EDVANCE

Société en commandite simple


Dénomination : EDVANCE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 899.780.413

Publication

02/01/2013
ÿþmod word 1 l I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

x1300 BB*

" ~.,1:

-lurk! ::lr 0899180.413

Edvance Oudenaarde

1 9 DEC. 2012

G-UW,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Gewone Commanditaire Vennootschap

Neerstraat 20 bus 1 - 9636 Nederzwalm

; Omvorming van een "commanditaire vennootschap" naar een "vennootschap onder firma", met benoeming zaakvoerders

De algemene vergadering van 7 mei 2012 heeft met eenparigheid van stemmen beslist om de vennootschap Edvance om te vormen van een commanditaire vennootschap naar een vennootschap onder firma.

Behoudens het doel en benoeming van de zaakvoerders blijven alle bepalende artikelen van de originele oprichtingsakte behouden. Deze worden volledig hernomen in de nieuwe gecoördineerde statuten.

Doelomschrijving (zie oprichtingsakte dd. 6 mei 2008, artikel 4) in de nieuwe statuten wordt dit omschreven in artikel 2.

De vennootschap heeft tot doel (oorspronkelijke akte):

-Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan ondernemingen, natuurlijke personen en instellingen, ondermeer doch niet uitsluitend op vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing, export en besturen van ondernemingen, en dit alles in de ruimste betekenis.

-Tevens kan de vennootschap optreden als raadgever voor derden betreffende voormelde activiteiten. Daartoe kan ze adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks alsook op het vlak van aankoop, verkoop, marketing en onderhandelingen in het bijzonder, onder meer het voeren van managementopdrachten en het verrichten van advies- en consultancymissies, raadgevingen, expertises van welke aard ook bij ondernemingen en particulieren. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of belangen nemen in andere ondernemingen, rechtstreeks of onrechtstreeks op gelijk welke wijze.

-De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen, diensten verlenen die direct of indirect verband houden met bovenstaande hoedanigheid van extern consultant of orgaan van de klant.

-De vennootschap kan optreden als tussenpersoon, commissionair, agentuur,.... in de handel.

-De organisatie en het deelnemen aan zakenreizen, business-meetings, beurzen, evenementen, professionele contacten onderhouden In binnen- en buitenland.

-De vennootschap heeft eveneens tot doel, in België en in het buitenland in eigen naam en voor rekening van bestuur en normaal beheer van roerend en onroerend vermogen, de aankoop, de verkoop, de verhuring, inpandgeving, verkaveling, het bouwen of verbouwen en in het algemeen alles wat ten goede komt, in de meest ruime zin van het woord, aan het onroerend patrimonium, alsook alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met deze activiteiten in verband staan. Dit behelst tevens koop, verkoop, beheer, huur, verhuur alsook herstelling en/of onderhoud van alle onroerende goederen, materieel, outilering en uitrusting.

-De vennootschap mag alle burgerlijke, industriële, commerciële, roerende en onroerende handelingen verrichten en handelingen stellen of laten stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk in verband staan met één of andere branche van haar sociaal voorwerp of die eenvoudig rustig of bevorderlijk zijn of zouden zijn om haar maatschappelijk doet te verwezenlijken.

-Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het doel wordt uitgebreid niet volgende punten:

-Tevens kan de vennootschap optreden als raadgever voor derden betreffende voormelde activiteiten

1 r. ." - ji

-f:11.4 ~,a' ~,rl .~,1 Yr~z;2r .. oor,j.gYn

tfersis. rI" l:fr, r:!i R1'(101Er:,?lilnCi

e5-

ri"

LiJr`

r sicnoudEri :;an liet tseiyi5oh

( Sroalsblad

"

-De im- en export, aan- en, verkoop, zowel in groot- als in kleinhandel, de agentuur, de verkoop via correspondentie, internet en diverse salons en beurzen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden van allerhande roerende goederen en benodigdheden zoals schoenen, textielwaren en kledij, luxe artikelen, precisie artikelen, kunstvoorwerpen en fantasieartikelen, geschenkartikelen, schoonheidsproducten, meubelen, teak en dergelijke, en dit in de ruimste zin van het woord.

-De im- en export, aan- en verkoop, zowel in groot- als in kleinhandel, de agentuur, de verkoop via correspondentie, internet en diverse salons en beurzen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden van tuningproducten en toebehoren en dit in de ruimste zin van het woord.

-De im- en export, aan- en verkoop, zowel in groot- als in kleinhandel, de agentuur, de verkoop via correspondentie, internet en diverse salons en beurzen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden van sierkachels en andere verwarmingstoestellen en dit in de ruimste zin van het woord.

-Het uitvoeren van alle werken dienaangaande, zoals het onderhoud, het herstellen en veranderen van gebouwen en inrichtingen.

-Het beheer van deelnemingen onder gelijke welke vorm, in alle Belgische of vreemde vennootschappen of ondernemingen. Zij mag in dit verband alle deelnemingen verwerven of valoriseren, evenals bestuursmandaten uitoefenen.

-Het beleggen in roerende waarden en het aankopen van financiële instrumenten van welke aard ook, voor eigen rekening.

-De maatschappelijke doelen die hierboven vermeld staan, dienen geïnterpreteerd te worden in de ruimste zin van het woord.

-In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal zij alle, om het even welke verrichtingen, uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

-Zij mag eveneens alle belangen hebben bij wijze van associatie, inbreng, inschrijvingen, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of alleszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden.

-De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

-Dit alles is niet limitatief en in de ruimste zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

-Zij mag op om hel even welke manier alle activiteiten uitoefenen die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen en op enigerlei wijze aan zo'n activiteit deelnemen. In het bijzonder kan zij contracten die zij verwerft, uitbesteden aan andere kantoren. Zij mag beleggen in roerende en onroerende goederen.

Benoeming zaakvoerder volgens artikel 97 van de nieuwe statuten.

Dhr. Devries wordt in eerste instantie ontslaan als zaakvoerder van de commanditaire vennootschap.

Er worden 2 zaakvoerders benoemd die zich bezig houden met het dagelijks bestuur, nl. dhr. De Vries Edwin en mevr. Dijst Jessica. Zij kunnen autonoom beslissingen nemen tot een bedrag van 5.000,00 ¬ , boven dit bedrag moeten ze gezamenlijk optreden. Hun benoeming is niet-statutair en onbezoldigd en voor onbepaalde duur.

Alle overige statutaire bepalingen blijven ongewijzigd.

Getekend

De Vries Edwin & Dijst Jessica

Zaakvoerders

Tevens neergelegd. de geregistreerde nieuw gecoördineerde statuten.

»lste ,.,lz van t k B vermeiden Recto f'iazrn t hoedartsoherd van de lnstrurnenterende notaris hetzij van de per;,« o)nrr-Ar .7evoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te ve.rtegenv.00rdrgen

Verso Vaam en handtekening

Coordonnées
EDVANCE

Adresse
NEERSTRAAT 20, BUS 1 9636 NEDERZWALM-HERMELGEM

Code postal : 9636
Localité : Nederzwalm-Hermelgem
Commune : ZWALM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande