DYOGENES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DYOGENES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 879.410.314

Publication

10/10/2014
ÿþ Mod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I1111n11nwum~~~imN~wid~

*19185377

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

 I OKT. 2O111

AFDELINGAONIDERMONDE

Ondernemingsnr : BE 0879.410.314

Benaming

(voluit) : Dyogenes

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Mosselbank 61, 9120 Vrasene

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Op de buitengewone algemene vergadering van 25 september 2014 werd de volgende beslissing genomen:

Met ingang vanaf heden wordt er ontslag gegeven aan mevrouw Ann De Somere als zaakvoerder. Mevrouw Ann De Somere krijgt ook kwijting voor het door haar uitgevoerde mandaat.

Veerle De Boes

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 16.07.2013 13303-0168-015
18/04/2013
ÿþ Lsod Word 14.1

LLle r' ' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i



V~NKOOPHANDEL



u IIIIIII IIIIIVII

i 9 APR. 2013





DENDERMONDE

Griffie







Ondernemingsnr : BE 0879.410.314

Benaming

(voluit) : Dyogenes

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Ommegangsdreef 60, 9250 Waasmunster

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders + zetelwijziging

Op de buitengewone algemene vergadering van 18 maart 2013 werden de volgende beslissingen genomen:

Met ingang vanaf heden wordt er ontslag gegeven aan de heer De Boes Peter als zaakvoerder. De heer De Boes Peter krijgt ook kwijting voor het door hem uitgevoerde mandaat.

Met ingang vanaf heden wordt mevrouw Ann De Somere benoemd als zaakvoerder. Mevrouw De Somere aanvaardt dit mandaat.

Met ingang vanaf heden wordt mevrouw Veerle De Boes benoemd als zaakvoerder. Mevrouw De Soes aanvaardt dit mandaat.

Met ingang vanaf heden zal de maatschappelijke zetel verplaatst worden naar de Mosselbank 61 te 9120 Vrasene.

Veerle De Boes Ann De Somere

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

05/06/2012
ÿþLuiteB-

beh aa

Be Stai

II

Init

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE REG= °TRA!h', l VANÏÇOOPHANL) _L

2 4 MEI 2012

DENDERMONDE

Griffie

III

Ondernemingsnr

Benaming (voluit) :

Rechtsvorm

Zetel (volledig adres) : Onderwerp(en) akte : 0879.410.314

DyogENeS

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Ommegangsdreef 60 - 9250 Waasmunster

Statutenwijziging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2012 - Annexes du Moniteur belge Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Pierre De Brabander, te Eksaarde, op 7 mei 2012, met als registratierelaas: "Geregistreerd Registratiekantoor Lokeren, drie bladen, geen verzendingen, op 14 mei 2012, boek 626, blad 10, vak 20. Ontvangen: VIJFENTWINTIG EURO (25 EUR). De Ontvanger (get.) R. ROOSE." van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DyogENeS, met zetel te 9250 Waasmunster, Ommegangsdreef 60, RPR Dendermonde, met, ondernemingsnummer 0879.410.314 blijkt dat de statuten gewijzigd werden en meer bepaald heeft de algemene vergadering beslist dat:

1. na voorlezing van het verslag van de zaakvoerder de dato achtentwintig april tweeduizend en twaalf waarbij een toelichting werd gegeven van de voorgestelde wijziging van het doel van de vennootschap om voortaan bijkomend de hierna vermelde activiteiten te ontplooien en waarbij een staat van activa en passiva is gevoegd met de toestand van de vennootschap afgesloten per éénendertig maart tweeduizend en twaalf, om het doel van de vennootschap uit te breiden. Om van dit besluit blijk te geven in de statuten, heeft de algemene vergadering besloten artikel 3 te wijzigen door toevoeging na de zin "Consultancy-activiteiten in de meest ruime zin van het woord." van de hierna volgende tekst:

"- De ontwikkeling, aanpassing, productie, installatie en commercialisatie van verkoopsnetwerken en verkoopstechnieken;

- Markttechnische, commerciële, organisatorisch kennis en kunde, consulting inzake direct' marketing, verkoop en ontwikkeling van patenten, licenties, computerprogramma's en marktconcepten in de ruimste betekenis van het woord. Consultancy, onderzoek, implementaties verrichten, opleidingen geven, als spreker optreden in verband met supply chain management, forecasting, distributie en productie.

- Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan vrije beroepen, bedrijven en ondernemingen van alle aard, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, informatica, promotie, marketing, personeelsbeleid en informatie.

- Het organiseren en inrichten van seminaries, studiedagen en congressen en het geven van opleidingen.

- Het waarnemen van de functie van bestuurder, vereffenaar, manager of gemandateerde in ondernemingen en vennootschappen.

- Het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen, evenals het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur,: de directie, de controle en vereffening van vennootschappen en ondernemingen, het waarnemen van het mandaat van bestuurder en dagelijks bestuurder of gemandateerde, het optreden als vereffenaar.

- Het voor eigen rekening kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, onderverhuren, valoriseren, verbouwen, bouwen, verkavelen, promoten en investeren in alle onroerende











Op de laatste blz. van Luik 3 vermeiden . Recto Naam er hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

C1 +

Voor-

behoddeh

aan het

. Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolo

goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende'

goederen, het beheren, exploiteren en onderhouden van onroerende goederen.

- Het verwerven van zakelijke rechten in eigendom, vruchtgebruik, opstal of erfpacht.

- Verhuring van divers materieel.

- Het optreden als tussenpersoon in de handel van goederen en diensten van allerlei aard, evenals het in contact brengen, vertegenwoordigen van en bemiddelen tussen personen in verband met het afsluiten van contracten van allerlei aard.

- import en export, groot- en kleinhandel van voedingswaren en alle soorten levensmiddelen, alcoholische en niet-alcoholische dranken.

- Kleinhandel in, aankoop, verkoop en terugkoop van alle roerende en onroerende

goederen.

- Het onderhoud en de reparatie van rekenmachines en overige kantoormachines.

- Het onderhoud en de reparatie, alsook de ontwikkeling van websites, online systemen alsook online databanken, deze lijst is niet limitatief.

- De handel in online reclame en andere online diensten.

- Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan vrije beroepen, bedrijven en ondernemingen van alle aard, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, informatica, promotie, marketing, personeelsbeleid en informatie.

- Import en export van, groot- en kleinhandel van en handelsbemiddeling in menigvuldige roerende goederen.

- Verhuring van divers materieel.

- Het verlenen van financiële dienstverlening en informatieverstrekking en dit met uitsluiting van de door de wetgever beschermde beroepen.

- Het beheer van het eigen roerend en onroerend patrimonium voor eigen rekening met uitsluiting van het vermogensbeheer en beleggingsadvies voor derden."

2. het kapitaal wordt verhoogd met vijftienduizend euro (15.000,00 EUR), om het te brengen van twintigduizend euro (20.000,00 EUR) op vijfendertigduizend euro (35.000,00 EUR), zonder uitgifte van nieuwe aandelen. Met eenparigheid van stemmen besloot de enige vennoot het voorkeurrecht dat hem krachtens artikel 309 Wetboek van vennootschappen wordt toegekend, uit te oefenen. Vervolgens verklaarde de enige vennoot, te weten de heer De Boes Peter, vijftienduizend euro (15.000,00 EUR) in te brengen in geld en dit geheel vol te storten. Het totaal bedrag van vijftienduizend euro (15.000,00 EUR) werd gestort of overgeschreven op een bijzondere rekening nummer 0016701830-79 bij de naamloze vennootschap "BNP PARIBAS FORTIS", te Brussel, vertegenwoordigd door haar kantoor te Kemzeke, op naam van de vennootschap geopend, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgegeven door voormelde instelling op drie mei tweeduizend en twaalf. Daar deze kapitaalsverhoging is gebeurd door de bestaande en enige aandeelhouder dienen er geen nieuwe aandelen uitgegeven te worden. ieder bestaand aandeel verhoogt in gelijke mate in waarde. Om in de statuten voorafgaand besluit weer te geven, wordt artikel 5 gewijzigd als volgt:

"Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfendertigduizend euro (35.000, 00 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, zonder nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

3. het maatschappelijk boekjaar van de vennootschap te wijzigen, zodat het voortaan loopt van één januari tot éénendertig december van hetzelfde jaar. Artikel 20 van de statuten werd in die zin aangepast en luidt voortaan :

"Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op alsmede de jaarrekening. De zaakvoerder stelt bovendien een verslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid, zo de wet dit vereist.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) en eventuele commissaris te verlenen kwijting,"

Op de laatste blz. van Lu/k 8 vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, netzip van de perso(o)n(an) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam an handtekening

Bijgevolg wordt het lopende boekjaar, begonnen op één juli tweeduizend en elf om te eindigen op dertig juni tweeduizend en twaalf, met zes maanden verlengd tot éénendertig december tweeduizend en twaalf.

4. de datum voor de jaarvergadering wordt vastgesteld op de derde zaterdag van de maand juni om tien uur. Om van dit besluit blijk te geven in de statuten werd de eerste zin van artikel 15 in die zin aangepast. Bij wijze van overgangsmaatregel Wordt de eerstvolgende jaarvergadering gehouden op de derde zaterdag van de maand- juni oriftien uur in het jaar tweeduizend dertien.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL (get.)

Pierre DE BRABANDER

notaris

Werd tegelijk hiermee neergelegd:

- een eensluidend afschrift van het proces-verbaal van 7 mei 2012;

- verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief;

- gecoordineerde statuten.

." ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

03/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 05.12.2011, NGL 30.01.2012 12020-0448-009
13/09/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

1UII I nlllllllllll I

*11138258*

III

be

B sti

ui

u1-141-1-4t FStV4-1 I bHNK

VAN KOOPT-HANDEJ

- 1. 09. 2011

DEN DEWMONDE

Ondernemingsnr: 0879410314

Benaming

(voluit) : DyogENes

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Ommegangsdreef 60 9250 Waasmunster

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering van 26 augustus 2011:ontslag en benoeming zaakvoerder

Er wordt beslist het ontslag te aanvaarden vanaf 29 augustus van de heer De Somere Marc als zaakvoerder.

Tot nieuwe zaakvoerder wordt benoemd de heer de Boes Peter en dit vanaf 29 augustus 2011. Hij aanvaardt zijn mandaat. Zijn mandaat is onbezoldigd.

De zaakvoerder

De Boes Peter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 06.12.2010, NGL 28.01.2011 11019-0200-009
03/01/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehoudt

aan hei Betgisc Staatsb!

111111

" ii000aso+



GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

2 a 12. 2010

D E N q`riff~C l! C} N !7 F=

Ondernemingsnr : 0879410314

Benaming

(voluit) DyogENes

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ommegangsdreef 60 9250 Waasmunster

Onderwerp akte : TWEEDE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN 22 NOVEMBER 2010: ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Er wordt beslist het ontslag te aanvaarden van mevrouw Mieke Van den Berghe. Haar mandaat wordt geacht niet te hebben bestaan. Tot nieuwe onbezoldigde zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden de heer De Somere Marc, Margrietstraat 34A, 9170 Meerdonk. Hij aanvaardt zijn mandaat.

De zaakvoerder

De Somere Marc

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/03/2015
ÿþVoor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbia

Mo 1 Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRiFFIr""RECl-IT[ÎA KOOPHANDEL GENT

9 2 M'aï 2015

AFDELING DENDERMONDE

ie

Ondernemingsnr : BE 0879.410.314

Benaming

(voluit) : Dyogenes

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : /hefrae,L7acuik 6.a - £0 UJ.antn.t_

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de bijzondere algemene vergadering dd 26/09/2014 blijkt dat de maatschappelijke zetel is verplaatst naar Rooigemlaan 474 te 9000 GENT en dit vanaf heden.

Veerle De Boes

Zaakvoerder

be

1

5093600*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. ven Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 07.12.2009, NGL 23.02.2010 10051-0297-011
23/04/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
27/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 01.12.2008, NGL 26.01.2009 09017-0269-011
07/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 01.12.2007, NGL 04.02.2008 08035-0127-011
13/11/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
DYOGENES

Adresse
ROOIGEMLAAN 474 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande