ECO TRENDS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ECO TRENDS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 897.703.425

Publication

14/03/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
17/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 08.08.2012 12405-0323-016
16/08/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,a.

NE EsGÿ_k.EGD v~ e a Me. 2011

A

KOOP PF.

111111111011111111

*11125783*

Ondernemingsnr : 0897.703.425 Benaming

(voluit) : ECO Trends

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Wittewalle 70 - 9041 Oostakker

Onderwerp afzie : Benoeming zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/08/2011 - Annexes du Moniteur belge Uittreksel uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 13/07/2011:

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de vennootschap ECO Sailing BVBA (BTW BE'

0835.426.950), vertegenwoordigd door dhr. Verbeke Vincent, te benoemen als zaakvoerder en dit vanaf heden.

UrcA

Dhr. Verbeke Vincent

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/04/2011
ÿþ Mnd 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





NEERGELEGD

12''APR. 2011

RECHTBANK VAN

KOOPHAN DEP'¬ ENT



i IflhIIIIIIHIIIlI IIl II

*110633{7'

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0897.703.425

Benaming

(voluit) : ECO TRENDS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9041 GENT (OOSTAKKER), Wittewalle 70

Onderwerp akte : splitsing

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Pol VANDEN BROECKE, geassocieerd notaris te Evergem, Ertvelde op 5 april 2011, te registreren, blijkt dat is samengekomen: de Buitengewone Algemene Vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ECO TRENDS", met maatschappelijke zetel te 9041 Oostakker, Wittewalle 70, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0897.703.425, dat geheel het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd was en dat onder meer, met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

Eerste beslissing

De Algemene Vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat verzaakt wordt aan de toepassing van de artikelen 745, 746 en 748 van het Wetboek van Vennootschappen overeenkomstig artikel 749 van het Wetboek van Vennootschappen.

Tweede beslissing

De algemene vergadering neemt kennis van:

- het voorstel tot partiële splitsing opgesteld overeenkomstig artikel 743 Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerders.

- het verslag opgesteld door opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VDG Bed rijfsrevisoren", kantoorhoudende te Kortrijk, vertegenwoordigd door de heer Jean-Michel Dalle, bedrijfsrevisor, de dato 31 maart 2011 in toepassing van artikel 219 Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de inbreng in natura bij de oprichting van de nieuwe vennootschap "ECO SAILING" ingevolge de partiële splitsing van de vennootschap "ECO TRENDS".

Derde beslissing

A. goedkeuring van de splitsing zonder vereffening.

Binnen de wettelijke voorwaarden en modaliteiten, beslissing tot partiële splitsing van onderhavige vennootschap "ECO TRENDS", door overgang van nabeschreven bestanddelen op de nieuw op te richten vennootschap "ECO SAILING", waarvan de maatschappelijke zetel zal gevestigd zijn te 9041 Gent, Oostakker, Wittewalle 70.

Deze bestanddelen zullen overgaan naar de nieuwe vennootschap "ECO SAILING" overeenkomstig de bepalingen en voorwaarden voorzien in het splitsingsvoorstel en voormeld verslag van inbreng in natura.

Eveneens zullen alle verbintenissen welke betrekking hebben op de overgedragen activa en passiva, overgaan op de bij deze op te richten nieuwe vennootschap met betrekking tot de toebedeelde activa en passiva.

Boekhoudkundige toerekening:

Alle verrichtingen, rechten, plichten en verbintenissen vanaf één januari tweeduizend en één ontstaan in hoofde van en uitgevoerd door de vennootschap "ECO TRENDS" met betrekking tot de afgesplitste vermogensbestanddelen, zoals omschreven in voormeld splitsingsvoorstel en verslag van de bedrijfsrevisor inzake van inbreng in natura navermeld, worden vanaf één januari tweeduizend en elf, overeenkomstig hetgeen ter zake is bepaald in het splitsingsvoorstel, boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de nieuw op te richten vennootschappen.

kosten

De splitsingskosten, met uitzondering van de notariskosten, vallen ten laste van de vennootschap "ECO TRENDS". De notariskosten vallen ten laste van de nieuw op te richten vennootschap "ECO SAILING", dit alles overeenkomstig het splitsingsvoorstel.

C. niet-toegekende activa

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Teneinde betwisting te vermijden over de toescheiding van bepaalde vermogensbestanddelen van de gesplitste vennootschap "ECO TRENDS", toescheiding waarvoor wordt verwezen naar hetgeen hierover is bepaald in het splitsingsvoorstel en het vermeld verslag van inbreng in natura, wordt alhier bepaald dat ingeval de in het splitsingsvoorstel uiteengezette toescheiding geen uitsluitsel biedt, hetzij omdat de gedane toewijzing voor interpretatie vatbaar is, hetzij omdat het vermogensbestanddelen betreft die bij onachtzaamheid of bij onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toegescheiden vermogens, deze vermogensbestanddelen - zowel activa als passiva - toekomen aan de vennootschap "ECO TRENDS", voornoemd.

D. toekenning van de nieuwe aandelen in de op te richten vennootschap - ruilverhouding

De vergadering beslist, overeenkomstig het splitsingsvoorstel, met eenparigheid van stemmen dat de verdeling van de aandelen van de nieuw op te richten vennootschap "ECO SAILING" gebeurt volgens een één op één verhouding. Aan elke aandeelhouder wordt voor ÉÉN (1) aandeel van de gesplitste vennootschap "ECO TRENDS" ÉÉN (1) aandeel van de nieuw opgerichte vennootschap "ECO SAILING" toegekend.

Deelname in de winst .. -

Deze aandelen van de nieuw op te richten vennootschap zullen onmiddellijk in de winst delen, met inbegrip van de winst uit hoofde van de verrichtingen uitgevoerd door de vennootschap "ECO TRENDS" met betrekking tot de afgesplitste vermogensbestanddelen, welke op boekhoudkundig vlak zullen geacht worden vanaf één januari tweeduizend en elf voor rekening van de op te richten vennootschap te zijn uitgevoerd, zoals voormeld.

Vierde beslissing

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ECO SAILING", met maatschappelijke zetel te 9041 Oostakker, Wittewalle 70 op te richten en de statuten van deze vennootschap vast te stellen en goed te keuren, met inbegrip van de vaststelling van het eerste boekjaar, de eerste algemene vergadering en de benoeming van de eerste zaakvoerders.

Vijfde beslissing

De algemene vergadering stelt met eenparigheid van stemmen vast dat ingevolgde de overdracht van voormelde vermogensbestanddelen van onderhavige vennootschap "ECO TRENDS" naar voormelde vennootschap "ECO SAILING", het kapitaal werd verminderd met de som van zeshonderd vierennegentig euro achtenveertig cent (¬ 694,48) ingevolge waarvan het gebracht werd van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op zeventienduizend negenhonderd en vijf euro tweeënvijftig cent (¬ 17.905,52).

Vermits huidig kapitaal van zeventienduizend negenhonderd en vijf euro tweeënvijftig cent (¬ 17.905,52) minder bedraagt dan het wettelijk minimumkapitaal, beslist de algemene vergadering onmiddellijk over te gaan tot kapitaalverhoging met een bedrag van zeshonderd vierennegentig euro achtenveertig cent (¬ 694,48), om het te brengen van zeventienduizend negenhonderd en vijf euro tweeënvijftig cent (¬ 17.905,52) op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), door inbreng in speciën, doch zonder creatie van nieuwe aandelen.

Zesde beslissing

De zaakvoerders worden gemachtigd om voorgaande beslissingen ten uitvoer te brengen.

Zevende beslissing

De vergadering verleent aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vandermander  Vanden Broecke, geassocieerde notarissen", te Evergem, Ertvelde, alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Notaris Pol VANDEN BROECKE







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2011- Annexes du Moniteur belge





Tegelijk wordt hiermee neergelegd:

- een expeditie van het proces-verbaal de dato 05/04/2011

- historiek der vennootschap + coördinatie der statuten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/03/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.02.2011, NGL 20.03.2011 11062-0180-016
02/03/2011
ÿþOndernemingsar : 0897.703.425 Benaming

IIIl Ul ~ll033509*Illl IV~II*

-l_ar`Â D

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,

1 8 EEB, 2011

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEEreGENT

Motl 2.1

(voluit) : ECO TRENDS

Rechtsvorm . BVBA

Zetel : Wittewalle 70 - 9041 Oostakker

Onderwerp akte : Partiële splitsing - neerlegging splitsingsvoorstel

Neerlegging van het splitsingsvoorstel in toepassing van artikel 743 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van een met splitsing gelijkgestelde verrichting door oprichting (partiële splitsing), waarbij BVBA Eco Trends een deel van haar vermogen afsplitst naar BVBA Eco Sailing in oprichting, zonder dat de eerstgenoemde vennootschap wordt ontbonden (artikel 677 Wetboek van Vennootschappen).

De heer Vincent Verbeke

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2011- Annexes du Moniteur belge





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/02/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.02.2010, NGL 19.02.2010 10049-0370-016
05/03/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ECO TRENDS

Adresse
WITTEWALLE 70 9041 OOSTAKKER

Code postal : 9041
Localité : Oostakker
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande