DV MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DV MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.918.306

Publication

29/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

27-04-2015

Griffie

*15307247*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0628918306

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

DV MANAGEMENT

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Uit een akte verleden voor Domien DE LELIE , notaris, zaakvoerder van de burgerlijke

vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " Notaris Domien DE LELIE", met zetel te Antwerpen-Borgerhout, Stenenbrug 105, ondernemingsnummer 0874.419.960, rechtspersonenregister Antwerpen op 27 april 2015 BLIJKT: Door de heer VELJKOVIC Dejan, geboren te Nis (Joegoslavië) op 20 februari 1970, rijksregister nummer 70.02.20-471.25, wonende te 9300 Aalst, Geraardsbergsestraat 193 bus 13werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht voor onbepaalde duur, onder de benaming DV MANAGEMENT met zetel te 9300 Aalst, Ge-raardsbergsestraat 193 bus 13, met een kapitaal van 18.600 EURO, volgestort door de op-richter.

Het kapitaal is samengesteld door inbreng in geld.

De inbreng in geld werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de ven-nootschap in oprichting geopend bij Crelan onder nummer BE51 1030 3874 1262. Het bewijs van deponering, is aan mij, notaris, overhandigd.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen reke-ning, voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

- het geven van advies aan en begeleiding en management van atleten en sportlui, dit zo-wel in België als in het buitenland;

- het ontplooien van activiteiten in de sportsector in de meest ruime zin;

- het organiseren van sportmanifestaties en workshops in de meest ruime zin;

- het opstarten, beheren, verhuren en verkopen van websites, webpagina's en

webspace;

- het verrichten van alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, roerende of on-roerende verrichtingen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij haar doel of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te be-veiligen, dit zowel in België als in het buitenland;

- het realiseren, produceren en distribueren van sportinformatie van allerlei aard, zowel geschreven, gesproken, audiovisueel als multimediaal vla eender welke drager; het publi-ceren van informatie en interactieve diensten op netwerken en de hieraan gekoppelde ac-tiviteiten voor reclameregie; - het geven van adviezen, scouting, marktonderzoek en rapportage;

- het verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle mogelijke intellectuele rechten;

- het lanceren, de promotie, exploitatie, en marketing van alle personen, ideeën,

scenario's en/of formats, met alle daaraan verbonden of eruit voortvloeiende

activiteiten van aan- en verkoop van alle lichamelijke en onlichamelijke roerende goe-deren. De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle

handelingen verrichten die van aard zouden zijn er de verwezenlijking of de uitbreiding van te vergemakkelijken;

- het verwerven, beheren en verkopen van onroerende goederen of zakelijke rechten daar-op, in België of in het buitenland;

Onderwerp akte :

Geraardsbergsestraat 193 Bus 13 9300 Aalst

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

- het huren, verhuren, in erfpacht, opstal of gebruik nemen van onroerende en/of

roerende goederen en het verlenen of aangaan van overeenkomsten van onroerende lea-sing;

- het vormen en beheren van een onroerend en/of roerend patrimonium bestaande uit li-chamelijke of onlichamelijke onroerende en/of onroerende goederen.

Daartoe zal de vennootschap alle commerciële, financiële, industriële, roerende en onroe-rende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of deels verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking daarvan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag bij wijze van in-breng, bijdrage, deelname, samenwerking of fusie belang nemen in alle zaken, vennoot-schappen en ondernemingen die een gelijkaardig doel hebben of geschikt zijn om recht-streeks of onrechtstreeks de verwezenlijking of de uitwerking van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennoot-schappen uitoefenen.

De vennootschap wordt be¬stuurd door:

- De heer VELJKOVIC Dejan, geboren te Nis (Joegoslavië) op 20 februari 1970, rijksregister nummer 70.02.20-471.25, wonende te 9300 Aalst, Geraardsbergse-straat 193 bus 13, statutair zaakvoerder; - Mevrouw VELJKOVIC Natalija, geboren te Aalst op 6 juni 1995, rijksregister nummer 95.06.06204.04, ongehuwd, wonende te 9300 Aalst, Geraardsbergse-straat 193 bus 13, gewoon zaakvoerder;

aan wie volle¬dige vertegen¬woordigingsbevoegd¬heid is toegekend om alleen ¬handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. De opdracht, die onbezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur. Er werd geen commissaris benoemd.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar; het eerste boekjaar zal eindi¬gen op 31 de-cember 2016. De jaar¬lijkse algemene vergade¬ring wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de plaats aange¬duid in de oproeping, op de 3de maandag van juni om 10.00 uur.

De statuten bevatten geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergadering. Elk aandeel heeft recht op één stem. Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel dan wordt het eraan

verbonden stemrecht geschorst evenals voor de niet volgestorte aande¬len zolang de behoorlijk opge¬vraagde en eisbare stor¬tingen niet gedaan zijn. Behoort de bloot eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan verschillende personen dan wordt het stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven.

Volmacht werd verleend aan Cetin Company bvba te 2600 Berchem, Gitschotellei 144 en hun aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaats¬stelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om inschrijving te bekomen van de vennootschap bij de KBO, een Ondernemingsloket aan te duiden en de hierboven genomen besluiten ter ken-nis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingsdiensten en andere over-heidsinstellingen.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

Opgemaakt vóór registratie ter neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koop-handel, Samen hiermee neergelegd, uitgifte.

DE NOTARIS,

Coordonnées
DV MANAGEMENT

Adresse
GERAARDSBERGSESTRAAT 193, BUS 13 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande