DYLECTRO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DYLECTRO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.926.247

Publication

27/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 06.12.2013, NGL 24.02.2014 14047-0132-010
22/02/2012
ÿþ Mac, 2.0

i ji In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

FEB. 2012

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11

*12043{13*

Ondernemingsnr : 0841926247

Benaming

(voluit) : DYLECTRO

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : KORSELE 23, 9667 HOREBEKE

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Blijkens de notulen van bijzondere algemene vergadering werd beslist dat Mevr Van Bruaene Bleke, woonachtig te Korsele 23 te 9667 Horebeke, benoemd wordt tot zaakvoerder vanaf 01.01.2012 voor onbepaalde duur,

Lamon Dylan

Zaakvoerder

O

p de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

30/12/2011
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het  Belgisch

Staatsblad

*1119]308"

"  `'s~~,~r~r~

ET . 2(1

Griffie

Onr,lernemingsnr : 99G gq4-

Benaming

(voluit) : DYLECTRO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Korsele 23, 9667 Horebeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN

Uit een akte verleden voor Notaris André TOYE te Oudenaarde, de dato dertig november tweeduizend en elf, met als relaas der registratie: "Geregistreerd te Oudenaarde, op 02 DEC 2011, 7 blad(en), 0 verzendingen,, boek 756, blad 17, vak 07; Ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00). De Ontvanger, (get.) H.DE GREVE."

Blijkt dat door 1) De Heer LAMON Dylan Roger, geboren te Gent op 22 juni 1977, nationaal nummer 77.06.22-017.12; en zijn echtgenote 2) Mevrouw VAN BRUAENE Bieke Maria Anna, geboren te Gent op 12: december 1974, nationaal nummer 74.12.12-369.09, samenwonende te 9750 Zingem, Ouwegemsesteenweg 111.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam DYLECTRO, met zetel te 9667 Horebeke, Korsele 23.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden :

ondememing voor het uitvoeren van algemene elektriciteitswerken;

- optreden als groot- en kleinhandelaar van elektrische benodigdheden, armaturen, verlichten enzomeer;

- het optreden als klusjesdienst en karweien;

- onderneming voor het uitvoeren van sanitaire werken, met inbegrip van de hiermee verband houdende aan- en verkoop;

- optreden als hovenier en tuinman;

- opruimen van werven;

- uitoefenen van reinigingswerken en presteren van poetsdiensten van residenties voor professionele, privatieve en recreatieve aard;

- het aanleggen van parkings en omheiningen;" het waterdicht en vochtwerend maken van gevels en gebouwen;

- het optreden inzake bouwcoördinaties en bouwpromotor;

- het optreden als tussenpersoon in de handel;

- het uitvoeren van secretariaatswerk;

- het waarnemen van mandaten en bestuursfuncties in vennootschappen;

- het stellen van alle daden, zelfs deze welke eenmalig worden gesteld, welke eenvoudig bevorderend dan wel nuttig zijn, nuttig zouden kunnen zijn, dan wel nuttig kunnen worden om het doel der vennootschap: eenvoudiger te realiseren, voor zover de gestelde daden niet strijdig zijn met wettelijke beschikkingen.

Het omschreven doel is derhalve indicatief en enumeratief, maar geenszins limitatief noch beperkend te interpreteren.

Zij kan door middel van inbreng, overdracht, fusie, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze belangen nemen in of samenwerken met alle verenigingen, zaken, ondernemingen of; vennootschappen die een identiek, gelijkaardig of aanverwant doel hebben aan het hare of die van aard kunnen: zijn de ontwikkeling van de onderneming te begunstigen of rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking; van haar maatschappelijk doet kunnen bewerkstelligen.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, alle daden stellen van burgerlijke of. commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks,; geheel of gedeeltelijk, in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Duur : De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur. De comparanten verklaren bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen ovemeemt dief voor rekening van cie vennootschap zijn aangegaan sedert 15 oktober 2011 onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naars en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verlegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Kapitaal : Het kapitaal is vastgesteld op ¬ 18.600,00, vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van 1 /186ste per aandeel. Het kapitaal is volledig geplaatst en gedeeltelijk volgestort . Het saldo dient te worden volstort bij beslissing van de zaakvoerder(s).

Op voormelde inschrijvingen werden volgende stortingen gedaan in speciën :

1.door de Heer LAMON Dylan, voornoemd onder 1), voor een bedrag van ¬ 5.620,00

2.door Mevrouw VAN BRUAENE Bieke, voornoemd onder 2), voor een bedrag van ¬ 630,00

Hetzij in totaal ¬ 6.250,00, zoals blijkt uit het bankattest, afgeleverd door de NV AXA te 2600 Berchem, hetgeen door ondergetekende wordt bevestigd.

Het openstaand saldo beloopt op ¬ 12.350,00 en is verschuldigd door 1) de Heer LAMON Dylan, voornoemd, voor een som van ¬ 11.080,00 en 2) Mevrouw VAN BRUAENE Bieke, voornoemd, voor een bedrag van ¬ 1.270,00.

Boekjaar : Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het volgend jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf het bekomen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel tot 30 juni 2013.

Bestemming winst : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De "te bestemmen winst" of het te verwerken verlies zoals deze worden bepaald door het geldend boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met inachtname van het geldend vennootschaps- en boekhoudrecht.

Vereffening : De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Bij ontbinding van de vennootschap, is/zijn de zaakvoerder(s) die op dat tijdstip in functie is/zijn, van rechtswege vereffenaar, tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemt met vaststelling van hun bevoegdheden en van de aan hun mandaat verbonden vergoeding.

Zij kunnen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming heeft bevestigd. Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voordracht van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschik(t)(ken) over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen zonder bijzonder machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van vereffening verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffening-staat. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één staat per jaar.

Voor zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan.

Het batig saldo van de vereffening, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt tussen de aandeelhouders verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Jaarvergadering : De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand december om 10u00 op de zetel of op de plaats aangeduid in het bericht van bijeenroeping, tenware andersluidende bepaling. Indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de tweede vrijdag van de maand december op hetzelfde uur.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

De besluiten van de algemene vergadering worden genomen bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen, welk ook het aantal aandelen mag wezen dat op de algemene vergadering vertegenwoordigd is, tenzij de vergadering moet beraadslagen over wijziging van de statuten waarvoor een bijzondere meerderheid moet in acht worden genomen, voorzien bij het Wetboek van Vennootschappen.

Om tot de algemene vergadering toegelaten te worden, dienen de vennoten zich te gedragen naar de voorschriften, medegedeeld door de zaakvoerder(s).

De eerste jaarvergadering wordt in 2013 gehouden.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, natuurlijke personen of rechtspersonen. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders/bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen

~r r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een - opvolger te benoemen.

Iedere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor de algemene vergadering wettelijk bevoegd is. Van zodra er meer dan twee zaakvoerders zijn be "

-noemd vormen zij een college. Beperkingen inzake bevoegdheden kunnen aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor onbeperkte duur, wiens mandaat afzonderlijk en bezoldigd zal worden waargenomen, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering : de Heer LAMON Dylan, voornoemd, voornoemd, die verklaard heeft de opdracht te aanvaarden.

Het ontslag van een statutaire zaakvoerder zal slechts uitgesproken mogen worden, hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om emstige en zwaarwichtige redenen bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte. Verklaringen :

De comparanten verklaren :

- dat de vennootschap aile bestaande aanvragen en ingediende prijsofferten van de eenmanszaak LAMON Dylan, contracten en verbintenissen automatisch overneemt, overeenkomstig de erin opgenomen voorwaarden;

- dat elke verantwoordelijkheid (tienjarige aansprakelijkheid inbegrepen), gevolg en coherent aan het beroep, en voortvloeiend uit de vroegere activiteit, gedurende de resterende periode gedragen wordt door de vennootschap.

Volmacht:

Ter voldoening en opvolging van alle verplichtingen tegenover de Kruispuntbank voor Ondernemingen, BTW- en belastingsadministraties naar aanleiding van deze oprichting, wordt volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BO.FI.BA, met zetel te 9700 Oudenaarde, Natendries 23 (ondernemingsnummer 0439350909 RPR Oudenaarde), evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers.

VOOR GEL IJKVORMIG ANALYTISCH AFSCHRIFT.

Tegelijk hiermede neergelegd :

- expeditie oprichtingsakte.

André TOYE, Notaris te Oudenaarde

O de laatste blz. van Luik B vermelden ----~~._.._ ." ______________.._..____..__..__.----_-_.__._.__._-- --._.__..._..

pu ' den : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(ojn(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

22/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 04.12.2015, NGL 09.02.2016 16044-0104-011

Coordonnées
DYLECTRO

Adresse
KORSELE 23 9667 HOREBEKE

Code postal : 9667
Localité : Sint-Kornelis-Horebeke
Commune : HOREBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande