DW CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DW CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.425.580

Publication

23/01/2014
ÿþ Mod 2,0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHAN EL

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad







1 3 JAN. 2414





lA0 3B 9

D EN DEfflfie2" i' I DE









Ondernemingsnr: 0844.425.580

Benaming

(voluit) : DW CONSULTING

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Oud-Smetlede 87 te 9340 Smetlede

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het verslag van de algemene vergadering van 1 oktober 2013 :

De leden van de algemene vergadering beslissen om met ingang vanaf 1 oktober 2013

de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Oud-Smetlede 87 te 9340 Smetlede naar Bremenhulstraat 37

te 9260 Serskamp.

Aangezien alle agendapunten afgehandeld zijn, wordt de vergadering opgeheven om 10u30.

Kristoff De Winne

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/03/2012
ÿþ mod 11.1



~~ü 1 k'j$

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Onde erp akte :Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Filip Quipor, te Wetteren, op 12 maart 2012, dat de Heer DE W1NNE Kristoff Georges Yvo, geboren te Wetteren op 31 maart 1976, ongehuwd, wonende te 9340 Lede (Smetlede), Oud-Smetlede 87, een besloten vennootschap met beperkte! aansprakelijkheid heeft opgericht, onder de benaming "DW Consulting".

Zetel "

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9340 Lede (Smetlede), Oud-Smetlede 87.

Doel

!! Management en consultancy in het algemeen.

De vennootschap mag aile roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden! verwerven, verhuren of huren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle! commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten welke rechtstreeks in verband staan: met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de! !! uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of In deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging; en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

! a)De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende; goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen,: !! het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het; verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen,; alsmede handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen. Ze mag aile welkdanige: onroerende handelingen verrichten in de meest brede zin, met inbegrip van vruchtgebruik, onroerende; :' leasing of enig ander recht, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, zelfs als loutere! investering. Ze mag zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen; aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

b)Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering.

c)De vennootschap mag alle roerende goederen en financiële producten verwerven, zelfs als loutere! investering.

d)Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het; even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin,! alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan; !! depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en! !! kapitalisatieondernemingen,

e)Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de! ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, bijstand; en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën,i verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle! opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen! !Lof -andere..op. een der welk-vlak binnen hetmaatschapelMel_-__-_ __ _ -_-:

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernerningsnr : 4 y k.5 S $©

Benaming (voluit) : DW CONSULTING

:!

° (verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oud-Smetlede 87

9340 Lede (Smetlede)

tlIH liii 11111 tl Iii 1 11l

*12063589*

GRIME ;T

VAN KOOPHAN i

15 MAART 2012

DENDERMONDE

Griffie

f)Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan alle burgerlijke, handels-, roerende en onroerende verrichtingen afsluiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met één of andere tak van haar doel of van aard zijn de zaken van de vennootschap uit te breiden en te bevorderen.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst van alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of

aanverwant is aan het hare. . Zij kan de functie of mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel aanwijzend.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600,00 euro.

Het wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste (1/186S1e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen werd in geld ingeschreven door:

De Heer De Winne Kristoff, voornoemd, ten belope van 186 aandelen.

leder aandeel werd volgestort ten belope van twee/derde. De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van 12.400,00 euro.

Algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden warden op de eerste maandag van de maand juni om 18 uur. " Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. " Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Bestuursbevoegdheid

tedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. Het college van zaakvoerders bepaalt de duur van het mandaat van de voorzitter. De voorzitter zit het college van zaakvoerders en de algemene vergadering voor. Bij gebrek aan voorzitter, wordt zijn functie voor de betreffende vergadering waargenomen door de oudst aanwezige zaakvoerder in leeftijd, tenzij de voorzitter zelf zijn plaatsvervanger heeft aangeduid onder de overige zaakvoerders.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Boekjaar

Het boekjaar begint op 01 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e'F, 14

,,, g

Voors behouden aan het Belgisch Staatsblad

Biftagenrbij iiet BetgisTh Staat"sbter_ 2?/031202Z Annexes du Nlómfeurliélgë





mod 11.1

4.

mod 11.1

Voorbehouden aan het Beigisch Staatsblad



Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding en vereffening

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten, Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist, Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Werd tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur: de Heer De Winne Kristoff, voornoemd.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 12 maart 2012 en zal worden afgesloten op 31 december 2013.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel,

Werden gelijktijdig neergelegd: een uitgifte van de akte en bankattest.

Dit uittreksel werd neergelegd vóór registratie, met ais enig doel de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Quipor Filip, geassocieerd notaris





Bifta~geatiij het Belgiscit Stxartsistad-= 27t03/2012 Annéxeni'n'1Gloniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 20.07.2016 16342-0125-009

Coordonnées
DW CONSULTING

Adresse
BREMENHULSTRAAT 37 9260 SERSKAMP

Code postal : 9260
Localité : Serskamp
Commune : WICHELEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande