DVDM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DVDM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.988.029

Publication

21/01/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
19/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 11.07.2013 13309-0177-014
10/02/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemirigsnr : 0839988029

Benaming

(voluit) : DVDM (verkort) :

q

i

i

qN

i

iu

*12035895*

I f

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblai

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 7 JAN 2012

DEllDiteiVIONDE4

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 9160 LOKEREN, MARKT 72

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING BIJKOMENDE ZAAKVOERDER

De bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders heeft op 30 december 2011 met eenparigheid van stemmen beslist de heer De Vos Bart, woonachtig te Nederland, AL 4617 Bergen op Zoom, Scharstraat 17, te benoemen als bijkomende zaakvoerder vanaf 1 januari 2012. Hij aanvaardt zijn mandaat.

VAN DE MOORTEL VICKY

Zaakvoerder

_

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/10/2011
ÿþMod 2,9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : DVDM

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Markt 72 - 9160 Lokeren

Onderwerp akte : Oprichting

Het blijkt uit de akte verleden voor meester Pieter De Meirsman, geassocieerd notaris te Lokeren, op: dertig september tweeduizend en elf, dat de nagenoemde persoon een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met navolgende statuten:

oprichter: mevrouw VAN DE MOORTEL Vicky, wonende te Stekene, Stadionstraat 54, nationaal nummer 800102-090-82.

naam: DVDM

zetel: Lokeren, Markt 72

doel; Het uitbaten van één of meerdere café-restaurants, tavernes, snackbars en overige eetgelegenheden.

Het verlenen van adviezen en hulp, in de meest ruimte zin van het woord, aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, risico-analyse, kwaliteitscontrole en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding.

Het uitvoeren en waarnemen van managementactiviteiten in de ruimste zin van het woord met. inbegrip van het waarnemen van bestuurdersmandaten.

Het beheren en beleggingen en van participaties in (dochter)vennootschappen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle: verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de: aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of: onroerende zakelijke rechten;

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de wanen verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te'. richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- en immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij zal deelnemen of zich op andere wijze interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag daarenboven alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en/of onroerende verrichtingen zowel in binnenland als in het buitenland doen, en die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of nuttig zijn tot begunstiging, ontwikkeling of verwezenlijking ervan, dit alles in de meest ruime zin van het woord bedoeld.

Bovendien mag de vennootschap, bij wijze van inbreng, deelneming, versmelting, inschrijving, geldschieting door een eenvoudige zaakvoering of anderszins, belangen nemen in elke onderneming van gelijke of aanverwante aard, wanneer zij daarmee hetzij rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel kan begunstigen, vergemakkelijken of ontwikkelen.

Zij mag ook nog voor het beveiligen of bevorderen van haar verrichtingen alle roerende en. onroerende goederen verwerven en aankopen. Zij mag huurcelen afsluiten, bouwwerken verrichten, goederen verkopen en ruilen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso :Naam en handtekening.

VAN KOOPHANDEL

0 6 OKT 2011

DENDERCriNMNDE

ic

beter

aar

Bef= Staa

III a u uii~~~uiWuuui~u

*11157166*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

`g35. 58'î" d2.5

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

"

Vehor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Zij kan leningen of voorschotten toestaan en zich borg stellen aan of ten behoeve van haar vennoten, evenals aan of ten behoeve van derden binnen het kader van het maatschappelijk doel. Zij mag zich voor derden borgstellen door haar eigen goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen . waarnemen.

" Zij mag tevens alle financiële, handels- en industriële, roerende en onroerende handelingen en . bewerkingen evenals rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

maatschappelijk kapitaal: achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) vertegenwoordigd door honderd aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde, die elkeen één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Op dit kapitaal wordt voor inbreng toegezegd door de oprichter ten belope van tweelderden of twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR). Op het geplaatst kapitaal werd in speciën gestort door de oprichter op rekening nummer 860-1143472-18 bij Centea op naam van de vennootschap in oprichting. Het bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) is vanaf de oprichting beschikbaar voor de vennootschap.

duur: onbepaald vanaf de oprichting

bestuur: door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten aan te stellen door de algemene vergadering. Iedere zaakvoerder heeft de meeste uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienst zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

boekiaar: van een januari tot eenendertig december van ieder jaar en voor het eerste boekjaar van de dag van de neerlegging van dit uittreksel van de statuten ter griffie van de rechtbank van koophandel tot eenendertig december tweeduizend twaalf, met overname van verbintenissen sedert een juli tweeduizend en elf.

winst: er zijn geen bijzondere bepalingen aangaande de reserves. De winst wordt verdeeld, alsook het na vereffening overblijvende saldo, volgens besluit van de algemene vergadering.

jaarvergadering op de laatste vrijdag van de maand juni om tien uur, en voor de eerste maal in tweeduizend dertien.

benoeming: thans wordt mevrouw Van de Mooitel Vicky tot niet-statutair zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap, met onbezoldigd mandaat.

Voor beredeneerd uittreksel uit de minuut, dat geen voorbehouden noch bedingen bevat tegenstrijdig met dit uittreksel.

P. De Meirsman, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd:

expeditie van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

29/06/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
DVDM

Adresse
MARKT 72 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande