de balans van naamloze vennootschap met sociaal oogmerk zal overnemen/verderzetten.

De naamloze vennootschap behoudt het ondernemingsnummer van de naamloze vennootschap met sociaal oogmerk en blijft ingeschreven in het rechtsgebied van de rechtbank van koophandel van Gent.

De omzetting gebeurt op basis van de boekhoudkundige staat afgesloten op 30.09.2011 zoals deze staat opgenomen is in het verslag van het bestuursorgaan.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de naamloze vennootschap met sociaal oogmerk worden ondersteld verricht te zijn voor de naamloze vennootschap, inzonderheid ten aanzien van het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

3. De vergadering keurt het verslag van de raad van bestuur over voorgestelde wijziging doel goed en voegt een samenvattende staat over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per 30.09,2011 toe.

De vergadering besluit het maatschappelijk doel te wijzigen door holding activiteiten in het doel op te nemen, zodat het volledige doel voortaan luidt als nagemeld.

4. Kennisname van de bijzondere verslaggeving van raad van bestuur in toepassing van het artikel 633 van het Wetboek van vennootschappen, inhoudende voorstel tot verderzetting van de activiteiten en het rapport van de bedrijfsrevisor - VGD Bedrijfsrevisoren burgerlijke VCBA, met kantoor te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 5, en maatschappelijke zetel te 1090 Jette (Brussel), Greenland, Burgemeester Etienne Demunterlaan 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder nummer 9875.430.443, vertegenwoordigd door de heer Maarten Lindemans, _._revisor _ -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, aangesteld door de raad van bestuur dat besluit als volgt

"7 BESLUIT

De inbreng in natura in Durabilis NVSO bestaat uit een schuldvordering van elf miljoen negenhonderd achtentachtigduizend euro (11.988.000,00 EUR) die Saverco NV aanhoudt jegens Durabilis NVSO.

Tezelfdertijd zal een inbreng in geld van drieduizend driehonderd achtenzestig euro en zesendertig cent (3.368,36 EUR) gebeuren door de Private Stichting Durabilis.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, kunnen wij besluiten als volgt: 7.1 De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura.

7.2 De Raad van Bestuur van Durabiils NVSO is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura. Voor onderhavige inbreng worden geen nieuwe aandelen uitgereikt daar de inbrenger, Saverco NV, reeds op één na alle aandelen bezit en de andere aandeelhouder een proportioneel gelijke inbreng in geld doet.

7.3 De beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

7.4 Er werd voor het ingebrachte bestanddeel slechts één methode van waardering door de Raad van Bestuur weerhouden, mn werd de ingebrachte schuldvordering gewaardeerd aan haar nominale waarde. Deze weerhouden waarderingsmethode is bedrijfseconomisch verantwoord daar deze inbreng kadert in de herkapitalisatie van Durabifis NVSO. De inbrengers hebben er tevens kennis van genomen dat NVSO Durabilis v66r de inbreng een negatief eigen vermogen heeft en hun inbreng derhalve onmiddellijk verwatert.

7.5 De beslissing van de Raad van Bestuur om als tegenprestatie van de inbreng geen nieuwe aandelen uit te geven is bedrijfseconomisch verantwoord vermits tezelfdertijd een inbreng in geld zal gebeuren door de andere aandeelhouder waardoor de procentuele verhouding tussen de aandeelhouders niet wijzigt.

7.6Gelet op het voorgaande hebben wij geen nazicht uitgevoerd van de cijfers van Durabilis NVSO.

7.7 In dezelfde notariële akte zal het doel van de vennootschap worden uitgebreid en zal worden geacteerd dat het sociaal oogmerk van de vennootschap ophoudt te bestaan.

Wij willen er aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Dit rapport werd opgesteld in het kader van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen en mag voor geen andere doeleinden gebruikt worden.

Opgemaakt te Antwerpen, 16 december 2011

Burg. CVBA VGD Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door Maarten Lindemans

Schaliënstraat 5 bus 2

2000 Antwerpen"

5. De vergadering bevestigt de kennisname van de bijzondere verslaggeving van de

raad van bestuur waarvan sprake in artikel 633 van het wetboek van vennootschappen en beslist op basis van voornoemde verslaggeving, ondanks het verlies van kapitaal, de activiteit van de vennootschap verder te zetten, onder de opschortende voorwaarde evenwel dat de op de agenda ingeschreven verrichtingen, inzonderheid de kapitaalverhoging, daadwerkelijk worden verwezenlijkt.

6. De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met elf miljoen negenhonderd eenennegentig duizend driehonderd achtenzestig euro zesendertig cent (¬ 11.991.368,36) teneinde het kapitaal te brengen van zeven miljoen euro (¬ 7.000.000,00) op achttien miljoen negenhonderd eenennegentig duizend driehonderd achtenzestig euro zesendertig cent (¬ 18.991.368,36) zonder uitgifte van nieuwe aandelen, door inbreng door de bestaande aandeelhouders conform het huidig aandelenbezit.

7. De aandeelhouder, de naamloze vennootschap SAVERCO, met zetel te 2000 Antwerpen,_ De Gerlachekaai 20., verklaart inbreng in natura te doen in de

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

vennootschap ten belope van elf miljoen negenhonderd achtentachtig duizend euro (C11.988.000,00).

Er worden geen nieuwe aandelen toegekend als tegenprestatie voor de inbreng in natura- mede ingevolge de gelijktijdige kapitaalverhoging in geld door de medeaandeelhouder.

De aandeelhouder, Private Stichting Durabilis, met zetelte 2000 Antwerpen, De Gerlachekaai 20, verklaart inbreng in geld te doen in de vennootschap van drieduizend driehonderd achtenzestig euro zesendertig cent (C3.368,36), waarvan een attest van deponering van de betrokken bank afgeleverd op twintig december tweeduizend en elf werd aan ondergetekende notaris overhandigd om bewaard te blijven in zijn dossier.

Er worden geen nieuwe aandelen toegekend als tegenprestatie voor de inbreng in geld worden - mede ingevolge de gelijktijdige kapitaalverhoging in natura door de medeaandeelhouder.

De aandeelhouders stellen vast en verzoeken de ondergetekende notaris te notuleren dat de hierboven besloten kapitaalverhoging ten belope van in totaal elf miljoen negenhonderd eenennegentig duizend driehonderd achtenzestig euro zesendertig cent (011.991.368,36) werd verwezenlijkt en dat het kapitaal ingevolge de realisatie van voormelde kapitaalverhoging in natura en in geld van zeven miljoen euro (¬ 7.000.000,00) op achttien miljoen negenhonderd eenennegentig duizend driehonderd achtenzestig euro zesendertig cent (¬ 18.991.368,36) is gebracht, vertegenwoordigd door drieduizend vijfhonderd zestig (3.560) aandelen zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

8. De algemene vergadering beslist om de datum van de jaarvergadering te verplaatsen naar de laatste vrijdag van de maand mei om veertien uur. Overgangsbepaling: De eerstvolgende jaarvergadering zal bijgevolg plaatsvinden de laatste vrijdag van de maand mei 2012 om veertien uur.

9. De algemene vergadering beslist om artikelen 1, 3, 6 en 20 van de statuten als volgt te wijzigen om de tekst in overeenstemming te brengen met de genomen beslissing als hierna vermeld en om artikel 4 op te heffen met ingang van heden:

"Artikel 1 - Rechtsvorm - naam

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de naam "DURABILIS":

Artikel 3 - Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland,

" te fungeren als aandeelhouder en/of lid van vennootschappen en andere rechtspersonen en ondernemingen die tot doelstelling hebben een duurzame sociaaleconomische ontwikkeling van kansengroepen te bevorderen, en deze vennootschappen, andere rechtspersonen en ondernemingen operationeel, financieel en anderszins bij te staan in de ontwikkeling van hun doelstellingen en activiteiten. De vennootschap heeft tevens tot doel het verlenen van advies betreffende het ontwikkelen van duurzame sociaaleconomische activiteiten, onder meer in het kader van programma's over de sociale verantwoordelijkheid van vennootschappen en andere rechtspersonen en ondernemingen.

" Holding activiteiten, omvattende onder meer:

- het door middel van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten bedrijvigheden, vennootschappen of verenigingen in België of in het buitenland zonder onderscheid;

- het beheren, valoriseren, verkopen, te gelde maken of anderszins vervreemden van deze participaties of belangen;

- alle financiële transacties en financiële overeenkomsten;

- het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen waarin zij een belang of deelneming heeft en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met de activiteiten van een holding. Administratie en managementactiviteiten, omvattende onder meer:



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 111

- adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder en beheerder met inbegrip van deze van vereffenaar;

- studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen.

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren,

Tot realisatie van dit doel mag de vennootschap, in het algemeen, alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijke doel, of die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, zelfs zonder rechtstreeks of onrechtstreeks verband met de voormelde activiteiten, aanschaffen, in huur geven of nemen, oprichten, vervreemden of ruilen. Zij mag alle contracten van onderaanneming afsluiten en alle intellectuele rechten en rechten van industriële of commerciële eigendom uitbaten.

De vennootschap mag de voormelde activiteiten onder de handelsnaam "Fair-Fruit" verrichten.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening van alle vennootschappen waarnemen. Zij mag leningen toestaan, onder iedere vorm en voor om het even welke duur.

Zij mag belangen nemen door middel van inbrengen in geld of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins in alle bestaande of op te richten vennootschappen en andere rechtspersonen en ondernemingen, in België en in het buitenland.

Artikel 4 -

Opgeheven bij beslissing de dato 22 december 2011 met ingang van zelfde tijdstip.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Artikel 6 - Kapitaal

Het kapitaal bedraagt achttien miljoen negenhonderd eenennegentig duizend

driehonderd achtenzestig euro zesendertig cent (C 18.991.368,36)

Het wordt vertegenwoordigd door drieduizend vijfhonderdzestig (3.560) aandelen

zonder nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 20 - Datum

De gewone algemene vergadering za) ieder jaar gehouden worden op laatste vrijdag van de maand mei om veertien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, vindt de gewone algemene vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. Een buitengewone of bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

De algemene vergaderingen worden bijeengeroepen door de raad van bestuur of door de commissarissen. Zij moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats vermeld in het oproepingsbericht."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

10. De vergadering beslist over te gaan tot de coördinatie van de statuten en voor zoveel als nodig de instrumenterende notaris daartoe te machtigen.

11. De vergadering erkent te weten en beslist gebruik te maken van de vrijstelling tot consolidatie wegens subconsolidatie, zoals voorzien in artikel 113 Wetboek van Vennootschappen, vermits zij zelf de dochtervennootschap is van een moedervennootschap die een geconsolideerde jaarrekening en een jaarverslag over de geconsolideerde jaarrekening opstelt, laat controleren en openbaar maakt.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat de beslissing om van de vrijstelling te genieten wordt genomen voor de boekjaren 2011 en 2012.

12. De algemene vergadering beslist de burgerlijke coöperatieve vennootschap KPMG Bedrijfsrevisoren (B001), Prins Boudewijnlaan 24d, 2550 Kontich, te benoemen als commissaris voor een termijn van 3 jaren. Het mandaat zal vervallen na de Algemene Vergadering der Aandeelhouders die de rekeningen van het boekjaar 2013 vaststelt. KPMG Bedrijfsrevisoren duidt de heer Serge Cosijns (IBR Nr. A01656), vennoot van KPMG Bedrijfsrevisoren, aan als vaste vertegenwoordiger.

De algemene vergadering beslist tot bestuurders te (her)benoemen voor een periode van zes jaar die een einde zal nemen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017:

" De heer SAVERYS Marc Félix Marie, wonende te Antwerpen, Verviersstraat 2,

" De heer SAVERYS Sebastiaan Nicolas Felix Marie, wonende te Brussel, Kruitmolenstraat 9,

" De heer JACQUET DE HAVESKERCKE, Paul José Marthe Jacques, wonende te 1320 Tourinnes-la-Grosse, Chemin Goffin 1,

13. De vergadering beslist machtiging te verlenen aan de raad van bestuur en de instrumenterende notaris tot uitvoering van de voorgaande beslissingen.

14. Biizondere volmacht: Deze wordt verleend aan de nagenoemde personen, met macht om elk afzonderlijk te handelen, teneinde het nodige te doen bij de bevoegde diensten van het ondernemingsloket, de kruispuntbank voor ondernemingen, het ministerie van financiën en alle administratieve diensten zonder onderscheid, om aile formaliteiten te vervullen die dienen te gebeuren naar aanleiding van deze kapitaalverhoging, -vermindering en statutenwijziging en eventuele vroegere rechtshandelingen die aanleiding moesten gegeven hebben tot regularisatie van de bestaande inschrijvingen: de heer Stefan Jamar, wonende te 9840 De Pinte, Koning Albertlaan 17, en/of Carla Van Wauwe, wonende te 2100 Antwerpen - Deurne, Frans Van Dijckstraat 87, met macht om afzonderlijk te handelen en met recht van su bstitutie.

Voor analytisch uittreksel

Patrick Van Ooteghem

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte met volmacht verslagen van raad van bestuur en bedrijfsrevisor, c-raaw~~r c.Q oétiulerl

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.03.2011, NGL 30.09.2011 11563-0595-017
18/03/2015
ÿþ mod 11,1



2,5 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







NEERGELEG¬ ]

11111111111

*150 13

0 6 MAART 2015



RECHTBANK VAN KOOPHANM @ GENT





Ondememingsnr: 0425.038.360

Benaming (voluit) : DURABILIS

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Bollebergen 2Bbus 21

9052 Gent (Zwijnaarde)

Onderwerp akte : BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING - VOLMACHT

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Van Ooteghem te Temse op dertig januari tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden op het kantoor Sint-Niklaas I,! dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze', vennootschap "DURABILIS" met zetel te 9054 Zwijnaarde, Bollebergen 2B bus 21, volgende beslissingen heeft genomen:

1. De vergadering beslist met het oog op de geplande herstructurering van het kapitaal,

de vierduizend negentig (4.090) aandelen om te zetten in twee miljoen vijfenveertig; duizend (2.045.000) aandelen, zodat het volledige kapitaal - te weten twintig miljoen

honderd zesentwintig duizend driehonderd achtenzestig euro zesendertig cent; (¬ 20.126.368,36) - zal vertegenwoordigd zijn door twee miljoen vijfenveertig duizend (2.045.000) aandelen, zonder aanduiding van waarde, die elk een gelijk deel van het: kapitaal vertegenwoordigen en machtigt elk lid van de raad van bestuur om deze omzetting in het aandelenregister te akteren.

2. Kennisname van het verslag van de raad van bestuur, in toepassing van het artikel 633 van het Wetboek van Vennootschappen, inhoudende voorstel tot verderzetting van de activiteiten of in toepassing van het artikel 582 van zelfde Wetboek houdende uitgifte van aandelen beneden fractiewaarde en rapport van de commissaris, met name KPMG bedrijfsrevisoren burgerlijke CVBA, met maatschappelijke zetel te 1130 Haren (Brussel), Bourgetlaan 40, RPR Brussel 0419.122.548 en kantoor te 2550 Kontich, Prins Boudewijnlaan 24d, vast vertegenwoordigd door de heer Serge Cosijns, vennoot, aangesteld door de raad van bestuur, aangaande de inbreng in natura, opgesteld overeenkomstig artikel 602 en 582 van het Wetboek van Vennootschappen. Het verslag van de commissaris besluit als volgt:

"6 Besluit

De kapitaalverhoging door inbreng in natura bij vennootschap Durabilis NV door de Investeerders bestaat uit schuldvorderingen voor een bedrag van 2.750.000 EUR.

Op grond van ons nazicht verklaren wij dat;

a) de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van , de ingebrachte goederen evenals voor de toewijzing van het aantal uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze waarderingsmethode leidt tenminste overeenkomt met_het_aantal en de fractiewaarde _en desgevallend_de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

M Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

agio, van de als tegenprestatie uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

d) de financiële gegevens opgenomen in het ontwerp van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan, in zonderheid met betrekking tot de uitgifteprijs en de vermogensrechtelijke gevolgen voor de aandeelhouders getrouw en voldoende zijn om de algemene vergadering van aandeelhouders, die over het voorstel van uitgifte van aandelen zonder nominale waarde beneden de fractiewaarde van de oude aandelen van dezelfde categorie moet stemmen, voor te lichten.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 279.788 aandelen van de vennootschap Durabilis NV, zonder vermelding van nominale waarde.

Deze aandelen:

" hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen van Durabilis NV;

" zullen deelnemen in de resultaten van Durabilis NV vanaf het boekjaar eindigend

op 31 december 2015

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een

uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of

met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness opinion' is,

Dit rapport werd opgesteld in uitvoering van artikel 602 en 582 van het Wetboek van

vennootschappen in het kader van de kapitaalsverhoging van de vennootschap

Durabilis NV door inbreng in natura en mag niet gebruikt worden voor andere

doeleinden.

Kontich, 29 januari 2015

KPMG Bedrijfsrevisoren

Commissaris

Vertegenwoordigd door

S. Cosijns

Bedrijfsrevisor"

3. De vergadering sluit zich aan bij de verslaggeving inzake uitgifte van nieuwe aandelen beneden pari en besluit tot uitgifte beneden fractiewaarde.

De vergadering besluit eenparig het kapitaal te verhogen met twee milljoen zevenhonderd vijftig duizend euro (C 2.750.000,00) teneinde het kapitaal te brengen van twintig miljoen honderdzesentwintig duizend driehonderdachtenzestig euro

zesendertig cent (¬ 20.126.368,36) op tweeëntwintig miljoen

achthonderdzesenzeventig duizend driehonderd achtenzestig euro zesendertig cent (¬ 22.876.368,36) door uitgifte van tweehonderd negenenzeventig duizend zevenhonderdachtentachtig (279.788) nieuwe aandelen zonder nominale waarde van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf het boekjaar eindigend op 31 december 2015, door inbreng in natura door onder beslissing 4 vermelde personen.

4. De tussenkomende partijen:

a) De heer SEBASTIAAN SAVERYS, wonende te 1000 Brussel, Kruitmolenstraat 9, verklaart volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap. Als tegenprestatie voor de inbreng in natura worden aan de inbrenger toegekend: honderd en één duizend zevenhonderd eenenveertig (101.741) nieuw uitgegeven aandelen van huidige vennootschap zonder nominale waarde van dezelfde aard, als voormeld.

b) De heer SAVERYS Michaël, wonende te 3080-Tervuren, Stijn Streuvelslaan 1, verklaart volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap. Als tegenprestatie voor de inbreng in natura worden aan de inbrenger toegekend: eenenzestig duizend vijfenveertig (61.045) nieuw uitgegeven aandelen van huidige vennootschap zonder nominale waarde van dezelfde aard als voormeld.

c) De besloten vennootschap naar Nederlands recht ICCO Investments met statutaire zetel te Utrecht, met adres te Joseph Haydnlaan 2a, 3533 AE Utrecht, Nederland, ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel Midden-Nederland onder het nummer 59258217 en RSIN 853391968,

overeenkomstig artikel 16 van de statuten vertegenwoordigd door haar directeur, de heer Mark Joenje (geboren te Vries op 16.02.1970), in functie sinds 18.11.2013, hier

optredend als lasthebber van de stichting naar Nederlands Recht Stichting Capital 4 Development'_ met _statutair_e_zetel te _Utrecht,_ met adres te Joseph Haydnlaan. 2a,.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan hot Belgisch

Staatsblad

" 3533 AE Utrecht, Nederland, ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel Midden-Nederland onder het nummer 59258039 RSIN 853391890, overeenkomstig de volmacht van 19/12/2013 haar verleend door de stichting Stichting Capital 4 Development, vertegenwoordigd door twee van haar bestuurders overeenkomstig artikel 8.2. van de statuten, van welke volmacht een origineel/een voor eensluidend verklaarde uitgifte wordt bijgevoegd, verklaart volledig kennis te

hebben van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap. Als tegenprestatie voor de inbreng in natura worden aan de inbrenger toegekend:

veertig duizend zeshonderd zevenennegentig (40.697) nieuw uitgegeven aandelen van huidige vennootschap zonder nominale waarde van dezelfde aard, als voormeld.

d) De besloten vennootschap naar Nederlands recht EXCLUSA, met maatschappelijke zetel te Geertruidenberg, met adres Centraleweg 9, 4931 NA Geertruidenberg, Nederland, en ingeschreven in het Handelsregister van de Kamers van Koophandel onder het nummer 5815778, hier vertegenwoordigd door haar Algemeen Directeur, de heer Willem van der Sluijs, tot die hoedanigheid benoemd sinds 17 juni 2013, verklaart volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap. Als tegenprestatie voor de inbreng in natura worden aan de inbrenger toegekend: vijfentwintig duizend vierhonderd vijfendertig (25.435) nieuw uitgegeven aandelen van huidige vennootschap zonder nominale waarde van dezelfde aard als voormeld.

e) De naamloze vennootschap COFIMATRA - RESPONSIBILITY MANAGEMENT, afgekort COFIMATRA, met maatschappelijke zetel te Clos des Salanganes 17, 1150 Brussel en ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel (afdeling Brussel) onder het nummer 0440.040.597, overeenkomstig artikel 19 van de statuten hier vertegenwoordigd door haar afgevaardigd-bestuurder, de heer Roland Vaxelaire, verklaart volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap. Als tegenprestatie voor de inbreng in natura worden aan de inbrenger toegekend: vijfentwintig duizend vierhonderd vijfendertig (25.435) nieuw uitgegeven aandelen van huidige vennootschap zonder nominale waarde van dezelfde aard, als voormeld.

f) De vennootschap naar Engels recht onder de vorm van een Limited Partnership EcoEnterprises Partners II, gevestigd te Centre Corporative El Cedral, Torre 4, Nivel 1, Noveza, San Rafael de Escazu, San José, Costa Rica, ingeschreven in het Companies House] onder nummer LP14580, hier vertegenwoordigd door Tammy E. Newmark, verklaart volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap. Als tegenprestatie voor de inbreng in natura worden aan de inbrenger toegekend: vijfentwintig duizend vierhonderd vijfendertig (25.435) nieuw uitgegeven aandelen van huidige vennootschap zonder nominale waarde van dezelfde aard, als voormeld.

De aandeelhouders stellen vast en verzoeken de ondergetekende notaris te notuleren dat de hierboven besloten kapitaalverhoging ten belope van twee miljoen zevenhonderd vijftig duizend euro (¬ 2.750.000,00) werd verwezenlijkt en dat het kapitaal ingevolge de realisatie van voormelde kapitaalverhoging in natura op tweeëntwintig miljoen achthonderd zesenzeventig duizend driehonderd achtenzestig euro zesendertig cent (C22.876.368,36) is gebracht, vertegenwoordigd door twee miljoen driehonderd vierentwintig duizend zevenhonderd achtentachtig (2.324.788) aandelen zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

5. De vergadering beslist om artikel 6 van de statuten als volgt te wijzigen om de tekst in overeenstemming te brengen met de genomen beslissing ais hierna vermeld:

"Artikel 6 - Kapitaal

Het kapitaal bedraagt tweeëntwintig miljoen achthonderd zesenzeventig duizend driehonderd achtenzestig euro zesendertig cent (¬ 22.876.368,36).

Het wordt vertegenwoordigd door twee miljoen driehonderd vierentwintig duizend zevenhonderd achtentachtig (2.324.788) aandelen zonder nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

6. De vergadering beslist over te gaan tot de coördinatie van de statuten en voor zoveel als nodig de instrumenterende notaris daartoe te machtigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

7. De vergadering beslist machtiging te verlenen aan de raad van bestuur en de instrumenterende notaris tot uitvoering van de voorgaande beslissingen.

8. Bijzondere volmacht deze wordt verleend aan de nagenoemde personen, met macht om elk afzonderlijk te handelen, teneinde het nodige te doen bij de bevoegde diensten van het ondernemingsloket, de kruispuntbank voor ondernemingen, het ministerie van financiën en alle administratieve diensten zonder onderscheid, om alle formaliteiten te vervullen die dienen te gebeuren naar aanleiding van deze kapitaalverhoging, -vermindering en statutenwijziging en eventuele vroegere rechtshandelingen die aanleiding moesten gegeven hebben tot regularisatie van de bestaande inschrijvingen: de heer Stefan TAMAR, wonende te 9840 De Pinte, Koning Albertlaan 17, en/of mevrouw Carla VAN WAUWE, wonende te 2100 Antwerpen, Frans Van Dijckstraat 87, met macht om afzonderlijk te handelen en met recht van substitutie.

Vaar analytisch uittreksel

Patrick Van Ooteghem

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte met volmachten, gecoördineerde

statuten, verslagen raad van bestuur en commissaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

07/09/2010 : GE136852
04/09/2009 : GE136852
16/06/2009 : GE136852
03/06/2009 : GE136852
07/01/2009 : GE136852
05/01/2009 : GE136852
01/08/2008 : GE136852
23/02/2007 : GE136852
21/02/2007 : GE136852
30/11/2006 : GE136852
03/02/2006 : GE136852
02/06/2005 : GE136852
08/02/2005 : GE136852
26/01/2004 : GE136852
11/08/2003 : GE136852
11/01/2001 : GE136852
21/01/2000 : GE136852
01/01/1997 : GE136852
01/01/1995 : GE136852
01/01/1992 : GE136852
15/12/1990 : GE136852
16/12/1988 : GE136852
25/10/1985 : GE136852
05/12/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.10.2016, NGL 28.11.2016 16687-0045-047

Coordonnées
DURABILIS

Adresse
BOLLEBERGEN 2B, BUS 21 9052 ZWIJNAARDE

Code postal : 9052
Localité : Zwijnaarde
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande