E & L BOUWPARTNERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : E & L BOUWPARTNERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.177.745

Publication

18/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.02.2014, NGL 13.03.2014 14063-0118-018
31/01/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12300783*

Neergelegd

27-01-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0843177745

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

2. Rechtsvorm - benaming:

De vennootschap wordt opgericht als een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als

benaming "E & L BOUWPARTNERS".

4. Doel:

Algemene bouwonderneming en de projectontwikkeling voor de bouw van appartementsgebouwen, woningbouw, kantoorbouw, magazijnbouw, nieuwbouw van individuele woningen of voor renovatiewerken. De projectontwikkeling en aanleg van infrastructuurwerken, commerciële en industriële centra, hotels, industriële zones en markten. Het verlenen van bouwkundig advies, expertise inzake aannemingswerken, praktische en technische opvolging van bouwprojecten. Bouwen, laten bouwen, verkoop, alle aannemingen van werken, van nieuw te bouwen gebouwen en constructies van allerlei aard in zowel de particuliere als de semi-industriële sector; en dit aan natuurlijke- en rechtspersonen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Opzoeken van potentiële klanten alsook diegene contacteren die door derden worden doorgegeven. De activiteitssector omvat Europa. Verkoop en handelsvertegenwoordiging van alle artikelen, materialen, gereedschappen die betrekking hebben op het beroep van aannemer. Het coördineren en uitvoeren van grondverkavelingen. Activiteiten van binnenhuisinrichter, het ontwerpen van interieurs, algemene inrichting en afwerking van woningen en alle mogelijke gebouwen alsook het uitvoeren van de handelingen voor de realisatie van deze ontwerpen en studies. Het beheer van een onroerend vermogen. De handel in onroerende goederen, flatgebouwen, woningen en niet voor bewoning bestemde gebouwen, voor eigen rekening of voor rekening van derden. De verhuring en leasing van alle roerende en onroerende goederen. De bemiddeling in en het beheer van onroerende goederen voor rekening van derden. Het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken, brevetten en rechten in het algemeen. Het beheer van ondernemingen, bedrijven, firma s en alle commerciële en niet commerciële groeperingen en/of organisaties. Het uitoefenen van de functie van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar en gevolmachtigde in andere vennootschappen. Al het bovenstaande zowel in het binnen- als in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden. De vennootschap is bevoegd alle met voormeld doel verband houdende commerciële, industriële, financiële en tot roerende en onroerende zaken betrekking hebbende handelingen te verrichten. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Zij kan ook deelnemen of zich financieel interesseren in andere vennootschappen of ondernemingen die een

Benaming (voluit): E & L BOUWPARTNERS

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9255 Buggenhout, Kamerstraat 117

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte, verleden op zevenentwintig januari tweeduizend twaalf voor Meester ANNELIES VERSTRAETE, notaris te Sint-Niklaas, standplaats Sinaai, dat een vennootschap werd opgericht volgens de hierna opgegeven modaliteiten :

1. Oprichters:

De heer ELEWAUT Cris André Marie-Louise, geboren te Sint-Niklaas op 12 augustus 1972, wonende te

9111 Sint-Niklaas (Belsele), Kerkstraat 25.

De heer LEYBAERT Filip, geboren te Dendermonde op 4 januari 1970, wonende te 9255 Buggenhout,

Houtenmolenstraat 4 A.

3. Zetel:

De zetel wordt gevestigd te 9255 Buggenhout, Kamerstraat 117.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

doel beogen gelijk aan het hare of dat kan strekken tot bevordering hiervan. De zaakvoerders zijn gemachtigd om de uitgebreidheid van het doel te interpreteren. Subvermelde bepalingen zijn exemplatief en niet limitatief. Het spreekt vanzelf dat de vennootschap alle verrichtingen kan en mag uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor verwezenlijking van haar doel.

5. Kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op vijftigduizend euro (50.000 EUR), vertegenwoordigd door

vijfhonderd (500) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde per aandeel.

6. Samenstelling kapitaal:

Alle voormelde aandelen werden door de oprichters onderschreven in speciën en wel als volgt:

- de heer Elewaut Cris, voornoemd, heeft ingeschreven op tweehonderd vijftig (250) aandelen door inbreng

van vijfentwintigduizend euro (25.000 EUR), volledig volstort.

- de heer Leybaert Filip, voornoemd, heeft ingeschreven op tweehonderd vijftig (250) aandelen door inbreng

van vijfentwintigduizend euro (25.000 EUR), volledig volstort.

Welk bedrag werd gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij Dexia

Bank.

7. Duur:

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Aan de zaakvoerder wordt geen vaste wedde toegekend; zijn bezoldiging wordt door de algemene vergadering vastgesteld.

Elk der zaakvoerders heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbehouden. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Tot zaakvoerders worden aangesteld voor onbepaalde duur:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ELCRIBO met zetel te 9111 Sint-Niklaas (Belsele), Kerkstraat 25, RPR Dendermonde 0466830811, met als vaste vertegenwoordiger de heer Cris ELEWAUT, voornoemd;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  LEYBO CONSTRUCT met zetel te 9255 Buggenhout, Kamerstraat 117, RPR Dendermonde 0421706906, met als vaste vertegenwoordiger de heer Filip LEYBAERT, voornoemd.

9. Boekjaar:

Het boekjaar begint op één oktober van elk jaar en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op dertig september tweeduizend dertien.

10. Algemene vergadering:

De jaarlijkse algemene vergadering zal, vanaf de afsluiting van het eerste boekjaar, gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand februari, om zeventien uur, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur, in de uitnodiging bepaald.

11. Winstverdeling  reserves

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, de algemene kosten en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar.

Van het positief resultaat van het boekjaar, wordt jaarlijks tenminste vijf procent afgehouden voor het aanleggen van een wettelijke reserve. Deze afhouding is echter niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve een/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Het overschot staat in beginsel ter beschikking van de algemene vergadering. Zij zal het onder de vennoten kunnen verdelen, of het geheel of gedeeltelijk aanwenden voor het aanleggen van een reservefonds, het gebruiken om speciale diensten te vergoeden of om op het nieuwe boekjaar over te dragen.

In geval van ontbinding van de vennootschap zal het batig saldo na vereffening van gans het passief tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffeningsvoet zullen gebracht zijn.

Toepassing artikel 60 Wetboek van Vennootschappen.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

De vennootschap neemt overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, met ingang van de dag waarop zij de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, alle verbintenissen over die in naam van de vennootschap in oprichting door de oprichter werden aangegaan vanaf 1 oktober 2011.

Van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt, worden deze verbintenissen bijgevolg geacht van het begin af door de vennootschap zelf te zijn aangegaan.

Volmacht:

De oprichters hebben volmacht verleend, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  VAN ROEYEN ACCOUNTANT-BELASTINGCONSULENT , met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Ropheide 5, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de Heer Kurt Van Roeyen, teneinde het nodige te doen voor het bekomen van de inschrijving in de kruispuntbank van ondernemingen, het aanvragen van een BTW-nummer, het verzorgen van alle wettelijk vereiste bekendmakingen, registratie- en erkenningsformaliteiten in de bouwsector, evenals het vervullen van de nodige formaliteiten bij het sociaal secretariaat en sociaal verzekeringsfonds, dit zonder enige uitzondering hoegenaamd, alsmede in te staan voor alle latere wijzigingen ervan, en te dien einde alle nodige stukken te tekenen en in te dienen.

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte oprichtingsakte

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester Annelies Verstraete, notaris te Sint-Niklaas (Sinaai)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
E & L BOUWPARTNERS

Adresse
KAMERSTRAAT 117 9255 BUGGENHOUT

Code postal : 9255
Localité : BUGGENHOUT
Commune : BUGGENHOUT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande