EDROPA BEHEER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EDROPA BEHEER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.610.613

Publication

26/09/2013
ÿþi

xr

Voor-behoude aan het Beigisci Staatsblz

mod 11.1

In de bijslagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V

111

NEER

16 SEP, 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHAtereeTE GENT

Ondernemingsnr : 0 S 3 ó` GI 0 64 3

Benaming (voluit) : EDROPA BEHEER

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Asselsstraat 79

9031 Gent (Drongen)

Onderwerp akte :Algemene vergadering

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om te benoemen als vast1 vertegenwoordiger voor haar mandaat in de Comm. Va. "EDROPA", met zetel te Gent (Drongen), Asselsstraati 79:

; De heer GERARD Eddy Arthur Robert [1K 590 0588969 38] [RR 46.03.22-299.28], geboren te

Gent op 22 maart 1946, echtgenoot van mevrouw DECRAENE Marie-Rose hierna genoemd,

ii wonende te 9031 Gent (Drongen), Asselsstraat 79,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De zaakvoerder, Eddy Cerard

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

24/09/2013
ÿþmod 11.1

. ~

111 iu

NEERGELEGD

13 -09- 2013

RECHTBANK, VAN

KKOOPHANDï E GENT

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ijo~

Ondememingsnr : p 53 g, 6-tm , 6 ~3

Benaming (voluit) : EDROPA BEHEER

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Asselsstraat 79

9031 Gent (Drongen)

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden door notaris Christian Vanhyfte te Maldegem, op 11 september 2013, neergelegd voor registratie, blijkt dat er door

1.De heer GERARD Eddy Arthur Robert [1K 590 0588969 38] [RR 46.03.22-299.28], geboren te Gent op 22!; maart 1946, echtgenoot van mevrouw DECRAENE Marie-Rose hierna genoemd, wonende te 9031 Gent (Drongen), Asselsstraat 79.

2. Mevrouw DECRAENE Marie-Rose [IK 591-5418172-48] [RR 46.02.02-296.42], geboren te Zwevegem op 2;! = februari 1946, echtgenote van de heer GERARD Eddy voornoemd, wonende te 9031 Gent (Drongen),;: Asselsstraat 79.

3. De heer GÉRARD Pascal Philip Luc [1K 590-0456464-08] [RR 70.10.29-115,70], geboren te Kortrijk op 29; É; oktober 1970, echtgenoot van mevrouw SMET Claudia Achiel Ida [RR 72.06.20-142.36], geboren te Sint-j; i; Niklaas op 20 juni 1972, wonende te 9900 Eeklo, Leopoldlaan 56.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt opgericht.

Naam : EDROPA BEHEER

Zetel : 9031 Gent (Drongen), Asselsstraat 79 Doel :

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium,

Het verrichten van alle handelingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook,! ;1 zoals het beheren, het verwerven of vervreemden van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende`;': waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen.

Het verwerven van participaties, op welke wijze ook, in bestaande of nog op te richten rechtspersonen,ii vennootschappen en ondernemingen; het stimuleren, de planning, de cottrditnatie van de ontwikkeling en; investering in rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie;, ! aanhoudt. ,; Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om het even welke Belgisch of buitenlandse, reeds; bestaande of nog op te richten rechtspersonen, vennootschappen of ondernemingen,

Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld anderen vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van beheer, de controle, het toezicht, de organisatie,,, ;1 de administratie; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen:: aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, hets uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en; toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het; uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening als voor rekening van of in' deelneming met derden, van handels- nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even;! welke vorm, en dit zonder enige beperking.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, valorisatie;; en in stand houden van eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring, onroerende leasing en andere;! overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot, De vennootschap mag ondermeer;' ;; onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen; zij mági! onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag optierechten met,; betrekking tot onroerende goederen nemen en afstaan; zij mag zakelijke rechten (vruchtgebruik, erfpacht,;; opstal,...) op onroerende goederen verwerven, vestigen, overdragen en beëindigen.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, vennootschappen, ondernemingen en.; ;a.particuli_@ren, _opder..om_hpt ~v~n.u~telke, vQrm,,_,ln,d it _kader_. kaia.zij _aile,han~els- _pn_ finan~iële_op,~raties. xetriçhtett;;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatleondernemingen.

De vennootschap kan tot waarborg van eigen verbintenissen borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar j maatschappelijk doel of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. De termen vermogensbeheer of advies die in deze doelsomschrijving worden vermeld, zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs. Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen. Duur :

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur,

Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde.

inbreng in geld:

1. De heer GERARD Eddy, voornoemd, verklaart een inbreng te doen in geld ten betope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), waarvoor hem tweeënzestig (62) aandelen op naam werden toegekend, zonder vermelding van de nominale waarde.

2. Mevrouw DECRAENE Marie-Rose, voornoemd, verklaart een inbreng te doen in geld ten belope van. zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), waarvoor haar tweeënzestig (62) aandelen op naam werden toegekend, zonder vermelding van de nominale waarde,

3. De heer GÉRARD Pascal, voornoemd, verklaart een inbreng te doen in geld ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), waarvoor hem tweeënzestig (62) aandelen op naam werden toegekend, zonder vermelding van de nominale waarde.

De oprichters verklaren dat een storting werd gedaan ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro één cent (¬ 6.200,1) zodat alle aandelen voor meer dan een/derde delen volstort zijn.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten,

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

Tot statutaire zaakvoerders worden voor de duur van de vennootschap benoemd, de heer GERARD Eddy voornoemd, die verklaart zijn opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor de statutenwijziging.

Bij ontslag of overlijden van de statutaire zaakvoerder van de heer GERARD Eddy voornoemd wordt hij van rechtswege opgevolgd door mevrouw DECRAENE Marie Rose voornoemd, heden benoemd tot opvolgend statutaire zaakvoerder, hier aanwezig, en die verklaart de opdracht te aanvaarden. Treedt de opvolger werkelijk in functie, dan wordt zulks openbaargemaakt door neerlegging van een verklaring in het vennootschapsdossier. Bij ontslag of overlijden van de statutaire zaakvoerder van de heer GERARD Eddy en mevrouw DECRAENE Marie Rose beiden voornoemd, worden zij van rechtswege opgevolgd door GERARD Pascal voornoemd, heden benoemd tot opvolgend statutaire zaakvoerder, hier aanwezig, en die verklaart de opdracht te aanvaarden. Treedt de opvolger werkelijk in functie, dan wordt zulks openbaargemaakt docr neerlegging van een verklaring in het vennootschapsdossier.

De zaakvoerder of zaakvoerders zullen hun opdracht kosteloos uitoefenen behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die volgens de wet toekomen aan de algemene vergadering,

Indien er meer dan twee zaakvoerders zijn, zal er een college van zaakvoerders worden gevormd, waarbij de besluitvorming:

a. Bij unanimiteit gebeurt indien het college van zaakvoerders uit twee zaakvoerders bestaat.

b. Bij gewone meerderheidsbeslissing indien het college van zaakvoerders uit meer dan twee zaakvoerders bestaat.

} c. Indien er een college van zaakvoerders is, kan er slechts geldig beraadslaagd worden wanneer de meerderheid van haar leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Dergelijk quorum zal evenwel niet van toepassing zijn op een tweede vergadering van het college van zaakvoerders met dezelfde agenda, die rechtsgeldig zal kunnen beraadslagen indien tenminste de helft van de zaakvoerders aanwezig of

vertegenwoordigd is

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

ad V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

s

mod 11.1

d, ln geval het college van zaakvoerders uit een even aantal leden bestaat en er zich een staking van stemming voordoet, zal een redelijke reflectie- en overlegperiode tussen de zaakvoerders worden ingelast tijdens dewelke alternatieven worden besproken en ook extern advies kan worden ingewonnen of een intermediator kan worden aangesteld, waarna een tweede college van zaakvoerders kan worden bijeengeroepen om over het betrokken punt tot een consensus te komen. Leidt ook dit college van zaakvoerders tot een staking van stemmen, dan heeft de voorzitter van het college van zaakvoerders de doorslaggevende stem.

e. Het oudste lid van het college van zaakvoerders is van Pedhtswege voorzitter van het college van zaakvoerders is.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door één of meer zaakvoerders, die afzonderlijk of gezamenlijk optreden.

De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Alciemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand december om 14 uur of op het uur vermeld in de oproeping. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering ép de eerstvolgende werkdag gehouden om 14 uur of op het uur vermeld in de oproeping.'

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand december 2014 om veertien uur of op het uur vermeld in de oproeping.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni van het volgende jaar.

Het eerste boekjaar begint op heden om te eindigen op 30 juni 2014.

Bestemming van de winst - Reserve.

Het batig;saldo dat de jaarrekening aanwijst, nadat aile lasten, de algemene onkosten, de nodige voorzieningen en afschnjvingen zijn afgetrokken, maakt de nettcwinst van de venncotschap uit.

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste vocrafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Over de bestemming van het saldo zal beslist worden door de algemene vergadering.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. AANSTELLING VAN EEN LASTHEBBER,

1. Met eenparigheid van stemmen wordt er aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE DEYNE, VERHOEYE ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN", te 9920 Lavendegem, Kort Eindeken 25, vertegenwoordigd door de heer VERHOEYE Jan en/of de heer DE WIT Sven, beide kantoorhoudend te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 25, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, alle machten verleend om voor de opgerichte vennootschap aile nuttige en noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de aanvraag van een "B.T.W."-nummer, en voor de activering van het ondememingsnummer bij het ondememingsioket.

2. Met eenparigheid van stemmen wordt er aan de heer GERARD Eddy de bijzondere bevoegdheid verleend om, in afwachting dat de rechtspersoonlijkheid bekomen wordt door de neerlegging bedoeld in artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen, te beschikken over de gelden gedeponeerd op voormelde bijzondere rekening gehouden op naam van de vennootschap in oprichting bij de "BNP PARIBAS FORTIS", agentschap Maldegem. Genoemde lasthebber mag, nadat de werkende notaris aan de instelling bericht heeft gegeven van het verlijden van onderhavige akte, over de gedeponeerde gelden beschikken om over te gaan tot dringende betalingen zoals het betalen van de aktekosten en andere schulden die lastens de vennootschap eisbaar zijn. Hij mag de gelden ook doen overschrijven op een rentedragende rekening op naam van de vennootschap.

De financiële instelling die de gedeponeerde gelden heeft vrijgegeven op verzoek van voormelde lasthebber, wordt bevrijd van alle verantwoordelijkheid met betrekking tot de vrijgave en de verdere besteding van de gelden.

Behoudens voormelde verrichtingen zullen er door genoemde lasthebber geen andere verbintenissen mogen aangegaan worden voor rekening van de vennootschap.

Tegelijk hiermee neergelegd. Afschrift van de akte véér registratie.

De Notaris, Christian VANHYFTE,

~ Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

V







Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

15/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 24.11.2015, NGL 08.12.2015 15684-0090-010

Coordonnées
EDROPA BEHEER

Adresse
ASSELSSTRAAT 79 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande