ECB BUILDING TOGETHER, AFGEKORT : ECB

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ECB BUILDING TOGETHER, AFGEKORT : ECB
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 823.537.720

Publication

05/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.12.2012, NGL 25.07.2013 13370-0429-011
26/11/2012
ÿþ A4oa Word tt I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

', ' s,~.~" ~,...'"i" ~r~: ,. _  ~

1 if NOV. 2012

~ Griffie .

41111111.111.1M11111111

bel

as

Be Sta

Ondernemingsnr : 0823.537.720

Benaming

(voluit): ECB BUILDING TOGETHER

(verkort) :

Rechtsvorm : COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : GROTE BAAN 76 TE 9100 SINT-NIKLAAS

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING INVEREFFENINGSTELLING -- BENOEMING VEREFFENAAR  BEPALING BEVOEGDHEDEN

Uit een proces-verbaal opgemaakt en gestoten voor het ambt van Notaris JACQUES HULSBOSCH te DE PINTE op TWAALF OKTOBER TWEEDUIZEND EN TWAALF blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ECB BUILDING TOGETHER, waarvan de

maatschappelijke zetel gevestigd is te 9100 Sint-Niklaas, Grote Baan 76, ondernemingsnummer BTW BE0823.537.720, volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering beslist geen lezing te geven van het verslag van de bestuurders de dato 14 september 2012 en het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 11 oktober 2012, opgemaakt overeenkomstig artikel 181§1, derde lid van het Wetboek van Vennootschappen, over de vervroegde ontbinding van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ECB BUILDING TOGETHER.

De vergadering verklaart kennis genomen te hebben van voormelde verslagen.

Het besluit van de heer Georges Koslowski, handelend in zijn hoedanigheid van bedrijfsrevisor, opgemaakt op 11 oktober 2012, luidt letterlijk als volgt:

"9. Besluit

In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA ECB BUILDING TOGETHER een boekhoudkundige staat afgesloten op 31-08-2012 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 221.441,76 en een netto actief van ¬ 156.020,85.

Op grond van de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

De controle werd uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

W ,, r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Aldus opgemaakt te Sint-Niklaas op 11-10-2012

(getekend)

CVBA Mckinley Alaska Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door

G.Koslowski

Bedrijfsrevisor"

Om te voldoen aan artikel 181§4 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt de instrumenterende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181§1 van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is.

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering beslist de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ECB BUILDING TOGETHER te ontbinden met ingang vanaf heden, zodat deze vanaf heden nog slechts bestaat voor de noodwendigheden van de vereffening. Derhalve komt van rechtswege een einde aan het mandaat van de bestuurders van de vennootschap.

Er wordt kwijting gegeven aan de bestuurders voor de uitoefening van hun mandaat gedurende het lopende maatschappelijk boekjaar.

DERDE BESLUIT.

De vergadering heeft beslist om:

a) één vereffenaar te benoemen, met name de heer Rainer Meyie, van Duitse nationaliteit, geboren te Bietigheim-Bissingen (Duitsland) op 18 juli 1963, wonende te 86738 Deiningen (Duitsland), Klosterzimmern 2B, aan wie de volledige bevoegdheid wordt verleend om alléén handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden;

b) de vereffenaar, met name de heer Rainer Meyle, voornoemd, in het bijzonder te machtigen het eenzijdig verzoekschrift tot homologatie van de benoeming van de vereffenaar te ondertekenen en neer te leggen op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

De heer Rainer Meyle is hier tegenwoordig en verklaart te aanvaarden.

VIERDE BESLUIT.

De vergadering verleent aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden tot vereffening, zoals bepaald in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Meer bepaald kan hij de rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikelen 187 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen voorzien worden.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving

te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle von-'nissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar zijn oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Wanneer de plaats van vereffenaar vrijkomt door overlijden, ontslagneming of anderszins, zal de algemene vergadering der vennoten overgaan tot de benoeming van een andere vereffenaar.

De algemene vergadering zal later bij bijzonder besluit de vergoeding bepalen van de vereffenaar.

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering beslist volmacht te verlenen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MVP Accoutants & Belastingconsulenten, met zetel te 9320 Aalst (Erembodegem), Ninovesteenweg 190 bus 1, evenals aan haar bedienden, aangestelden of lasthebbers met de macht om afzonderlijk te handelen en de macht om in de plaats te stellen, ten einde alle nog noodzakelijke stappen te ondernemen bij de fiscale en sociale administratie, de Belasting over de Toegevoegde Waarde en de Kruispuntbank der Ondernemingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JACQUES HULSBOSCH

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie proces-verbaal

-verslag van de bestuurders

-verslag van de bedrijfsrevisor

-kopie beschikking homologatie benoeming vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ° Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voor-

behoGden`

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen-hij het-Belgiseh-Staatsbtad - 2GFltf26t2 Annexes du Moniteur belge

10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 31.08.2012 12543-0074-014
06/09/2012
ÿþOndernemingsnr : 0823.537.720

Benaming

(voluit) : ECB BUILDING TOGETHER

Rechtsvorm : CVBA

Zetel : GROTE BAAN 76, 9100 SINT-NIKLAAS Onderwerp akte : ONTSLAG 1 BENOEMING BESTUURDER

Op de bijzondere algemene vergadering van 31 december 2011 werd het ontslag aanvaard van mevrouw Helene Birks wonende te Stentwood Farm, Dunkeswell, Honiton, Devon EX14 4RW (GB), mevrouw Coiquaud Khaya Madai wonende te Route du Haut Béarn 11, 64190 Sus (FR), mevrouw Julie Lembert wonende te Chateau Laroque, 64190 Sus (FR) en mevrouw Isis Colette Fillos wonende te route du Haut Béarn 11, 64190 Sus (FR), als bestuurder en dit met onmiddellijke ingang. In hun plaats zullen de heer Yeshua Manere wonende te Route du Haut Béarn 11, 64190 Sus (FR), mevrouw Marie-Laure Debeaud wonende te Route du Haut Bëam 11, 64190 Sus (FR), de heer David Meyle wonende te Boerenstraat 201, 9120 Beveren-Waas en de heer Rainer Friedrich Meyle wonende te Boerenstraat 201, 9120 Beveren-Waas aangesteld worden als nieuwe bestuurders voor onbepaalde duur en dit vanaf 2 januari 2012.

Op de Raad van Bestuur van 2 januari 2012 werd, met onmiddellijke ingang, de heer Meyle Rainer Friedrich, wonende te Boerenstraat 201, 9120 Beveren, benoemd tot gedelegeerd bestuurder. Dit mandaat loopt samen met zijn mandaat als bestuurder.

Op de Bijzondere Algemene Vergadering van 16 april 2012, werd het ontslag als bestuurder van de Heer Solstis Bist Olive, wonende te Singel 5, 9100 St-Niklaas, aanvaard en dit met onmiddellijke ingang. Hij ontvangt kwijting voor het gevoerde beleid.

Rainer Friedrich Meyle

Gedelegeerd Bestuurder

Catherine Allegaert

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de inslrumenlerende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

---

Mad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

llI IlI lI Ii Î t ll liii lI II

*12151194*

V

iRIFFIE RECHTDAN

VAN KOOPHANDEL

2 8 AUG, 2012

DENDERMONDE

nffje

09/05/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

hand 2.1

Le~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1~6~~I~IMI~~II~NNV fleerR~gePegdfeP griffie van de Racbtba~lk

+iiosvass" van Koophandel o,

2 7 APR, 2011

Griffie

Ondememingsnr : 0823.537.720

Benaming

(voluit) : ECB BUILDING TOGETHER

Rechtsvorm : CVBA

Zetel : SCHILDESTEENWEG 92/A, 2520 OELEGEM

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel, Benoeming/ontslag bestuurders

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2011- Annexes du Moniteur belge Ingevolge de beslissing van de Raad van Bestuur wordt de maatschappelijke zetel verplaatst van; Schildesteenweg 92/A, 2520 Oelegem (Ranst) naar Grote baan 76, 9100 Sint-Niklaas en dit met ingang vanaf' 31/01/2011.

Op de bijzondere algemene vergadering van 31 januari 2011 werd het ontslag aanvaard van de heer Evrard: Bruno wonende te Route du Haut Béam 11, 64190 Sus (FR), mevrouw Martine Deniel wonende te Route du Haut Béam 11, 64190 Sus (FR), mevrouw Ingrid Pycke wonende te Route du Haut Béam 11, 64190 Sus (FR) en mevrouw Le Bret Pascale wonende te Route du Haut Béam 11, 64190 Sus (FR), als bestuurder. In hun: plaats zullen mevrouw Kéding Hedda wonende te Amerikalaan 10, 1560 Groenendaal, mevrouw Coiquaud Khaya Madai wonende te Boerenstraat 201, 9120 Beveren-Waas, de heer Krishna Marusic wonende te Route! du Haut Béam 11, 64190 Sus (FR) en mevrouw Julie Lembert wonende te Chateau Laroque, 64190 Sus (FR) aangesteld worden als nieuwe bestuurders voor onbepaalde duur en dit met onmiddellijke ingang.

Solstis Büst

Bestuurder

Allegaert Catherine

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ECB BUILDING TOGETHER, AFGEKORT : ECB

Adresse
GROTE BAAN 76 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande