ELD SECURITY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELD SECURITY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 875.001.663

Publication

24/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 21.12.2013, NGL 14.02.2014 14042-0537-013
15/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 15.12.2012, NGL 11.02.2013 13032-0331-013
16/11/2012
ÿþ =HM





ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 1101111111M

behouden *12186079*

aan het

Belgisch

Staatsbiac





Benaming (voluit) : ELD Security

Ondernemingsnr : 0875.001.663

~ NEERGELEGD

0 S NOV. 2012

~ÉCH7~~~VAN

K(}OPï4aNnPY_ TE-GENTT

16/11/2012

~o

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ter Mote 10

9850 Nevele

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - Alarmbelprocedure - Kapitaalverhoging door inbreng in natura (rekening-courant) - Statutenwijziging.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Christophe VERHAEGHE te Ruiselede op 16 oktober 2012, geregistreerd te Tielt, registratiekantoor, "drie bladen, geen verwijzingen, op 23 oktober 2012, Reg.: 5 Boek: 437 blad: 36 vak: 9. Ontvangen: vijfentwintig euro (25 EUR) (getekend) Isabel lambert ea inspecteur ai", dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ELD Security", is bijeengekomen en volgende besluiten heeft genomen met

;eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit: Alarmbelprocedure overeenkomstig de artikelen

332 - 333 van het Wetboek van Vennootschappen

De vergadering heeft kennisgenomen van het verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikelen 332 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. In dit verslag stelt de zaakvoerder voor de vennootschap niet te ontbinden, doch de activiteiten voort te zetten. Hij stelt voor een kapitaalverhoging door te voeren.

De vergadering beslist de activiteiten voort te zetten en de voorgestelde saneringsmaatregelen uit te laten voeren.

Tweede besluit: Kapitaalverhoging door inbreng in natura

a. De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder opgemaakt op 27 september 2012 en van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te 2000 Antwerpen, Tabakvest 87, vertegenwoordigd door de heer Sven VANSTEELANT, bedrijfsrevisor te 8800 Roeselare, Boomgaardstraat 17, opgemaakt op 27 september 2012.

De besluiten van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als

volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de BVBA ELD

SECURITY met zetel te 9850 Nevele, Ter Mote 10, voor een totale nominale inbrengwaarde van 81.400,00 EUR, bestaat uit:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

- een gedeelte van de schuldvordering die de heer Ludwig DEOLET en mevrouw Katrien DE BOEVER bezitten ten laste van de vennootschap.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 814 aandelen van de BVBA ELD SECURITY zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel

- dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- dat de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- dat, onder voorbehoud van de continuïteit en het herstel van de financiële toestand van de vennootschap, de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd

is

Bovenvermeld voorbehoud dient te worden geformuleerd aangezien ingevolge de geleden verliezen (i) de inbaarheid van de vordering in hoofde van de inbrenger onzeker is en (ii) de intrinsieke waarde van een aandeel van de vennootschap na kapitaalverhoging lager is

dan de weerhouden uitgifteprijs fractiewaarde). De inbrengers

lijden dus mogelijks een waardeverlies. De inbreng wordt echter doorgevoerd in het kader van een financiële reorganisatie en met volkomen kennis van zaken vanwege de betrokken partijen. Daarenboven kan gesteld worden dat derden zich na de kapitaalverhoging in een betere positie zullen bevinden, gezien de toename van het eigen vermogen.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Roeselare, 27 september 2012.

CVBA AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN,

vertegenwoordigd door Sven VANSTEELANT, Bedrijfsrevisor"

Een exemplaar van beide verslagen zal tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel; de besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor worden gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad.

b. De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 1L1



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

eenentachtigduizend vierhonderd euro (e 81.400,00) door inbreng in natura van een deel van de rekening-courant van de echtgenoten DEOLET - DE BOEVER, mits creatie van 814 aandelen, om het kapitaal

te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (e 18.600,00) honderdduizend euro (e 100.000,00).

ZIJN HIER TUSSENGEKOMEN:

De heer DEOLET Ludwig, en zijn echtgenote, mevrouw DE BOEVER Katrien, beiden voornoemd.

Zij verklaren, desgevallend vertegenwoordigd zoals gezegd, volledig op de hoogte te zijn van de statuten van deze vennootschap en zetten uiteen dat ze een schuldvordering in rekening-courant ten bedrage van tweehonderd en drie duizend vijfhonderd vierenzestig euro tweeënveertig cent (e 203.564,42) hebben op de vennootschap, geboekt op het passief, onder de rubriek "IX. Schulden op hoogstens één jaar, F. Overige schulden", zoals nader omschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Zij verklaren een deel van de rekening-courant op hun naam in te brengen, namelijk voor een bedrag van eenentachtigduizend vierhonderd euro (E 81.400,00). Als vergoeding voor deze inbreng worden 814 nieuwe aandelen gecreëerd en toegekend aan het gemeenschappelijk huwelijksvermogen dat bestaat tussen de heer en mevrouw DEOLET - DE BOEVER, die aanvaarden. De aandelen worden in het aandelenregister ingeschreven op naam van de heer Ludwig DEOLET (407 aandelen) en mevrouw Katrien DE BOEVER (407 aandelen).

De inbrengers verklaren ervan op de hoogte te zijn dat de intrinsieke waarde van een aandeel van de vennootschap na de kapitaalverhoging lager is dan de weerhouden uitgifteprijs (die gelijk is aan de fractiewaarde), en dat zij daardoor mogelijks een waardeverlies lijden. Zij verklaren ervan op de hoogte te zijn dat de als tegenprestatie van de inbreng in natura verstrekte vergoeding vanuit louter financieel standpunt nadelig is voor hen, maar dat de inbreng wordt doorgevoerd in het kader van een financiële reorganisatie.

De nieuwe aandelen zullen dezelfde voordelen hebben als de bestaande aandelen en zullen in de winsten delen vanaf heden. Op deze aandelen wordt ingeschreven tegen een fractiewaarde van honderd euro (E 100,00) per aandeel.

Voorwaarden voor deze inbreng

1) De lasten en baten met betrekking tot deze inbreng zijn voor rekening van de vennootschap vanaf het verlijden van onderhavige akte

2) De inbrengers behouden zich het recht op eventuele interestuitkering voor tot op heden.

c. De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging effectief werd verwezenlijkt en dat het kapitaal werd gebracht op honderdduizend euro (e 100.000,00).

Derde besluit

De vergadering besluit artikel vijf aan te passen aan voormeld besluit, en meerbepaald als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdduizend euro (£ 100.000,00).

Het is vertegenwoordigd door 1.000 aandelen, zonder vermelding van

Op'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

nominale waarde, die elk 1/1.o0oste van het kapitaal vertegen-' woordigen."

Voor beknopt uittreksel

Notaris Christophe Verhaeghe, Ruiselede. Hierbij neergelegd: afschrift proces-verbaal dd 16 oktober 2012, met gecoordineerde statuten, verslag van de revisor en verslag van de zaakvoerder met betrekking tot de kapitaalverhoging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 17.12.2011, NGL 28.02.2012 12046-0056-014
22/12/2011
ÿþe

Notaris Christophe Verhaeghe, Ruiselede. Hierbij neergelegd: afschrift proces-verbaal dd 2911112011, , met gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

12 i~zL. 2011

NECI I i.13:\`1r \ iN

KOOPI-lANl)j:;iriffj6 CENT

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

luila iuiiiiuii~iuiiiii iWiiii~

" ui9azoa"

Ondememingsnr : 0875.001.663

Benaming (voluit) : ELECTROTECHNIEKEN LUDWIG DEOLET

(verkort) : ELD

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stationsstraat 96

9850 Nevele (Landegem)

Onderwerp akte ;BVBA: wijziging - Buitengewone algemene vergadering - Naamswijziging - Zetelverplaatsing - Statutenwijzigingen.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Christophe VERHAEGHE, met standplaats te Ruiselede, op 29 november 2011, nog niet geregistreerd, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.' "ELECTROTECHNIEKEN LUDWIG DEOLET", afgekort "ELD", is bijeengekomen en volgende;; besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "ELD Security".

De comparanten erkennen door ondergetekende notaris ingelicht te zijn over de eventuele;,

'' gevolgen bij het gebruik van een naam die gelijk is aan een bestaande of die door gelijkenis verwarring.

met een bestaande naam kan doen ontstaan.

Tweede besluit

De vergadering beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 9850 Nevele, Ter

Mote 10.

Derde besluit

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen besluiten, en wijzigt

daarom de volgende artikelen:

1) de tweede zin van artikel één van de statuten wordt vervangen als volgt: "Haar naam luidt "ELD Security"."

2) de eerste zin van artikel twee van de statuten wordt vervangen als volgt: "De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9850 Ne vele, Ter Mote 10."

Voor beknopt uittreksel, enkel en alleen bestemd ter neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel

S:I

15/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 18.12.2010, NGL 14.02.2011 11030-0096-013
19/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 19.12.2009, NGL 15.02.2010 10042-0169-013
18/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 20.12.2008, NGL 13.02.2009 09042-0237-013
31/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 30.06.2007, NGL 30.01.2008 08027-0309-013
02/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 16.12.2006, NGL 22.12.2006 06934-3293-013

Coordonnées
ELD SECURITY

Adresse
TER MOTE 10 9850 NEVELE

Code postal : 9850
Localité : NEVELE
Commune : NEVELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande