ECOFINITY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ECOFINITY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.686.870

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 26.06.2014 14224-0379-012
14/01/2014
ÿþr.--.-___ . .., Mod Word 11.1

-4. V -.. ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" if'jy,~~ .~

~ ,

11[3%0111

Oudenaarde

Q 3 JAN. 20i4

Griffie

- Ondernemingsnr : 0835.686.870

Benaming

(voluit) : ECOFINITY

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Astridstraat 15, 9630 Zwalm

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Luc Van Vaerenbergh te Lierde op 23 december 2013, geregistreerd vier blad(en), geen renvooi(en) te Geraardsbergen op 24 december 2013. Boek 5/513, blad 97, vak 4. Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR). De ontvanger,ai, (getekend) L, HOLDERBEKE, Fiscaal deskundige,;

' dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ECOFINiTY" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Zwalm, Astridstraat: 15, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde onder nummer 0835.686.870 en onderworpen; aan de B.T.W. onder nummer 835.686.870, opgericht bij akte verleden voor ons ondergetekende notaris op 13 april 2011, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van 4 mei nadien onder, nummer 110067561, waarvan de statuten tot op heden ongewijzigd gebleven zijn.

Welke vergadering werd geopend onder voorzitterschap van de heer DE GUCHTENEIRE Steven Raymond Angèle, zaakvoerder, geboren te Ronse op 18 maart 1969, echtgenoot van mevrouw MENSCHAERT isabel, nagenoemd, wonende te Zwalm, Astridstraat, 15, die aanduidt als secretaris en stemopnemer mevrouw MENSCHAERT Isabel, bediende, geboren te Geraardsbergen op 10 oktober 1973, echtgenote van de heer DE GUCHTENEIRE Steven voornoemd, met hem wonende.

Er blijkt uit de samenstelling van de vergadering dat aile aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn, te' weten: de heer DE GUCHTENEIRE Steven voornoemd, titularis van 50 aandelen en mevrouw MENSCHAERT. Isabel voornoemd, titularis van 50 aandelen; Totaal: honderd (100) aandelen, zijnde de totaliteit van de bestaande aandelen of 23.000,00 euro, volgestort ten belope van 6.200,00 euro.

De vergadering vat de dagorde aan en neemt, na beraadslaging, de volgende beslissingen met: éénparigheid van stemmen

EERSTE BESLISSING - Kapitaalverhoging door inbreng in speciën.

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent van het tussentijds bruto-dividend (90% van 36.444,44 euro), zijnde tweeëndertig duizend achthonderd euro' (32.800,00 euro), om het van drieëntwintig duizend euro (23.000,00 euro) te brengen op vijfenvijftig duizend: achthonderd euro (55.800 euro), zonder uitgifte of creatie van nieuwe aandelen. De algemene vergadering, beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in speciën.

TWEEDE BESLISSING - Verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

Zijn vervolgens tussengekomen, de heer DE GUCHTENEIRE Steven en mevrouw MENSCHAERT Isabel,: beiden voornoemd, die verklaren alle aandelen van de vennootschap te bezitten en die vervolgens verklaren

volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap.

Na deze uiteenzetting verklaren de vennoten de heer DE GUCHTENEiRE Steven en mevrouw' MENSCHAERT Isabel, negentig procent (90%) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een bedrag van, tweeëndertig duizend achthonderd euro (32.800,00 euro) in te brengen, wetende dat de resterende tien procent, (10%) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort. Dit bedrag van tweeëndertig duizend achthonderd euro (32.800,00 euro) staat ter beschikking van de vennootschap, zoals hierna bevestigd aan de hand van het bankattest dat aan de werkende notaris wordt overhandigd.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien, in artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in', een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

Bankattest:

' De algemene vergadering stelt vast dat het gezegd bedrag van tweeëndertig duizend achthonderd euro

(32.800,00 euro) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 8E34 7512 0532 4990 bij Axa Bank'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

, Europe te Brussel~ zoals blijkt uit een bewijs van deponering, afgeleverd door laatstgenoemde financiële instelling op 13 december laatst, welk bewijs in het dossier van de werkende notaris zal bewaard blijven. DERDE BESLISSING - Vaststelling van de kapitaalverhoging.

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging van tweeëndertig duizend achthonderd euro (32.800,00 euro) aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op vijfenvijftigduizend achthonderd euro (55.800,00 euro), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam en zonder vermelding van nominale waarde.

VIERDE BESLISSING--Wijziging van de statuten.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de algemene vergadering artikel vijf van de statuten te vervangen door volgende tekst "Artikel 5 : Kapitaal

" Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfenvijftig duizend achthonderd euro (55.800,00

" euro), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die

ieder één/honderdste (1/100ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen..

De vennootschap werd opgericht op 13 april 2011 met een geplaatst kapitaal van drieëntwintig duizend

" euro, vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Ingevolge proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van vennoten, gesloten door het ambt van notaris Luc Van Vaerenbergh te Lierde, op 23 december 2013 werd beslist het kapitaal te verhogen met tweeëndertigduizend achthonderd euro (32.800,00 euro), door inbreng in speciën, zonder creatie van ' nieuwe aandelen, volledig volgestort, om het aldus te brengen van drieëntwintigduizend euro naar vijfenvijftigduizend achthonderd euro (55.800,00 euro), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk éénlhonderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen." VIJFDE BESLISSING

Vervolgens beslist de algemene vergadering om het artikel 17 der statuten "antwoordplicht zaakvoerders/commissarissen" aan te passen, zodat het voortaan zal luiden als volgt

"Artikel 17  Antwoordplicht zaakvoerders/commissarissen

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of ' schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders of de commissarissen zich hebben verbonden.

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag váár de algemene vergadering ontvangen."

ZESDE BESLISSING

Vervolgens beslist de algemene vergadering om het artikel 30 der statuten "ontbinding en vereffening" aan te passen aan de Wet van 19 maart 2012, houdende wijziging van de vereffeningsprocedure, zodat het voortaan zal luiden als volgt :

"Artikel 30 Ontbinding en vereffening

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de Voorzitter van de Rechtbank worden voorgelegd.

Zij beschikken over aile machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van

vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan

evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken..

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij . door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen."

ZEVENDE BESLISSING  Volmacht voor de coördinatie.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en

= volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffe van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

ACHTSTE BESLISSING  Machten aan het bestuursorgaan.

De vergadering verleent aile machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%)' van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Luc VAN VAERENBERGH, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd

- voor eensluidend afschrift der akte ;

- de tekst der gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bijkeLBBlgisch Staatsblad 44/81/014-- Anne$es-du Moli teiFbdgé

Voor-

be duce

"-aan het

Belgisch

Staatsblad

20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 16.07.2012 12301-0324-010
04/05/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

1111 0II 011101 IM ll[1 1IIUW

*11067561*

Oudenaarde

2 1 APR. 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : o 35 ~o ~ 6 $ 1-p

Benaming

(voluit) : "ECOFINITY"

Rechtsvoren : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Astridstraat 15 - 9630 Zwalm

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Luc VAN VAERENBERGH te Lierde op 13 april 2011, geregistreerd'

negen bladen, geen renvooien te Geraardsbergen op 14 APR 2011. Boek 5087 blad 5, vak 6. Ontvangen

Vijfentwintig euro (25,00 EUR). De Eerstaanwezend Inspecteur a.i. (getekend) H. DE COEN, dat

1) De heer DE GUCHTENEIRE Steven Raymond Angèle, vertegenwoordiger, geboren te Ronse op 18 maart. 1969, echtgenoot van mevrouw MENSCHAERT Isabel, hierna genoemd, wonende te 9630 Zwalm (Munkzwalm), Astridstraat 15. Identiteitskaart nummer : 590 6096808 93. Nationaal nummer : 690318 421 24.

2) Mevrouw MENSCHAERT Isabel, bediende, geboren te Geraards-bergen op 10 oktober 1973, echtgenote van de heer DE GUCHTENEIRE Steven Raymond Angèle voornoemd, wonende te 9630 Zwalm (Munkzwalm), Astridstraat 15. Identiteitskaart nummer : 590 6033132 49. Nationaal nummer : 731010 096 43.

De echtgenoten De Guchteneire-Menschaert zijn gehuwd te Lierde op 4 juli 1997 onder het wettelijk stelsel bij. gebrek aan huwelijkscontract welk stelsel zij hebben gewijzigd ingevolge huwelijkscontract verleden voor: ondergetekende notaris op 17 december 1999 in het wettelijk stelsel met huwelijkscontract, gehomologeerd bij: vonnis van de Rechtbank van 1S1e Aanleg te Oudenaarde, 7de Kamer, op 14 maart 2000, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Oudenaarde op 30 december 1999, boek 13493 nummer 3 en bekrachtigd bij akte! verleden voor ondergetekende notaris op 6 oktober 2000, overgeschreven op voormeld hypo-theekkantoor op 19 oktober nadien, boek 13772 nummer 7.

Ons, ondergetekende notaris gevraagd hebben bij authentieke akte de oprichting en de statuten vast te stellen: van de hierna genoemde vennootschap.

TITEL I - OPRICHTING

RECHTSVORM - BENAMING - ZETEL

i De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid en met de naam "ECOFINITY". De zetel wordt voor het eerst gevestigd te Zwalm Astridstraat 15.

KAPITAAL - AANDELEN - VOLSTORTING

Het maatschappelijk kapitaal is volledig onderschreven en bedraagt drieëntwintig duizend euro (23.000,00 ¬ ). Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder: één/honderdste (11100518) van het kapitaal vertegenwoordigen. Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld: ingeschreven :

- door de heer DE GUCHTENEIRE Steven voornoemd ten belope van vijftig (50) aandelen of voor elf; duizend vijfhonderd euro (11.500,00 ¬ ), waarvan drie duizend honderd euro (3.100,00 ¬ ) werd volgestort ;

- door mevrouw MENSCHAERT Isabel voornoemd ten belope van vijftig (50) aandelen of voor elf duizend:

vijfhonderd euro (11.500,00 ¬ ), waarvan drie duizend honderd euro (3.100,00 ¬ ) werd volgestort.

Totaal : honderd (100) aandelen of voor drieëntwintig duizend euro (23.000,00 ¬ ), waarvan zesduizend; tweehonderd euro (6.200,00 ¬ ) werd volgestort.

;BANKATTEST

f De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het: Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE34 751 2053249 90 bije de nv Axa Belgium, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 7 april laatstleden afgeleverd: bankattest. De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven,: volgestort is ten belope van 6.200,00 E. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zes duizend: tweehonderd euro (6.200,00 ¬ ).

TITEL II - STATUTEN

HOOFDSTUKI - RECHTSVORM - NAAM - ZETEL -DOEL - DUUR

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 1 - RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam "ECOFINITY". Zij is een handelsvennootschap.

Artikel 2 - ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Zwalm, Astrid-straat 15. Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtne-ming.van de taalwetgeving. De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agent-schappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3 - DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

Consultancy en dienstverlening op het vlak van : milieu- en energiebesparing, duurzaam bouwen en wonen, diverse zorg-, kwaliteits en veiligheidssystemen, bouwtechnische aangelegen-heden en diverse technische aangelegenheden.

Het optreden als toezichthoudende instantie, veiligheids-coördinator ; de coördinatie van werken en de werfopvolging ; het aanbieden van diverse ondersteunende en begeleidende diensten in de bouw en aanverwante sectoren ; het optreden als deskundige in materies inzake veiligheid, milieu- en energie.

Het plaatsen van elektrische en elektrotechnische installaties; het plaatsen van zonnepanelen, zonneboilers en installaties op zonne-energie ; het plaatsen en toepassen van diverse installaties op basis van nieuwe energiebronnen, groene energie en milieuvriendelijke technieken ; het plaatsen van installaties voor verwarming, klimaatregeling en ventilatie ; het plaatsen van alarm- en beveiligingsinstallaties, installa-ties voor domotica, videofonie en automatisering ; het plaatsen van diverse technische installaties ; het uitvoeren van isolatiewerken, dakwerken, lood- en zinkwerk, sanitair, diverse bouwinstallaties ; metalen schrijnwerk en metaalcon-structie. Dit alles omvat benevens de plaatsing, tevens de ontwikkeling, de vervaardiging, de demontage, de herstelling en het onder-houd.

In het algemeen het uitvoeren van alle activiteiten behorende tot de sectoren bouw, metaal en elektriciteit, al dan niet in coördinatie met onderaannemers, omvattende (niet-limitatief) alle werkzaamheden en activiteiten gaande van de voorbereidingswerken tot de volledige afwerking en binneninrichting ; omvat tevens alle onderhoudswerken, renovatie- en herstel-lingswerken ; het uitvoeren van algemene en bijzondere aannemingen in coördinatie met onderaannemers.

Algemene bouwonderneming in coördinatie met onderaannemers ; de coördinatie van werken op de werf ; onderneming in onroerende goederen ; het bouwen, verbouwen, kopen, renoveren en verkopen van onroerend goed ; bouwpromotor ; project-ontwikkeling en handel in onroerend goed ; het ontwerpen en realiseren van diverse vastgoedprojecten ; de activiteit van holding, patrimoniumvennootschap, beheersmaatschappij. Consultancy en dienstverlening op het vlak van : informatie en communicatietechnologie, hard- en software, systeembeheer en gegevensverwerking ; algemeen management en beheer, commer-cieel, strategisch, financieel en administratief management, product-management, design en vormgeving, de administratieve organisatie en de implementatie van bedrijfsprocessen ; pro-jectmanagement en totaalbegeleiding voor voormelde activitei-ten evenals alle ondersteunende en aanverwante dienstverle-ning.

Het vervaardigen, monteren, plaatsen, onderhouden en herstel-len van klank- en lichtinstallaties, diverse

muziekinstal-laties, special effects, video en projectie ; installaties voor show, spektakel en diverse

evenementen ; installaties voor sport, ontspanning en vrije tijd; de verkoop, de inter-mediaire verkoop en de verhuring van voormelde installaties en van artikelen en producten die ermee verband houden ; de verhuring van discobars met of zonder disc-jockey ; de opbouw van podia en decors.

Het uitvoeren van technische studies, audits en expertises inzake voormelde activiteiten.

Het geven van seminaries, opleidingen en presentaties. Het schrijven, verzorgen, begeleiden en uitgeven van literaire werken en bijdragen, handboeken, van diverse bijdragen in diverse vormen.

Het verlenen van diverse administratieve ondersteuning. Diverse zakelijke dienstverlening.

Groot- en kleinhandel en handelsbemiddeling in fabrikaten en half-fabrikaten, grondstoffen, afvalstoffen, loten van fa-lingen, opkopingen, tweedehandse goederen, diverse consumen-tenartikelen, artikelen voor huishoudelijk en beroepsmatig gebruik, doe-het-zelfartikelen, bouwmaterialen ; diensten, toestellen en producten inzake zonne-energie, zonnepanelen, artikelen voor verwarming, sanitair, bouwmaterialen, artikelen uit metaal, elektrisch installatiemateriaal, elektrische en elektronische toestellen, diverse technische installaties, menigvuldige goederen.

Het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en behandelen van voormelde goederen.

Het verrichten van alle handelsbemiddeling, het optreden als agent en zelfstandig vertegenwoordiger in diverse sectoren en voor diverse producten en diensten.

De uitbouw van één of meerdere verkoopsorganisaties en verkoopssystemen ; verkoop via internet en via diverse verkoopkanalen.

Het vervaardigen, ontwikkelen en commercialiseren van diverse toepassingen, diensten en producten in verband met voormelde activiteiten.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van licenties, brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een onroerend patrimonium ; alle verrichtingen met betrekking tot onroe-rende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen.

De bemiddeling en het beheer van onroerend goed voor rekening van derden. Het optreden als vastgoedmakelaar, syndicus en rentmeester.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een roerend patrimonium ; alle verachtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de reglementering op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Aldus zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring of vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen of andere overheidsinstanties.

De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan onder eender welke vorm participaties verwerven en/of aanhouden in bestaande of nog op te richten maatschappijen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de ondememing(en) waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coordineren.

De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uit-oefenen.

De vennootschap kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap kan leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, in eender welke vorm. De vennootschap kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, tevens kan zij hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten.

Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Al deze werkzaamheden kunnen worden uitgeoefend, zowel in België als in het buitenland. De vennootschap kan als deze activiteiten uitoefenen voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in deelneming en samenwerking met derden.

Artikel 4 - DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

HOOFDSTUK Il - KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5 - KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op DRIEËNTWINTIG DUIZEND EURO (23.000,00 ¬ ).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1 /100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

HOOFDSTUK III - ORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAP

AFDELING 1 - Algemene veraaderinq

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten, in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering.

Artikel 11 - JAARVERGADERING-BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde (3°e) vrijdag van de maand juni om 10 uur dertig minuten. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarver-gadering de volgende werkdag plaats. De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennoot-schap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap. Zij mag tevens worden gehouden in één van de negentien gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 21 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermel-ding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering. Een biizondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergaderinq mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van. de vennootschap zulks vereist. Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die éénlvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De buitengewone aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Artikel 14 - VERTEGENWOORDIGING

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek). De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011- Annexes du Moniteur belge

2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen vóór de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Artikel 19  STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verwor-pene, gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags vôôr de vergadering op de zetel toekomen.

AFDELING 2 - Bestuur

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 23 - BESTUURSORGAAN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke per-soon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Artikel 24 - BESTUURSBEVOEGDHEID

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennoot-schappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er 2 zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er 3 of méér zaakvoerders zijn, vormen deze een col-lege, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 25 - VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

HOOFDSTUK IV - BOEKJAAR - JAARREKENINGEN - WINSTVERDELING

Artikel 27 - BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België. De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder. Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 28 - WINSTVERDELING

Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste 5 procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve 1/10de van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

HOOFDSTUK VI - BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT

Artikel 31 - ALGEMENE BEPALING

Alle bépalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Artikel 36 - ZAAKVOERDER - BENOEMING

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel 39 - ALGEMENE VERGADERING

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard. Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de

1.

'Voorbehouden aap: lafst Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011- Annexes du Moniteur belge

formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig

artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden

nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

HOOFDSTUK VII - ALGEMENE BEPALINGEN

TITEL III - SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen,

s rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de .dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige

oprichtingsakte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het

Wetboek van vennootschappen.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor

onbepaalde duur, de heer DE GUCHTENEIRE Steven voornoemd, hier aanwezig en verklarend dit mandaat te

aanvaarden en dewelke tevens bevestigt dat geen enkele verbodsbepaling zich daartegen verzet. Zijn

mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerder mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap.in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepasing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van 'het Wetboek van vennootschappen overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de 'vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld v66r de ondertekening van de oprichtingsakte.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR .

Het 1 S1e boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2011. Aile sedert 1 maart laatstleden in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder opschortende voorwaarde van bekomen van rechtspersoonlijkheid in toepassing van het nieuw artikel 2 van de vennootschappenwet, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd. EERSTE JAARVERGADERING

De 151e jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW-ADMINISTRATIE en KRUISPUNTBANK van ONDERNEMINGEN

De oprichters verlenen bij deze bijzondere volmacht aan de BVCVBA "AB Partners" te 9700 Oudenaarde, Einestraat 26, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Luc VAN VAERENBERGH, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd :

- afschrift der oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ECOFINITY

Adresse
ASTRIDSTRAAT 15 9630 ZWALM

Code postal : 9630
Localité : Beerlegem
Commune : ZWALM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande