EDUCASOFT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EDUCASOFT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 476.381.351

Publication

06/06/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 29.04.2013, NGL 28.05.2013 13145-0439-017
13/05/2013
ÿþ,

Naad Woed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

3 0 APR. 2013

Griffie

Ondetnemingsnr : 0476.381.351

Benaming

(voruit) : EDUCASOFT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9770 Kruishoutem, Kazerneweg 21

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uittreksel uit een akte, verleden voor notaris Karel Vanbeylen te Zwevezele op 30 april 2013, neergelegd vbór registratie, inhoudende de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EDUCASOFT', gevestigd te 9770 Kruishouten, Kazerneweg 21, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde, met ondernemingsnummer 0476.381.351.

Met eenparigheid van stemmen heeft de algemene vergadering ondermeer het volgende beslist:

t Kennisname van het feit dat de heer LIBERT Bart, wonende te Wervik, Emiel Gellyncklaan 8, als statutaire zaakvoerder werd ontslagen ingevolge beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 4 januari 2011, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 20 januari 2011, onder nummer 11011081. Aanpassing van de statuten naar aanleiding van dit ontslag.

2. Kennisname van het feit dat de maatschappelijke zetel werd verplaatst naar huidig adres ingevolge beslissing van de zaakvoerder op 14 november 2012, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 30 november 2012 onder nummer 12194230. Aanpassing van de statuten naar aanleiding van deze verplaatsing.

3.1, Bij toepassing van artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen, voorlegging van het verslag van de gewone zaakvoerder omtrent de voorgenomen doelswijziging, aan welk verslag een staat van actief en passief van minder dan drie maand oud is toegevoegd,

3.2. Wijziging van het doel van de vennootschap door wijziging van het desbetreffend artikel van de statuten, zoals hierna vermeld.

4. Wijziging van de bepaling inzake de schorsing van het stemrecht ingeval een aandeel met vruchtgebruik is bezwaard.

5. Integrale vernieuwing van de statuten, aangepast aan het Wetboek van Vennootschappen, aan de "corporate governance" Wet en aan de hiervoor vermelde agendapunten en aanvaarding van deze nieuwe statuten, waarbij ondermeer het volgende ongewijzigd blijft: de naam, de rechtsvorm, de duur, het kapitaal, de externe vertegenwoordigingsmacht van de zaakvoerder, de datum van de algemene vergadering en het boekjaar.

Wijziging van de bepaling dat zaakvoerders natuurlijke personen dienen te zijn.

Deze nieuwe statuten luiden als volgt:

RECHTSVORM-NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Haar naam luidt "EDUCASOFT'.

ZETEL

9770 Kruishoutem, Kazerneweg 21.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van

derden, en dit in zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of reglementeringen:

- als algemene onderneming de bedrijvigheden te coordineren van bouwvoltooiingswerken en civieltechnische werken van diverse onderaannemers;

-het zelf uitvoeren van aile openbare of private werken, meer bepaald in bouwwerken en alle voltooiingswerken bestaande uit: alle ruwbouwwerken, aile renovatie en restauratiewerken, het waterdicht maken van bouwwerken, dakwerken, metsel- en betonwerken, slopingswerken, grond- en nivelleringwerken, isolatie, voegwerken en gevelreiniging, vloeren en tegelzetting (in diverse materialen), het plaatsen van schrijnwerk in hout, metaal of kunststof, smeedwerk en aile metaalconstructies, het plaatsen van parket, scheidingswwanderuen.plaïonds.in..hout,_metaaLen_kunststofïen,.plaatsen vanisolatie,_het uitvoeren van.schilder, Op de laatste blz. van Luik B vermeklen : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

pleister- en behangwerken, elektriciteitswerken en sanitaire werken, het plaatsen van centrale verwarming, ventilatie en panelen voor zonne-energie.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD (18.600) EURO en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerder Is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering, hierna "jaarvergadering" genoemd, wordt gehouden op de tweede maandag van de maand december om 10.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Iedere algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats binnen het Vlaams gewest, aangewezen in de oproeping.

TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING-STEMRECHT

Elke vennoot kan vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. Elk aandeel geeft recht op één stem. Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van elk jaar.

AANLEGGEN VAN RESERVES-WINSTVERDELING

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering van winst mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals het blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Get.) Karel Vanbeylen, notaris te Zwevezele.

.

l' fi,i ; Voor-

+" ' behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermede neergelegd: afschrift van de akte, verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief en gecoördineerde statuten.

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/11/2012
ÿþ Mod Word 11.1

J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie ' na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK

ter GRIFFIE der

BRUTBANK VAN KOpF!-!Al`+Det. q-E

op' 2 iE~01/, Afckefj~~~ru4Qc} Griffie

fl1111iiiu~zm311.1m11111!*iaisao NA

1 bel aa BE Sta

Ondernemingsnr: 0476.381.351

Benaming

(voluit) : Educasoft

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8851 Koolskamp, Laagstraat 14

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Uittreksel uit het besluit van de zaakvoerder genomen op 14 november 2012:

De zaakvoerder besluit om de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 8851 Koolskamp, Dagstraat 14, naar 9770 Kruishoutem, Kazerneweg 21, en dit met ingang van heden.

De zaakvoerder

Hans VROMAN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 25.02.2012, NGL 20.03.2012 12065-0493-018
20/01/2011 : IE040219
20/12/2010 : IE040219
08/01/2010 : IE040219
29/12/2008 : IE040219
26/03/2008 : IE040219
12/02/2007 : IE040219
03/02/2006 : IE040219
29/06/2005 : IE040219
15/04/2004 : IE040219
03/02/2004 : IE040219
10/09/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
EDUCASOFT

Adresse
KAZERNEWEG 21 9770 KRUISHOUTEM

Code postal : 9770
Localité : KRUISHOUTEM
Commune : KRUISHOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande