DUSON-JOLY

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DUSON-JOLY
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 418.951.908

Publication

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 21.06.2013 13199-0492-013
05/07/2012
ÿþMod Ward 11.1

:(~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be IIII liii! IN IIIIIIIhIVllllll

*12118485*

Ondernemingsnr : 0418.951.908

Benaming

(voluit) : DUSON-JOLY

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : PAMELSTRAAT-OOST 420 - 9400 NINOVE

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMINGEN

Op de jaarvergadering der aandeelhouders gehouden op de zetel van de vennootschap op 25 mei 2012

werd met éénparigheid van stemmen volgende beslissing genomen :

Herbenoeming bestuurders voor een termijn van zes jaar om van rechtswege een einde te nemen bij de

jaarvergadering van het jaar 2018, met name :

- Mevrouw Kristina Duson, Aalstersesteenweg 389, 9400 Ninove

- De heer Yves Duson, Aalstersesteenweg 377, 9400 Ninove

De mandaten werden aanvaard en zijn bezoldigd,

Uit de notulen van de Raad van Bestuur gehouden op 25 mei 2012 blijkt dat de heer Yves Duson is aangesteld als gedelegeerd bestuurder tot de jaarvergadering van het jaar 2018.

Yves Duson

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 6 JUN1 2012

RMONoE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

25/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 19.06.2012 12190-0493-012
01/02/2012
ÿþ l M°d W°N 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0418.951.908 Benaming

(voluit) : DUSON-JOLY (verkort) :

1II III IIAIIIII11IIIIIA IIN

*12028468*

b

s"

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

19 JAN ZOU

DENDEWIMONDE

.-! .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 9400 NINOVE - PAMELSTRAAT-OOST 420

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING AANDELEN OP NAAM IN AANDELEN OP NAAM - STATUTENWIJZIGING

Tekst :Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt op achtentwintig december tweeduizend en elf door Edgard Van Oudenhove, Notaris te Haaltert, met standplaats te Denderhoutem, optredend als zaakvoerder van' de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Edgard Van Oudenhove", met zetel te 9450 Haaltert-Denderhoutem, Iddergemsesteenweg 8, ondernemingsnummer 0870.946.964., dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DUSON-JOLY", met zetel te 9400 Ninove, Pamelstraat-Oost, 420, heeft :

'1° bevestigd dat zetel werd verplaatst naar huidig adres en bijgevolg wijziging van artikel 2 van de statuten. 2° beslist de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam en bijgevolg wijziging van artikels 7' en 8 van de statuten als volgt :

"Artikel 7: Aandelen.

Alle aandelen zijn op naam.

Zij worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening; door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het: register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik dan worden; de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met" vermelding van hun respectievelijke rechten.

De raad van bestuur is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, het bestaande: register te vervangen door een register in elektronische vorm. Na iedere wijziging zal een nieuwe afdruk: gemaakt worden. Deze afdrukken zullen bewaard worden op de zetel van de vennootschap.

" Artikel 8 Vruchtgebruik en naakte eigendom  overdracht en overgang van aandelen

Vruchtgebruik  naakte eigendom:

Ingeval van vruchtgebruik en bij gebrek aan aanduiding van een gemeenschappelijk gemachtigde, zal de: naakte eigendom van het aandeel tegenover de vennootschap vertegenwoordigd worden door de vruchtgebruiker.

Tijdelijke onvervreemdbaarheid van de aandelen - Overdracht en overgang van aandelen:

Tijdelijk onvervreemdbaarheid:

De algemene vergadering van de aandeelhouders mag op de wijze en met de meerderheid vereist voor het. wijzigen van de statuten, beslissen dat de overdraagbaarheid van de aandelen tijdelijk beperkt of uitgesloten wordt, wanneer dit verantwoord is op grond van het belang van de vennootschap.

Overdracht en overgang van de aandelen:

De afstand onder de levenden van aandelen is aan geen enkele beperking onderworpen indien zij' geschiedt aan bloedverwanten in opgaande of neerdalende lijn van de afstanddoener, tenzij deze minderjarig zouden zijn.

In alle andere gevallen, en dus ook in geval van minderjarigheid is de afstand onder de levenden van. aandelen onderworpen, ten eerste, aan het voorkooprecht van de andere aandeelhouders, en ten tweede,: indien het voorkooprecht niet of slechts gedeeltelijk uitgeoefend wordt, aan de aanvaarding van de" afstandhouder door negentig ten honderd (90%) van de overige aandeelhouders (niet-afstanddoener(s))

In de gevallen bedoeld in de voorgaande alinea, kan een aandeelhouder aldus zijn aandelen in de vennootschap slechts overdragen onder de levenden aan een medeaandeelhouder, na alle andere

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

V

,be en aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

- ----- - -

aandeelhouders vooraf de mogelijkheid te hebben geboden zijn aandelen in de -verinootschap r--te nemen,-

tegen een prijs volgens de laatste waarderingsmethode zoals deze ieder jaar goedgekeurd wordt op de algemene vergadering die de geconsolideerde jaarrekening goedkeurt, en aan een derde tegen een prijs te bepalen in onderling akkoord.

Indien meerdere aandeelhouders de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kunnen uitoefenen ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik be-'zitten in de vennootschap.

Wanneer geen van de aandeelhouders gebruik wenst te maken van zijn inkooprecht, kan de aandeelhouder zijn aandeel slechts overdragen aan een derde mits deze derde vooraf aanvaard wordt door negentig ten " honderd (90%) van de overige aandeelhouders.(niet-afstanddoener(s)).

Indien de afstandhouder niet aanvaard wordt door de raad van bestuur, mag de raad van bestuur zelf een afstandhouder in de plaats stellen van degene die door de afstand-'doener werd voorgesteld.

De toepassing van voormelde voorkoop- en goedkeuringsclausules moet betrekking hebben op alle aandelen die de afsianddoener wenst over te dragen en mag niet tot gevolg hebben dat de onoverdraagbaarheid van de aandelen verlengd wordt met meer dan zes maanden te rekenen van de datum van uitnodiging om het recht van voorkoop of het verzoek om goedkeuring uit te oefenen.

Wordt aan de vereisten gesteld in voorgaande alinea niet voldaan, dan is de aandeelhouder-afstanddoener vrij, zonder enig voorkooprecht noch verplichting tot goedkeuring, in de loop van het jaar volgend op het verstrijken van gezegde zes maanden, zijn aandelen over te dragen onder dezelfde voorwaarden aan de persoon of personen van zijn keuze.

De overgang van aandelen wegens overlijden is aan geen enkele beperking onderworpen indien hij geschiedt aan bloedverwanten in de opgaande of neerdalende lijn van de overleden aandeelhouder.

" In aire andere gevallen is de overgang wegens overlijden van aandelen onderworpen aan het inkooprecht van de andere aandeelhouders of, indien het inkooprecht niet of slechts gedeeltelijk uitgeoefend wordt, aan de aanvaarding als aandeelhouders van de erfgenamen of legatarissen door negentig ten honderd (90%) van de overige aandeelhouders.

De erfgenamen en/of de legatarissen van een overleden aandeelhouder moeten de raad van bestuur in kennis stelten van het overlijden en van het aanbod tot inkoop en het verzoek tot eventuele aanvaarding. Dit moet gedaan worden bij aangetekend schrijven binnen de twee maanden na het overlijden.

De raad van bestuur zal de medeaandeelhouders onverwijld inlichten over het aan-'bod tot inkoop. De ; medeaandeelhouders zullen over een termijn van drie maanden be-schikken om zich uit te spreken over hei aanbod dat hen gedaan wordt. Deze termijn gaat in op de dag waarop zij bij ter post aangetekende brief door de raad van bestuur verwittigd werden.

De inkoop zal geschieden in verhouding tot het aantal aandelen dat elke aandeelhouder bezit. Indien bepaalde aandeelhouders het inkooprecht niet verlangen uit te oefenen, zal dit recht overgaan op de aandeelhouders die dit wel verlangen uit te oefenen, waarbij dezelfde verhouding in acht genomen wordt.

De prijs van de inkoop zal bepaald worden volgens de laatste waarderingsmethode zoals deze ieder . jaar goedgekeurd wordt op de algemene vergadering die de geconsolideerde jaarrekening goedkeurt.

Wanneer geen van de medeaandeelhouders gebruik wenst te maken van zijn inkooprecht of niet alle aangeboden aandelen ingekocht worden, kan de raad van bestuur een overnemer voorstellen voor de aandelen die nog beschikbaar zijn.

De inkoop moet in ieder geval betrekking hebben op alle aandelen die het voorwerp zijn van de overgang

" wegens overlijden.

De toepassing van voormelde bedingen mag niet tot gevolg hebben dat de ovendraagbaarheid van de betrokken aandelen zou verhinderd worden voor een termijn langer dan zes maanden te rekenen van de datum van de uitnodiging om het recht van inkoop uit te oefenen. Het overschrijden van die termijn heeft voor gevolg dat de erfgenamen en/of de legatarissen van de overleden aandeelhouder geacht worden als aandeelhouder te zijn aanvaard."

3° heeft beslist alle machten te verlenen aan de raad van bestuur voor de uitvoering van huidige statutenwijziging en onder meer voor de onmiddellijke vernietiging van de bestaande aandelen aan toonder, de inschrijving van de aandelen in het aandelenregister alsook de overhandiging van de certificaten aan de aandeelhouders.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) notaris Edgard VAN OUDENHOVE

Neergelegd terzelfdertijd :

-uitgifte van het PV dd 28-12-2011

-coördinatie van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.04.2011, NGL 23.05.2011 11124-0402-012
18/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 16.04.2010, NGL 07.05.2010 10115-0112-013
15/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 17.04.2009, NGL 07.05.2009 09141-0249-014
16/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 18.04.2008, NGL 05.06.2008 08201-0296-014
31/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 20.04.2007, NGL 25.05.2007 07162-0040-019
15/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 17.04.2015, NGL 11.06.2015 15165-0130-014
16/05/2005 : AA048981
15/06/2004 : AA048981
21/05/2003 : AA048981
09/05/2003 : AA048981
29/12/2001 : AA048981
26/05/2000 : AA048981
26/05/2000 : AA048981
07/05/1997 : AA48981
01/01/1997 : AA48981
01/01/1995 : AA48981
19/10/1994 : AA48981
01/01/1993 : AA48981
01/01/1992 : AA48981
01/01/1992 : AA48981
19/03/1991 : AA48981

Coordonnées
DUSON-JOLY

Adresse
PAMELSTRAAT-OOST 420 9400 NINOVE

Code postal : 9400
Localité : NINOVE
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande