DV COMPUTER SYSTEMS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DV COMPUTER SYSTEMS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.361.336

Publication

22/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 18.08.2014 14434-0393-012
15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 09.07.2013 13289-0392-011
23/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

islogeml

I~ ~ER G-:LLEGD

12 -01- 2015

RECHTBAU VAN

KOOPHAN§nEEPE

Ondernemingsnr : 0834361336

Benaming

(voluit) : DV COMPUTER SYSTEMS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Vierweegse 15C, 9991 Adegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering d.d. 01/12/2014 wordt de maatschappelijke zetel verplaatst naar Pollepelstraat 25 - 9990 Maldegem vanaf 01/01/2015

Verheecke Díeter

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/03/2011
ÿþ mad 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

*11043678

NEERGELEGD

0 8 -03- 2011

REVAN

KOOPM E GENT

Ondememingsnr : 0 $ 31-1 361 3 36

Benaming : DV COMPUTER SYSTEMS

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vierweegse 15 C

9991 Maldegem - Adegem

::

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard VAN der AUWERMEULEN te Zomergem op 4 maart 2011 dat :

1. De heer VERHEECKE Dieter Maurice Elsa, geboren te Eeklo op zes juli negentienhonderd eenentachtig

(identiteitskaartnummer: 590-4889209-47 geldig van drieëntwintig december tweeduizend en zes tot

drieëntwintig december tweeduizend en elf  rijksregistemummer. 81.07.06-293.16) en zijn echtgenote

:: 2. Mevrouw VAN RIET Nele Annemie, geboren te Brugge op tweeëntwintig maart negentienhonderd tachtig,' (identiteitskaartnummer: 591-1885368-81 geldig van zestien oktober tweeduizend en tien tot zestien= oktober tweeduizend en vijf  rijksregistemummer: 80.03.22-180.85), wonende te 9991 Maldegem Adegem, Vierweegse 15Cp

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming "DV; COMPUTER SYSTEMS".

ZETEL

;: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9991 Maldegem  Adegem, Vierweegse 15C.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het

tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden in België of in het buitenland, alleen of in

:= samenwerking met derden, alle mogelijke handelingen van commerciële, industriële, financiële, roerende of

onroerende aard te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

" Het verlenen van adviezen en het uitvoeren van projecten met betrekking tot informaticasystemen en organisatiesystemen, evenals de implementatie en de installatie van informaticasystemen en organisatiesystemen en het verlenen van bijstand bij het verder gebruik: van deze systemen.

" Het organiseren van cursussen, seminaries of elke andere vorm van opleiding of trainingli ;

van hoger vermelde materies.

r.

" Onderhoud en reparatie van computers en van boekhoud- en overige kantoormachines.

" Het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijbehorende programmatuur (software): analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden.

" Computeradviesbureaus.

" Overige activiteiten in verband met computers.

" Het onderhoud en de reparatie van computers en randapparatuur.

" Installatie en onderhoud van netwerken

" Groot- en kleinhandel in elektrische toestellen en toestellen voor huishoudelijk gebruik,; waaronder o.a. begrepen audio- en videotoestellen, dit in de meest ruime zin van het woord. In het: bijzonder mag de vennootschap aankopen, in- en uitvoeren, verdelen en verkopen, hetzij; rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon van al hetgeen bij het doel aansluit of de verwezenlijking ervan: kan bevorderen;

" Onderhoud, herstelling, levering en plaatsing van elektrische toestellen, dit in de meest ruime: zin van het woord.

" Alle handelingen in verband met het beheer van vennootschappen en natuurlijke personen, het advies en de opleiding van vennootschappen en natuurlijke personen op het vlak van marketing, managerstent,,verkoopspolitiek,_administratie._en_.secretariaat._Net vertenen. van..secretariaatsdiensten,:.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

het verstrekken van allerhande diensten met uitzondering van gereglementeerde diensten:

" Het uitoefenen van het mandaat van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar of dergelijke functies in andere vennootschappen.

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, uitbaten van onroerende goederen, en eventueel deze ter beschikking ter stellen van een vennoot of een zaakvoerder.

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, en eventueel deze ter beschikking ter stellen van een vennoot of een zaakvoerder.

" De vennootschap mag zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

" De vennootschap mag samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen, ondernemingen en vennootschappen besturen, begeleiden en adviseren

" De vennootschap mag adviezen verlenen van juridische, financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin.

" De vennootschap mag bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiën, verkoop en productie, en management- en consultancyopdrachten uitvoeren.

" De vennootschap mag belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of samenhangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

" Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, zal de vennootschap agentschappen, depots en bijhuizen mogen oprichten in België en in het buitenland.

" De vennootschap mag in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vereenvoudigen, zowel in België als in het buitenland.

" Alle bovenvermelde diensten en activiteiten kunnen worden uitgeoefend zowel voor eigen rekening als in opdracht en/of voor rekening van derden.

" De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten ter zake.

" De vennootschap dient zich te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

En alles te doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

De Vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of een soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder, mandataris, volmachtdrager of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. Zij kan zich tevens borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen tevens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18 600,00) verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, allen gelijk volstort met een fractie waarde van één honderdste ieder en volstort tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6 200,00)) zoals hierna blijkt:

1) De heer Dieter Verheecke voornoemd, tekent in op zestig (60) aandelen , hetzij voor elfduizend honderd zestig euro (¬ 11 160,00) en

2) Mevrouw Nele Van Riet voornoemd, tekent in op veertig (40) aandelen, hetzij voor zevenduizend vierhonderd veertig euro (¬ 7 440,00)

De comparante verklaart dat deze aandelen volstort zijn ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6 200,00).

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om veertien uur op de maatschappelijke zetel. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerst volgende werkdag plaats.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer al dan niet aandeel bezittende

zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen en hernieuwen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Va3or-

" ~ behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Hun overlijden, ontslag, afzetting, interdictie, faillissement of kennelijk onvermogen stelt van rechtswege een einde aan hun mandaat maar heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg. In dat geval wordt door de algemene vergadering het aantal zaakvoerders vastgesteld, de nodige benoemingen gedaan en de duur van het mandaat bepaald. Zodra er tenminste drie zaakvoerders zijn, vormen ze een college van zaakvoerders die een voorzitter verkiest en verder vergadert en beraadslaagt zoals gebruikelijk in raadsvergaderingen. Zij kunnen het uitvoeren van hun besluiten opdragen aan één bijzonder lasthebber, die geen vennoot hoeft te zijn, zonder dat dit mandaat algemeen mag zijn.

BESTUURSBEVOEGDHEID  VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden; en in rechte als eiser en verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders afzonderlijk worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december.

WINSTVERDELING

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, algemene kosten, afschrijvingen, en aanrekeningen wegens waardeverminderingen of wegens gevormde provisies zijn afgetrokken maakt de netto winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat ze een tiende van het kapitaal bedraagt.

Het overschot van de winst staat ter beschikking van de algemene vergadering die over de aanwending ervan zal beslissen bij eenvoudige meerderheid.

ONTBINDING EN VEREFFENING

De vennootschap kan steeds ontbonden worden, zoals bepaald in artikel vier. De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaats heeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de afsluiting ervan. Ingeval van ontbinding benoemt de algemene vergadering de vereffenaars, die al dan niet vennoten kunnen zijn, bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening. Na afbetaling van alle schulden zal het batig saldo verdeeld worden tussen al de vennoten in evenredigheid van hun aandelen. De vennootschap is niet ontbonden door de faling, het onvermogen, de ontzetting of het overlijden van één der vennoten.

BENOEMING NIET STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Wordt aangesteld tot zaakvoerder voor onbepaalde duur:

" De heer Dieter Verheecke voornoemd

EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar loopt vanaf vier maart tweeduizend en elf tot eenendertig december tweeduizend en twaalf.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni tweeduizend en

dertien om veertien uur op de maatschappelijke zetel.

VOLMACHT

De voomoemde comparanten hier aanwezig, verklaren bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, aan De Baets & Co BVBA, Leopoldlaan 20 te 9900 Eeklo om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de 'Kruispuntbank van Ondernemingen' (aanvraag van een ondememingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

De lastgever verklaart bovendien dat zij voldoende werden ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Werden gelijktijdig neergelegd:

- Een uitgifte van de akte

- Het bankattest

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

V+$or-

behoudén

aan het

Belgisch

Staatsblad

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 26.08.2015 15482-0567-012

Coordonnées
DV COMPUTER SYSTEMS

Adresse
POLLEPELSTRAAT 25 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande