DY LUCAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DY LUCAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 561.853.593

Publication

22/09/2014
ÿþ mod 11.1

1-..I'reTrj ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14173365*

bel

aa

Be Sta

I UI

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

I t SEP. 2014

AFDELINCu-IRWERMONDE

Ondernemingsnr: 5,C4 2 1. S c31

Benaming (voluit): DY LUCAN

(verkort);

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Houtbriel 22

9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte :Oprichting - statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Van Ooteghem te Temse op negen september tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden op het kantoor Sint-Niklaas I, dat door:

1. de Heer Van den Brande Dylan Jean Hermien, geboren te Sint-Niklaas op zesentwintig juli negentienhonderd tweeënnegentig, wonend te 9100 Sint-Niklaas, Galgstraat 15, en

2. de Heer Britti Luca, geboren te Antwerpen (Ekeren) op tien november negentienhonderd negenentachtig, wonend te 2170 Antwerpen (Merksem), Secretaris Meyerlei 83.

, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " DY LUCAN ", met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Houtbriel 22, met kapitaal van dertigduizend euro (¬ 30.000,00), verdeeld in driehonderd (300) aandelen met. stemrecht, zonder aanduiding van, nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/driehonderdste (1/300ste) van het kapitaal, werd opgericht.

De comparanten verklaren en erkennen dat het volledig maatschappelijk kapitaal is geplaatst en dat alle aandelen in geld volledig volgestort zijn door:

- genoemde heer VAN DEN BRANDE Dylan, die verklaart in te schrijven op tweehonderd aandelen (200), volgestort tot beloop van twintig duizend euro (¬ 20.000,00),

- genoemde heer BRITTI Luce, die verklaart in te schrijven op honderd aandelen. (100), volgestort tot beloop van tien duizend euro (C10.000,00),

Als vergoeding voor de door hen gedane inbreng en storting worden hen de aandelen toegekend zoals hierboven vermeld, hetgeen zij verklaren te aanvaarden.

De statuten luiden als volgt:

Naam: Pe vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten Vennootschap met

" Beperkte Aansprakelijkheid. Zij neemt als maatschappelijke naam "DY LUCAN". Zetel: De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Sint-Niklaas,

" met als eerste adres 9100 Sint-Niklaas, Houtbriel 22.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, zo ook als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

Op de laatste blz. van Luik B vermeIden : Recto " Naam en hoedarugheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

, Voor-ebehou0en

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mati 11.1

1/ De uitbating van drankgelegenheden, dancings,- hotels, milkbars, inrichting van feestelijkheden, vermakelijkheden, tentoonstellingen, bals, shows, musicals en verkoop en distributie van alle koude en warme dranken en gerechten, gebak, confiserie, bereide vis- en vleeswaren, rookwaren, ijsroom, verhuring en uitbating van alle speeltoestellen, het organiseren van alle sport- en recreatieactiviteiten, deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin geïnterpreteerd te worden.

2/ Het inrichten en uitbaten van een evenementenbureau in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer maar niet uitsluitend:

- De organisatie van evenementen, concerten, manifestaties, feesten, themafeesten, banketten, shows, medeshows, miss- en misterverkiezingen, bijeenkomsten, recepties, salons, tentoonstellingen, beurzen, vernissages, congressen, seminaries, deze , exemplatieve opsomming en niet limitatief, zowel in binnen- als buitenland.

- Het inhuren en verhuren van presentatoren, presentatrices, zangers, zangeressen, dansers, danseressen, muzikanten, disc-jockeys, evenals van orkesten, podiums, decors, klank- en lichtinstallaties en alle andere mogelijke installaties, materialen en toebehoren, die verband houden met voormelde activiteiten.

- Het verwerven, inrichten, ter beschikking stellen, huren en verhuren van allerhande ruimten, zalen en terreinen waarin of waarop hoger vermelde activiteiten kunnen plaatsgrijpen of worden uitgeoefend.

- Het organiseren of begeleiden van allerlei evenementen en organisaties die

kaderen binnen het begrip "nightlife",

3/ Alsook:

- adviesverlening en management in de meest ruime zin;

- uitoefenen van bestuursfuncties of mandaten in vennootschappen, organisaties of verenigingen;

- het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen;

- de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, participaties, obligaties, fondsen en van alle roerende goederen en rechten;

- productie, opslag en outsourcing in de meest uitgebreide zin.

- alle activiteiten met betrekking tot ontwerp, verkoop, adviesverlening, coördinatie , van werkzaamheden, implementatie van systemen, bedrijfsvoering, in de ruimste zin;

- import, export, groothandel, kleinhandel, verhuring, aan- en verkoop van alle soorten goederen, producten en materialen;

- het geven van cursussen, opleiding, begeleiding en adviesverlening in de meest uitgebreide zin van het woord;

het maken van alle studies, de organisatie van en het geven van adviezen inzake handels-, financiële, administratieve, technische, bedrijfs-organisatorische of andere aangelegenheden en er het beheer en de controle van doen;

- het verwerven, beheren, huren en verhuren, onderhouden, renoveren, uitbreiden en vervreemden van onroerende goederen, beheer dit alles met inbegrip van het afsluiten van contracten van onroerende leasing;

- de aanneming van algemene bouwwerken en de onderneming van onroerende goederen, inclusief het verrichten van activiteiten van bouwpromotor.

Voormelde opsomming is aanwijzend doch niet beperkend.

Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken of vergemakkelijken van haar doel verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten of ruilen ; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen aile burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, vervreemden, huren en" verhuren, doen bouwen, fabriceren en oprichten, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Op de laatste bl. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

ebehoulen

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap handelt voor eigenrekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in of belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op gelijk welke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, in elke vennootschap, onderneming, vereniging, groepering of organisatie met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag borg stellen of aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap dient daartoe in voorkomend geval de vereiste wettelijke machtiging(en) te bekomen of te verkrijgen.

Zij mag zowel in België als in het buitenland, aile zetels van uitbating en fabricatie, aile bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Kapitaal: Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt dertig duizend euro (¬ 30.000,00). Het kapitaal werd bij de oprichting volledig volstort.

Het kapitaal is verdeeld in driehonderd (300) gelijke maatschappelijke aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk één/driehonderdste (1/3005te) van het kapitaal.

De vennootschap kan tevens aandelen zonder stemrecht creëren en wederinkopen zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen en obligaties op naam uitgeven. De aandelen waarop wordt ingeschreven, worden in een register van aandelen ingeschreven. Dit register van aandelen wordt op de zetel gehouden.

Tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal kan besloten worden door de algemene vergadering volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

Boekjaar - Winstverdeling: Het boekjaar vangt aan op één juli van ieder jaar om te eindigen op dertig juni van het daarop volgend kalenderjaar.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen, besluiten om het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Jaarlijkse algemene vergadering: Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de derde donderdag van de maand december om veertien (14.00) uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerste daaropvolgende werkdag gehouden.

De jaarvergaderingen en de algemene vergaderingen worden gehouden in de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België aangeduid in de oproepi ng en.

Bestuur - Vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van bestuur en beschikking te stellen, die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Hij is bevoegd om aile daden te stellen die door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Alle akten die de vennootschap verbinden, met inbegrip van de akten waarbij een openbaar ambtenaar of een ministrieel officier zijn ambt verleent, worden geldig ondertekend door de zaakvoerder(s), met macht om individueel te handelen, die nochtans, tegenover derden, niet gehouden Is zich te rechtvaardigen door een bijzondere machtiging van de alaemene vergadering en volgens de bepalingen van artikel twaalf en veertien hiervoor.

Rechtsvorderingen, hetzij als eisende, hetzij als verwerende partij, worden in naam van de vennootschap door de zaakvoerder benaarstigd of vervolgd volgens dezelfde regels. De zaakvoerder mag aan één of meerdere directeurs of zaakgelastigden, een bepaald gedeelte van zijn bevoegdheden van dagelijks bestuur overdragen, dat hij bepaalt en voor de duur die hij vaststelt.

Vereffening: Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door een beroep te doen op nieuw kapitaal ten leste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in speciën, ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden afbetaald. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

Overgangsbepalingen

1. Zaakvoerder: worden hierbij als zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap:

- de heer Van den Brande Dylan, voornoemd,

- de heer Britti Luca, voornoemd,

die elk aanvaarden en verklaren over de noodzakelijke juridische bekwaamheid te

beschikken om dit mandaat te aanvaarden.

Hun mandaat is bezoldigd vanaf 1 oktober 2014, tenzij anders beslist door de algemene

vergadering.

2. Afsluiting van het eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar begint op heden en wordt afgesloten op 30 juni 2016.

3. Datum van de eerste iaarvergadering:

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde donderdag van de maand

december 2016 om 14.00 uur.

4. Overname van verbintenissen:

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam of voor" rekening van de vennootschap in oprichting zouden zijn aangegaan sedert één augustus tweeduizend veertien.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

VOLMACHTEN: de oprichters verlenen een bijzondere volmacht, met macht om afzonderlijk te handelen en met mogelijkheid van indeplaatsstelling, voor het vervullen van alle formaliteiten, Ackmo Accountants 81. Taks Advisers, met zetel te 2150 eorsbeek, Eugeen Verelstlei 54, KBO 0411.581.490), en al haar aangestelden, aan wie de

" macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting, van de vennootschap, bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde (B.T.W.), de sociale kas, het sociaal secretariaat en andere, overheidsdiensten. Alle verplichtingen te vervullen bij het Ministerie van Financiën, de Administratie van de Directe en Indirecte Belastingen, Registratie en Domeinen, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden

Voor analytisch uittreksel

Patrick Van Ooteghem

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie- van. de akte,

Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behouteen aan het Belgisch Staatsblad

19/03/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van dektIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

0 9 MAART 2015

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : HOUTGRIEL 22, 9100 SINT-NIKLAAS

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER - WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De bijzondere algemene vergadering gehouden op 19 januari 2015, op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, heeft éénparig het ontslag als zaakvoerder aanvaard van de heer BRITTI Luca, Secretaris Meyerlei 83 te 2170 Merksem, en dit vanaf 19 januari 2015. Er wordt hem kwijting verleend voor de uitoefening van zijn mandaat.

De zaakvoerder heeft beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap vanaf 19 januari 2015 te verplaatsen naar: Galgstraat 15 te 9100 Sint-Niklaas.

Van den Brande Dylan Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

1111111.111111.11111111

Ondernemingsnr : 0561.853.593

Benaming

(voluit) : DY LUCAN

(verkort)

Coordonnées
DY LUCAN

Adresse
HOUTBRIEL 22 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande