EBEXCO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : EBEXCO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 456.143.290

Publication

06/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.03.2014, NGL 29.04.2014 14108-0322-010
15/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0456.143.290 Benaming

(voluit) EBEXCO (verkort) :

*14188087*

beh aa' Bel Staa

GRiF FIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

06 OKT. 2011i

AFDE it" NDERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Donklaan 48A, 9290 Berlare

(volledig adres)

Onderwerp akte vaststelling kapitaal kapitaalverhoging - wijziging statuten - herbenoeming bestuurders

UIT DE AKTE verleden door Meester Katrien Devaere, geassocieerd notaris te Kortrijk, ondergetekend op twee en twintig september tweeduizend veertien

En houdende proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "EBEXCO", met zetel te Berlare, Donklaan 48A.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Dendermonde, met ondememingsnummer 0456.143.290, BTW pfichtig met nummerBE456.143.290

BLIJKT HET VOLGENDE:

UITEENZETTING DOOR DE VOORZiTTER,

De voorzitter zet uiteen en verzoekt de instrumenterende notaris bil akte vast te stellen dat:

I. De vergadering van vandaag volgende agenda heeft:

Agenda

1.Vaststelling dat het kapitaal thans, na de omzetting in euro, en na afronding door incorporatie van beschikbare reserves thans vastgesteld is op 62.000,00 euro.

2.Aanpassing van de statuten aan de omzetting van de aandelen in aandelen op naam.

3.Vaststelling van de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering De vergadering stelt vast dat de belaste reserves per 31 maart 2013 2.225.394,38 euro bedroegen.

4,Vaststelling van het uitkeerbaar dividend rekening houdende met de bepalingen van artikel 617 van he wetboek vennootschappen, zijnde 3.258.125,74 euro, op basis van de jaarrekening per 30 september 2013.

5, Beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend van in totaal 1,111.111,11 euro, dat zal worden onderworpen aan de roerende voorheffing, mits verbintenis van de aandeelhouders de aldus verworven dividenden, mits inhouding van de roerende voorheffing, onmiddellijk aan te wenden voor de verhoging van het kapitaal van de vennootschap.

6,Verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 602 van het wetboek van vennootschappen omtrent de voorgenomen inbreng in natura, en verslag van de raad van bestuur overeenkomstig zelfde artikel,

7,Kapitaalverhoging met een bedrag van 28.892,00 euro om het kapitaal te brengen van 62.000,00 euro op 90.892,00 euro met creatie en uitgifte van 1.165 nieuwe aandelen van dezelfde aard en met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, en welke in de winsten zullen delen vanaf heden.

Deze nieuwe aandelen zullen worden onderschreven en volstort in natura door inbreng van een schuldvordering in rekening-courant voor een nominaal bedrag van 1.000.000,00 euro waarvan 28.892,00 euro zal worden opgenomen in het kapitaal, en met creatie van een globale uitgiftepremie ten bedrage van 971,108,00 euro.

8. Tweede kapitaalverhoging ten bedrage van 971,108,00 euro door incorporatie van de uitgiftepremie in het kapitaal, zonder creatie van aandelen, om het kapitaal te brengen van 90.892,00 euro op 1.062.000,00 euro.

9 Als gevolg van bovenstaande beslissingen, aanpassing van de statuten.

10 Aanpassing van de statuten aan de meest recente wetgeving, en als gevolg hiervan aanneming van een

volledig nieuwe tekst van statuten.

11. herbenoeming van de bestuurders.

Dat de aandeelhouders vrijwillig in vergadering zijn bijeengekomen, voltallig aanwezig of

vertegenwoordigd zijn en de algeheelheld van het kapitaal aldus vertegenwoordigd is.

III. Dat de statuten geen beperking van stemrecht voorzien.

_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

IV. Dat om te worden aangenomen, de voorstellen van de agenda, de drie vierden van de stemmen die aan de stemming deelnemen, moeten bekomen voor wat de statutenwijzigingen betreft, en de gewone meerderheid voor de overige besluiten.

V. De vennootschap geen publiek beroep doet of gedaan heeft op het spaarwezen.

VI. De vennootschap geen converteerbare obligaties of warrants uitgegeven heeft;

VIL Alle bestuurders zijn aanwezig of hebben schriftelijk erkend behoorlijk opgeroepen te zijn.

VIIL de vennootschap heeft geen commissaris aangesteld.

Dat huidige vergadering geldig is samengesteld en regelmatig kan beraadslagen over de punten op de

agenda.

Na goedkeuring van de voorafgaande uiteenzetting stelt de vergadering vast:

1. Dat aan ieder aandeelhouder een exemplaar van het verslag van de raad van bestuur werd overgemaakt, opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, waarin het voorstel tot inbreng in natura wordt toegelicht.

Dit verslag, gedagtekend op 19 september 2014 werd aangekondigd op de agenda van de huidige algemene vergadering, die besluiten moet nemen.

2. Dat aan iedere aandeelhouder een exemplaar werd overgemaakt van een verslag opgemaakt door de aangestelde bedrijfsrevisor, mevrouw Martine Buyse, kantoor houdend te Gent, Zwijnaarde, Eedstraat 80 op 16 september 2014 daartoe aangewezen door de raad van bestuur, en die over bovengemelde inbreng in nature verslag uitgebracht heeft en waarvan het besluit letterlijk als volgt luidt:

"Ondergetekende, Martine Buysse, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 9052 Zwijnaarde, Eedstraat 80, werd op 20 augustus 2014 aangesteld door het bestuursorgaan van de naamloze vennootschap EBEXCO om verslag uit te brengen in toepassing van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen over de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura van vorderingen op naam van de vennoten ten laste van de vennootschap voor een totaal bedrag van 1.000.000,00 Euro.

Ons verslag werd opgesteld onder volgende cumulatieve opschortende voorwaarden:

Ode algemene vergadering heeft vooraf besloten tot de kapitaalverhoging beoogd in onderhavig verslag door toekenning van een tussentijds dividend ten belope van 1,111,111,11 Euro in toepassing van de in artikel 537 WIB 92 bedoelde procedure;

Ode algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 WIB 92 bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen in de kolom "credit" van een schuldrekening op naam van iedere aandeelhouder.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden en onder de hierboven beschreven cumulatieve opschortende voorwaarden, zijn wij van oordeel dat:

.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in nature en quasi-inbreng van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van EBEXCO NV verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

Ode beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

Ode voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is;

Ode waardebepaling waartoe deze methode leidt tenminste overeenkomt met de fractiewaarde vermeerderd met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De werkelijke vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de inschrijving van 1.165 nieuwe aandelen EBEXCO NV op naam van de inbrengers in verhouding tot hun inbreng: 1,164 aandelen op naam van de heer Eddy Baele en 1 aandeel op naam van mevrouw Nathalie Baele. Deze vergoeding werd berekend op basis van een conventionele waarde.

Dit verslag werd overeenkomstig de bepalingen van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen opgesteld teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in nature. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden. Tenslotte wil ik er tevens op wijzen dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen omtrent de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Zwijnaarde op 16 september 2014,"

Een exemplaar van het verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor, en van het verslag van de raad van bestuur, worden op het bureau neergelegd.

VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG IS SAMENGESTELD.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend; zij stelt vast dat ze geldig werd samengesteld en dat ze bevoegd is om over de onderwerpen van de agenda te beraadslagen.

De voorzitter zet de redenen uiteen die de onderwerpen van de agenda motiveren.

BERAADSLAGING.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende besluiten:

Eerste Besluit,

De vergadering stelt vast dat het kapitaal thans, na omzetting in euro en na afronding door incorporatie van beschikbare reserves, vastgesteld is op 62.000,00 euro

" Tweede Besluit,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge Aanpassing van de statuten aan de vaststelling dat de aandelen thans op naam zijn.

Derde Besluit.

De vergadering stelt vast dat de belaste reserves per 31 maart 2013 2.225.394,38 euro bedroegen.

Vierde Besluit.

8.De vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar dividend rekening houdend met artikel 617 van het wetboek

vennootschappen, beloopt op 3.258.125,74 euro op basis van de jaarrekening per 30 september 2013

Vijfde Besluit.

De vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend van

1.111,111,11 euro.

De aandeelhoudes verklaren dat de aldus verworven dividenden, mits inhouding van de roerende

voorheffing, onmiddellijk zullen aangewend worden voor een kapitaalverhoging in onderhavige vennootschap.

De vergadering stelt vast dat derhalve een netto dividend van 1.000.000,00 euro wordt uitgekeerd, na

inhouding van de roerende voorheffing à 10 procent.

Zesde Besluit

De aangekondigde verslagen, waarvan elkeen erkent voorafgaandelijk aan deze kennis te hebben

gekregen, worden op het bureau neergelegd.

Zevende Besluit

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen zoals opgenomen in punt 7 van de

agenda.

De verschijners verklaren op de 1,165 nieuwe aandelen in te schrijven als volgt:

- de heer Eddy Baele op 1.164 nieuwe aandelen

mevrouw Nathalie Baele op 1 nieuw aandeel

en deze inbreng onmiddellijk te volstorten in natura, door inbreng van een schuldvordering in rekening-

courant op onderhavige vennootschap.

Aan deze inbreng wordt door de inbrenger een waarde gehecht van 1.000.000,00 euro zijnde de nominale

waarde van de schuldvordering.

Derhalve bedraagt de totale waarde van de inbreng: 1.000.000,00 euro, in vergoeding waarvoor in totaal

1.165 aandelen zonder vermelding van nominale waarde worden uitgegeven en toegekend aan de inbrengers.

Tevens wordt een globale uitgiftepremie gecreëerd ten bedrage van 971.108,00 euro.

De vergadering besluit dat deze uitgiftepremie zal geboekt worden op een onbeschikbare reserverekening,

waarover alleen kan beschikt worden onder dezelfde voorwaarden als over het kapitaal.

Voorwaarden van inbreng:

De lasten en baten met betrekking tot de inbreng zijn voor rekening van onderhavige vennootschap vanaf

heden.

Achtste Besluit

De vergadering besluit het kapitaal een tweede maal te verhogen, door incorporatie van de uitgiftepremie en

zonder creatie van nieuwe aandelen, zoals opgenomen onder punt 8 van de agenda.

Negende Besluit

De vergadering besluit artikel 5 van de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen zoals hierna

weergegeven in de nieuwe statuten.

Tiende Besluit

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de voorgaande besluiten en de meest recente

wetgeving, en zij besluit een volledig nieuwe tekst van statuten aan te nemen, welke zullen luiden als volgt:

TITEL I AARD - VORM - BENAMING.

ARTIKEL EEN. - BENAMING.

De vennootschap is een naamloze vennootschap en heeft als benaming "EBEXCO".

ARTIKEL TWEE. - ZETEL,

De zetel van de vennootschap wordt vastgesteld door de algemene vergadering of de raad van bestuur.

Deze kan zonder statutenwijziging overgebracht worden naar elke plaats in hetzelfde taalgebied in België

door de algemene vergadering of de raad van bestuur. Bij tegenstelling hieromtrent tussen beide organen, zal

het besluit van de algemene vergadering voorrang krijgen.

Exploitatiezetels, bijhuizen, agentschappen of kantoren zullen in België en in het buitenland mogen

gevestigd worden door de vennootschap, mits inachtneming van de taalwetgeving betreffende de

exploitatiezetels.

ARTIKEL DRIE - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel: aile verrichtingen te doen die betrekking hebben op het beheer, het

onderhoud en de valorisatie van haar roerend en onroerend patrimonium, samengesteld door inbrengen of

aankopen, evenals de verhuur van alle roerende goederen.

Hiertoe zal zij onder andere participaties kunnen nemen in andere binnenlandse of buitenlandse

vennootschappen.

Zij zal eveneens derden fysische personen of vennootschappen kunnen bijstaan in het kader van hun

bedrijf, de organisatie van hun administratie of het beleid van hun financiële of fiscale structuur. Hiertoe zal zij

zelfs deel kunnen nemen aan het bestuur van andere bedrijven zowel bij fysische personen als bij

vennootschappen in binnen- of buitenland. Zij zal dit zelfs kunnen doen onder de vorm van samenwerking of

door het aanvaarden van bestuursopdrachten.

4, Daarenboven zal zij als agent voor verschillende ondernemingen kunnen optreden, in aile sectoren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge Zij zal verbintenissen kunnen mede-opnemen met derde personen of met andere vennootschappen en

hiervoor zelfs borg staan.

De vennootschap mag aile zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met dit

Cet.

De vennootschap zal bevoegd zijn ails handelingen zonder uitzondering te verrichten, die daartoe

noodzakelijk, nuttig of zelfs maar bevorderlijk zijn. Zij zal zelfs deel mogen nemen aan de bedrijvigheid van

andere vennootschappen met hetzelfde een gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of

hoe dan ook.

Zij kan voor derden borg staan en bestuurdersopdrachten waarnemen in alle vennootschappen.

ARTIKEL VIER. - DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

TITEL II. - KAPITAAL.

ARTIKEL VIJF. - KAPITAAL,

Het kapitaal is bepaald op 1,062.000,00 euro en wordt vertegenwoordigd door 3.665 aandelen zonder

aanduiding van nominale waarde.

Bij de oprichting bedroeg het kapitaal van de vennootschap 2.500.000,- frank, vertegenwoordigd door 2.500

aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De algemene vergadering van 22 september 2014 zette het kapitaal om in 61.973,38 euro en verhoogde het

kapitaal met 26,62 euro om het te brengen op 62.000,00 euro door overboeking van beschikbare reserves.

Die zelfde algemene vergadering verhoogde het kapitaal met 28.892,00 euro om het te brengen op

90.892,00 euro door inbreng in natura en mits creatie van 1.165 nieuwe aandelen en mits creatie van een

uitgiftepremie van 971,108,00 euro.

Die zelfde algemene vergadering verhoogde het kapitaal nogmaals met 971.108,00 euro om het te brengen

op 1.062.000,00 euro door inbreng van de uitgiftepremie en zonder creatie van nieuwe aandelen.

ARTIKEL ZES. - WIJZIGING VAN HET KAPITAAL,

Het kapitaal kan vermeerderd of verminderd worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Bij

kapintaalverhoging door inbreng in nature, zal de inbreng steeds onmiddellijk dienen volgestort te worden.

ARTIKEL ZEVEN. AARD EN OVERDRACHT DER AANDELEN.

De aandelen zijn en blijven op naam.

Op de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden overeenkomstig de wet. De

algemene vergadering der aandeelhouders kan beslissen dat het register wordt gehouden in elektronische

vorm, binnen de perken van de wet,

ARTIKEL ACHT,

De raad van bestuur is bevoegd tot het uitgeven van obligatie- of andere leningen.

TITEL III. - BESTUUR - TOEZICHT,

ARTIKEL NEGEN. - RAAD VAN BESTUUR.

De raad van bestuur is samengesteld uit tenminste drie leden, onder voorbehoud van wettelijke of statutaire

uitzonderingen.

Wanneer de vennootschap echter is opgericht door twee personen of wanneer is vastgesteld dat de

vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit twee leden bestaan.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn opdracht is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene

vergadering , om welke reden ook, niet in de vacature voorziet. Bij voortijdige vacature van een lid van de raad

van bestuur, hebben de overige bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien tot de algemene

vergadering de benoeming bekrachtigt of een andere bestuurder benoemt.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter; bij diens afwezigheid neemt de oudste bestuurder

het voorzitterschap waar.

ARTIKEL TIEN. - BIJEENKOMSTEN EN BERAADSLAGING.

1. De raad van bestuur komt bijeen telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens de voorzitter of twee bestuurders het aanvragen en deze desnoods zelf uitnodigen. De uitnodigingen moeten 15 vrije dagen op voorhand geschieden door een mechanisch of elektronisch geschrift, met aanduiding van agenda en plaats en uur van de vergadering.

2. De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten treffen omtrent aangelegenheden die op de agenda vermeld zijn en slechts op voorwaarde dat de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering met dezelfde agenda worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en kunnen beslissen, indien tenminste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

Over de aangelegenheden die niet op de agenda vermeld staan kan de raad van bestuur geldig beraadslagen en beslui-'ten indien alle leden van de raad van bestuur aanwezig of vertegenwoordigd zijn en allen akkoord gaan,

Iedere bestuurder mag door gelijk welke eigenhandige, mechanische of elektronische post aan één zijner collega's opdracht geven hem te vertegenwoordigen op een bepaalde vergadering van de raad van bestuur om voor hem en in zijn plaats te stemmen. De opdrachtgever wordt in deze omstandigheden ais aanwezige

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

aangerekend. Een bestuurder mag tevens door gelijk welke eigenhandige, mechanische of elektronische post zijn oordeel kenbaar maken en zijn stemming duidelijk uitdrukken.

De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij meerderheid van stemmen. Onthoudingen worden niet in aanmerking genomen bij berekening van het aantal stemmen. Bij staking van stemmen zal de stem van de voorzitter doorslaggevend zijn, behalve wanneer slechts twee bestuurders benoemd zijn.

Bovendien zullen de besluiten mogen genomen worden bij middel van schriftelijk opgestelde besluiten en opeenvolgend door ieder der bestuurders aangenomen, op voorwaarde dat dusdanige besluiten de totaliteit van de handtekeningen van de bestuurders verzamelen en wanneer voldaan wordt aan de voorwaarden gesteld in artikel 521 van het Wetboek van vennootschappen.

Tenslotte kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité overeenkomstig artikel 524 bis van het wetboek van vennootschappen en er de voorwaarden van aanstelling, ontslag, bezoldiging, duur en werkwijze van de opdracht vrij van bepalen. Het toezicht op het directiecomité komt toe aan de raad van bestuur. Hij zorgt voor bekendmaking van ervan in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad met uitdrukkelijke verwijzing naar artikel 76 van het wetboek van vennootschappen over de tegenstelbaarheid naar derden toe.

ARTIKEL ELF. - NOTULEN,

De besluiten van de raad van bestuur warden vastgesteld in de notulen, die ondertekend worden minstens door de meerderheid der aanwezige leden.

Deze notulen worden in een bijzonder register geschreven of ingebonden.

De kopieën of uittreksels die bij een rechtspleging of anders moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders.

ARTIKEL TWAALF. - BEVOEGDHEDEN - HANDTEKENINGEN - VERTE-GENWOOR-IDIGING EN DAGELIJKS BESTUUR,

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van de handelingen die door de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

De vennootschap treedt in en buiten rechte geldig op door de gedelegeerd bestuurders, die afzonderlijk kunnen optreden, onverminderd de verantwoordelijkheid van deze organen tegenover de vennootschap voor schade.

Het dagelijks bestuur kan door de raad van bestuur toevertrouwd worden aan:

- één of meer bestuurders;

- één of meer directeurs buiten haar midden gekozen.

Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend elle handelingen die dag aan dag moeten verricht worden om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren.

ARTIKEL DERTIEN. -TOEZICHT.

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door één of meer commissarissen aangesteld door de algemene vergadering, zo de wet dit oplegt of indien de algemene vergadering hiertoe vrijwillig besluit,

TITEL IV, - ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL VEERTIEN. - BIJEENKOMST TOELATING.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt van rechtswege gehouden de laatste vrijdag van de maand januari om achttien uur, op de zetel of iedere andere plaats bepaald in de oproeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt ze gehouden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

De raad van bestuur, de voorzitter van de raad van bestuur of de commissaris, zo er één is, zijn gerechtigd de algemene vergadering bijeen te roepen. Zij zijn daartoe verplicht, wanneer aandeelhouders die een vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen zulks vorderen bij middel van een schriftelijke aanvraag waarin de agenda vermeld is. In dit laatste geval dient de vergadering gehouden te worden binnen de maand te rekenen vanaf de datum van de aanvraag.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering kan de raad van bestuur eisen dat elke eigenaar van aandelen 5 vrije dagen voor de datum van de vergadering, zijn bewijzen van aandelen op naam deponeert in de zetel of bil de instellingen die in de bijeenroepingberichten worden vermeld. Aandeelhouders, bestuurder van de vennootschap, kunnen hun aandelen steeds op de vergadering zelf neerleggen.

ARTIKEL VIJFTIEN, - ONVERDEELDHEID - VRUCHTGEBRUIK - AANDELENPAND,

De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers en eigenaars van de blote eigendom, de schuldeisers en pandgevers dienen zich door één en dezelfde persoon te laten vertegenwoordigen tegenover de vennootschap, die desnoods de rechten verbonden aan deze aandelen kan schorsen tot een gemeenschappelijke mandataris is aangeduid,

ARTIKEL ZESTIEN, - BUREAU.

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of zijn plaatsvervanger. Deze duidt desnoods een secretaris aan. De vergadering kiest twee stemopnemers. De aanwezige bestuurders vullen het bureau aan. Met eenparigheid van stemmen kan de vergadering afzien stemopnemers te kiezen.

ARTIKEL ZEVENTIEN. STEMRECHT - VERTEGENWOORDIGING,

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De vennoten kunnen zich door gelijk welke eigenhandige, mechanische of elektronische post bij volmacht laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder.

4 " Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge à De raad van bestuur kan in de uitnodiging voor een bepaalde vergadering voorzien dat de volmachtdrager noodzakelijk een andere aandeelhouder moet zijn.

Indien de oproeping het voorziet, kunnen de aandeelhouders per brief of elektronisch stemmen. In dit laatste geval, zal de aandeelhouder de nodige formulieren hiertoe aanvragen bij de raad van bestuur en zijn aandelen ter zelfde tijd neerleggen op de in de oproeping voorziene wijze. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht, elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur een oproeping, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere infonnatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar aile vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn ondertekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in de oproeping vermeld. Deze oproeping bevat eveneens een afschrift van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

le binnen deze periode de goedkeuring van aile vennoten met betrekking tot aile agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn,

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

ARTIKEL ACHTTIEN. BERAADSLAGING.

Geen vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen in de agenda behalve in geval van vertegenwoordiging van geheel het kapitaal en aanwezigheid of akkoord van aile bestuurders.

Behoudens de gevallen door de wet voorzien, worden besluiten genomen met meerderheid van de stemmen, welke ook het aantal vertegenwoordigde stemmen, welke ook het aantal vertegenwoordigde effecten weze op de vergadering.

ARTIKEL NEGENTIEN, VERDAGING

glke jaarvergadering, bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag, staande de zitting, op drie weken worden verdaagd door de raad van bestuur, ook indien het niet gaat om het bespreken en goedkeuren van de jaarrekening. De reeds genomen beslissingen vervallen.

TITEL V. - BESCHEIDEN WINSTVERDELING,

ARTIKEL TWINTIG, BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van ieder jaar. Op het einde van ieder boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, en maakt de raad van bestuur, overeenkomstig de wet, de inventaris en de jaarrekening op, evenals, indien wettelijk verplicht een jaarverslag.

ARTIKEL EEN EN TWINTIG, - WINSTVERDELING.

Van de winst, en na de wettelijke afhouding ten voordele van de wettelijke reserve, kan de algemene vergadering elke som die zij noodzakelijk acht afhouden, om overgedragen te worden op het volgend boekjaar of om op één of verschillende reserves, waarvan zij de bestemming bepaalt, geboekt te worden. Over het saldo zal cle algemene vergadering vrij besluiten, binnen de perken van de wet. Zo bepaalde aandelen afgelost werden zoals bepaald in artikel 23 hierna, zal bij dividenduitkering, een eerste dividend uitgekeerd worden aan de niet afgeloste aandelen gelijk aan vijf procent van de pariwaarde bij inschrijving.

ARTIKEL TWEE EN TWINTIG. - BETALING VAN DE DIVIDENDEN.

De betaling van de dividenden gebeurt jaarlijks op tijdstip en plaats door de raad van bestuur aangeduid. De raad van bestuur mag interimdividenden of voorschotten op dividenden toekennen,

ARTIKEL DRIE EN TWINTIG. - AFLOSSING VAN KAPITAAL.

De algemene vergadering, uitsluitend op voorstel van de raad van bestuur, heeft het recht de terugbetaling van uitgelote aandelen voor te stellen ten belope van geheel het saldo van de uitkeerbare winst, na elke andere toekenning volgens artikel 21 hiervoor, zonder vermindering van het in de statuten vastgestelde kapitaal.

Alleen volledig afbetaalde kapitaalaandelen kunnen worden afgelost.

De afgeloste aandelen worden vervangen door bewijzen van deelgerechtigdheid. De aandeelhouder wier aandelen zijn afgelost behoudt zijn rechten in de vennootschap met uitzondering van het recht op terugbetaling van de inbreng, en met uitzondering van het recht op uitkering van een eerste dividend op niet afgeloste aandelen. Het bedrag daarvan is bepaald in artikel 21 hiervoor.

TITEL VI. ONTBINDING - VEREFFENING VERDELING.

ARTIKEL VI ER EN TWINTIG. - ONTBINDING VEREFFENING,

De vennootschap kan ten allen tijde ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

ij ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, wordt de vennootschap vereffend door de raad van bestuur, tenzij de algemene vergadering andere vereffenaars aanduidt.

De vereffenaars zullen, behoudens andere bepaling van de algemene vergadering de meeste machten hebben voorzien door de wet en onder meer in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL VIJF EN TWINTIG. - VERDELING VAN HET KAPITAAL,

Na betaling van alle schulden en vereffeningskosten of na de consignatie van de bedragen die nodig zijn om deze te betalen, verdelen de vereffenaars het saldo onder alle aandelen, na zo nodig, aile aandelen gelijkgesteld te hebben inzake afbetaling of aflossing.

vilor-ethoulleri

aan het

Belgisch Staatsblad

TITEL VII, - ALGEMENE BEPALING,

ARTIKEL ZES EN TWINTIG. - KEUZE VAN WOONPLAATS.

ledere aandeelhouder, bestuurder of vereffenaar die in het buitenland woont, en aan de vennootschap geen

keuze van woonplaats in België heeft laten kennen, doet voor de uitvoering van de statuten woonstkeuze op de

zetel on de vennootschap, waar alle mededelingen, aanmanin-'gen, dagvaardingen en betekeningen geldig

kunnen gedaan worden. De vennootschap heeft hieromtrent geen andere verplichting dan deze betekeningen

ter beschikking van de belanghebbenden te bewaren.

Elfde Besluit,

De vergadering besluit volgende bestuurders opnieuw te benoemen met ingang vanaf 14 augustus 2014,

voor een periode van 6 jaar:

- de heer Eddy Baele;

- mevrouw Nathalie Baele,

De vergadering stelt vast dat alle voorgaande besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen.

RAAD VAN BESTUUR

Onmiddellijk hierna zijn de nieuwe bestuurders in raad van bestuur samengekomen en hebben unaniem

beslist om de heer Eddy Baele te benoemen tot gedelegeerd bestuurder met ingang vanaf heden.









VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

"getekend door Meester Katrien Devaere, geassocieerd notaris te Kortrijk"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd

- afschrift van de akte vaststelling

kapitaal  kapitaalverhoging wijziging statuten 

herbenoeming bestuurders de dato twee en twintig

september tweeduizend veertien;

- gecoördineerde statuten;

verslag van de raad van bestuur met betrekking

tot de inbreng in nature;

verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot

de inbreng in natura.













Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)neri) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 29.03.2013, NGL 30.04.2013 13109-0478-010
03/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 30.03.2012, NGL 27.04.2012 12101-0047-011
27/06/2011
ÿþLuik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : DONKLAAN 48A TE 9290 BERLARE

Onderwerp akte : ONTSLAG & BENOEMING BESTUURDER

De buitengewone algemene vergadering komt op 30/04/2011 om 16.00 uur bijeen ter

maatschappelijke zetel, Donklaan 48A te 9290 Berlare, onder het

voorzitterschap van de heer Baele Eddy.

(voluit) : EBEXCO

Ondernemingsnr : 0456143290 Benaming

e+od 2.0

Na bespreking van de agenda wordt met eenparigheid van stemmen besloten tot :

`De herbenoeming als gedelegeerd bestuurder van De heer Baele Eddy

wonende te 9290 Bertare, Donklaan 48A. Het mandaat neemt een begin vanaf 14/08/2008

Het mandaat neemt een einde na de algemene vergadering van 2014.

*De benoeming als onbezoldigd bestuurder van Mejuffrouw Baele Nathalie, in plaats van als zaakvoerder. wonende te 9340 Lede, Smetlede, Oud-Smetlede 105. Het mandaat neemt een begin vanaf 01/01/2011

Het mandaat neemt een einde na de algemene vergadering van 2014.

`De herbenoeming als onbezoldigd bestuurder van Mevrouw Verdonck Marseen. Wonende te 9340 Lede, Smetlede, Oud-Smetlede 105.

Het mandaat neemt een begin vanaf 14/08/2008 Het mandaat neemt een einde op 31/12/2010

De voorzitter,

Eddy Baele

I Me

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge

" 11095336

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Lit-ill-t-ll HL UH i I~AIV S VAN KOOPHANDEL

i 6. 06. 2011

DENDFR MONDE

19/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 25.03.2011, NGL 11.05.2011 11112-0003-011
04/04/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

MW 2.0

f 13 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RE:ChTEANK

VAN KOOPHANDEL

23. 03. 2011

DENDERMONDE

C Mie

1 II 11111111.11f 1°111111111 pl!

Ondernemingsnr : 0456143290

Benaming

(voluit) : EBEXCO

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : DONKLAAN 48A TE 9290 BERLARE

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van

31/12/2010 blijkt wat volgt :

Na bespreking van de agenda wordt met eenparigheid van stemmen besloten tot :

*Het ontslaan als zaakvoerder van Verdonck Marleen met ingang vanaf 01/01/2011 *Het benoemen als onbezoldigd zaakvoerder van Baele Nathalie vanav 01/01/2011

Voor ontledend uittreksel

zaakvoerder

Baele Eddy

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

14/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 26.03.2010, NGL 30.04.2010 10112-0228-011
05/05/2009 : DE052118
04/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 27.03.2009, NGL 30.04.2009 09125-0260-011
06/04/2007 : DE052118
31/03/2006 : DE052118
04/04/2005 : DE052118
01/04/2004 : DE052118
23/06/2003 : DE052118
30/08/2002 : DE052118
11/04/2001 : AA052118
21/10/1995 : AAA4848
08/05/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 31.03.2017, NGL 28.04.2017 17108-0534-012

Coordonnées
EBEXCO

Adresse
DONKLAAN 48A 9290 BERLARE

Code postal : 9290
Localité : BERLARE
Commune : BERLARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande