DWD DEVELOPMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DWD DEVELOPMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.627.230

Publication

16/04/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14303729*

Neergelegd

14-04-2014

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0550627230

Benaming (voluit): DWD DEVELOPMENT

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9051 Gent, Schoonzichtstraat 6

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor verleden voor Meester Alex De Wulf, geassocieerd notaris te Oostakker, Stad Gent, op vierentwintig maart tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie, dat:

1. De Heer DE WITTE Alex Carlos Napoleon, geboren te Deinze op tien december negentienhonderd zesenzestig, nationaal nummer 66.12.10 241-56, echtgenoot van Mevrouw VERRAES Isabelle Gabrielle Johanna, wonende te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Schoonzichtstraat 6.

Gehuwd voor de Ambtenaar van de Burgerlijke Stand van de gemeente Destelbergen op 7 maart 1998, onder het stelsel van de scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor meester Christian De Wulf, destijds notaris te Dendermonde, op 22 februari 1998, niet conventioneel gewijzigd naar zijn verklaring.

2. De Heer DOSSCHE Frederik Marie Paul Marguerite, geboren te Deinze op achttien mei negentienhonderd tweeënzestig, nationaal nummer 62.05.18 331-78, echtgenoot van mevrouw MASELIS Isabelle Maria Anna Antonia, wonende te 9031 Gent (Drongen), Veerstraat 80.

Gehuwd voor de Ambtenaar van de Burgerlijke Stand van de stad Deinze op 15 september 1989, onder het stelsel van de scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor meester Christian De Wulf, destijds notaris te Dendermonde, op 14 september 1989, niet conventioneel gewijzigd naar zijn verklaring.

volgende vennootschap hebben opgericht:

Vorm - naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij verkrijgt de naam «DWD DEVELOPMENT».

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Schoonzichtstraat 6.

Maatschappelijk kapitaal

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op

ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Volstorting

Op elk aandeel waarop ingetekend werd, werd een storting gedaan ten bedrage van honderd euro (¬ 100,00) door storting in speciën. Het bedrag van deze stortingen, hetzij

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

achttienduizend zeshonderd (¬ 18.600,00), is gedeponeerd op een bijzondere rekening. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in Belgïe als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

" het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven in juridische, fiscale, financiële en commerciële aangelegenheden met betrekking tot vastgoedadvies, vermogensbeheer, investeringspolitiek, financiële analyse en bedrijfsfinanciering, boekhouding, administratie, informatica en human resources;

" alles wat rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking heeft op het beheer van roerend en onroerend patrimonium, zoals onder meer aan- en verkoop en verhuur van onroerende goederen, alle activiteiten die onder de BIV-wetgeving vallen, het bouwen en ontwikkelen van onroerend goed;

" het waarnemen van functies of mandaten van bestuurder, beheerder, directeur, commissaris of vereffenaar in andere vennootschappen, verenigingen of instellingen en het uitbouwen van structuren daartoe;

" het verstrekken van leningen, voorschotten, kredieten en zekerheden aan of voor derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere derden en het intekenen op alle financiële instrumenten;

" het nemen van belangen, hetzij door aankoop, inbreng of elke andere wijze, in

alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden,

beroepsverenigingen of groeperingen bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, ongeacht hun doel. Zij mag voor eigen rekening optreden als beleggingsvennootschap of holding;

" het vervaardigen van alle goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan

Luik B - Vervolg

voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Jaarvergadering

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de eerste vrijdag van de maand juni om 11.30 uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel

van deze akte en wordt afgesloten op 31 december 2015.

Eerste jaarvergadering

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de eerste vrijdag van de maand

juni in 2016.

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds 27 januari 2014 door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

Benoeming zaakvoerder

Wordt tot zaakvoerder benoemd:

1. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ASSETS INVEST, met maatschappelijke zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Schoonzichtstraat 6, met als vaste vertegenwoordiger de Heer DE WITTE Alex, wonende te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Schoonzichtstraat 6.

2. de naamloze vennootschap FREDERIK EN ISABELLE DOSSCHE MANAGEMENT, afgekort F.I.D. MANAGEMENT, met maatschappelijke zetel te 9031 Gent (Drongen), Veerstraat 80, met als vaste vertegenwoordiger de Heer DOSSCHE Frederik, wonende te 9031 Gent (Drongen), Veerstraat 80.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(opgemaakt vóór registratie in toepassing van artikel 173, 1°bis W. Reg.)

Alex De Wulf, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een uitgifte van de oprichtingsakte dd. 24 januari 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
DWD DEVELOPMENT

Adresse
SCHOONZICHTSTRAAT 6 9051 GENT

Code postal : 9051
Localité : Afsnee
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande