DVV-MEETJESLAND

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DVV-MEETJESLAND
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 548.919.337

Publication

07/04/2014
ÿþm'A Word Iii

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be

a

Bi

Ste

NEERGELEGD

11111111111,11§1111111

26 MAART 2014

RECHTÉtfiffit VAN KOOPHANDEL TE GENT

Ondernemingsnr S ,{ 9 331.

Benaming (voluit) : DVV-Meetjesland

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) Beneluxstraat 3 - 9900 Eeklo

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Lieven Demolder vennoot van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Dauwe & Demolder, geassocieerde notarissen", te Eeklo op 21 maart 2014, nog niet geregistreerd dat de Heer VERSLYCKEN Christof Herman, geboren te Gent op 30 januari 1981, wonende te 9900 Eeklo, Beneluxstraat 3. Echtgenoot van mevrouw De Sutter Sabine Anna, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht waarvan de statuten ondermeer zijn samengesteld als volgt:

Artikel 1  Rechtsvorm en Naam.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en zal als naam dragen "DVV-Meetjesland".

Artikel 2 - Zetel.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9900 Eeklo, Beneluxstraat 3.

De zetel kan zonder statutenwijziging bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders verplaatst worden in België, in hetzelfde taalgebied of in het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad. Elke verplaatsing van de maatschappelijke zetel wordt door de zorgen van de zaakvoerders in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad bekend gemaakt.

Door een enkel besluit van de zaakvoerders kan de vennootschap zowel in België als in het buitenland administratieve zetels, bijhuizen, burelen of agentschappen openen.

Artikel 3 - Doel.

De vennootschap heeft tot doel op te treden als tussenpersoon voor de verzekeringsmaatschappij Belins NV (ook gekend onder de handelsnaam "DVV"), gevestigd te 1210 Brussel, Galileelaan 5, of haar rechtsopvolger en dit overeenkomstig de overeenkomst en de bijvoegsels van de bemiddelingsovereenkomst voor zelfstandig verzekeringsagent die zullen worden gesloten tussen de genoemde verzekeringsmaatschappij en de onderhavige vennootschap.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen. Zowel in België als in het buitenland mag de vennootschap aile handels-, financiële-, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks op haar maatschappelijk doel betrekking hebben of van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap kan eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, afstand, samensmelting of op gelijk welke manier in andere vennootschappen of gelijkaardige ondernemingen of van aard om rechtstreeks of onrechtstreeks de ontwikkeling der zaken te bevorderen.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen te stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag namelijk aile roerende en onroerende die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel, verkopen, kopen, verhuren, verpachten, pachten, oprichten of ruilen: alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste 1,1z, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

het algemeen aile burgerlijke, commerciële, industriële, onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Zij mag, zowel in België als in het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

Artikel 4 - Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, vanaf het moment dat zij rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

Zij kan slechts door de wil van de aandeelhouders ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld, tenzij de vennootschap te lijden heeft onder de verliezen waarvan sprake in het artikel over de "Aanmerkelijke verliezen".

De vennootschap wordt niet ontbonden door overlijden, onbekwaam verklaring, faillissement of staat van onvermogen van de vennoot of vennoten, behoudens het artikel zes, voorlaatste alinea, van deze statuten bepaalde.

Artikel 5- Maatschappelijk kapitaal.

Het volledig maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600) Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) maatschappelijke aandelen met stemrecht zonder nominale waarde.

Het kapitaal is volledig geplaatst in geld en afbetaald bij de oprichting voor twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00). Dit bedrag werd gestort op rekening bij de Belfius Bank, waarvan bankattest.

Het bedrag van de niet volgestorte inbreng in hoofde van de Heer Verslycken Christof bedraagt zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Artikel 12 - Bestuur van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders al dan niet vennoot. Deze worden benoemd door de algemene vergadering voor de duur die zij bepaalt.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, handelen zij samen.

Tot statutaire zaakvoerder werd aangeduid:

De Heer Christof VERSLYCKENT voornoemd, die verklaarde te aanvaarden. Deze opdracht werd verleend voor onbepaalde duur.

De opdracht van zaakvoerder is kosteloos tenzij de Algemene Vergadering er anders over beschikt.

Artikel 13  Vacature.

Als een plaats van zaakvoerder openvalt voorziet de algemene vergadering, beraadslagend onder de voorwaarden voorzien voor de wijziging van de statuten, in zijn vervanging. Zij bepaalt de termijn van de functie en de bevoegdheden van de nieuwe zaakvoerder. Artikel 14- Bevoegdheden van de zaakvoerder(s).

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van bestuur en van beschikking te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Zij is bevoegd om aile daden te stellen die door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk van de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Artikel 16 Handtekeningen.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zelfs de akten waarbij een openbaar ambtenaar of een ministerieel officier zijn ambt verleent, worden geldig ondertekend door de zaakvoerder, die nochtans, tegenover derden, niet gehouden is zich te rechtvaardigen door een bijzondere machtiging van de algemene vergadering.

Rechtsvorderingen, hetzij als eisende, hetzij als verwerende partij, worden in naam van de vennootschap door de zaakvoerder behartigd of vervolgd.

Artikel 17- Dagelijks Bestuur.

De zaakvoerder mag het dagelijks bestuur van de vennootschap overdragen aan één of meerdere directeurs of zaakgelastigden, een bepaald gedeelte van zijn bevoegdheden van dagelijks bestuur overdragen, dat hij bepaalt en voor de duur die hij vaststelt.

Artikel 21 - Toezicht.

4./

1

De verrichtingen van de vennootschap staan onder controle hetzij van ieder vennoot e.,

individueel, welke de onderzoeks- en controlebevoegdheid heeft van een commissaris en die zich kan laten vertegenwoordigen door een accountant, lid van het "Instituut der Accountants en Belastingsconsulenten" ("I.A.B."), hetzij door een commissaris, lid van het -

"Instituut der Bedrijfsrevisoren". De algemene vergadering bepaalt het getal van de commissarissen en stelt hun vergoedingen vast.

De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming werd benoemd, of indien deze vergoeding ten haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap. Op verzoek van één of meer vennoten, is de zaakvoerder of in voorkomend geval het college van zaakvoerders, verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen om te beraadslagen over de benoeming van een commissaris, belast met de taak bedoeld in artikel 142 van het Wetboek van Vennootschappen. Indien ten gevolge van overlijden of om het even welke andere reden, het getal van de commissarissen met meer dan de helft is verminderd, moet de zaakvoerder onmiddellijk de algemene vergadering bijeenroepen om in de vervanging van de ontbrekende commissarissen te voorzien.

Artikel 23 - Algemene Vergadering.

De jaarvergadering wordt gehouden op de voorlaatste donderdag van juni om 16.00 uur. Als die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De jaarvergadering of de algemene vergaderingen worden gehouden in de maatschappelijke zetel of op de plaats vermeld in de oproepingen.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent deze alleen de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Deze bevoegdheden kan hij niet overdragen.

Artikel 27 -. ...

Elk aandeel geeft recht op één stem onder voorbehoud van hetgeen bepaald is in artikel 330 Wetboek van Vennootschappen, met betrekking tot de in pand gegeven aandelen. Artikel 28 - Boekjaar. ...

Het boekjaar loopt van één januari tot en met eenendertig december van hetzelfde jaar. Artikel 30 - Bestemming van de winst

Jaarlijks wordt, van de netto-winst vermeld in de jaarrekening, een bedrag van vijf ten honderd (5 %) vooraf genomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt ieder jaar ter beschikking gehouden van de algemene vergadering, die hierover bij gewone meerderheid van stemmen beslist.

Flet saldo wordt als dividend verdeeld onder de aandeelhouders, tenzij de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserverem

Artikel 31 - Betaling van dividenden

De betaling van de dividenden gebeurt jaarlijks op de door de zaakvoerder(s) vastgestelde tijdstippen en plaatsen.

Artikel 36  Wijze van Vereffening.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voor handen zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars,

alvorens over te gaan tot de in vorig lid bepaalde verdeling, met deze toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te plaatsen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetaling, in geld of in effecten, ten bate van de in hogere verhouding volgestorte aandelen. .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

OVERGANGSBEPALINGEN.

1/ De partijen stellen vast dat aan de vereisten van artikel 214, 216 en 223 van het Wetboek van vennootschappen (vereisten inzake oprichting) is voldaan.

2/ Als overgangsmaatregel zal:

- het eerste boekjaar aanvangen op heden en een einde nemen op 31 december 2015 - de jaarvergadering zal voor de eerste maal bijeenkomen in het jaar 2016.

4/ De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 april 2014. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen

De verbintenissen, aangegaan in de periode tussen de oprichting en de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd binnen de twee (2) maanden na het bekomen van de rechtspersoonlijkheid.

BENOEMING.

En onmiddellijk in Bijzondere Algemene Vergadering samengekomen, verklaarde de enige vennoot, die de geheelheid van het kapitaal vertegenwoordigt

- geen niet-statutaire zaakvoerder aan te stellen

- Geen commissaris te benoemen,

- De Heer Christof Verslycken, voornoemd, aan te duiden als vaste vertegenwoordiger van huidige vennootschap in het kader van al haar toekomstige bestuursmandaten in andere vennootschappen, conform artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen. Benoeming lasthebber: De zaakvoerder stelde de hierna genoemde persoon aan als bijzondere lasthebber, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend werd om al het nodige te doen om alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten, met name Inge Audenaert, met kantoor te 9931 Oostwinkel, De Boomgaard 13.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Afgeleverd vc56r de formaliteit van registratie van de akte-oprichting overeenkomstig artikel 173-1°bis van het wetboek van registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de Rechtbank van Koophandel,

(getekend)

Geassocieerd notaris Jozef Dauwe

Tegelijk hiermee neergelegd voor de rechtbank.

- Een expeditie van de akte-oprichting de dato 21/03/2014.

-.

, t

y Voor-

behouden

aai j het

egiscif

Staatsblad

.e.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

14/11/2014
ÿþV-- Mod Word 11.1

~f+~ i i : in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

! na neerlegging ter griffie v- à s - akte

f

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

IMAM

Hill

- 4 NOV. 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANMEEfiflE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0548.919.337

Benaming

(voluit) : DW - MEETJESLAND

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Beneluxstraat 3 - 9900 Eeklo

(volledig adres) s~

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder -. p9-arc ,t ere e kzcc,

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering d.d. 01/10/2014 dat met. éénparigheid van stemmen werd beslist:

- De benoeming van de vennootschap WEIS BVBA, met maatschappelijke zetel te 9900 Eeklo,. Beneluxstraat 3, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, Dhr. Christof Verslycken, te benoemen ais: zaakvoerder en dit met ingang vanaf 1 juli 2014,

Christof Verslycken WEIS bvba

Zaakvoerder vertegenwoordigd door haar zaakvoeder

vv Christof Verslycken

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.08.2016, NGL 26.08.2016 16500-0307-014

Coordonnées
DVV-MEETJESLAND

Adresse
BENELUXSTRAAT 3 9900 EEKLO

Code postal : 9900
Localité : EEKLO
Commune : EEKLO
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande