EDDY BAEKE FINANCIAL MANAGEMENT, AFGEKORT : E.B.F.M.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EDDY BAEKE FINANCIAL MANAGEMENT, AFGEKORT : E.B.F.M.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.613.230

Publication

06/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 31.08.2013 13545-0435-011
04/05/2011
ÿþ'-~m~.a~:, . ~r ~~§; ~ x "

Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I~iiiir06duiiuu7679iiuu*i

X11

Oudenaarde

19 APR, 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : ©935 .G 43 .9" 30

Benaming : Eddy Baeke Financial Management

(voluit): afgekort: E.B.F.M.

Rechtsvoren : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Heistraat 13 - 9700 OUDENAARDE

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bart Vandeputte te Brugge op vijftien april tweeduizend en eit, nog te registreren, dat door

11 De heer Eddy Placide Maria BAEKE, geboren te Oudenaarde op 2 februari 1967, en zijn echtgenote

I 2/ Mevrouw Annick DELEHOUZÉE, geboren te Avelgem op 5 april 1968, samen wonende te Heistraat 13, 9700 Oudenaarde; gehuwd onder het wettelijk stelsel bij ontstentenis van

i huwelijkscontract.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor onbepaalde duur werd

j opgericht met volgende kenmerken:

1.- Naam.

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en j draagt els naam: "Eddy Baeke Financial Management"  afgekort: "E.B.F.M.". Zowel de naam

Ivanals de naam in afkorting staan op zichzelf en zijn evenwaardig. Zij kunnen derhalve beide los van elkaar gebruikt worden. 2.. Zetel.

= De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9700 Oudenaarde (Mater), Heistraat 13. 3. Doel.

1 " De vennootschap heeft tot doel :

1. Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

' I - adviesbureau op hét gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar

niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

i " - het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door

1 onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

I - studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband I houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

i " - het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het i verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in Ioprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan

zijn. _.

Op de laatste blz. van Luik R vermelden : Recto : N¬ ?.m en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

.t behouden

aan het

{ ReTgiscl-i

d Staatsblad

fi

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende E de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en I onroerende goederen te bevorderen.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere I roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

4. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

5. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

6. Het verlenen van investering- en beleggingsadvies

7. Het uitbaten en beheren van landbouw- en tuinbouwactiviteiten, pachten van gronden en handel drijven in land en tuinbouw producten en aanverwanten.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met I inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Dit alles in de meest ruime zin. Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen,

E opschikken, uitrusten of valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al

dan niet gemeubeld.

De vennootschap kan alle verrichtingen doen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag alle leningen en kredietopeningen aangaan en alle waarborgen, zelfs zakelijke, verlenen voor leningen of kredietopeningen toegestaan aan derden.

De vennootschap mag door inbreng, versmelting, inschrijving of om op het even welke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een zelfde, gelijkaardig of bijhorend doel nastreven.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op de wijze en volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of die van aard zijn dat ze de verwezenlijking ervan vergemakkelijken.

4.- Kapitaal. 18.600,00 EUR, verdeeld in 100 aandelen op naam zonder nominale waarde. Het kapitaal is volledig geplaatst en er werd op gestort in geld voor 1/3e op rekening BE45. 9730 1713 5789 bij Argenta Bank NV.

5. - Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet

vennoot.

Onmiddellijk na de oprichting werd tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor

onbepaalde duur:

De heer Eddy BAEKE, wonende te Heistraat 13, 9700 Oudenaarde;

De niet-statutaire zaakvoerder zal pas zijn taak kunnen waarnemen na neerlegging van

de stukken van de vennootschap ter griffie.

Werd reeds ars opvolgende niet-statutaire zaakvoerder aangesteld met mandaat ingaand

bij het overlijden van de hoger genoemde zaakvoerder: Mevrouw Annick DELÉHOUZÉE, wonende te

Heistraat 13, 9700 Oudenaarde;

''+Voor-ybehouden aan het

'1 Bëlgi§cri .Staatsblad

Luik B - vervolg

6.- Controle

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van eend commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant.

7. - Algemene vergadering

De jaarvergadering komt ieder jaar bijeen op de laatste vrijdag van mei om 10 uur in de Î zetel van de vennootschap. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de I eerstvolgende werkdag gehouden.

De jaarvergadering zal voor de eerste maal bijeenkomen in 2013.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De gewone en bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

In een buitengewone algemene vergadering is voor een statutenwijziging de aanwezig-

held nodig van aandelen die ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. 8.- Boekjaar Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van

É ieder jaar. Het eerste boekjaar duurt tot 31 december 2012.

! 9. - Winstbestemming

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste 1/20ee vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze 1/10e van het kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding tot ieders aantal aandelen en de daarop verrichte I stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of en deel ervan zal worden I gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, I vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en I verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen. 10.- Vereffeninq

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. Zijn er geen I vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is I (zijn) van rechtswege vereffenaar(s).

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de nettoactiva onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het

kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort, zullen de vereffenaars, I alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

E VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte

.Sart .VANDEPUTTE

Notaris

Spiegelrei 17

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 13.07.2015 15292-0542-010

Coordonnées
EDDY BAEKE FINANCIAL MANAGEMENT, AFGEKORT : …

Adresse
HEISTRAAT 13 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande