DUTHOI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DUTHOI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 446.442.401

Publication

03/07/2014
ÿþ11'

Wotd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD _

2 4 JUNI 2014

KOReeirZerneNT

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblac Ifillf11JR1111Ï1111j1111{II





Ondernemingsnr : 0446.442.401

Benaming

(voluit) : DUTHOI

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel 9041 Gent (Oostakker), Krijtestraat 89

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontbinding & Onmiddellijke sluiting vereffening

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op twaalf juni tweeduizend veertien, door meester Kim VAN poLICKE, geassocieerd notaris te Oostakker, Stad Gent, neergelegd ter registratie:

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Burgerlijke Vennootschap' onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DUTHOr, met maatschappelijke zetel te 9041 Gent (Oostakker), Krijtestraat 89; BE 0446.442.401 RPR Gent, volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING: VOORLEGGING, LEZING EN ONDERZOEK VAN DE VERSLAGEN

A. VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER BETREFFENDE DE ONTBINDING

De vergadering besluit de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de, zaakvoerder op 5 juni 2014, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passive gevoegd afgesloten per 6 mei 2014. De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van voormeld verslag en van de staat van activa en passiva, en er voorafgaandelijk deze vergadering een afschrift van te hebben ontvangen.

B. VERSLAG VAN DE REVISOR BETFIEFFENDE DE ONTBINDING

De vergadering besluit de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld op 6 juni 2014 clac de revisor over de staat van activa en passive per 6 mei 2014, gevoegd bij het voormeld verslag van de zaakvoerder.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van voormeld verslag en er voorafgaandelijk deze, vergadering een afschrift van te hebben ontvangen.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

"In overeenstemming met de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, werden de activa en passiva bestanddelen van de Burg. BVBA DUTI-101 afgesloten per 6 mei 2014, aan een nazicht onderworpen, teneinde verslag uit te brengen over de financiële toestand van de onderneming.

Wij hebben kennis genomen van het verslag van de zaakvoerder zoals voorgeschreven volgens artikel 181, van het Wetboek van Vennootschappen.

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder van de Burg. BVBA DUTHOI de boekhoudkundige staat afgesloten op 6 mei 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van E 655.113,87 en een netto actief van ¬ 645.714,50.

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd en blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden. Gedaan te: Aalst, op 6 juni 2014.

Burg. BVBA Van Cauter - Saeys & Co  Bedrijfsrevisorenkantoor vertegenwoordigd door de Burg. BVBA I.: saays  Bedrijfsrevisor met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Inge Saeys"

De voormelde verslagen en de staat van activa en passiva worden samen met een uitgifte van dit procesverbaal mee neergelegd op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

TWEEDE BESLISSING: ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de Vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wetboek van vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is voldaan

1. er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2. er zijn geen passiva (schulden) luidens de staat van activa en passiva zoals bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3. aile aandeelhouders of vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met eenparigheid van stemmen;

4. de terugname van het resterend actief gebeurt dcor de vennoten zelf.

Na vastgesteld te hebben dat er geen passiva (schulden) zijn luidens de staat van activa en passiva beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

De vergadering beslist eveneens dat het resterend actief door de vennoot proportioneel aan zijn aandelenbezit zal worden teruggenomen.

Dit actief omvat onder meer volgend onroerend goed:.

BESCHRIJVING ONROEREND GOED

GEMEENTE 1CHTEGEM, eerste afdeling, Ichtegem

Een woonhuis op en met grond en aanhorigheden, gestaan en gelegen Mexicostraat 36, gekadastreerd of het geweest, volgens titel gekend onder sectie B, nummer 125/T en deel van nummer 125/P, met een oppervlakte van vijfduizend negenhonderdtwintig vierkante meter (5920 m2), onder aftrok van een perceel grand met een oppervlakte van drieduizend zevenhonderd negenenzestig vierkante meter (3769 ma) en volgens recent kadestraal uittreksel gekend onder sectie B nummer 125/Z, met een oppervlakte van tweeduizend en zeven vierkante meter (2007 m2).

Kadastraal inkomen (niet-geTridexeerd): ¬ 969

OORSPRONG VAN EIGENDOM

Voorschreven onroerend goed behoort voor de geheelheki in volle eigendom toe aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 0DUT1-101", te Gent (Oostakker) om het te hebben aangekocht jegens de heer DEBLAERE Erik Silveer en zijn echtgenote mevrouw DUTHOI Martine Julia Paule, te Gent (Oostakker) blijkens akte verleden voor notaris Alex De Wulf te Oostakker op 19 december 2002, overgeschreven op het 2de Hypotheekkantoor te Brugge, op 6 januari daarna, onder formaliteitnummer 62-T-06/01/2003-00172.

Voorschreven onroerend goed behoorde toe aan de echtgenoten Erik DEBLAERE-DUTI-101 Martine, beiden voornoemd, om het aangekocht te hebben jegens 1/ de heer DECAN Cosmas André, te Ichtegem; 2/ mevrouw DECAN Dora Maria, te Ichtegem en 3/ mevrouw DECAN Gerda Arsena, te ichtegem krachtens akte verleden voor notaris Eveline De Vlieger te Ichtegem op 27 juni 2002, overgeschreven op het 2de Hypotheekkantoor te Brugge op 12 juli daarna, onder formaliteitnummer 62-T-12/07/2002-09375.

ADMINISTRATIEVE TOESTAND

Ruimtelijke ordening

De gemeente waar het onroerend goed gelegen is, beschikt niet over een goedgekeurd plannenregister en vergunningenregister.

1. Met toepassing van artikel 5.2.1 Vlaamse Codex RO

De notaris vermeldt en informeert, met toepassing van de artikel 5.2.1. Vlaamse Codex RO:

10 dat voor het onroerend goed geen stedenbouwkundige vergunning is uitgereikt, met uitzondering van de stedenbouwkundige vergunning afgeleverd door het College van Burgemeester en Schepenen van de gemeente Ichtegem:

-Op 26 augustus 2003 voor het bouwen van een woning en verbouwen van bestaande bouwdelen;

-Op 27 mei 2014 voor het plaatsen van een zwemvijver.

2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van dit onroerend goed volgens de brief van de Gemeente de dato 10 juni 2014 en volgens het Gewestpian Diksmuide - Torhout is deels woongebied en deels landschappelijk waardevol agrarisch gebied;

30 dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift (en de verklaring van de partij), voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43;

De vennoot erkent een kopie te hebben ontvangen van de brief van de gemeente Ichtegem de dato 10 juni 2014 die bij wijze van inlichting diverse stedenbouwkundige inlichtingen over het goed verstrekt. De vennoot erkent kennis te hebben genomen van de inhoud van die brief, hierover toelichting te hebben gekregen van de ondergetekende notaris en ontslaan laatstgenoemde deze inhoud nogmaals geheel of gedeeltelijk letterlijk over te nemen in deze akte,

De notaris verwijst partijen naar artikel 4.2.1 Vlaamse Codex RO. Deze bepaling omschrijft de vergunningsplichtige handelingen..

2. planbatenheffing

De vennootschap verklaart geen kennis te hebben van enige planbatenheffing.

3. Voorkooprecht

Het goed is niet gelegen in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn aangeduid als

een zone met voorkooprecht

Bepalingen in verband met de bodemtoestand

N 1, De vennootschap verklaart dat er op de grond die het voorwerp is van onderhavige akte, bij zijn weten geen risico-inrichting gevestigd is of was, zoals bedoeld in artikel 2 van het Decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge 2, De vennootschap heeft het bodemattest dat betrekking heeft op het hierbij verkochte goed en dat werd

afgeleverd door OVAM op 10 juni 2014, voorgelegd op heden.

De inhoud van dit bodemattest luidt:

"Oe OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit boriernattest vervangt aile vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1, Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de oVAIVI is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3, Ais er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet, Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4, De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

3. De vennootschap verklaart met betrekking tot het voormelde goed geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de vennoot of aan derden, of die aanleiding kan geven tot en saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

4. Voor zover voorgaande verklaring door de vennootschap te goeder trouw afgelegd werd, neemt de vennoot de risico's voor eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich, en verklaart hij dat de vennootschap hiervoor tot geen vrijwaring zal zijn gehouden.

6. De notaris wijst de vennoot er echter op dat

dit geen enkele garantie inhoudt met betrekking tot het al dan niet zuiver zijn van de bodem;

- dit niet verhindert dat de regels met betrekking tot het grondverzet (Hoofdstuk XIII van zelfde decreet) onverminderd van toepassing blijven,

6. Zich steunend op de verklaringen van de comparanten en op de gegevens hierboven vernield, bevestigt de instrumenterende notaris dal de bepalingen van het Bodemdecreet in verband met de overdracht van gronden werden toegepast.

ALGEMENE VOORWAARDEN:

1)1-let goed wordt overgedragen in de staat waarin het zich thans bevindt zonder verhaal tegen de vennootschap om welke reden ook, zonder waarborg inzake zichtbare verborgen gebreken met alle heersende en lijdende zichtbare en onzichtbare, gekende en ongekende, voortdurende en niet voortdurende erfdienstbaarheden waarmede het zou kunnen bevoordeligd of benadeeld zijn, onverminderd het recht van de vennoot om de ene te doen gelden en zich te verzetten tegen de andere op eigen risico en kosten.

2)De overnemende vennoot verwerft door overname dezer de voile eigendom, genot en vrij gebruik en/of mits eerbiediging van de bestaande huurovereenkomsten en zal vanaf dat ogenblik ook alle lasten en taksen welke het overgenomen goed bezwaren dragen.

De overnemende vennoot wordt door de overname ingevolge de ontbinding en de sluiting van de vereffening in de rechten en plichten gesubrogeerd van de vennootschap onder meer inzake alle lopende contiacten betreffende voormeld onroerend goed,

3)0e hoger gemelde oppervlakte en het eventueel verschil in meer of min al overtrof dit meer dan

één/twintigste zal tot voordeel van de overnemende vennoot strekken of een verlies voor hem uitmaken.

De partijen verklaren op de hoogte te zijn van eventuele bijzondere voorwaarden opgenomen in de

voorgaande titels van eigendom en ontslaan de instrumenterende notaris ervan deze hierbij op te nemen. DERDE BESLISSING: BEËINDIGING VAN HET MANDAAT VAN DE ZAAKVOERDER

Yen gevolge van de ontbinding neemt de vergadering kennis van de van rechtswege beëindiging van het mandaat van de zaakvoerder zijnde voornoemde Mevrouw DUTHOI Martine.

De vergadering verleent kwijting aan voornoemde zaakvoerder voor het uitgeoefende mandaat vanaf haar (her)benoeming tot heden.

VIERDE BESLISSING: SLUITING VAN DE VEREFFENING

De enige vennoot, aanwezig of vertegenwoordigd als voormeld, beslist, gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

VIJFDE BESLISSING  BEWARING VAN BOEKEN EN BESCHEIDEN

De vergadering beslist daarenboven dat de boeken en be-scheiden van de Vennoot-schap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplich-te termijn op volgende adres: 8480 Ichtegem, Mexicostraat 36.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

ZESDE BESLISSING VOLMACHT FORMALITEITEN

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SBB ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN", 9051 Sint-Denijs-Westrem, Poolse Winglaan 2, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, waaronder de heer Pedro Van Troye, met macht van substitutie, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de

fb

' gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de AdMinis- tratie van de Belasting

over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

, STEMMING

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met eenparige stemmem

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Kim Van Poucke (Geassocieerd notaris)

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van het PV dd. 12 juni 2014;

-verslag revisor

-verslag bestuurder met staat van activa en passiva

P

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

08/07/2014 : GET000546
28/06/2013 : GET000546
22/06/2012 : GET000546
02/08/2011 : GET000546
30/06/2010 : GET000546
28/07/2009 : GET000546
08/08/2008 : GET000546
09/07/2007 : GET000546
01/08/2006 : GET000546
20/07/2005 : GET000546
11/07/2003 : GET000546
08/09/2001 : GET000546
09/09/2000 : GET000546
11/03/1992 : GET546
18/02/1992 : GET546

Coordonnées
DUTHOI

Adresse
KRIJTESTRAAT 89 9041 OOSTAKKER

Code postal : 9041
Localité : Oostakker
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande