E-MRF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : E-MRF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 539.804.307

Publication

10/10/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

na neerlegging ter griffie van de akte

getIFFIF _ .. VAN KOOPHANDEL

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

V beh

aa Bel 5taa

01 OKT, 2013

DENDER MONDE

Griffie

Ondememingsnr : ,3y 804

3 v

Benaming (voluit) : E-MRF

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Damstraat 94A

9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte :Oprichting - statuten

" Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Van Ooteghem te Temse op zeventien september tweeduizend dertien, ter registratie aangeboden op het kantoor Sint-Niklaas I, dat door:

- De heer DE BONDT Tom, geboren te Temse op zes augustus negentienhonderd, tweeëntachtig, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke, samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 9100-Sint-Niklaas, Damstraat 94/a. een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "E-MRF", met zetel te 9100, Sint-Niklaas, Damstraat 94/a, met kapitaal van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), volledig volgestort, is verdeeld in duizend achthonderd vijfenvijftig' ;i (1.855) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde,: vertegenwoordigend elk één/duizend achthonderd vijfenvijftigste (1/1.855ste) van het. maatschappelijk kapitaal, werd opgericht.

De comparanten verklaart en erkent op de totaliteit van de aandelen in te tekenen» hetzij op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) en dat elk van de duizend achthonderd vijfenvijftig (1.855) aandelen waarop werd ingeschreven, volledig volgestort werden.

De statuten luiden als volgt:

Naair: De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte' Aansprakelijkheid opgericht onder de benaming: "E-MRF".

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, met als eerste adres 9100-Sint-Niklaas, Damstraat 94/a.

Doel:

De vennootschap heeft als doel en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening, van derden, in België en / of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden of als tussenpersoon:

 % IT-consulting;

 % e-commerce consulting;

" strategische consulting;

" online-verkoop

" hardware & software;

 % Het beheer van onroerend vermogen: beheer, kopen, huren verhuren, verpanden en hypothekeren van roerende en onroerende goederen, waaronder het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen.

" Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur,' aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin zij een participatie' bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

" Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen ent

....... _ _-instellingen,_voornamelijk, doçh_ niet_ uitsluitend_ op_ het _vlak van __management,_.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen;

Deze opsomming is aanwijzend en geenszins in beperkte zin te beschouwen.

Het spreekt voor zich dat de vennootschap alle verrichtingen kan en mag uitvoeren die nodig zijn of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken.

De vennootschap kan al haar beschikbare middelen beleggen, zowel in onroerend als in roerende waarden,

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct' of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten , kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere vertegenwoordiger die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in andere ondernemingen De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak

De vennootschap mag alle financiële, commerciële, industriële, roerende of onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of van dien aard zijn haar handel of nijverheid te bevorderen

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie in commissie als tussenpersoon of als vertegenwoordiger

De vennootschap mag ook deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar doel kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken

De vennootschap kan ook de functie van vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap dient daartoe in voorkomend geval de vereiste wettelijke machtiging(en) te bekomen of te verkrijgen.

Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, vanaf het verkrijgen van haar rechtspersoonlijkheid.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (C 18.550,00). Het wordt vertegenwoordigd door duizend achthonderd vijfenvijftig (1.855) aandelen op naam zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/duizend achthonderd vijfenvijftigste (1/1.855e) van het maatschappelijk kapitaal.

Boekjaar - Winstverdeling: Het boekjaar der vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Van het nettoresultaat dat blijkt uit de, volgens wettelijke normen opgestelde ' resultatenrekening, en dit na aanrekening van de overgedragen verliezen, wordt jaarlijks vijf ten honderd afgenomen en toegekend aan een wettelijke reserve, dit totdat tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal wordt bereikt.

Over de bestemming van het saldo beslist de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder(s).

Wanneer de algemene vergadering heeft beslist een dividend uit te keren, bepaalt zij tevens het tijdstip en de wijze waarop het zal worden uitbetaald, tenzij zij verkiest dit over te laten aan de zorgen van de zaakvoerdersraad.

]aarliijkse algemene vergadering: Ieder jaar, de tweede woensdag van de maand juni om twintig uur komt de jaarvergadering samen.

Ingeval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, moet de vergadering

plaatshebben op de eerstvolgende werkdag. _

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

, Yoo behouden a aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



De algemene vergaderingen, zo jaarlijkse als buitengewone, worden gehouden in de maatschappelijke zetel of op elke plaats in België daartoe in de oproepingsbrieven aangeduid.

Bestuur - Verteoenwoordialnu: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering voor onbepaalde duur, behoudens andersluidend beding en door haar steeds herroepbaar.

De zaakvoerders van de vennootschap hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die, welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De zaakvoerders mogen bepaalde bevoegdheden van dagelijks bestuur van de vennootschap overdragen aan elke persoon die zij daartoe bekwaam achten.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet; de handtekening van de zaakvoerder of andere agenten van de vennootschap onmiddellijk worden vooraf gegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

De algemene vergadering heeft ten allen tijde het recht één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, te benoemen.

Alle akten die de vennootschap verbinden, moeten behoudens bijzondere machtiging, ondertekend worden door één zaakvoerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont, dat de derde wist dat de handelingen de grenzen van dit doel overschreden of hiervan gezien de omstandigheden, niet' onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Vereffening: Na aflossing van alle schulden en verbintenissen en na betaling van de liquidatiekosten of na deponering dezer bedragen, worden de netto-vermogensbestanddelen in geld of in natura over alle aandelen verdeeld.

Overgangsbepalingen

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap heeft de enige vennoot, handelend als vergadering de volgende beslissingen genomen:

1) Eerste algemene vergadering: de tweede woensdag van de maand juni 2015.

2) Afsluiten van het eerste boekjaar: het eerste boekjaar, te beginnen bij het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, zal afgesloten worden op 31 december 2014.

3) Aanvang van bedrijvigheid van de vennootschap: de vennootschap vangt haar bedrijvigheid aan op 01 oktober 2013.

4) Benoeming niet statutaire zaakvoerder: tot bezoldigd zaakvoerder wordt benoemd de heer Tom DE BONDT, voornoemd, hier aanwezig die verklaart het mandaat van zaakvoerder te aanvaarden.

5) De comparant verklaart overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting sedert 15 augustus 2013.

Bijzondere volmacht: De zaakvoerder verleent hierbij volmacht aan de hierna genoemde persoon teneinde alles te doen wat nodig is voor het vervullen van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister, en desgevallend bij de Administratie van de belasting over de toegevoegde Waarde en directe belastingen, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de

Kruispuntbank voor ondernemingen, te verzekeren: « Fiduciaire Van Loey en

Patteet », NV, Karel Oomsstraat 47 A, 2018 Antwerpen, met recht van substitutie.

Voor analytisch uittreksel

Patrick Van Ooteghem

Notaris

Tegelijk hIermee neergelegd: expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

s Voor behouden

" aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

na neerlegging ter griffie van de akte

getIFFIF _ .. VAN KOOPHANDEL

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

V beh

aa Bel 5taa

01 OKT, 2013

DENDER MONDE

Griffie

Ondememingsnr : ,3y 804

3 v

Benaming (voluit) : E-MRF

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Damstraat 94A

9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte :Oprichting - statuten

" Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Van Ooteghem te Temse op zeventien september tweeduizend dertien, ter registratie aangeboden op het kantoor Sint-Niklaas I, dat door:

- De heer DE BONDT Tom, geboren te Temse op zes augustus negentienhonderd, tweeëntachtig, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke, samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 9100-Sint-Niklaas, Damstraat 94/a. een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "E-MRF", met zetel te 9100, Sint-Niklaas, Damstraat 94/a, met kapitaal van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), volledig volgestort, is verdeeld in duizend achthonderd vijfenvijftig' ;i (1.855) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde,: vertegenwoordigend elk één/duizend achthonderd vijfenvijftigste (1/1.855ste) van het. maatschappelijk kapitaal, werd opgericht.

De comparanten verklaart en erkent op de totaliteit van de aandelen in te tekenen» hetzij op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) en dat elk van de duizend achthonderd vijfenvijftig (1.855) aandelen waarop werd ingeschreven, volledig volgestort werden.

De statuten luiden als volgt:

Naair: De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte' Aansprakelijkheid opgericht onder de benaming: "E-MRF".

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, met als eerste adres 9100-Sint-Niklaas, Damstraat 94/a.

Doel:

De vennootschap heeft als doel en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening, van derden, in België en / of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden of als tussenpersoon:

 % IT-consulting;

 % e-commerce consulting;

" strategische consulting;

" online-verkoop

" hardware & software;

 % Het beheer van onroerend vermogen: beheer, kopen, huren verhuren, verpanden en hypothekeren van roerende en onroerende goederen, waaronder het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen.

" Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur,' aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin zij een participatie' bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

" Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen ent

....... _ _-instellingen,_voornamelijk, doçh_ niet_ uitsluitend_ op_ het _vlak van __management,_.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen;

Deze opsomming is aanwijzend en geenszins in beperkte zin te beschouwen.

Het spreekt voor zich dat de vennootschap alle verrichtingen kan en mag uitvoeren die nodig zijn of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken.

De vennootschap kan al haar beschikbare middelen beleggen, zowel in onroerend als in roerende waarden,

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct' of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten , kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere vertegenwoordiger die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in andere ondernemingen De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak

De vennootschap mag alle financiële, commerciële, industriële, roerende of onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of van dien aard zijn haar handel of nijverheid te bevorderen

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie in commissie als tussenpersoon of als vertegenwoordiger

De vennootschap mag ook deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar doel kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken

De vennootschap kan ook de functie van vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap dient daartoe in voorkomend geval de vereiste wettelijke machtiging(en) te bekomen of te verkrijgen.

Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, vanaf het verkrijgen van haar rechtspersoonlijkheid.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (C 18.550,00). Het wordt vertegenwoordigd door duizend achthonderd vijfenvijftig (1.855) aandelen op naam zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/duizend achthonderd vijfenvijftigste (1/1.855e) van het maatschappelijk kapitaal.

Boekjaar - Winstverdeling: Het boekjaar der vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Van het nettoresultaat dat blijkt uit de, volgens wettelijke normen opgestelde ' resultatenrekening, en dit na aanrekening van de overgedragen verliezen, wordt jaarlijks vijf ten honderd afgenomen en toegekend aan een wettelijke reserve, dit totdat tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal wordt bereikt.

Over de bestemming van het saldo beslist de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder(s).

Wanneer de algemene vergadering heeft beslist een dividend uit te keren, bepaalt zij tevens het tijdstip en de wijze waarop het zal worden uitbetaald, tenzij zij verkiest dit over te laten aan de zorgen van de zaakvoerdersraad.

]aarliijkse algemene vergadering: Ieder jaar, de tweede woensdag van de maand juni om twintig uur komt de jaarvergadering samen.

Ingeval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, moet de vergadering

plaatshebben op de eerstvolgende werkdag. _

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

, Yoo behouden a aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



De algemene vergaderingen, zo jaarlijkse als buitengewone, worden gehouden in de maatschappelijke zetel of op elke plaats in België daartoe in de oproepingsbrieven aangeduid.

Bestuur - Verteoenwoordialnu: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering voor onbepaalde duur, behoudens andersluidend beding en door haar steeds herroepbaar.

De zaakvoerders van de vennootschap hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die, welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De zaakvoerders mogen bepaalde bevoegdheden van dagelijks bestuur van de vennootschap overdragen aan elke persoon die zij daartoe bekwaam achten.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet; de handtekening van de zaakvoerder of andere agenten van de vennootschap onmiddellijk worden vooraf gegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

De algemene vergadering heeft ten allen tijde het recht één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, te benoemen.

Alle akten die de vennootschap verbinden, moeten behoudens bijzondere machtiging, ondertekend worden door één zaakvoerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont, dat de derde wist dat de handelingen de grenzen van dit doel overschreden of hiervan gezien de omstandigheden, niet' onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Vereffening: Na aflossing van alle schulden en verbintenissen en na betaling van de liquidatiekosten of na deponering dezer bedragen, worden de netto-vermogensbestanddelen in geld of in natura over alle aandelen verdeeld.

Overgangsbepalingen

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap heeft de enige vennoot, handelend als vergadering de volgende beslissingen genomen:

1) Eerste algemene vergadering: de tweede woensdag van de maand juni 2015.

2) Afsluiten van het eerste boekjaar: het eerste boekjaar, te beginnen bij het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, zal afgesloten worden op 31 december 2014.

3) Aanvang van bedrijvigheid van de vennootschap: de vennootschap vangt haar bedrijvigheid aan op 01 oktober 2013.

4) Benoeming niet statutaire zaakvoerder: tot bezoldigd zaakvoerder wordt benoemd de heer Tom DE BONDT, voornoemd, hier aanwezig die verklaart het mandaat van zaakvoerder te aanvaarden.

5) De comparant verklaart overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting sedert 15 augustus 2013.

Bijzondere volmacht: De zaakvoerder verleent hierbij volmacht aan de hierna genoemde persoon teneinde alles te doen wat nodig is voor het vervullen van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister, en desgevallend bij de Administratie van de belasting over de toegevoegde Waarde en directe belastingen, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de

Kruispuntbank voor ondernemingen, te verzekeren: « Fiduciaire Van Loey en

Patteet », NV, Karel Oomsstraat 47 A, 2018 Antwerpen, met recht van substitutie.

Voor analytisch uittreksel

Patrick Van Ooteghem

Notaris

Tegelijk hIermee neergelegd: expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

s Voor behouden

" aan het Belgisch Staatsblad

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 10.06.2015, NGL 23.07.2015 15334-0193-010
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 08.06.2016, NGL 30.06.2016 16248-0585-010

Coordonnées
E-MRF

Adresse
DAMSTRAAT 94A 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande