E-FABRIC STORE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : E-FABRIC STORE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.827.507

Publication

05/04/2013
ÿþ11l13 i1J53579+iaii lila

mod i 1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

2 6 ViMnT 2013

Griffie

N

11

Ondernemingsnr : o Se,t, g ck. .s v,'r Benaming (voluit) : E-Fabric Store

i

:i

t: ;i a

ii Tekst : Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE, geassocieerd Notaris te Gent-Sint-

t; Amandsberg, ondergetekend op 18 maart 2013, ter registratie neergelegd. i

Blijkt er dat : t ,

ti

ti I. Mevrouw DESMET Valerie Stephanie Clementine, ongehuwd,:

ti geboren te Waregem op veertien april negentienhonderd eenennegentig, wonende te Oudenaarde, Doornikse;

i Heerweg 152, onder haar een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht, i

;t II, De vennootschap als naam heeft : E-Fabric Store. ,

III. De zetel is gevestigd te Oudenaarde, met als eerste adres Doornikse F; Heerweg 156. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de;

:i zaakvoerder. t

i IV. De vennootschap als doel heeft : '

De fabricatie, weverij en alle verwerking en behandeling van weefsels; en textielproducten.

De groot- en kleinhandel en handelsbemiddeling in, de import en export! .; van, alsook de vervaardiging en behandeling van textielproducten, stoffen, fournituren, kleding,; il kledingaccessoires, huishoudtextiel en beddengoed. De uitbouw van een of meerdere organisaties inzake!

verkoop en dienstverlening; verkoop en dienstverlening via internet en via diverse kanalen. .

l Groot- en kleinhandel en handelsbemiddeling in diverse,

ll consumentenartikelen, loten van falingen, opkopingen, tweedehandse goederen, menigvuldige goederen.

Het verrichten van alle handelsbemiddeling, het optreden als agent en;

zelfstandig vertegenwoordiger in diverse sectoren en voor diverse producten en diensten.

;i Het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen en[

trainingen bij middel van alle mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries, workshops ontwikkelingsactiviteiten en publicaties.

t Het vervaardigen, ontwikkelen en commercialiseren van diverse

r; toepassingen, diensten en producten in verband met voormelde activiteiten.

Het verlenen van diverse administratieve ondersteuning en diverse

il zakelijke dienstverlening.

;l Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op;

it het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan dei

ii bedrijfsleiding.

II

Industrieel en technisch onderzoek.

Het verlenen van advies, management, consultancy, het maken van

it expertises, het geven van onderricht, onderwijs, enzovoort met betrekking tot al de voorgaande activiteiten.

ti Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, int

ii licentie nemen of geven van licenties, brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

Het vervaardigen, ontwikkelen en commercialiseren van diverser

ii toepassingen, diensten en producten in verband met voormelde activiteiten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze -i

rechtstreeks of zijdelings _deelnemen aan of belangen nethen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei : Doornikse Heerweg 156

9700 Oudenaarde

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een onroerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; het optreden als bouwpromotor, projectontwikkeling en handel in onroerend goed; het ontwerpen en realiseren van diverse vastgoedprojecten; de activiteit van vastgoedmakelaar en bemiddeling in vastgoed voor rekening van derden, op voorwaarde van het bekomen van een inschrijving bij het BIV of andere bevoegde instanties.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een roerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de reglementering op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Aldus zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring of vergunning van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) of andere bevoegde instanties.

De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband neet haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij kan optreden als managementvennootschap en instaan voor het beheren van vennootschappen, optreden als boldingen instaan voor alle managementactiviteiten van holdings; zij kan deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

AI deze werkzaamheden kunnen worden uitgeoefend, zowel in België als in het buitenland. De vennootschap kan als deze activiteiten uitoefenen voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of ni deelneming en samenwerking met derden.

V. Het kapitaal wordt vastgesteld op de som van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/honderdste deel van het kapitaal en bezit vertegenwoordigen.

VI. De aandelen, onderschreven voor afbetaling in speciën, werden gedeeltelijk volgestort door ieder onderschrijver tot beloop van achttienduizend vijfhonderd euro (E 18.500,00). Het totaal der uitgevoerde stortingen, hetzij de som van achttienduizend vijfhonderd euro (E 18.500,00), bevindt zich van nu af ter beschikking van de Vennootschap.

Alle aandelen worden aldus, volledig volstort, aan de oprichter toegekend.

VII. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

VIII. De vennootschap zal bestuurd worden door één of meerdere zaakvoerders genomen onder de vennoten of daarbuiten, benoemd voor een beperkte of onbeperkte duur door de algemene vergadering, die eveneens hun aantal en hun vergoeding vaststelt, en die de duurtijd van hun opdracht bepaalt.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders heeft beslist.

Het aantal der zaakvoerders zal vermeerderd kunnen worden of verminderd, bij beslissing van de algemene vergadering der vennoten, zonder de vormen voor de wijzigingen aan de statuten te moeten in acht nemen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

at Voor-

behouden

aan riet

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-11 Voorbehouden aan }iet Belgisch mod 11.1

Staatsblad

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de' zaakvoerders worden verricht zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn, bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Ingeval een rechtspersoon wordt aangewezen tot bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap dient deze een vaste vertegenwoordiger te benoemen overeenkomstig artikel 61 paragraaf 2 van het Wetboek van Vennootschappen. Hetzelfde geldt ingeval de vennootschap wordt benoemd als bestuurder of zaakvoerder bij een rechtspersoon.

Ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt zijn betreffende de zaakvoering volgende bepalingen van toepassing.

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot, tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

IX. Ieder boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december, met dien verstande dat het eerste boekjaar begint te lopen op achttien maart tweeduizend dertien en zal eindigen op eenendertig december tweeduizend veertien.

X. De jaarvergadering komt rechtens bijeen op de derde vrijdag van de maand juni om achttien uur van ieder jaar, en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend vijftien.

XI. Benoeming zaakvoerder.

De voornoemde oprichters, in eerste buitengewone algemene vergadering vergaderd, beslisten met éénparig goedvinden één zaakvoerder te benoemen voor onbeperkte duur, namelijk : Mevrouw Valerie DESMET, voornoemd. Mevrouw Valerie DESMET, voornoemd, heeft verklaard deze opdracht te aanvaarden.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Volmacht wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AB Partners Oudenaarde met zetel te Oudenaarde, Einestraat 26, ondernemingsnummer 0473.997.329, RPR Oudenaarde, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, voor het opvolgen en afhandelen van allerhande administratieve formaliteiten in verband met onderhavige oprichting, zoals het inschrijven van de vennootschap in het rechtspersonenregister en het aanvragen van het B.T.W.-nummer bij de B,T.W.-Administratie.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Getekend) Luc DEHAENE, geassocieerd notaris te Gent-Sint-Amandsberg

Tegelijk hiermede neergelegd :

1) expeditie van de oprichtingsakte dd. 18 maart 2013





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/03/2015
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

1 7 MAART 2015 Griffie

m i *1509 0

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-_ -----, -------- - - -------- --- ----------- ---__ .... .- .._ . -_ -

Ondernemingsnr : 0524.827.507

Benaming (voluit) : E-Fabric Store

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Doornikse Heerweg 156

9700 Oudenaarde

Onderwerp akte : BVBA : ontbinding - sluiting

Tekst : Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE, Geassocieerd Notaris te Gent-

Sint-Amandsberg, c;

ondergetekend op 26 februari 2015, ter registratie neergelegd.

Blijkt er dat :

Op zelfde datum een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van dei vennoten van de Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid E-Fabric Store,,, met zetel te 9700 Oudenaarde, Doornikse Heerweg 156, met ondernemingsnummer;; 0524.827.507, RPR Gent afdeling Oudenaarde, en met B.T.W. nummer 8E524.827.507,1 opgericht bij akte verleden voor ondergetekende werkende Notaris Luc DEHAENE, op achttien maart tweeduizend dertien, waarvan de statuten werden bekend gemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijf april daarna, onder nummer 13053579, sedertdien;; ongewijzigd, waarop met eenparig goedvinden volgende beslissingen werden genomen : i. I. VERSLAGEN.

De vergadering onderzocht, voorafgaand aan de behandeling van de agenda, hetii verslag opgesteld op vierentwintig februari tweeduizend vijftien door de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JACQUES STEYAERT, met zetel te Gent-Sint-Denijs-Westrem, Poolse!i Winglaan 98, alhier vertegenwoordigd door de Heer Jacques STEYAERT, over de samenvattende staat over de actieve en passieve toestand, gevoegd bij het verslag van: de zaakvoerder,

De besluiten van het verslag luiden als volgt:

"7. BESLUIT

In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "E-Fabric Store" een boekhoudkundige staat per 31 december 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van dei, vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 2.456,30 EUR en een netto actief van -19,46 EUR.

- Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap getrouw weergeeft in zoverre de vennootschap gevrijwaard zal blijven van verplichtingen;. die mogelijks rusten op de vennootschap maar die tot op heden nog niet gekend zijn.

- Uit de staat van activa en passiva blijken nog schulden ten aanzien van derden, zijnde een financiële schuld, een leveranciersschuld en een fiscale schuld.

Er werd geen voorziening aangelegd voor de kosten in het kader van de liquidatie. De fiscale schuld wordt gecompenseerd door de terugvorderbare BTW op het ereloon in:' het kader van deze vereffening en wordt aldus een vordering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1

Op grond van de informatie die me door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als

gevolg van de controles die ik heb uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van

het 1BR, heb ik vastgesteld dat alle andere schulden ten aanzien van derden, zoals

opgenomen in de staat van activa en passiva per 31 december 2014,00k de schulden in

het kader van deze vereffening, op datum van ondertekening van dit controleverslag zijn

terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen zijn geconsigneerd.

Bovendien wil ik erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatiebonus, die zal

ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de

algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Aldus opgesteld en beëindigd te Sint-Denijs-Westrem op 24 februari 2015.

BVBA "JACQUES STEYAERT'

vertegenwoordigd door

Jacques STEYAERT

Bedrijfsrevisor

Poolse Winglaan 98

9051 SINT-DENiJS-WESTREM"

Il. De algemene vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerking wordt

gemaakt door de vergadering; zij besluit zich aan te sluiten bij de conclusies die erin vervat

zijn.

III. De algemene vergadering beslist tot de ontbinding van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid E-Fabric Store.

IV. De algemene vergadering stelt vast dat er geen vereffenaar werd benoemd.

Bijgevolg wordt overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen, de zaakvoerder van de vennootschap, Mevrouw Valerie DESMET, aangesteld om over te gaan tot de nodige handelingen en verrichtingen voor de verdere ontbinding en vereffening van de vennootschap.

Mevrouw Valerie DESMET verklaart deze opdracht te aanvaarden.

Mevrouw Valerie DESMET, voornoemd, zal de meest uitgebreide macht hebben zoals voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Zij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

Mevrouw Valerie DESMET, voornoemd, wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Onder haar verantwoordelijkheid en voor bijzondere en wel bepaalde handelingen kan zij aan één of meerdere mandatarissen een wel bepaald deel van haar bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn.

Haar opdracht is kosteloos.

V. De enige vennoot verklaart dat zij aile schulden van de vennootschap overneemt en persoonlijk zal instaan voor de betaling ervan.

De enige vennoot verzoekt en vordert vervolgens, Ons ondergetekende werkende Notaris, om op authentieke wijze vast te stellen en te akteren dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid E-Fabric Store ontbonden werd en in vereffening gesteld werd en dat, ingevolge de rechten verbonden aan het eigendomsbezit van alle aandelen van deze vennootschap, de bovenvermelde vennoot het gehele vermogen van zelfde vennootschap in handen heeft en bekleed wordt met alle rechten en verplichtingen van deze vennootschap en met het ganse actief en passief vermogen van deze laatste.

Na aanvaarding van het besluit van het verslag van de controlerende vennoot, keurt de algemene vergadering de rekening van de vereffening goed en geeft de volledige décharge, zonder enig voorbehoud noch beperking, aan Mevrouw Valerie DESMET, voornoemd, voor haar beheer en uitoefening van haar opdracht overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering spreekt de sluiting van de vereffening uit en stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid E-Fabric Store definitief opgehouden heeft te bestaan.

De voornoemde vennoot beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen neergelegd en bewaard worden gedurende een periode van zeven jaar, te 9700 Oudenaarde, Doornikse Heerweg 152.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i

,,1 Voor-

behouden aan het

U Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(getekend) Luc DEHAENE, Geassocieerd Notaris te Gent-Sint-Amandsberg

Tegelijk hiermede neergelegd :

- Afschrift proces-verbaal dd. 26 februari 2015

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
E-FABRIC STORE

Adresse
DOORNIKSE HEERWEG 156 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande