EDIT'S CAFE

Société en commandite simple


Dénomination : EDIT'S CAFE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 509.995.316

Publication

01/03/2013
ÿþe: .

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblac

Mal Wort111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : $ d9. 33S . %A 6

Benaming

(voluit) ; Edit's Café

(verkort) : Edit's Café

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Beiseledorp 171 bus 3 te 9111 Belsele

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING - BENOEMINGEN

ln het jaar tweeduizend en dertien, op negentien februari zijn samengekomen:

1.De Rode Leeuw Comm. V met ondememingsnummer 0509.953.645, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Mevrouw Sofie Liliane R Eeckhout wonend te Bootdijkstraat 66A, 9220 Moerzeke  maatschappelijke zetel te Belseledorp 171 bus 3, 9111 Belsele;

2.De Heer Yves Luc Maurice Fermon (Identiteitskaart nummer 591-5920597-13)  rijksregister nummer 69.10.15-049.50, wonend te Belseledorp 171 bus 3 te 9111 Belsele;

met de bedoeling een vennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap,

ARTIKEL EEN  IDENTIFICATIE

De vennootschap wordt opgericht onder de naam "Edirs Café".

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Belseledorp 171 bus 3, 9111 Belsele. De zetel mag naar elke andere plaats in België, binnen het Vlaams Gewest of het hoofdstedelijk Gewest worden overgebracht zonder statutenwijziging en bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

De Rode Leeuw Comm. V, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Sofie Eeckhout, voornoemd, neemt deel aan de oprichting als gecommanditeerde of beherend vennoot voor de duur van de vennootschap. Zij staat hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk in voor alle verbintenissen van de vennootschap.

De Heer Yves Fermon, voornoemd, treedt op als stille vennoot, Hij staat slechts in voor de schulden en verliezen van de vennootschap tot beloop van zijn inbreng, op voorwaarde dat hij geen enkele daad van beheer vestigt.

ARTIKEL TWEE  DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

-De aankoop van produkten en het vervaardigen van materialen, dienstig in de bouw- en aanverwante nijverheid;

-De aankoop, verkoop, invoer en uitvoer van bouwmaterialen en toesteden, onderhouds- en ontsmettingsproducten en aanverwante producten, niets uitgezonderd of voorbehouden en dit zowel in België ais in het buitenland;

-Het ondernemen, het verlenen van bemiddeling, het promoveren, het controleren en coôrdineren van werken met hogervermelde en aanverwante producten, niets uitgezonderd of voorbehouden;

-De import en export, de aankoop en verkoop, ook via postorders, vervoer en verzending in het groot en in het klein, verwerking en bewerking en vervaardiging van alle koopwaren, afgewerkte en niet-afgewerkte producten, voedingswaren, machines, verbruiks- en gebruiksvoorwerpen en materialen, niets uitgezonderd en alles genomen in de breedst mogelijke zin van het woord en zonder beperking van aard dezer goederen, inbegrepen zowel grondstoffen en verwerkingsproducten van allerlei aard als werktuigen, electrische benodigdheden, huishoudelijke apparaten, meubelen of versierde voorwerpen, textiel, leder, plastiek en

metalen producten, sportartikelen, transportsystemen, verpakkingssystemen en

goederenbehandelingssystemen, waren en voorwerpen;

-Het optreden als tussenpersoon, makelaar en commissionair;

-Het verlenen van diensten op vlak van marketing, verkooppromotie, design, advertising en marktonderzoek; -Het oprichten en uitbaten zowel in binnenland ais in buitenland, van één of meerdere horecabedrijven (hotel, restaurant en drankgelegenheden) in de meest ruime zin van het woord en het verrichten van alle neven-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

en hulpactiviteiten in dit verband, evenals de aankoop en verkoop in binnen- en buitenland van alle handelsgoederen van welke aard ook van om het even welke daarbij aansluitende dienstverlenende activiteit;

- Alle activiteiten van vervoer, door alle middelen, zowel nationaal als internationaal, zowel van goederen, materialen, planten, dieren, personen, niets uitgezonderd; evenals alle nevenactiviteiten dienaangaande betreffende het benodigde vervoermateriaal, de vervoerde goederen, zoals alle handel, verwerkingen, productie, enzomeer dienaangaande in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

De vennootschap zal mogen deelnemen aan bestaande of op te richten vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven, zowel in België als in het buitenland. De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn dat zij de verwezenlijking van haar doel bevorderen.

Het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en waarden en het beheer van beleggingen en vermogens, zonder evenwel die handelingen van vermogensbeheer te stellen waarvoor krachtens bijzondere wetgeving bijkomende voorwaarden worden opgesteld, en waarvoor onder meer de vorm van een naamloze vennootschap en een hoger kapitaal vereist is zoals bedoeld door de wet van vier december negentienhonderdnegentig en het Koninklijk Besluit van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig.

ARTIKEL DRIE  DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, Zij vangt aan op de datum van de neerlegging van de

oprichtingsakte.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een buitengewone

algemene vergadering met inachtneming van de vereisten van een statutenwijziging.

ARTIKEL VIER- MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op een bedrag van 1,000,00 Euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam, zonder aanduiding van de nominale waarde,

Het kapitaal kan worden verhoogd of verminderd bij buitengewone algemene vergadering, mits de vereisten voor statutenwijziging.

Er mag geen enkel ander soort effecten worden uitgegeven, onder welke benaming ook. De vennootschap mag ook geen eigen aandelen nemen, De zaakvoerder of het college van zaakvoerders kan geen obligaties uitgeven.

Op alle 100 aandelen wordt onmiddellijk in speciën ingetekend voor de prijs van 10 Euro per stuk, als volgt : -Door De heer Yves Luc Maurice Fermon, voornoemd, wordt ingetekend op 10 aandelen, hetzij voor 100,00 Euro;

-Door De Rode Leeuw Comm. V, ondernemingsnummer 0509.953.645, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Mevrouw Sofie Liliane R Eeckhout, voornoemd, wordt ingetekend op 90 aandelen, hetzij voor 900,00 Euro.

De oprichters verklaren dat het kapitaalbedrag voor 1.000,00 Euro wordt gestort.

ARTIKEL VIJF - RECHTEN DER VENNOTEN - AARD DER AANDELEN

De rechten van elke vennoot in de vennootschap vloeien enkel voort uit onderhavige akte, latere statutenwijzigingen en later goedgekeurde overdrachten.

De aandelen zijn op naam.

Het aantal aandelen dat toebehoort aan elke vennoot zal, met vermelding van de uitgevoerde stortingen, worden ingeschreven in het register dat zal worden bijgehouden ten zetel van de venncotschap, overeenkomstig de wet, en waarvan elke vennoot of elke belanghebbende derde te allen tijde kennis zal kunnen nemen.

ARTIKEL ZES - OVERDRACHT VAN AANDELEN

Overdracht van aandelen, onder levenden of bij overlijden of bij toetreding van een nieuwe beherende vennoot is slechts geldig en tegenstelbaar indien de overdracht wordt ingewilligd met instemming van alle vennoten, eventueel na aftrek van de rechten waarop de overdracht slaat.

ARTIKEL ZEVEN  DE BEHERENDE VENNOTEN

De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de

vennootschap.

ARTIKEL ACHT -- DE STILLE VENNOTEN

De stille vennoten staan in voor de schulden en de verliezen van de vennootschap ten belope van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten.

De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften en controle uitoefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

ARTIKEL NEGEN - HET BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders of door een college van

zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering. De zaakvoerder(s) dienen gekozen te worden uit de

E

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

beherende vennoten. Van de zaakvoerders die ze benoemt, stelt de algemene vergadering vrijelijk de duur van het mandaat vast. Ze mag hen op elk tijdstip zonder reden of vooropzegging ontslaan.

Ieder lid van het college van zaakvoerders kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de overige zaakvoerder(s) en/of aan de vennoten indien er slechts één zaakvoerder is. Een zaakvoerder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Wanneer een plaats van zaakvoerder openvalt, hebben de overblijvende zaakvoerders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de vaste benoeming doen van een nieuwe zaakvoerder. De nieuw benoemde zaakvoerder doet de tijd uit van zijn voorganger.

Binnen vijftien dagen na hun benoeming of ambtsbeëindiging moeten de zaakvoerders een door hen ondertekend uittreksel neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel. In dit uittreksel moet in ieder geval vermeld worden of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden.

ARTIKEL TIEN  BEZOLDIGING

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder beraadslaagt de algemene vergadering over de vraag of de zaakvoerder voor de vervulling van zijn/haar ambt bezoldigd wordt en zij stelt in bevestigend geval de wijze en de omvang van de bezoldiging vast. De bezoldiging kan bestaan in een vast bedrag ten laste van de bedrijfskosten van het boekjaar.

Bovendien kan de algemene vergadering aan de zaakvoerder (s) tantièmes toekennen, te nemen uit de winst.

ARTIKEL ELF - BEVOEGDHEDEN

De zaakvoerder(s) zijn bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor ingevolge de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit collegiaal bestuur, met name overleg, leiding en toezicht, kunnen de zaakvoerders bestuurstaken onder elkaar verdelen.

ARTIKEL TWAALF  TOEZICHT DOOR VENNOTEN

Zolang de vennootschap de wettelijke drempelbedragen, zoals ze in het Wetboek Vennootschappen vermeld worden, niet overschrijdt, is de vennootschap niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen. Wordt geen commissaris benoemd dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

De algemene vergadering kan evenwel die onderzoeks- en controlebevoegdheden overdragen aan één of meer controlerende vennoten die zij benoemt voor een door haar te bepalen duur en die zij ten allen tijde kan ontslaan. De controlerende vennoten oefenen hun functie kosteloos uit. Zij mogen in de vennootschap geen andere taak uitoefenen of enige opdracht of mandaat aanvaarden. Zij kunnen zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

ARTIKEL DERTIEN  BENOEMING VAN EEN OF MEER COMMISSARISSEN

Zodra de vennootschap de wettelijke drempelbedragen, zoals ze in het Wetboek Vennootschappen vermeld worden, overschrijdt of indien de algemene vergadering daartoe onverplicht besluit, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van de Vennootschappenwet en van de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Zij voeren de titel van commissaris. Een uittreksel van de akten betreffende de benceming en de ambtsbeëindiging van de commissarissen wordt door toedoen van de zaakvoerders neergelegd en bekend gemaakt volgens het Wetboek Vennootschappen.

ARTIKEL VEERTIEN - TIJDSTIP - PLAATS

leder jaar wordt een algemene vergadering van vennoten gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke

andere plaats aangeduid in de oproeping, de tweede vrijdag van de maand juni, om 18.00 uur. De eerste

algemene vergadering heeft plaats in tweeduizend en veertien,

Indien deze dag een feestdag is, zal de algemene vergadering plaatsvinden op de eerstvolgende werkdag.

ARTIKEL VIJFTIEN - BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder

jaar. Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2013.

ARTIKEL ZESTIEN - BESTEMMING VAN HET RESULTAAT

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige

provisie en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt het resultaat van het boekjaar uit.

Van het positief resultaat van het boekjaar zal minstens 5% voorafgenomen worden voor het vormen van

een wettelijke reserve tot deze wettelijke reserve 10% bedraagt van het maatschappelijk kapitaal. De

~

i

~

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

vergadering van vennoten beslist jaarlijks, bij gewone meerderheid van stemmen, over de verdere bestemming van het resultaat.

ARTIKEL ZEVENTIEN -- ONTBINDING -VEREFFENING

De vennootschap kan worden ontbonden door een besluit van de algemene vergadering genomen met in acht name van de quorumvereisten.

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaar(s) die ai dan niet vennoten kan/kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, de bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaar(s) benoemd, dan is/zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is/zijn, van rechtswege vereffenaar(s). Hij/zij heeft/hebben de bevoegdheden die het Wetboek van vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist.

Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.





ARTIKEL ACHTTIEN  BENOEMING ZAAKVOERDER

Met eenparigheid van stemmen wordt als zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur en met de volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid: De Rode Leeuw Comm. V, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Mevrouw Sofie Liliane R Eeckhout, ondernemingsnummer 0509.953.645, maatschappelijke zetel te Belseledorp 171 bus 3 te 9111 Belsele. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist.

Voormeld en hier aanwezig, die de bevoegdheid heeft voor het dagelijks bestuur, die bevestigt dat de uitoefening van haar functie niet verboden is inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van 24 oktober 1934, verklaart de zijn verleende opdracht te aanvaarden.

Getekend te Belsele op 19 februari 2013,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

De Rode Leeuw Comm. V

Vtgw. door Sosie Eeckhout

Beherend vennoot - zaakvoerder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/06/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
EDIT'S CAFE

Adresse
BELSEDORP 171, BUS 3 9111 BELSELE

Code postal : 9111
Localité : Belsele
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande