EFFECTICIENCY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EFFECTICIENCY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.806.084

Publication

12/01/2015
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ICI ui



*150 5307*

OR!F-FIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

3 0 DEC, 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Ondememingsnr : 806 O 6 4

Benaming (voluit) : EFFECTICIENCY

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid-starter

Zetel : Louis De Rijckestraat 11

9300 Aalst

Onderwerp akte : BVBA-starter: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Bernard Van der Auwermeulen met standplaats te Zomergem op achttien december tweeduizend veertien, heden aangeboden ter registratie, dat de Heer JAMBE Dimitri de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid -- starter "EFFECTICIENCY" heeft opgericht, waarvan de statuten luiden als volgt:

Naam

De vennootschap draagt de naam "EFFECTICIENCY" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; starter,

In alle akten, facturen, aankondigingen, publiciteit en andere stukken uitgaande van de vennootschap zal de maatschappelijke naam onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de voluit en leesbaar geschreven woorden "Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid" of de letters "B.V.B.A.", met aanduiding van de maatschappelijke zetel en vermelding van het ondernemingsnummer, het woord "rechtspersonenregister of de afkorting "RPR" gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en het B.T.W.-nummer.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9300 Aalst, Louis De Rijckestraat 11.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

Elke verandering van de zetel zal gepubliceerd worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad door de zorgen Ivan de zaakvoerders

Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, voor eigen naam of voor rekening van derden of voor gemeenschappelijke rekening met derden:

1. het verlenen van bijstand, advies - en 1 of dienstenfuncties en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, op het vlak van communicatie IT toepassingen dit alles in de meest ruime betekenis.

2. het verlenen van bijstand, advies - en 1 of dienstenfuncties en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, op het vlak van de duiksport dit alles in de meest ruime betekenis.

3. consultancy, opleiding, training, technische expertise en bijstand (op voornoemde gebieden)

4. het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven (die op deze domeinen actief zijn), de vertegenwoordiging en het optreden ais commercieel tussenpersoon

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden ais bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende;; handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van;, aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst;' :=of-op.eer>_iandere_wijze,_een..aarsde lnetnen.in_aIlebestaandexaf-op._te-xfchten YennoQtschappertettzedrijven,:ie

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

België af het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden.

De artikelen 39 en 43 van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Vennoten-oprichters

De Heer JAMBÉ Dimitri geboren te Jette op veertien oktober negentienhonderd drieëntachtig, wonende te 9300 Aalst, Louis De Rijckestraat 11, schrijft in op honderd (100) aandelen.

Maatschappelijk kapitaal - storting

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro nul cent (¬ 18.550,00) verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één / honderdste (11100sre) ieder en volstort tot beloop van tweeduizend euro nul cent (¬ 2.000,00)

Voormeld bedrag werd bij storting gedeponeerd op een bijzondere rekening bij KBC Bank geopend op naam van de Starter - Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid - Starter "EFFECTICIENCY" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door voornoemde instelling op achttien december tweeduizend veertien.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari om te eindigen op eenendertig december van het hetzelfde jaar.

Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni op uur en plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerst volgende werkdag plaats.

Eerste boekjaar eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni in het jaar tweeduizend zestien.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot eenendertig december tweeduizend vijftien.

Reserves  winstverdeling

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, algemene kosten, afschrijvingen, en aanrekeningen wegens waardeverminderingen of wegens gevormde provisies zijn afgetrokken maakt de netto winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat ze een tiende van het kapitaal bedraagt.

Het overschot van de winst staat ter beschikking van de algemene vergadering die over de aanwending ervan zal beslissen bij eenvoudige meerderheid.

Ontbinding  Vereffening

De vennootschap kan steeds ontbonden worden, zoals bepaald in artikel 4. De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaats heeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de afsluiting ervan. Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, wordt de vereffening door de vereffenaar verricht die door de algemene vergadering werden benoemd, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders in functie, overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen.

Te dien einde hebben de vereffenaars de meest uitgebreide macht die hen wordt toegekend door de artikelen 186, 187 en 188 van het wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering stelt de eventuele vergoeding van de vereffenaars vast.

Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer al dan niet aandeel bezittende zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, aangesteld door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen en hemieuwen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden, die wordt belast met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking, alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Hun overlijden, ontslag, afzetting, interdictie, faillissement of kennelijk onvermogen stelt van rechtswege een einde aan hun mandaat maar heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg. In dat geval wordt door de algemene vergadering het aantal zaakvoerders vastgesteld, de nodige benoemingen gedaan en de duur van het mandaat bepaald. Zodra er tenminste drie zaakvoerders zijn, vormen ze een college van zaakvoerders die een voorzifter verkiest en verder vergadert en beraadslaagt zoals gebruikelijk in raadsvergaderingen.

Zij kunnen het uitvoeren van hun besluiten opdragen aan één bijzonder lasthebber, die geen vennoot hoeft te zijn, zonder dat dit mandaat algemeen mag zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Vbor-

^behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

t

.. Vbgr-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig or dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders afzonderlijk worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Oe zaakvoerders kunnen lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Zaakvoerder

Wordt benoemd als niet-statutair zaakvoerder en dit voor onbepaalde duur; De Heer JAMBE Dimitri.

Volmacht

Wordt aangesteld als bijzonder lasthebber van de vennootschap alleen handelend en met mogelijkheid van in de piaatsstelling: EUROCEF BVBA te 1731 Zellik, Hendrik de Kosterlaan 44 en/of elke door voorgaande aangewezen persoon / personen ten einde over te gaan tot de inschrijving van huidige vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW-en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten. Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen en alle documenten en stukken ondertekenen wat nodig of nuttig is in het kader van deze volmacht.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Notaris Bernard Van der Auwermeulen

Gelijktijdige neerlegging:

Voor eensluidende kopie van het proces)verbaal

Bankattest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
EFFECTICIENCY

Adresse
LOUIS DE RIJCKESTRAAT 11 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande