EL TIPO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EL TIPO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 455.707.186

Publication

27/08/2014
ÿþMod Worc111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- t tutu (Ut

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiac

Ondernemingsnr : 0455.707.186

Benaming

(voluit) : EL TIPO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9190 Stekene, Heirweg 194

(volledig adres)

" Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Frank Muller, notaris te Stekene, op 7 augustus 2014, nog te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EL TIPO", met maatschappelijke zetel 9190 Stekene, Heirweg 194, hebbende ondememingsnummer BE 0455.707,186.

De vennootschap werd opgericht onder de benaming "EL TIPO" bij akte verleden voor notaris Benoît Meert, met standplaats te Antwerpen, op 17 juli 1995, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 8. augustus daarna, onder nummer 950808-245.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij akte verleden voor notaris Erik Celis, met standplaats te Antwerpen op 29 juni 2000, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 20 juli daarna, onder, nummer 20000720-13. De vergadering vat aan en neemt de volgende beslissingen:

Eerste beslissing

De vergadering beslist om het doel van de vennootschap uit te breiden als volgtb

"- paardensport; trainen van paarden, lesgeven, handel in paarden en paardenartikelen, het uitbaten van manège en aanverwante activiteiten

- het leveren van management prestaties, bestuur van verbonden en niet-verbonden ondernemingen, interim management.

- verstrekken van advies en het verlenen van bijstand op bedrijfsorganisatorisch, financieel, fiscaal, juridisch,; marketing, It-, technologische, commercieel en strategisch beleid, zakelijke consultancy.

- schrijnwerkerij in de ruime zin van het woord

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met` betrekking tot onroerende en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard, zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het: goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze= roerende en onroerende goederen,

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- In het algemeen zal de vennootschap aile roerende, onroerende, commerciële of financiële verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel, inclusief het ter beschikking stellen van activa (en het dragen van erop betrekking hebbende kosten) aan haar bestuurders en/of werknemers als manier om hen te verlonen.

Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in aile zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een identiek doel, een gelijklopend, aanvullend of samenhangend doel nastreven, en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich knowhow te verschaffen of de afzet van haar producten, diensten te vergemakkelijken."

Tweede beslissing

De vergadering beslist, in navolging van het hiervoor genomen besluit, tot vervanging van artikel drie van de statuten door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

CRl>"FIF P-JCH. BANK VAN

KOOPHANDEL GENT

18 AUG. 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

- De groot- en kleinhandel in, de invoeren uitvoer van geassorteerde textielwaren, kleding en schoeisel, zowel nieuwe als tweedehandse.

- koerierdiensten omvattende onder meer het verzamelen, vervoeren en afleveren van brieven, pakketpost en pakjes, documenten en allerlei zendingen waarbij gebruik wordt ge-maakt van de diverse takken van vervoer (vervoer over de weg, met het spoor, over het water of via luchtvaart), dit zowel met eigen vervoer(middelen) als met openbaar vervoer, met inbegrip van het overbrengen van depêches of berichten met alle transport- en communicatiemiddelen

- paardensport; trainen van paarden, lesgeven, handel in paarden en paardenartikelen, het uitbaten van manège en aanverwante activiteiten

- het leveren van management prestaties, bestuur van verbonden en niet-verbonden ondernemingen, interim " management.

- verstrekken van advies en het verlenen van bijstand op bedrijfsorganisatorisch, financieel, fiscaal, juridisch,

marketing, It-, technologische, commercieel en strategisch beleid, zakelijke consultancy.

- schrijnwerkerij In de ruime zin van het woord

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met

betrekking tot onroerende en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen

" aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, _ alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- In het algemeen zal de vennootschap alle roerende, onroerende, commerciële of financiële verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel, inclusief het ter beschikking stellen van activa (en het dragen van erop betrekking hebbende kosten) aan haar bestuurders en/of werknemers als manier om hen te vertonen.

Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een identiek doel, een gelijklopend, aanvullend of samenhangend doel nastreven, en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich knowhow te verschaffen of de afzet van haar producten, diensten te vergemakkelijken.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft,

Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

Derde beslissing

De vergadering besluit te benoemen als nieuwe niet-statutaire zaakvoerder de heer DE BARTS Walter, - voornoemd, en dit met onmiddellijke ingang.

Dit mandaat is onbezoldigd.

Vierde beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer teleggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Vijfde beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan JADO Boekhouding & Fiscaliteit, 9000 Gent, Dendermondsesteenweg 143 om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Frank Muller te Stekene op 13 augustus 2014

Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte, gecoördineerde statuten.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

'Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

FRANK MULLER

NOTARIS

Polenlaan 55

9190 Stekene

Tel. 03 777 77 77

Fax 03 779 91 17

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/08/2013 : DE055316
31/05/2012 : DE055316
16/06/2011 : DE055316
19/08/2010 : DE055316
05/06/2009 : DE055316
26/05/2008 : DE055316
25/05/2007 : DE055316
08/06/2005 : SN055316
10/05/2004 : SN055316
20/06/2003 : SN055316
27/06/2000 : SN055316

Coordonnées
EL TIPO

Adresse
HEIRWEG 194 9190 STEKENE

Code postal : 9190
Localité : STEKENE
Commune : STEKENE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande