DYNAMIXX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DYNAMIXX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 447.087.054

Publication

14/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 10.02.2014, NGL 13.02.2014 14033-0251-012
06/11/2013
ÿþ Nad Word 11.1

} I, 4 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblal

Neergelegd ter griffe el Bechtbanh 1/» Koophendel te perfeen, op

25 OKT 20ï3

Griffie

Ondernemingsar : 0447.087.054.

Benaming

(voluit) : BOXX DYNAMICS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2920 Kalmthout, Onderzeel 12

(volledig adres)

Onderwerp akte ; NAAMSWIJZIGING - ZETELWIJZIGING - DOELSUITBREIDING KAPITAALVERHOGING - KAPITAALVERMINDERING -STATUTENWIJZIGING(EN).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op achttien oktober twee duizend dertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BOXX DYNAMICS gevestigd te 2920 Kalmthout, Onderzeel 12, opgericht (onder de naam DRUC-ON) bij akte verleden voor notaris Hans Van Overloop met standplaats te Antwerpen-Wilrijk op één april negentienhonderd tweeënnegentig, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig april daarna onder het (referte)nummer 920425-389 en waarvan de statuten voor de laatste maal werden gewijzigd (waaronder de wijziging van naam in de huidige benaming) bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt en afgesloten door notaris Filip Wuyts met standplaats te Kapellen op twintig augustus tweeduizend en zeven, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van dertien september daarna onder het (referte)nummer 07133898 beslist heeft hetgeen volgt :

EERSTE BESLISSING. NAAMSWIJZIGING.

De vergadering beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen in: DYNAMIXX.

Bijgevolg wordt de tekst van artikel 1 van de statuten vervangen als volgt:

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid waarvan de naam luidt: DYNAMIXX

Alle documenten die van de vennootschap uitgaan zullen deze naam moeten vermelden of bevatten, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de initialen "BVBA", leesbaar weergegeven.

TWEEDE BESLISSING. VERPLAATS1NG MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 2920 Kalmthout,

Achterbroeksteenweg 205.

Bijgevolg wordt de tekst van artikel 2, eerste alinea van de statuten vervangen als volgt:

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2920 Kalmthout, Achterbroeksteenweg 205.

(..

DERDE BESLISSING. DOELSUITBRE1DING

a. De enige vennoot ontslaat zichzelf van het voorlezen van zijn bijzonder verslag als zaakvoerder de dato 30 juli 2013 inzake de voorgenomen en hierna vermelde uitbreiding van het maatschappelijk doel.

Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een bijkomende verklaring van de zaakvoerder gevoegd waarbij een staat van actief en passief wordt gevoegd, niet ouder dan drie maanden, afgesloten op 31 juli 2013. De enige vennoot erkent er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de zaakvoerder en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen tegelijk met de uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

b. De vergadering beslist om het maatschappelijk doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging in artikel 4 van de statuten na de zin "Dit alles in de meest ruime zin", van volgende tekst:

Op de laatste blz. vanui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

.)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Het verlenen van deskundig advies en expertises op technisch, commercieel en econo-misch gebied alsook adviserende tussenkomst in aankoop, verkoop en beheer van onroe-rende en roerende goederen met alle commerciële en wettelijk hieraan verboden werkzaamheden.

Het verwerven, oprichten, inrichten en herstellen en tot waarde brengen, beheren, huren of verhuren, in leasing nemen of geven, pachten of verpachten, laten gebruiken of in vruchtgebruik geven of nemen, op alle mogelijke wijze, van te bouwen, gebouwde en ongebouwde onroerende goederen.

Het beheer voor eigen rekening van beleggingen, vermogens, aandelen, obligaties, of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse ondernemingen van commerciële, financiële, industriële of dienstverlenende aard.

Het deelnemen aan het bestuur, de controle en de vereffening van vennootschappen van het onderscheiden aard en doelstelling, alsmede het bijstaan en/of begeleiden, op om het even welke wijze, van hun organen, welke daarmee bevorderend kan zijn.

De vennootschap mag alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks ais door vertegenwoordiging, zowel voor eigen rekening als voor rekening en op risico van derden. De vennootschap zal zich moge interesseren door middel van inbreng, fusie, deelname of op andere wijze, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, die gelijkaardig of aanverwant doel nastreven. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap mag in alle plaatsen van binnen en buitenland exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, verkoopburelen, bijhuizen, opslag- en bewaarplaatsen, agentschappen of hoe ook genaamd oprichten.

Deze opsomming is verklarend en geenszins beperkt. Een buitengewone algemene verga-dering zal het maatschappelijk doel, kunnen verklaren, uitbreiden en wijzigen.

VIERDE BESLUIT. KAPITAALVERHOGING

a, Verslagen.

De enige vennoot ontslaat zichzelf van het voorlezen van zijn verslag als zaakvoerder en van het verslag

van de bedrijfsrevisor die handelen over de voorgestelde en hierna omschreven inbreng(en) in natura, over de

toegepaste schattingswijze(n) en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding(en).

De enige vennoot erkent een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben

genomen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt, hierna letterlijk weergegeven:

De inschrijving in de totale kapitaalverhoging ad 660.000 EUR van de vennootschap BOXX Dynamics BVBA (BE 0477.087.054), bestaat uit de inbreng van de achtergestelde lening ad 490.000 EUR door BOXX Group BVBA (BE 0474.635.450), de rekening-courant van BOXX Group BVBA ad 116.451,07 EUR en de rekening courant van de heer Tom Boden (NN 71.11.15-141.07) ad 53.548,93 EUR. De kapitaalverhoging gebeurt zonder creatie van nieuwe aandelen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de zaakvoerder van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap te herverdelen aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, Indien er geen nominale waarde is,. met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven of te herverdelen aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

d) de vergoedingen van de inbrengen in natura bestaat uit de herverdeling van de 5.521 aandelen, zonder nominale waarde van de vennootschap BOXX Dynamics BVBA, onder de bestaande en nieuwe aandeelhouders volgens hun respectievelijk bekomen partieel in het totaal geplaatst kapitaal ad 838.600 EUR na de kapitaalverhoging ad 660.000 EUR;

e) aan de inbrengers geen andere voordelen worden toegekend.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting,

Aldus opgesteld en beëindigd te Zandhoven op 7 oktober 2013.

Mertens, Dewaele, Achten & C° Bedrijfsrevisoren BVBA

vertegenwoordigd door (getekend) Frans Dewaele

Bedrijfsrevisor-zaakvoerder

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor zal samen met onderhavige akte en een exemplaar van het bijzonder verslag van de enige zaakvoerder neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

b. Kapitaalvermeerdering,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

- De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met 660.000,00 euro om het te brengen van 178.600,00 euro tot 838.600,00 euro zonder creatie van aandelen

- De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng van zekere, vaststaande en opeisbare schuldvorderingen, enerzijds onder de vorm van een achtergestelde lening en anderzijds onder de vorm van twee rekeningen-courant ten laste van de vennootschap.

c. Verwezenlijking van de inbreng.

TUSSENKOMST. Zijn tussengekomen:

1. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BOXX GROUP, met ondernemingsnummer 0474.635.450, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Tom Boden, hierna genoemd;

2. de heer BODEN Tom Frans Rosa, geboren te Kapellen op vijftien november negentienhonderd

eenenzeventig, wonende te 2920 Kaimthout, Kapelstraat 48,

die, na lezing te hebben gehoord van wat voorafgaat, verklaren volledig kennis te hebben en op de hoogte

te zijn van de statuten en van de financiële toestand van deze vennootschap en die uiteenzetten dat zij houders

zijn van zekere, vaststaande en opeisbare schuldvorderingen (ten laste van onderhavige vennootschap) onder

de vorm van een achtergestelde lening en van twee rekening(en)-courant voor een globaal bedrag van

660,000,00 euro, als volgt:

* voor een bedrag van 490.000,00 euro, zijnde een achtergestelde lening door BVBA Boxx Group ;

*voor een bedrag van 116.451,07 euro, zijnde een rekening-courant van de BVBA Boxx Group, en

* voor een bedrag van 53.548,93 euro, zijnde een rekening-courant van de heer Tom Boden

- Na deze uiteenzetting verklaren voornoemde tussenkomende partijen inbreng te doen in de vennootschap

van hun voormelde schuldvorderingen.

DE ALS TEGENPRESTATIE VERSTREKTE VERGOEDING.

Ais tegenprestatie voor de verscheidene inbrengen in natura worden de op heden bestaande 5.521

aandelen onder de bestaande en nieuwe vennoten herverdeeld volgens de waarde van het bestaand partieel in

eigen vermogen voor en het nieuw partieel in eigen vermogen na de kapitaalverhogingen.

Er gebeurt dus een vermogensverschuiving onder de bestaande en nieuwe vennoot. Er worden aldus geen

nieuwe aandelen gecreëerd met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen. De betrokken

partijen zijn dit conventioneel overeengekomen wegens het gesloten karakter van deze transactie .

IDe beide vennoten verklaren hiervan volledig op de hoogte te zijn en daarvan kennis te hebben en gaan

hiermee akkoord.

- Aan de heer Tom Boden worden bijgevolg 352 (bestaande) aandelen toegekend voor deze inbreng.

- De BVBA Boxx Group behoudt 5.169 (bestaande) aandelen.

Gelet op de inbreng door de heer Tom Boden wordt de herverdeling van deze aandelen billijk geacht,

d. Vaststelling dat de kapitaalvermeerdering is verwezenlijkt.

Alle leden van de algemene vergadering stellen vast en verzoeken mij, instrumenterende notaris, bij

onderhavig proces-verbaal vast te stellen dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven.

Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op 838.600,00 euro en blijft

vertegenwoordigd door 5.521 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

VIJFDE BESLUIT. KAPITAALVERMINDERING

a. De algemene vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verminderen met een totaal bedrag van 820.000,00 euro om het aldus te verlagen van 838.600,00 euro tot 18.600,00 euro door aanzuivering van geleden verliezen.

De vermindering van het kapitaal zal plaats hebben zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

b. De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met het nieuwe bedrag van het maatschappelijk kapitaal en het aan te passen aan de beslissingen genomen aangaande voorgaand agendapunt:

Artikel 5.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd

(¬ 18.600,00).

Het is volledig geplaatst en verdeeld in vijfduizend vijfhonderd eenentwintig (5.521) aandelen zonder

nominale waarde.

ZESDE EN LAATSTE BESLISSING. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

1. De enige vennoot verleent zichzelf (in hoedanigheid van zaakvoerder) alle machten voor de uitvoering van de beslissing(en) genomen omtrent voorgaand(e) agendapunt(en) en verleent volmacht aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2. Volmacht wordt in het bijzonder gegeven aan Lenaerts-Heremans & C° Burg.venn ow CVBA, te 2600 Antwerpen, Berchemstadionstraat 76 bus 6, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om elk afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen, alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondernemingsloket met het oog op een eventuele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als (handels)ondememing in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale en/of regionale

o. "

º%'

(overheids)diensten waaronder eventueel de diensten van de BTW, tot uitvoering van voormelde statutenwijziging(en).

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd: expeditie akte naamswijziging, zetelwijziging, doelsuitbreiding, kapitaalverhoging, Kapitaalvermindering, statutenwijziging(en) - historiek met coördinatie der statuten - verslag ; van het bestuursorgaan zowel inzake de kapitaalverhoging door inbreng in natura als inzake de doeiswijziging en/of uitbreiding - verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voór-behouden aan het Belgisch Staatsblad

20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 08.01.2015, NGL 16.01.2015 15014-0471-011
20/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 10.02.2013, NGL 18.02.2013 13037-0298-015
31/10/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 12.03.2012, NGL 26.10.2012 12617-0237-015
17/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 03.02.2011, NGL 15.02.2011 11031-0345-016
05/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 14.12.2009, NGL 24.02.2010 10056-0469-016
26/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 08.12.2008, NGL 17.02.2009 09052-0352-016
13/09/2007 : AN289511
14/08/2007 : AN289511
13/08/2007 : AN289511
31/07/2006 : AN289511
15/09/2005 : AN289511
06/09/2005 : AN289511
23/11/2004 : AN289511
19/11/2003 : AN289511
17/02/2003 : AN289511
23/08/2002 : AN289511
23/07/2002 : AN289511
17/07/2002 : AN289511
31/10/2000 : AN289511
01/10/1998 : AN289511
29/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 04.01.2016, NGL 23.02.2016 16048-0298-014
12/10/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
DYNAMIXX

Adresse
PLEZANTSTRAAT 4 9170 MEERDONK

Code postal : 9170
Localité : Meerdonk
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande