EAO CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EAO CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.814.686

Publication

11/01/2013
ÿþe M°d Wud 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsbla I III 11111 111111 fl111111 11111 1111

*13009566>

NEERGELEGD

31-12-2012

RECHGElffte. VAN

KOOPLI 4NDF.T, TE GENT

Ondernemingsnr : p 5a g.$ a 4.6 8 G

Benaming

(voluit) : EAO Consult

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kalverbosstraat 15B, te 9070 Destelbergen (Heusden)

' (volledig adres)

Onderwerp akte é OPRICHTING - BENOEMING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Michel Willems, notaris, optredend voor de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « NOTARIS MICHEL WILLEMS », met zetel te Gent, Brabantdam 143 (RPR Gent 0832.521.405), op 27 december 2012, die eerstdaags zal worden geregistreerd, dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "EAO Consult" werd opgericht

OPRICHTERS:

- De heer VAN DER HOLT Geoffrey Simonne Georges, geboren te Gent op 24 juni 1978, ongehuwd, wonende te 9070 Destelbergen (Heusden), Kalverbosstraat 15B, identiteitskaartnummer 591-0646959-71; rijksregister nummer 78.06,24-029.58;

- De heer BECKERS Dieter, geboren te Etterbeek op 15 december 1977, echtgenoot van mevrouw BERKVENS Mireille Elisabeth Willemijn, geboren te Taipei (Taiwan, China) op 03 maart 1971, wonende te 3090 Overijse, Dolf Ledellaan 1, identiteitskaartnummer 590-8360462-58; rijksregister nummer 77.12.15-279.02;

Gehuwd onder het wettelijk stelsel blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Maryelle Van den Moortel, te Overijse, op 15 juni 2005.

BENAMING.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij wordt opgericht onder de benaming "EAO Consult".

ZETEL.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9070 Destelbergen (Neusden), Kalverbosstraat 15B.

DOEL.

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

o Het adviseren, uitwerken, controleren en begeleiden van informaticaprojecten; het uitvoeren van opdrachten en het leveren van dienstprestaties, in verband met hardware, software, elektronische producten en' systemen en alle daarmee verband houdende toepassingen, ontwikkelingen, implementaties en projecten zoals; inforrnaticasystemen, besturings- en toepassingssoftware, data- en telecommunicatie.

" Het adviseren, implementeren, begeleiden en onderhouden van intemettoepassingen en, webtechnologieën.

° In België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening: het verlenen van bijstand, advies en'', leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk, doch niet uitsluitend, op het vlak van. management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen

° Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

o Het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of. orgaan van de cliënt.

° Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of ondernemingen.

° De studie, de organisatie, het technisch en managementadvies inzake automatisering op alle niveaus.

De vennootschap mag alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, of die van aard zijn

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap kan alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, de uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen alsmede ten voordele van derden, zaakvoerder(s) en/of vennoten alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, aile onroerende goederen met hypotheek bezwaren', inclusief de eigen handelszaak. Zij mag zich eveneens voor hen borg stellen en hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

De Heer VAN DER HOLT Geoffrey, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300) volstort ten belope van drieduizend vijfhonderd euro (¬ 3.500) waarvoor hem vijftig (50) aandelen worden toegekend zonder nominale waarde.

De Heer BECKERS Dieter, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300) volstort ten belope van drieduizend vijfhonderd euro (¬ 3.500) waarvoor hem vijftig (50) aandelen worden toegekend zonder nominale waarde.

De genoemde bedragen, hetzij een totaal bedrag van zevenduizend euro (¬ 7.000,00) zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer BE31 7310 2926 3255 bij de KBC bank te Sint-Amandsberg te 9040 Gent (Sint-Amandsberg), Antwerpsesteenweg 572, en geopend ten name van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "EAO Consult" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 24 december twee duizend en twaalf, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

BESTUUR

BENOEMING ZAAKVOERDER(S).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, dan benoemt deze onder zijn leden een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, overeenkomstig artikel 61§2 van het wetboek van vennootschappen.

Worden tot zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap:

- De heer VAN DER HOLT Geoffrey Simonne Georges, wonende te 9070 Destelbergen (Heusden), Kalverbosstraat 15B, rijksregister nummer 78.06.24-029.58;

- De heer BECKERS Dieter, wonende te 3090 Overijse, Dolf Ledetlaan 1, rijksregister nummer 77.12,15279.02;

BEVOEGDHEID ZAAKVOERDER(S).

Elke zaakvoerder kan alle handelingen verrichten welke nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alteen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was, of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon van zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

in toepassing van artikel 257, tweede lid Wetboek van Vennootschappen kunnen enkel twee zaakvoerders samen handelend besluiten tot volgende rechtshandelingen:

- het aangaan van leningen of kredietopeningen;

- het aankopen of verkopen van onroerende goederen.

Deze bevoegdheidsbeperking kan echter niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar is gemaakt.

VERGOEDING ZAAKVOERDER(S).

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beschikt. In dit geval kent de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging toe waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

AFZETTING ZAAKVOERDER(S).

De statutair benoemde zaakvoerders kunnen slechts afgezet worden mits éénparig akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is, of wegens ernstige redenen te beoordelen door de rechtbank op verzoek van eender welke vennoot.

De niet-statutair benoemde zaakvoerders kunnen ten allen tijde worden afgezet door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de tweede dinsdag van de maand juni om 18 uur op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België in de uitnodiging aan te duiden.

Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

BOEKJAAR.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel $20 van het Wetboek van Vennootschappen.

VEREFFENING.

Bij de ontbinding van de vennootschap zal de vereffening geschieden door de zorg van één of meer vereffenaars al dan niet vennoten, die worden aangesteld door de algemene vergadering die hun vergoeding vaststelt.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Na de betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, zal het batig saldo verdeeld worden naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

De vennootschap zal conform artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een expeditie van onderhavige akte op de griffe van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Onmiddellijk nemen de oprichters met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen :

1) eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de tweede dinsdag van de maand juni twee duizend en

veertien te 18 uur.

2) eerste boekjaar.

Bij uitzondering zal het eerste boekjaar een aanvang nemen op heden en eindigen op 31 december twee

duizend dertien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS MICHEL WILLEMS

Wordt tegelijk hiermee neergelegd

-expeditie akte notaris Willems dd. 27 december 2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
EAO CONSULT

Adresse
KALVERBOSSTRAAT 15 B 9070 HEUSDEN(O-VL)

Code postal : 9070
Localité : Heusden
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande