DVG.CONSTRUCT

Divers


Dénomination : DVG.CONSTRUCT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 552.633.843

Publication

22/05/2014
ÿþOp de laatste biz, van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr SS/ 633 (-13

Benaming (voluit) DVG.CONSTRUCT

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Suikerstraat 36, 9260 Wichelen, België

(volledig adres)

Onderwerplen} akte :Oprichting vennootschap onder firma

Tekst :

Op 1 mei 2014 zijn de partijen,

1. De heer Van GeertDavy wonende te Suikerstraat 36, 9260

Wichelen, met rij ksregisternummer 78112823162

2, Mevrouw Vander Beken Lindsay wonende te Suikerstraat 36, 9260

Wichelen, metrijksregisternummer 8201150625

overééngekomen

een vennootschap onder firma op te richten onder de naam ,

" DVG.CONSTRUCT "

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Suikerstraat 36 - 9260

Wichelen.

De zetel mag zonder de toestemming van alle vennoten niet

overgebracht worden naar een andere plaats.

De vennootschap heeft tot doel:

De vervaardiging van meubels en modulaire meubelelementen voor

inbouwkeukens;

schrijnwerk van hout of van kunststof;

De vervaardiging van deuren, ramen, kozijnen, (rol)luiken, afsluitingen, enzovoort;

de bouw van daken;

De vervaardiging van speciale winkelmeubels, toonbanken, vitrines, rekken,

enzovoort, overwegend van andere materialen dan metaal;

De vervaardiging van trappen en leuningen;

Het plaatsen van vloerbedekking van hout of andere materialen;

De vervaardiging van kantoor-, winkel- en ateliermeubelen, overwegend van andere

materialen dan metaal; gevelbekleding in hout of kunststof

De vervaardiging van houten staaflijsten en dakspanten;de montage van buiten- en

binnenschrijnwerk van hout of van kunststof: deuren, vensters, kozijnen,

trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enzovoort;

Mod POF 11.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

13 MEI 2014

AFDELING GEMERMONDE

Voor- I-trit' l - vervolg

behouden aan het Belgisch Staatsblad

MndPDF7t1

De vervaardiging van blokjes, lamellen, enzovoort, samengevoegd tot panelen voor parketvloeren;

De installatie van al dan nietverplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enzovoort,in hout of kunststof;

De vervaardiging van geprefabriceerde gebouwen en constructies of delen daarvan (inclusief sauna's), van hout;

De vervaardiging van overige keukenmeubelen;

De installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzovoort, in hout of kunststof;

De vervaardiging van artikelen van hout (bouw);

Het bouwen van individuele huizen;uitvoeren van voegwerken

De installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in hout of kunststof;dakbedekking en bouwvan dakconstructies; Grondverzet,graven,ophogen,egaliseren en nivelleren van bouwterreinen-ruimen van bouwterreinen,aanbrengen in gebouwen van : thermische isolatiemateriaal,isolatie van koelkamers en pakhuizen,

Montage serrers,veranda's,bouwvan daken,plaatsen van dakgoten,behandelen muren met vochtwerende en waterafstotende producten,

Detail handel in huismeubilair ,algemene reiniging van gebouwen

Verhuuren lease van televisietoestellen en andere audi-en videoapparatuur Snoeien van bomen en heggen

Aanleggen en onderhouden van tuinen,parken en groene gedeelte van sportvelden Algemene schrijnwerkerij in hout, kunststof en metaal. Aan -en verkoop van houten, metalen en kunststof ramen en deuren,poorten, veranda's, trappen en kasten, huur en verhuur van bovenvermelde artikelen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot of in verband staan met haat maatschappelijk doel of die van aard zijn dat zij het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk bevorderen ofvergemakkelijken.

De vennootschap kan bijgevolg alle roerende en onroerende zakelijke rechten verwerven zoals eigendomsrechten,vruchtgebruik, opstal-of erfpachtovereenkomsten afsluiten,huurcontracten aangaan, de hiervoor vermelde rechten vervreemden, alle kredieten aangaan en daartoe de nodige waarborgen stellen, onderander hypothecaire en in de meest ruime zin alle rechtshandelingen stellen om dit doel te realiseren.

De vennootschap mag, zowel in België als in buitenland, door inbreng, fusie,inschrijving,overname,opslorping of om het even welke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig of verwant doel nastreven of die nuttig zijn voor de realisatie van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verrijking van haar maatschappelijk doel.

Netdoel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met unanimiteit.

Het kopen, verkopen, afstaan, ruilen, huren, verhuren en leasen alsook het beheer zowel voor eigen rekening als voorrekening van derden, van alle onroerende en roerende goederen en rechten.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in of tot de overname overgaan van zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde doel hebben, of die ontwikkelingen van haarondememing kunnen bevorderen. De vennootschap mag overgaan tot het uitgeven van obligatieleningen en vastgoedcertificaten,

De vennootschap kan haardiensten verlenen onderwelke vorm ook, aan alle

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

e:: ,

a

Voorbehouden

" aan het Belgisch Staatsblad

F[ed POF 11.1

-vervolg

~

personen, zowel rechtspersonen als natuurlijke personen, en kan elke hiertoe strekkende transactie of financiële verachting doen en zich borg stellen ten overstaan van derden.

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 3000,00 Euro, volledig

volgestort, vertegenwoordigd door 100 aandelen. Het kapitaal wordt als volgt onderschreven :

" door Van Geert Davy 2250,00 euro

" door Vander Beken Lindsay 750,00 euro

Als vergoeding vo or hun respectievelijke inbreng worden aan de

vennoten volgende aandelen toegekend :

" aan Van Geert Davy 75 aandelen

" aan Vander Beken Lindsay 25 aandelen

Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd of verminderd worden, in een of meerdere keren, mits eenparige beslissing van alle vennoten, verenigd in algemene vergadering.

Het aantal vennotenmag niet lager zijn claim twee.

Tot de eventuele toelating van een nieuwe vennoot, kan beslist worden bij eenparigheid der vennoten, verenigd in algemene vergadering. Deze beslissing zal bekendgemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De nieuwe vennoot zal slechts over rechten en plichten ten aanzien van de vennootschap beschikken vanaf zijn intrede in de vennootschap.

Elke vennoot heeft het recht zich op elk ogenblik terug te trekken, zonder het akkoord van de andere vennoten, mits een opzegging van drie maanden. Deze zal bij aangetekend schrijven terkennis gebracht worden van de vennootschap en van elk der andere vennoten.

De eventuele uittreding van eenvennoot zal slechts uitwerking hebben, zowel ten overstaan van de vennootschap als ten overstaan van derden, vanaf de vijftiende dag die volgt op de publicatie in de Bijlagen tothet Belgisch Staatsblad van de wijziging der statuten en de overdracht van zijn aandelen.

De vennoot die ophoudt deel uitte maken van de vennootschap blijft onder meer gehouden tot de maatschappelijke schulden die ontstaan zijn voor de vijftiende dag volgend op de publicatie van zijn vertrek en dit volgens zijn inbreng.

ln geval van uittreding van een vennoot, kan de overblijvende vennoot

voorzien in zijn vervanging. .

Het overlijden van een vennoot zal de ontbinding van de vennootschap niet met zich meebrengen. De vennootschap zal voortgezet worden met de erfgenamen van de overleden vennoot. De zaakvoerder zal zorg dragen voor de publicatie van de handhaving van de vennootschap en van de opvolging van de overleden vennoot door diens erfgenamen. Deze laatste zullen de hoedanigheid van stille vennoten hebben, zodat de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden * aan het Belgisch Staatsblad

" . ""ic- a

Nad POP 11.1

_uri . - vervolg

vennootschap onder firma daarmee omgezet wordt in een gewone commanditaire vennootschap zonder dat de grond en de vormvereisten voor een omzetting in acht moeten genomen worden.

De aandelen die hetkapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen, zijn voor overdracht vatbaar, mits eenparig akkoord van alle vennoten. Indien één of meer vennoten hun aandelen wensen over te dragen, kunnen de andere vennoten hun voorkooprecht uitoefenen, ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik bezitten in de vennootschap. Wanneer geen der vennoten wenst gebruik te maken van zijn inkooprecht, kan de vennoot zijn aandeel slechts overdragen aan een derde mits deze derde vooraf aanvaardt wordt door de meerderheid van twee derden van de andere vennoten. De overnemer verkrijgt hetbezit van de overgedragen aandelen ten opzichte van derden eerst na de vervulling van de pleegvormen voorzien bij artikel 1690 van het

Burgerlijk Wetboek.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Wordt tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap Van Geert Davy niet-statutaire zaakvoerder, zijn mandaat is bezoldigd.

VerbekenLindsay, als zaakvoerder, en waarbij haarmandant bezoldigd is.

De zaakvoerders worden belast met het bestuur van de vennootschap, binnen de perken van maatschappelijk doel.

De vennootschap wordt, binnen de na gemelde beperkingen, ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door elke zaakvoerder die alleen optreedt en aan wie individuele vertegenwoordigingsmachtis toegekend met deze restrictie dat hij/zij moet doen blijken van het akkoord van de andere vennoten vo orverrichtingen waarbij een bedrag gemoeid is van meer dan 7.500,00 Euro per verrichting of waarbij de handelszaak van de vennootschap of van een andere onderneming, onroerend goed of investeringsgo ederen boven een waarde van 7.500,00 Euro worden vervreemd, verworven of verpand ofvoor enige andere ingrijpende daden van beheer maw alle bedragen boven de 7.500,00 e zullen handtekening moetenhebben van beide zaakvoerders.

Ingeval de statutaire zaakvoerder tijdelijk verhinderd is zijn functies uit te oefenen, zullen de vennoten, verenigdin algemene vergadering, bij eenparigheid, aan een onder hen alle beheersbevoegdheden delegeren voor een periode van maximum twee jaar.

Het boekjaar gaat in op 1 mei en eindigt op 31 december van ieder jaar. Ieder jaar op 31 december zal een inventaris, een balans en een winst- en verliesrekening worden opgemaakt.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de vierde zaterdag van de maand juni om 14.00 uur tenmaatschappelijke zetel.

Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I.{tïr- - vervolg KIM PDF1L1

de vennoten bijeenroepen.

Daartoemoethij aile medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht dagen vóór de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze briefmoet de dagorde vernielden.

De vergadering zal worden voorgezeten door de oudste der beherende vennoten of bij afwezigheid door de oudste der stille vennoten. De vergaderingen zullen gehouden wordenten maatschappelijke zetel. Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber door middel van een schriftelijke volmacht.

Alle beslissingen van de algemene vergadering vereisen de instemming van alle vennoten, tenzij anders bepaald werd in onderhavige statuten. De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene kosten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van aanwezige stemmen, waarbij elk aandeel rechtheeft op één stem.

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffena ars die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldigingen, alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffen. ar. Hij heeft de bevoegdheden die de Vennootschappenwet aan

vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist.

Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

Het eerste boekjaar gaat in op heden en zal eindigen op 31 december 2015 en de eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2016 . Opgemaakt in viervoud te Wichelen, op 1 mei 2014 en na voorlezing door de partijen ondertekend. Elk der partijen verklaart na

ondertekening een origineel te hebben ontvangen.

i. " " Voorbehouden aan het 6eIgisch Staatsblad

~























Van Geert Davy Vander Beken zaakvoerder-

Lindsay

zaakvoerder-vennoot

vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DVG.CONSTRUCT

Adresse
Zetel : Suikerstraat 36, 9260 Wichelen, Belgi

Code postal : 9260
Localité : WICHELEN
Commune : WICHELEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande