DURGA


Dénomination : DURGA
Forme juridique :
N° entreprise : 845.637.288

Publication

12/05/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RF:rHTA ANI" vp KOOPHANDEL GENT

29 APR. 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

"

Onderwel:p akte :Invereffeningstelling - ontslag en kwijting aan de bestuurders - aanstelling ' van een vereffenaar - omschrijving van de machten van de vereffenaar aanpassing van en/of wijziging aan de statuten van de vennootschap, om ze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissing(en) en rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap coördinatie - volmacht:

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Ide, notaris te Hamme, op 28 maart 2014 dat I de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Coöperatieve Vennootschap met !! Beperkte Aensprakelijkheid "DURGA", met zetel gevestigd te 9160 Lokeren, Mosten 13, ondememingsnummer 0845.637.288, RPR Dendermonde, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen

AFHANDELING AGENDA:

Punt 1: Voorstel tot ontbinding van de vennootschap - verslag van het bestuursorgaan bevattende toelichting omtrent het voorstel tot ontbinding staat van actief en passief afgesloten per 31 december 2013 - verslag van de aangewezen bedrijfsrevisor over gemelde staat van actief en passief - ontbinding en in vereffeningstelling:

-Kennisname van het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap de dato 7 februari 2014

'e

waarin het voorstel tot ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap wordt toegelicht, ;1samen met een staat van actief en passief van de vennootschap, afgesloten per 31 december 2013. -Vervolgens voorlezing van het verslag van VGD Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA, vertegenwoordigd door de heer Tony Moreers, bedrijfsrevisor, aangewezen door het bestuursorgaan van de vennootschap, met navolgende besluitvorming over de staat van activa en passive, toestand per 31 december 2013, opgesteld op 27 maart 2014 en dit conform de bepalingen van artikel 181 paragraaf il 1 van het Wetboek van Vennootschappen:

"BESLUITEN

Voorgaande uiteenzetting laat ons toe ais volgt te besluiten:

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, stelden de bestuurders van de CVBA Durga een boekhoudkundige staat op, afgesloten per 31

december 2013. Rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap,

"

;geeft deze staat een balanstotaal op van 66.863,80 EUR en een winst over de periode 02/05/2012

te.m. 31/12/2013 van 3.125,85 EUR, Het netto-actief (eigen vermogen) bedraagt 9.725,85 EUR. Wij dienen op te merken dat geen rekening werd gehouden met het effect van eventuele belastinglatenties als gevolg van nog uit te voeren fiscale controles door de Administratie van de vennootschapsbelasting en de BTW-Administratie.

Onder voorbehoud van voorgaande opmerking, blijkt uit onze controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

i! Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk achten. Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen in het raam van de ontbinding van de vennootschap en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

itM111)ttlil

j jij

j jij

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 0845.637.288

Benaming (voluit) Durga

(verkort):

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Mosten 13

9160 Lokeren

mari 1.1

Opgesteld te Gent,

Op 27 maart 2014

(getekend)

VGD Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA

vertegenwoordigd door

Tony Moreels

Bedriffsrevisof

-Erkenning een afschrift van voormelde verslagen met voormelde staat van activa en passiva ontvangen te hebben, bijgevolg volledig kennis te hebben van hun inhoud en hierover geen opmerkingen te hebben. Voormelde verslagen zullen tezamen met een uitgifte van deze akte neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

-Na grondig onderzoek van de aan de vergadering voorgelegde verslagen en staat van actief en passief, bevestiging en vaststelling door de instrumenterende notaris dat de vennootschap alle wettelijke formaliteiten en rechtshandelingen heeft vervuld opgelegd in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen,

-Beslissing, na kennisname van voornoemde verslagen van het bestuursorgaan en de aangewezen bedrijfsrevisor en voorzegde verklaring van de notaris, om de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen.

Punt 2: Onts a. en kwilin. aan de bestuurders van de vennootscha " :

-Ontslag aan de bestuurders en kwijtingverlening voor het door hen tot op 28 maart 2014 gevoerde bestuur.

-Voor zoveel als nodig verduidelijking door de vergadering dat de bestuurders actief het bestuur van de vennootschap blijven waarnemen, en dat hun ontslag slechts zef ingaan op het ogenblik van de homologatie van de benoeming van de vereffenaar van de vennootschap.

-De eerste algemene vergadering na het definitief worden van het ontslag van de bestuurders zal zich uitspreken over het verlenen van kwijting aan zelfde bestuurders voor de uitoefening van hun mandaat voor wat betreft de periode tussen 28 maart 2014 en het definitief worden van hun ontslag. Punt 3 : Aanstelling van een vereffenaar - omschriiving van de machten van de vereffenaar: -Beslissing om de hierna volgende persoon als enige vereffenaar van de vennootschap aan te stellen, met name,

De heer VAN dER STOCK Eddy Henri Paula, geboren te Hamme op 20 maart 1966, rijksregisternummer 66 03 20 051 77, echtgenoot van mevrouw Ysewijn Viviane, wonende te 9220 Hamme, Sint-Annastraat 144.

-Aan de vereffenaar wordt de volledige individuele bevoegdheid verleend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

-Aan de vereffenaar zijn derhalve aile bevoegdheden toegekend omschreven in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hij voorafgaandelijk de goedkeuring van de algemene vergadering behoeft,

-De Vereffenaar treedt in functie vanaf de bevestiging van zijn benoeming of homologatie door de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

-De in functie getreden vereffenaar dient zich te schikken naar de bepalingen van de artikelen 189bis van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden. De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen,

-Beslissing dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

Punt 4 : Aanpassing van en/of wliziging aan de statuten van de vennootschap om ze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissing(en) en rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap coördinatie statuten:

Ingevolge voormelde genomen beslissingen, waaronder de in vereffeningstelling van de vennootschap, beslissing om de statuten van de vennootschap als volgt aan te passen en/of te wijzigen, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap, en over te gaan tot de coördinatie ervan:

A) De bestaande tekst van artikel 1 van de statuten wordt integraal afgeschaft en vervangen door de volgende, nieuwe tekst:

"ARTIKEL 1- RECHTSVORM EN NAAM:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)r(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden n het Belgisch Staatsblad

mod11.1

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Haar benaming luidt "Durga" en iedere wijziging van de naam van een vennootschap in vereffening is verboden.

De woorden "coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "CVBA" moeten in alle akten, facturen en documenten uitgaande van de vennootschap haar naam onmiddellijk voorafgaan of volgen."

B) De bestaande tekst van artikel 3 van de statuten wordt integraal afgeschaft en vervangen door de volgende, nieuwe tekst:

'ARTIKEL DRIE

De vennootschap bestaat met ingang van 28 maart 2014 enkel nog voor haar vereffening." Punt 6 : Volmacht:

Verlening bij deze van bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de heer Johan Vincke, boekhouder-fiscalist, te 9220 Hamme, Sint-Annastraat 212, en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle noodzakelijke en wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook voor zoveel als nodig al het nodige te doen bij aile Federale Overheidsdiensten,

Voor ontledend uittreksel.

Michel Ide, notaris te Hamme

Tegelijk hiermee neergelegd

- Uitgifte PV van invereffeningstelling

Verslag bestuursorgaan en bedrijfsrevisor

- Coordinatie van de statuten

- Bevestiging benoeming vereffenaar Rechtbank van Koophandel te Dendermonde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

NAbor-behouden afin het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

20/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 08.05.2014, NGL 14.05.2014 14123-0310-015
03/10/2014
ÿþ,^!

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod 2.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I III II IUhIUI IIUl

*14180361+'

18

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 4 SEP. 2414

AFDELING erDERMONDE

Ondernemingsnr : 0845.637.288

Benaming

(voluit) : DURGA IN VEREFFENING

Rechtsvorm : COÖPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Mosten 13 - 9160 LOKEREN

Onderwerp akte : SLUITING VAN DE VEREFFENING

Uit proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders, gehouden ten maatschappelijke zetel op 9 september tweeduizend en veertien blijkt dat:

Alle aandeelhouders aanwezig zijn, zodat de vergadering rechtsgeldige beslissingen kan nemen.

Deze buitengewone aigernene vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over de volgende agendapunten:

1. De vergadering keurt de balans- en resultatenrekening goed afgesloten op datum van 301612014.

2. De vennoten beslissen na kennisname van het vereffeningsverslag van de vereffenaar, de heer Eddy VAN DER STOCK, voldoende te zijn ingelicht over de vereffeningsactiviteiten van de vereffenaar en om de vereffening met ingang vanaf heden af te sluiten. Er wordt tevens volledig en onbeperkt kwijting verleend aan de vereffenaar voor de door hem vervulde opdracht.

3. De vergadering neemt akte van het verdeelplan dat werd voorgelegd aan de griffie van de rechtbank van kcophandel van Gent, afdeling Dendermonde en aldaar werd goedgekeurd per 7/8/2014.

4. De vergadering stelt derhalve vast dat de vereffening dus definitief werd gesloten en dat bijgevolg de C.V.B.A. DURGA definitief heeft opgehouden te bestaan per 301612014.

5. De vergadering besluit dat de boeken en de bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar zullen worden bewaard bij de heer Eddy VAN DER STOCK, Sint-Annastraat 144 te 9220 HAMME. Er zijn geen sommen of waarden die bij de Deposito- en Consignatiekas dienen te worden geconsigneerd.

6. Alle punten tijdens de vergadering werden aanvaard met éénparigheid van stemmen. De vergadering wordt gesloten en het proces-verbaal wordt opgesteld en ondertekend.

Gedaan te Lokeren op 9 september 2014

Eddy VAN DER STOCK Vereffenaar

Tegelijk hiermee neergelegd: akkoord verdeelplan door de rechtbank van koophandel van Gent, afdeling Dendermonde dd 7108(2014.

14/05/2012
ÿþOndernemingsnr : 5 . 6 3 8

Benaming (voluit) : Durga

(verkort) :

Rechtsvorm : Codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

I! Zetel : Mosten 13

9160 Lokeren

1

Onderwerp akte :OPRICHTING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Sven Heyvaert, notaris-plaatsvervanger, vervangende; jj wijlen notaris Maurice Ide, met standplaats te Hamme, hiertce aangesteld ingevolge beschikking van de: j1 Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Dendermonde van 11 juli 2011, op 23 april 2012, dat er een: ji Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming "Durga", met: 1j zetel te 9160 Lokeren, Mosten 13, door :

j11) de vennootschap onder firma "KEEN SOLUTIONS", met zetel te 3080 Tervuren, Brusselsesteenweg 162,1

jj ondernemingsnummer 0842.737.483, RPR Leuven ; j

ji 2) de vennootschap onder firma "alles klTs", met zetel te 1602 Viezenbeek, Kamstraat 49,

jj ondernemingsnummer 0871,160.958, RPR Brussel ; j

j; 3) de vennootschap onder firma "Freelance4vou2", met zetel te 9700 Oudenaarde, Gaverstraat 10B,j

1j ondernemingsnummer 0845.187.922 ; j

ij 4) de heer MASSAGé Louis Ludo Aloys, geboren te Ukkel op 29 januari 1965, rijksregisternummer 65 01 29j ij 403 02, identiteitskaartnummer 590-7250810-86, echtgenoot van mevrouw Rita De Roy, wonende te 1700j ij Dilbeek, Smissenbosstraat 17 ;

11 5) de vennootschap onder firma "Phelartha", met zetel te 9111 Belsele, Filip De Pillecynlaan 10,j ondememingsnummer 0835.946.691, RPR Dendermonde ;

j 6) de vennootschap onder firma "ASTARTE CONSULTING", met zetel te 9220 Hamme, Sint- j

Annastraat 144, ondernemingsnummer 0836.337,364, RPR Dendermonde.

jj KAPITAAL - AANDELEN

ji Het kapitaal van de vennootschap dat geheel geplaatst is, bedraagt negentienduizend j

li achthonderd euro (¬ 19.800,00). ij Hiervan bedraagt het vast gedeelte negentienduizend achthonderd euro (¬ 19.800,00), j Het vast gedeelte van het geplaatst kapitaal is verdeeld in honderdachtennegentig (198) aandelen i

jj met een nominale waarde per aandeel van honderd (100) EURO. Deze aandelen behoren tot de j

j categorie A.

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters, zoals hierna wordt uiteengezet, en deze hebben

jj zich onvoorwaardelijk verbonden tot nagemelde inbreng, en wel als volgt: j

I! -De voornoemde vennootschap onder firma "Keen Solutions", heeft ingetekend op drieëndertig (33)

jj aandelen categorie A, ten belope van drieduizend driehonderd euro (¬ 3.300,00). j

-De voornoemde vennootschap onder firma "alles klTs", heeft ingetekend op drieëndertig (33) j

j1aandelen categorie A, ten belope van drieduizend driehonderd euro (¬ 3.300,00).

j

-De voornoemde vennootschap onder firma "Freelance4you2", heeft ingetekend op drieëndertig (33)

aandelen categorie A, ten belope van drieduizend driehonderd euro (¬ 3.300,00). j

11 - Voornoemde heer Louis Massagé, heeft ingetekend op drieëndertig (33) aandelen categorie A, ten j ii belope van drieduizend driehonderd euro (¬ 3.300,00).

jj -De voornoemde vennootschap onder firma "Phelartha", heeft ingetekend op drieëndertig (33) aandelen categorie A, ten belope van drieduizend driehonderd euro (¬ 3.300,00).

j1-De voornoemde vennootschap onder firma "Astarte Consulting", heeft ingetekend op drieëndertig j j (33) aandelen categorie A, ten belope van drieduizend driehonderd euro (¬ 3.300,00),

jj Samen honderdachtennegentig (198) aandelen categorie A, wat de totaliteit omvat van: :

;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

GRIFFIE RECHTBANK

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

mod 11.1

0 2 MEI 2012

DENDERMONDE

111

F

LuaB1

I *12088786*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

-alle uitgegeven en ingeschreven aandelen, volstort ten belope van zesduizend zeshonderd euro (¬ 6.600,00) EURO.

Voor het niet-volgestorte deel van het kapitaal verbonden de comparanten zich dit vol te storten overeenkomstig de wettelijke voorschriften, en zoals bedongen in de statuten.

Het in geld gestort bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE12 0688948994-92 op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij Dexia.

Dit bankattest zal door ondergetekende notaris Sven Heyvaert bewaard worden in het vennootschapsdossier, gehouden op zijn kantoor

Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk,

Het veranderlijk gedeelte wordt verhoogd, respectievelijk verminderd door toetreding, respectievelijk uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen. Deze verrichtingen geschieden zonder dat de statuten dienen te worden gewijzigd.

Het vast gedeelte van het kapitaal mag nooit minder bedragen dan negentienduizend achthonderd euro (¬ 19.800,00).

Tot beloop van dit minimumbedrag wordt het vast gedeelte van het kapitaal gevormd dat enkel kan worden verhoogd of verminderd bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de voorschriften voor een statutenwijziging en met naleving van de wettelijke vormvereisten in verband met de vaststelling van de kapitaalverhoging.

De vennoten kunnen de gestorte gelden niet terugnemen en kunnen zich niet bevrijden van de door hen opgenomen volstortingsverplichting.

Het vast gedeelte van het kapitaal wordt thans vertegenwoordigd door honderd achtennegentig (198) aandelen op naam met een nominale waarde per aandeel van honderd EURO (100,00 eur); deze aandelen behoren tot de categorie A.

Het kapitaal is vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen.

Zij luiden op naam en worden aangetekend in een register dat bewaard wordt op de zetel van de vennootschap, daar ter inzage is van de vennoten, en gehouden wordt overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen,

Naar aanleiding van de inschrijving in het register van aandelen, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

De aandelen zijn niet vrij overdraagbaar.

Zij kunnen slechts worden overgedragen onder de levenden aan een vennoot of aan een persoon die de hoedanigheid heeft vereist om vennoot te kunnen worden, zoals bepaald door de statuten en/of het Huishoudelijk Reglement.

De aandelen worden opgedeeld in klassen, waarbij het vast gedeelte van het kapitaal wordt vertegenwoordigd door aandelen categorie A.

Het veranderlijk gedeelte van het kapitaal wordt vertegenwoordigd door aandelen op naam die behoren tot de categorie B. De onderscheiden rechten van de aandelen categorie A en B worden vastgelegd in huidige statuten en in het Huishoudelijk Reglement.

De aandelen van de categorie A kunnen enkel aangehouden worden door de oprichters van de vennootschap.

Als vennoten aandeel categorie B komen vooral bedrijven en particulieren in aanmerking die actief zijn als dienstverlener in de 1CT-sector. Ook andere personen, verenigingen of vennootschappen kunnen vennoot worden, mits ze voldoen aan de voorwaarden zoals voorzien in het Huishoudelijk Reglement.

ZETEL:

De werkelijke zetel kan worden gevestigd of verplaatst zonder statutenwijziging in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij de oprichting of bij besluit van het bestuursorgaan,

De vennootschap kan bij besluit van het bestuursorgaan kantoren en administratieve zetels oprichten in België en in het buitenland.

DUUR:

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel :

1. als dienstenverlener onafhankelijk adviseren, begeleiden, stimuleren, en ondersteunen van de publieke sector in hun organisatie(-ontwikkeling) en uitvoering van automatiseringstaken

2, als dienstenverlener onafhankelijke kwaliteitsaudit voorzien binnen de domeinen algemene werking, automatisering en klantgerichte dienstverlening, informatiebeheer, informatieveiligheid, veranderingsmanagement, organisatieautomatisering, administratieve vereenvoudiging en lCT-projecten,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

r

J Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



3, vraaggericht en op maat een betrokken partner zijn voor de publieke sector als co-creatieve ontwikkelaar van kwaliteit waarbij het oplossend vermogen van deze sector bij automatisering wordt geactiveerd.

4. in samenwerking met koepel- en beroepsorganisaties binnen de sector, instaan voor het bereiken van een maximale administratieve vereenvoudiging, binnen bestaande procedures en software ten dienst van de sector, maar ook ruimer binnen nieuwe marktoplossingen

5. als dienstverlener projecten opzetten ten dienst van de publieke sector in samenwerking met de academische, de non-profit en profitsector.

6. De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland; kortom zij mag alles doen wat dit doel rechtstreeks of onrechtstreeks kan bevorderen of ermee in verband staat.

Zij zal deze verrichtingen mogen doen in eigen naam en voor eigen rekening, en voor rekening van derden, al dan niet vennoten.

Zij Kan hiertoe samenwerken onder vorm van deelneming, associatie of welke vorm dan ook, zowel in België als in het buitenland, met andere natuurlijke of rechtspersonen of met ondernemingen in het algemeen.

Zij zal mogen deelnemen aan het bestuur van andere vennootschappen.

De vennootschap mag alle handelingen verrichten zowel van roerende als van onroerende aard, die tot de verwezenlijking van haar doel kunnen bijdragen.

Zij kan leningen of voorschotten toestaan aan haar vennoten, evenals aan derden binnen het kader van het maatschappelijk doel.

Zij kan zich borg stellen voor haar vennoten of voor vennootschappen waarin zij een deelneming of een participatie bezit.

VENNOTEN:

7.1. Aanduiding vennoten

Vennoot is de natuurlijke of rechtspersoon die als dusdanig is opgetreden bij de oprichting of is aanvaard door de algemene vergadering bij gewone meerderheid en als vennoot is ingeschreven in het register van aandelen.

Over de aanvaarding, uittreding of uitsluiting van een vennoot beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid.

7.2. Plichten van de vennoten

De vennoten zijn gehouden tot de beroepsdiscretie en geheimhouding. Zij moeten zich onthouden van iedere daad en bedrijvigheid die rechtstreeks of onrechtstreeks de belangen van de vennootschap zou schaden of die onverenigbaar zou zijn met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennoten moeten

- de statuten en het Huishoudelijk Reglement van de vennootschap naleven;

- zich onderwerpen aan de beslissingen van de algemene vergadering die hen aanbelangen. 7.3, Uittreding of uitsluiting

De vennoten houden op deel uit te maken van de vennootschap door uittreding, uitsluiting, overlijden, onbekwaamverklaring, faillissement en kennelijk onvermogen.

Iedere vennoot kan om gegronde redenen worden uitgesloten, meer bepaald indien hij niet meer voldoet aan de voorwaarden voor de aanvaarding of om enige andere reden. Dergelijke redenen kunnen worden opgegeven in het Huishoudelijk Reglement.

Over de uittreding of uitsluiting van een vennoot beslist de algemene vergadering steeds beslissend met een gewone meerderheid van de stemmen verbonden aan alle aandelen.

Het besluit tot uitsluiting moet worden genomen met inachtneming van de bepalingen van artikel 370 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennoot wiens uitsluiting wordt voorgesteld, moet worden verzocht zijn opmerkingen schriftelijk mee te delen aan het orgaan van bestuur, binnen de maand nadat het gemotiveerde uitsluitingsvoorstel hem bij aangetekende brief is toegezonden.

Indien de vennoot in het geschrift waarin hij zijn opmerkingen kenbaar maakt, hierom verzoekt, mcet hij worden gehoord.

Elk uitsluitingsbesluit moet met redenen worden omkleed.

Het uitsluitingsbesluit wordt vastgesteld in een proces-verbaal opgemaakt en ondertekend door het orgaan van bestuur.

Dat proces-verbaal vermeldt de feiten waarop de uitsluiting is gegrond. De uitsluiting wordt aangetekend in het register van aandelen. Een eensluidend afschrift van het besluit wordt binnen vijftien dagen bij aangetekende brief toegezonden aan de uitgesloten vennoot.

Vennoten mogen slechts uittreden of een gedeeltelijke terugbetaling van hun aandelen vragen in de eerste zes maanden van het boekjaar.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermeiden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)rt(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De uittreding blijkt uit de vermelding ervan in het register van vennoten naast de naam van de uittredende vennoot.

Deze uittreding kan geweigerd worden indien het de vereffening van de vennootschap tot gevolg heeft.

De uittreding of terugbetaling is alleen toegelaten in zover het kapitaal daardoor niet wordt

teruggebracht op een bedrag dat minder is dan het minimum bedrag van het vaste gedeelte van het kapitaal,

Die terugneming of uittreding worden echter slechts ingewilligd voorzover het vast gedeelte van het kapitaal vastgesteld bij de onderhavige statuten gehandhaafd blijft of er steeds 3 vennoten overblijven, De Raad van bestuur kan zich verzetten tegen de terugneming van aandelen en stortingen, alsmede tegen de uittreding indien de financiële toestand van de vennootschap daaronder zou lijden en kan soeverein daarover beslissen.

Bij onverdeelde eigendom van één aandeel, heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de rechten van de erfgenamen of de onverdeelde eigenaars te schorsen totdat zij één enkel persoon als titularis hebben aangewezen.

7.4. Bedrag uitkering

In alle gevallen van beëindiging van het lidmaatschap, alsmede bij terugneming van aandelen, wordt het scheidingsaandeel berekend op basis van de jaarrekening van het boekjaar waarin het lidmaatschap een einde neemt, rekening houdende met het op de aandelen werkelijk gestorte bedrag en de beschikbare reserves en zonder enig deel te geven in de wettelijke en onbeschikbare reserves.

Het scheidingsaandeel wordt, zo het verschuldigd is, ten laatste zes maanden na de goedkeuring van de jaarrekening over het jaar van de uittreding uitbetaald indien de scheidende vennoot aan zijn verplichtingen ten aanzien van de vennootschap heeft voldaan. De raad van bestuur kan tot vervroegde uitbetaling beslissen.

De vennootschap heeft steeds het recht de verbintenissen die de vennoot tegenover haar heeft op de terugbetaling te verrekenen,

Geen uitkering kan worden gedaan indien het netto-actief van de vennootschap door de uitkering zou dalen beneden het in de statuten bepaalde vast gedeelte van het kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De Raad van Bestuur kan tevens beslissen de uitbetaling op te schorten, gelet op de financiële toestand van de vennootschap. Dit teneinde de continuïteit van de vennootschap niet in gevaar te brengen.

BESTUUR:

De leiding van de vennootschap berust bij een raad van bestuur van tenminste drie bestuurders die benoemd worden door de algemene vergadering.

De raad van bestuur zal één van de bestuursleden aanstellen ais voorzitter van de raad van bestuur. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder (bestuurder) wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten (aandeelhouders), zaakvoerders (bestuurders) of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder (bestuurder) in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder (zaakvoerder) wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Het mandaat van de bestuurders is van onbepaalde duur behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering bij de benoeming.

De Raad van Bestuur vergadert op bijeenroeping door de voorzitter of eventueel door zijn

plaatsvervanger, telkens de belangen van de vennootschap het vergen, of telkens de raad het nuttig oordeelt.

De vergaderingen van de Raad van Bestuur moeten ook plaatshebben indien de helft van de bestuurders het vragen.

De oproepingen, die de agenda vermelden, moeten schriftelijk zijn en moeten verzonden worden ten minste drie dagen vóór de vergadering. Ingeval van hoogdringendheid mag daarvan afgeweken worden en mogen oproepingen op kortere termijn, al dan niet schriftelijk, gedaan worden.

De bestuurders kunnen zich laten vertegenwoordigen bij volmacht. Deze volmachtdrager moet een andere bestuurder zijn, of moet vooraf aanvaard worden door de andere leden van de raad van bestuur.

De Raad van Bestuur is slechts geldig samengesteld en kan slechts geldig beraadslagen en besluiten indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De beslissingen worden geldig genomen bij meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Indien één of meerdere bestuurders zich van de stemming onthouden, worden de beslissingen op geldige wijze getroffen bij meerderheid van de stemmen van de overige, aanwezige leden van de raad. Bij staking van stemmen is de stem van hem die voorzit, beslissend.

Voor persoonskwesties is geheime stemming verplicht,

Een bestuurder die een rechtstreeks of zijdelings persoonlijk en met de vennootschap tegenstrijdig belang heeft bij een verrichting die in college moet worden goedgekeurd of bij de uitvoering ervan, dient dit te melden aan de overige bestuurders en de commissaris. Bovendien moet van dit belangenconflict melding worden gemaakt in de notulen. Het is de betrokken bestuurder niet toegelaten deel te nemen aan de beraadslaging en de stemming.

De beslissingen van de Raad van Bestuur worden opgenomen in notulen, ingeschreven of bijeengebracht in een bijzonder register en ondertekend door de aanwezige bestuurders. Afschriften of uittreksels, voor te brengen in of buiten rechte, moeten door twee bestuurders ondertekend worden.

8. 1. Bevoegdheid:

Het bestuur is bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten, waarvoor krachtens de wet alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is.

De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van beraadslagende vergaderingen,

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist. Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en controle, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen of aan andere personen overdragen.

De raad van bestuur kan inzonderheid aan één of meer van zijn leden, elkeen "gedelegeerd bestuurder" genoemd, het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen.

Als zaken van dagelijks bestuur worden beschouwd deze die behoren tot de courante aktiviteit van de vennootschap, noodzakelijk voor de goede gang van de dagelijkse werking en waarvoor, gelet op de aard en de belangrijkheid, de samenroeping van de raad van bestuur niet noodzakelijk of gebruikelijk is, alsmede verrichtingen voor een bedrag van maximum één/vierde van het vast kapitaal.

Worden hoe dan ook geacht niet tot het dagelijks bestuur te behoren, het verwerven of vervreemden van onroerende goederen of van zakelijke rechten hierop, het aanvaarden of toestaan van huur- en leasingkontrakten waarvan de duurtijd drie jaar overtreft, de verwerving of de vervreemding van investeringsgoederen of verbintenissen in het algemeen waarvan de waarde één/vierde van het geplaatst kapitaal overtreft.

in geen geval moet een gedelegeerd bestuurder of een bestuurder van enige voorafgaande machtiging doen blijken, mits zijn benoemingsbesluit op de vereiste wijze is bekendgemaakt. 8.2. Externe vertegenwoordigingsmacht:

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap, ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden als volgt:

-in zaken van dagelijks bestuur: door één gedelegeerd bestuurder;

-in zaken die het dagelijks bestuur overtreffen: ofwel door twee bestuurders, waarvan één tot gedelegeerd bestuurder benoemd.

CONTROLE:

Het toezicht op de vennootschap zal worden toevertrouwd aan één of meer commissarissen, benoemd en afzetbaar door de algemene vergadering, zodra de vennootschap, voor wat betreft het laatst afgesloten maatschappelijk boekjaar, niet meer voldoet aan de uitzonderingsvoorwaarden vermeld in het Wetboek van Vennootschappen, Zo er geen commissaris wordt benoemd zal iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid hebben die normaliter toekomt aan een commissaris. Hij zal zich mogen laten bijstaan door een extern accountant, mits hiervan zelf de kosten te betalen, tenzij de accountant met instemming van de vennootschap werd aangesteld. ALGEMENE VERGADERING:

De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen om binnen de perken gesteld door de wet en de statuten te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap.

Zij vertegenwoordigt alle vennoten en haar besluiten gelden ook voor de vennoten die niet deelnamen aan de besluitvorming of die tegenstemden, mits de door de wet en de statuten opgelegde voorwaarden om geldig te beraadslagen zijn nageleefd.

De vergadering komt bijeen en treft besluiten overeenkomstig de regels in het Wetboek van Vennootschappen voorzien voor een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, voor zover de statuten geen afwijkende regeling voorzien.

In de regel worden de besluiten geldig genomen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten, bij gewone meerderheid,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

r

Voor-

, behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Er wordt gestemd per aandeel waarbij de aandelen categorie A recht geven op twee stemmen en de aandelen categorie B recht geven op één stem.

Voor een statutenwijziging gelden volgende aanwezigheids- en meerderheidsvereisten.

Op de vergadering dient ten minste drie/vierden van het aantal aandelen aanwezig te zijn of vertegenwoordigd, zoniet moet een tweede vergadering worden samengeroepen met dezelfde agenda die dan kan besluiten ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen. Het voorstel is slechts goedgekeurd indien het de instemming bekomt van ten minste drie/vierden van de stemmen,

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, zoals hierna uiteengezet, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de bepaalde dag voor het houden van de vergadering.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, bestuurder en eventuele commissaris tenminste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, bestuurder(s) en eventuele commissaris(sen), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING:

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van verlies van maatschappelijk kapitaal en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissaris(sen), met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld,

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten. De houders van obligaties hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van oproeping vermeld.

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede donderdag van de maand mei, om twintig uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. Iedere vennoot, natuurlijk persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde, die vennoot moet zijn, onverminderd de wettelijke voorziene vertegenwoordigingsregelingen inzake rechtspersonen en onbekwamen. Het bestuur mag de vorm van de volmachten - die schriftelijk dienen te worden gegeven - bepalen en eisen dat deze worden neergelegd op de wijze en binnen de termijn die het bepaalt.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De bestuurder(s) en de eventuele commissaris(sen) geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover die mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de

goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.

De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

BOEKJAAR - JAARREKENING - WINST:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Op het einde van het boekjaar wordt door toedoen van het bestuursorgaan de inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld, wordt de jaarrekening opgemaakt over het voorbije boekjaar en worden de boeken afgesloten,

De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel. Het bestuursorgaan stelt ter gelegenheid van de afsluiting van het boekjaar het jaarverslag op en maakt dit samen met de jaarrekening bekend, conform de wettelijke voorschriften.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

e

"

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming die aan het resultaat zal worden gegeven, met inachtneming van de wettelijke en statutaire voorschriften. ONTBINDING - VEREFFENING:

De vennootschap blijft na haar ontbinding - ongeacht of deze van rechtswege, door uitspraak van de rechter of bij besluit van de algemene vergadering plaatsvond - met het oog op haar vereffening en tot aan de sluiting ervan als rechtspersoon voortbestaan.

Met het oog op de vereffeningsactiviteiten benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, stelt vast op welke wijze zij de vennootschap kunnen verbinden en vertegenwoordigen en geeft aan hoe zij de vereffening tot een goed einde moeten brengen.

Worden geen vereffenaars benoemd dan zijn de bestuurders die Ingevolge de ontbinding

automatisch uittredend zijn, van rechtswege vereffenaars.

Zij handelen alsdan namens de vennootschap in vereffening op dezelfde wijze als wanneer zij optraden in hun hoedanigheid van bestuurders, en hebben de bevoegdheden om de verrichtingen te stellen opgesomd in de desbetreffende artikelen van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij daartoe een voorafgaandelijke machtiging van de algemene vergadering behoeven. Hun aanstelling geldt, behoudens ontslag door de algemene vergadering of door hen aangeboden, voor onbepaalde duur en tot beëindiging van hun opdracht.

Het netto-provenu van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op een gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil.

ALGEMENE BEPALINGEN

- KEUZE VAN WOONPLAATS:

Bij wijze van uitvoeringsmaatregel van het vennootschapscontract waartoe zij toetreden zijn de vennoten, obligatiehouders, bestuurders, commissarissen en vereffenaars, die in het buitenland wonen, verplicht voor hun betrekkingen met de vennootschap in België woonplaats te kiezen. Komen zij deze verplichting niet na dan worden zij geacht van rechtswege domicilie te hebben gekozen op de zetel van de vennootschap waar hun alle dagvaardingen, aanzeggingen en aanmaningen kunnen worden betekend en alle brieven en berichten mogen worden toegezonden. De vennoten worden geacht woonplaats te hebben gekozen op het adres dat in het register van aandelen wordt ingeschreven bij hun toetreding. Met latere adreswijzigingen wordt slechts rekening gehouden inzoverre de vennoten op eigen initiatief deze wijziging schriftelijk hebben meegedeeld aan het bestuur.

- Alle rechten en vorderingen van de vennoten of hun rechthebbenden aangaande hun vennootschapsrechtelijke rechten of de vereffening van hun aandeel, vervallen door verloop van twee jaar na beëindiging van het lidmaatschap of door verloop van drie maand na de sluiting van de vereffening, ingeval van ontbinding van de vennootschap.

- Bij huishoudelijk reglement mogen zonder andere beperking dan de gebiedende voorschriften van de wet en van de statuten, alle schikkingen worden getroffen nopens de toepassing van de statuten en de regeling van de zaken van de vennootschap in het algemeen, en kan aan de vennoten of hun rechthebbenden alles worden opgelegd wat in het belang van de vennootschap wordt geacht. SLOTBEPALINGEN:

BEGIN EN EINDE EERSTE BOEKJAAR:

Het eerste boekjaar neemt een aanvang vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffe van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, om te eindigen op éénendertig december tweeduizend en dertien.

EERSTE JAARVERGADERING:

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en veertien.

OVERNAME VERBINTENISSEN - ARTIKEL 60 -WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN: De comparanten verklaren dat de vennootschap, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 januari 2012,

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan in die tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid bezit, te worden bekrachtigd,

BENOEMING VAN DE BESTUURDERS:

De oprichters beslissen, met éénparigheid voor de eerste maal zes bestuurders aan te stellen en benoemen tot die functie:





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

1) De vennootschap onder firma "KEEN SOLUTIONS", met zetel te 3080 Tervuren, Brusselsesteenweg 162, ondernemingsnummer 0842.737.483, RPR Leuven, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer DAINEFFE Hedwig Georges Jozef, geboren te Leuven op 14

november 1962, rijksregistemummer 62 11 14 259 21, identiteitskaartnummer 590-9957107-83, " echtgenoot van mevrouw Sonia Philips, wonende te 3080 Tervuren, Brusselsesteenweg 162, daartoe benoemd blijkens beslissing van de zaakvoerder de dato 20 april 2012, nog te publiceren in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

2) De vennootschap onder firma "ailes kiTs", met zetel te 1602 Vlezenbeek, Kamstraat 49, ondernemingsnummer 0871160958, RPR Brussel, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer GELEN Kris Jozef Agnes, geboren te Ukkel op 16 mei 1970, rijksregistemummer 70 05 16 193 56, identiteitskaartnummer 591-0129471-78, ongehuwd, wonende te 1602 Sint-Pieters-Leeuw, Kamstraat 49, daartoe benoemd blijkens beslissing van de zaakvoerder de dato 20 april 2012, nog te publiceren in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

3) De vennootschap onder firma "Freelance4vou2", met zetel te 9700 Oudenaarde, Gaverstraat 10B, ondernemingsnummer 0845.187.922, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer LANDRIE Jean Albert Omer. geboren te Brussel op 13 april 1957, rijksregisternummer 57 0413 239 14, identiteitskaartnummer 590-9877655-74, echtgenoot van mevrouw Ingrid Dujardin, wonende te 9700 Oudenaarde, Gaverstraat 10B, daartoe benoemd blijkens beslissing van de zaakvoerder de dato 20 april 2012, nog te publiceren in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

4) De heer MASSAGé Louis Ludo Alovs, geboren te Ukkel op 29 januari 1965, rijksregisternummer 65 01 29 403 02, identiteitskaartnummer 590-7250810-86, echtgenoot van mevrouw Rita De Roy, wonende te 1700 Dilbeek, Smissenbosstraat 17,

5) De vennootschap onder firma "Phelartha", met zetel te 9111 Belsele, Filip De Pillecynlaan 10, ondernemingsnummer 835.946.691, RPR Dendermonde, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer STUER Ivan Lucien Henriette, geboren te Sint-Niklaas op 20 juli 1972, rijksregisternummer 72 07 20 083 05, identiteitskaartnummer 591-0609965-34, echtgenoot van mevrouw Tamara Vaerewijck, wonende te 9111 Belsele, Filip de Pillecynlaan 10, daartoe benoemd blijkens beslissing van de zaakvoerder de dato 20 april 2012, nog te publiceren in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

6) De vennootschap onder firma "ASTARTE CONSULTING", met zetel te 9220 Hamme, Sint-Annastraat 144, ondernemingsnummer 0836.337.364, RPR Dendermonde, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer VAN dER STOCK Eddy Henri Paula. geboren te Hamme op 20 maart 1966, rijksregisternummer 66 03 20 051 77, identiteitskaartnummer 591-1227048-03, echtgenoot van mevrouw Ysewijn Viviane, wonende te 9220 Hamme, Sint-Annastraat 144,daartoe benoemd blijkens beslissing van de zaakvoerder de dato 20 april 2012, nog te publiceren in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De bestuurders worden benoemd vanaf 23 april 2012 met dien verstande dat zij vanaf 23 april 2012 tot op de datum van neerlegging overeenkomstig artikel 67, paragraaf 1, en artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het Wetboek van Vennootschappen.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, Aan hen is vertegenwoordigingsbevoegdheid verleend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden, zoals bepaald in artikel 8 van de statuten.

De opdracht geldt voor eik van hen voor onbeperkte duur.

De toegekende functies worden door de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders aanvaard. Benoeming van vaste vertegenwoordiger.

Beslissing dat, ingeval de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DURGA", voornoemd, aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of [id van een directiecomité, dan wordt de hiernavermelde natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger van deze vennootschap aangesteld, gelast met de uitvoering van dit mandaat, in naam en voor rekening van de besturende vennootschap, met name: de heer Eddy Van der Stock, hogergenoemd, dewelke dit mandaat aanvaardt.

Het mandaat van vaste vertegenwoordiger wordt onbezoldigd uitgecefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

COMMISSARIS - CONTROLERENDE VENNOTEN:

Beslissing geen commissaris aan te stellen aangezien uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap niet zal voldoen aan de wettelijke criteria volgens dewelke een commissaris verplicht dient te warden aangesteld.

EERSTE BESLISSINGEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR:

-Beslissing dat de werkelijke zetel van de vennootschap gevestigd is te 9160 Lokeren, Mosten 13; -Aanstelling als gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur van de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging overeenkomstig artikel 67, paragraaf 1, en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1 '

" Voor-

e behouden aan het Belgisch Staatsblad

artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen: voornoemde vennootschap onder firma "ASTARTE CONSULTING", vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Eddy Van der Stock, die aanvaardde, en aan wie in die hoedanigheid vertegenwoordigingsbevoegdheid verleend wordt, zoals bepaald in artikel 8.

VOLMACHT:

Verlening van een bijzondere volmacht aan de heer Johan Vincke, boekhouder-fiscalist, te 9220 Hamme, Sint Annastraat 212 om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer ondernemingsloketten, teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, nodig voor de inschrijving,, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruisptintenbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Voor ontledend uittreksel

Sven Heyvaert, plaatsvervangend notaris.

I gelijk hiermee neergelegd -Uitgifte oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DURGA

Adresse
MOSTEN 13 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande