EIGHTYONE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EIGHTYONE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.800.112

Publication

20/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 18.08.2014 14427-0288-010
26/11/2012
ÿþ ModNlamtt

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Stt Iill 1111111 iii II IIlllll III

*12190636*

NEERGELEGD

1 dl NOV. 2012

, K pUf'k IANDEdt-ITBA~~i~EIVT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr . o -1kJ

Benaming

volut) EIGHTYONE

(verkort;

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel . 9000 Gent, Apostelhuizen, 99/0001

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Ariane VAN NIEUWENHUYSE notaris met standplaats te Schellebelle,

gemeente Wichelen, op zeven november tweeduizend en twaalf, ter registratie neergelegd.

Bljkt er dat :

De heer VERBRUGGEN Koen Pieter-Jan (NN 81.11.24-327.52) geboren te Jette op vierentwintig november

negentienhonderd eenentachtig, in huwelijk met mevrouw FAINGNAERT Evelien, wonende te 9000 Gent,

Apostelhuizen, 9910001.

Gehuwd onder het stelsel der zuivere scheiding van goederen met toevoeging van een beperkte

gemeenschap ingevolge huwelijkscontract verleden voor ondergetekende notaris Van Nieuwenhuyse op

dertien juni tweeduizend en twaalf; ongewijzigd tot op heden, zo hij verklaarde.

Een Besloten Vennooteschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht als volgt

I. Benaming : de vennootschap draagt de naam "EIGHTYONE"

Il. De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 9000 Gent, Apostelhuizen, 99/0001.

Zij mag in elk ander gedeelte van het Nederlandstalig gebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad

worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder. Deze laatste zal zorgen voor de

bekendmaking inde Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De overbrenging van de zetel naar een andere plaats in België valt onder de beslissingsbevoegdheid van de

algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

III. De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur .

IV. -De vennootschap heeft als doel :

In België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening als voor rekening

van derden :

Al Het opmaken van de nodige studies en ontwerpen met betrekking tot de binnenhuisinrichting van woningen, magazijnen en kantoren, en alle andere ruimten, in de ruimste zin van het woord, het uitvoeren van studieopdrachten, expertises en deskundige opdrachten en coördinatie inzake gebouwen, industriële constructies, infrastructuur, technische uitrusting van bouwwerken, structuren, organisatie en dergelijke, alsook de studie van verwarming, sanitair, elektriciteit en stabiliteit en in het algemeen : het concipiëren, de studie, het in plan brengen, de promotie en het laten uitvoeren van alle werken met betrekking binnenhuisinrichting van onroerende goederen.

BI Het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via verschillende media en dit onder meer door:

Het grafisch ontwerpen van publicitaire teksten en slogans; ontwerp van publicitaire films; ontwerp van publicitaire artikelen; webdesign en advertising.

Concipiëren van reclametechnieken die ernaar streven de indiv-duele consument te benaderen door middel van geadresseerde reclame.

Bewerking van digitale gegevens, verrijking, selectie en koppeling van digitale gegevens op gegevensdragers, overige grafische activiteiten.

Ir.

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot eigen onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de

iaatste blz. van Link B vermelden - hecto Naam en tioedarugherd mati ee ,hstn}menlerertde notaris hetzij van de persolo)nferti

bevoegd àe rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naait en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

huurfinanciering van eigen onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van eigen onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die re.cPubstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en eigen onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III.

N het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

BI het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

Cl het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

DI het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

EI het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

F/ het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

G! de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

Hl het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

IV.

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciele, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

V. Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap is bepaald op VIJFENTWINTIG DUIZEND euro, vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder

één/tweehonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het gehele kapitaal werd door de oprichter onderschreven door inbreng in geld.

Zelfde ingeschreven kapitaal werd volstort tot beloop van twaalf duizend vierhonderd euro (12.400 E). De gelden werden overgeschreven op een bijzondere rekening bij BNP Paribas Fortis onder nummer 13E04 0016 8405 8931, zoals dit blijkt uit het bewijs van deponering de dato 05 november 2012.

VI. Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Bestuursbevoegdheid

iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

De vennootschap wordt bestuurd door de enige vennoot, met name de heer VERBRUGGEN Koen die van rechtswege fungeert als niet-statutaire zaakvoerder .

VII. De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand juni om veertien uur. De enige vennoot oefent aile bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder, dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van Vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

VIII. Controle.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141,2° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks en controlebevoegdheid van een commissaris.

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 23 van de statuten.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd, bestaat geen controle in de vennootschap.

IX. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

X. Winstverdeling.

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van de nettowinst wordt ten minste ééntwintigste (1 /20ste) voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat zij één/tiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden. Onder netto actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals blijkt uit de balans verminderd met de voorzieningen en schulden.

Het saldo van de netto-winst zal aangewend worden:

1.- voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor het optimale bereiken van het doel van de vennootschap en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's.

2.- tot het uitkeren van een redelijk dividend.

OVERGANGSBEPALINGEN

Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte en

eindigt op éénendertig december tweeduizend en dertien, met dien verstand dat het alle verrichtingen zal

omvatten die voor rekening van de vennootschap in oprichting werden gedaan.

Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden de laatste zaterdag van de maand juni tweeduizend en veertien

om veertien uur.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN.

Alle voor rekening van de vennootschap in oprichting, voor haar oprichting gedane verrichtingen worden

alhier voor zoveel nodig goedgekeurd, overgenomen en bekrachtigd, overeenkomstig artikel 60 van het

wetboek van vennootschappen.

Voor-

be~zou,den

J aan het

Sok,tisch

5isaats4ztac!

Deze overname zal slechts effect sorteren van zodra de vennoot-schap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen, aangegaan in de periode tussen de oprichting en de neerlegging ter griffe zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Bezoldiging zaakvoerder

De zaakvoerder oefent zijn ambt bezoldigd uit, tot zolang de algemene vergadering anders beslist. VOLMACHT:

De zaakvoerder/enige vennoot heeft, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aangesteld als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemings-loket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervuilen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte die woonstkeuze doen op het kantoor te 9051 Gent, Kortrijksesteenweg 1146:

-Mevrouw Myriam DIETENS;

-Mevrouw Liesbeth DE BRUYNE:

-Mevrouw Sarah VERKIMPE.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Ariane Van Nieuwenhuyse Tegelijk hiermede neergelegd : -afschrift oprichtingsakte dd 07/11/2012

:aats.e biz, van Luik B verrnelden Recto Naar3n r:n 'merianrgneis val aa :nstrurnc:nlc" encie notans hetzu persotain(£ni

bevoegd de íechtspe" soor :ef+ Aanzie': val derden te vertegenwuordrgen verso Naen, en haneekenlrg

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 20.07.2016 16340-0478-009

Coordonnées
EIGHTYONE

Adresse
APOSTELHUIZEN 99, BUS 0001 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande