ELDIMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELDIMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.480.427

Publication

16/04/2014
ÿþIII

Mal Word 11.1

11

Ondernemingsnr: 0832.480.427

Benaming

(voruin ELDIMO

(verkort)

1..., KOOPHANDECT RGELEGD 04 APR. 2014

RECHTBANKËfeNGENT

II

*14082322*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad hekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

.... .......... ---- - µ ..... ........

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Puntweg 38, 9070 Destelbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Statutenwijziging Katpiaalverhoging door inbreng in speciën

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Angélique VANDAELE, te Gent  Sint-Denijs-Westrem, op 21 maart 2014, voor registratie.

Uit deze akte blijkt dat de enige vennoot, handelend ais buitengewone algemene vergadering de volgende te publiceren beslissingen heeft genomen, letterlijk luidend als volgt:

- De enige vennoot besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met driehonderdtachtigduizend euro (E 380.000,00), om het te brengen van twintigduizend euro (E 20.000,00) op vierhonderdduizend euro (¬ 400.000,00), mits creatie en uitgifte van negentienduizend (19.000) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Deze negentienduizend (19.000) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar vanaf heden, pro rata temporis.

Inschrijving Vergoeding Volstorting

1) Op de kapitaalverhoging wordt volledig ingeschreven in geld als volgt:

a) de Heer DE MULDER Lieven, wonende te 9070 Destelbergen (Heusden), Puntweg 38, verklaart in te schrijven op achttienduizend (18.000) nieuwe kapitaalsaandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ELDIMO", tegen de prijs van twintig euro (¬ 20,00) per kapitaalaandeel, en onder de hoger gestelde voorwaarden.

b) Mevrouw SOYEZ Mercie Ilona, wonende te 9070 Destelbergen, Puntweg 38, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ELDIMO".

Vervolgens heeft Mevrouw Soyez Mercie, voornoemd, verklaard in te schrijven op achthonderd (800) nieuwe kapitaalsaandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ELDIMO', tegen de prijs van twintig euro (E 20,00) per kapitaalaandeel, en onder de hoger gestelde voorwaarden.

c) Mejuffrouw DE MULDER Kato, wonende te 9070 Destelbergen, Puntweg 38, vertegenwoordigd door vertegenwoordigd door haar beide ouders de heer De Mulder Lieven en mevrouw Soyez Mercie, beiden voornoemd, verklaart in te schrijven op honderd (100) nieuwe kapitaatsaandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ELDIMO", tegen de prijs van twintig euro (E 20,00) per kapitaalaandeel, en onder de hoger gestelde voorwaarden.

d) Mejuffrouw DE MULDER Lotte, wonende te 9070 Destelbergen, Puntweg 38, vertegenwoordigd door vertegenwoordigd door haar beide ouders de heer De Mulder Lieven en mevrouw Soyez Mercie, beiden voornoemd, verklaart in te schrijven op honderd (100) nieuwe kapitaalsaandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ELDIMO", tegen de prijs van twintig euro (E 20,00) per kapitaalaandeel, en onder de hoger gestelde voorwaarden.

2) De enige vennoot verklaart en aile aanwezigen erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is ten belope van tweeënzestig procent (62 %). De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van tweehonderdvijfenclertigduizend zeshonderd euro (¬ 235.600,00), zijnde door elk van de inschrijvers als volgt:

a) door de Heer De Mulder Lieven werd elk van de achttienduizend (18.000) nieuwe kapitaalsaandelen ten belope van tweeënzestig procent (62 %) volgestort, zijnde in totaal voor tweehonclerddrieëntwintigduizend tweehonderd euro (E 223.200,00);

b) door Mevrouw Soyez Mercie werd elk van de achthonderd (800) nieuwe kapitaalsaandelen ten belope van tweeënzestig procent (62 %) volgestort, zijnde in totaal voor negenduizend negenhonderdtwintig euro (E ------------------------------------------

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

c) door Mejuffrouw De Mulder Kato werd elk van de honderd (100) nieuwe kapitaalsaandelen ten belope van tweeënzestig procent (62 %) volgestort, zijnde in totaal voor duizend tweehonderdveertig euro (¬ 1.240,00);

d) door Mejuffrouw De Mulder Lotte werd elk van de honderd (100) nieuwe kapitaalsaandelen ten belope van tweeënzestig procent (62 %) volgestort, zijnde in totaal voor duizend tweehonderdveertig euro (¬ 1.240,00).

- Aanpassing van de statuten om ze in overeenstemming te brengen met de nieuwe kapitaaltoestand. Derhalve wijziging van het artikel vijf van de statuten als volgt:

"ARTIKEL 5

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderdduizend euro (¬ 400.000,00), vertegenwoordigd door twintigduizend (20.000) gelijke aandelen, zonder nominale waarde, doch elk met een fractiewaarde van één/twintigduizendste (1/20.000) van het geheel geplaatste kapitaal."

%ber-

behouden aan het JBelgisch

Staatsblad

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Afgeleverd voor publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal de dato 21 maart 2014,

- gecoördineerde tekst van de statuten

Notaris Angélique Vandaele

. .... .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

18/01/2011
ÿþ MOG 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van-de-akte

Ondememingsnr : Q `$ 3 ~ \-(q)04 23-

Benaming

(voluit) : ELDIMO

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 9070 Destelbergen, Puntweg 38

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor ons, geassocieerd notaris Jan Eekhaut, te Puurs, op 4 januari: 2011, blijkt dat:

De Heer DE MULDER Lieven Maria Jenny Rafael August, geboren te Sint-Truiden op 27 augustus 1965; met rijksregistemummer 65.0827-073.53, echtgenoot van Mevrouw SOYEZ Mercie Ilona, wonende te 9070i Destelbergen (Heusden), Puntweg 38.

een bvba heeft opgericht als volgt:

Naam: ELDIMO

Vorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID.

Zetel: 9070 Destelbergen, Puntweg 38

Doel: De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

Het verstrekken van diensten en adviezen aan personen en bedrijven inzake bedrijfsorganisatie, beleid en beheer, managementtechnieken, verkoop, marketing, het verstrekken van juridisch en financieel advies (voor: zover de vennootschap aan de door de wet vereiste voorwaarden voldoet) en het uitvoeren van marktstudies en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt;

Het uitvoeren van audit's financiële planning;

Het uitvoeren van studies inzake immobiliën en verkopen van deze studies;

Het oprichten van, het deelnemen in en het voeren van het bestuur over vennootschappen en andere: ondememingsvormen, alsmede het verlenen van advies en bijstand in verband hiermede, één en ander met: inbegrip an het aanvaarden en uitoefenen van alle vormen van mandaat van onder meer bestuurder en vereffenaar, het ter beschikking stellen van lokalen, loonadministratie en factoring, het optreden als; gevolmachtigde voor derden in het bestuur van hun handelsactiviteiten en organisatorische aangelegenheden.

Het optreden als tussenpersoon in verzekeringen voor zover één van de bestuurders aan de door wet! vereiste voorwaarden voldoet.

Een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen te behouden in de mèest ruimste zin van: het woord, te beheren en oordeelkundig uit te breiden, alsmede alle verhandelingen die van aard zijn de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen.

Het stellen van handelingen als vastgoedmakelaar en optreden als syndicus (beheerder) voor zover één van: de zaakvoerders aan de door de wet vereiste voorwaarden beantwoordt.

De aankoop, de verkoop, de ruiling, de commissie, de makelarij, het in huur of in erfpacht nemen, de huur,: het bouwen, de uitbating , het valoriseren, de verdeling, het beheer van alle onroerende goederen van welke: aard ook, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Onroerende leasing.

De activiteiten als aannemer voor algemene bouwwerkzaamheden en de activiteiten van bouwpromotor.

Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten: vennootschappen of ondememingen alsook alle investerings- en financiële verrichtingen uitvoeren, behalve: deze voorbehouden aan depositobanken.

Het beheer van haar eigen middelen en het beleggen van deze middelen in financiële waarden, door het: verwerven door inschrijving, aankoop en verkoop, voor eigen rekening van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten: vennootschappen, al dan niet ter beurs genoteerd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch _

Staatsblad

I 111111 11111 llII 1IlI IllI 1111111111 11111 1111 IlI

" 11009138*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge .. .. .. .. .. .. .. .. .. ... .. .. . .. . .. .. .. .. ..



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het optreden als bemiddelaar bij onderhandelingen betrekking hebbende op de volledige of gedeeltelijke aan- of verkoop van aandelen, in de meest ruime zin, deelnemen aan uitgifteactiviteiten van aandelen en waarden met vaste of variabele rente.

Het verlenen van waarborgen ten voordele van derde vennootschappen, waarin zij een belang heeft.

Alle financiële operaties, onder andere het toekennen van leningen aan particuliere vennootschappen met uitzondering van deze die de wet voorbehoudt aan de banken en aan andere financiële tussenpersonen.

Het uitoefenen van handelsactiviteiten met name in- en uitvoer, aan- en verkoop, huur en verhuur en aanverwante contracten, productie en assemblage, alsmede de huur en verhuring van diensten en het uitvoeren van onderhoudscontracten.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Daarnaast mag zij alle daden stellen van burgerlijke en commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

Zij mag op gelijk welke wijze deelnemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen welke een zelfde, een analoog, een gelijkaardig of een aanverwant doel hebben of van die aard zijn, dat ze de ontwikkeling van haar onderneming bevorderen, haar grondstoffen verschaffen of de afzet van haar producten en diensten vergemakkelijken.

DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

KAPITAAL : Het geheel geplaatste kapitaal van de ven-nootschap bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (20.000,00 ¬ ), verte-genwoordigd door DUIZEND (1.000) ge-+lijke aandelen, zonder nominale waarde, doch elk met een fractiewaarde van één/duizendste van het geheel geplaatste kapitaal.

Dat het kapitaal volledig wordt onderschreven in geldspeciën als volgt:

op 1.000 aandelen wordt ingete-'kend door de Heer Lieven De Mulder, voornoemd, die, ter betaling van het daaraan beaat- woordend gedeelte van het kapitaal, zijnde 20.000,00 ¬ een som geld ad 12.400 ¬ heeft ingebracht, zodat ieder aandeel waarop door hem in geld is inge-schreven, voor 62 % volstort is.

BESTUUR : De vennootschap zal beheerd worden door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Als statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van de vennootschap: de Heer Lieven De Mulder, voornoemd, te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van rechtbank van koophandel.

Zijn mandaat zal bezoldigd zijn , tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd wordt, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzon-'dering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De algemene vergadering kan te allen tijde het aantal zaakvoerders vermeerderen of verminderen. De zaakvoerders benoemd door de statuten zijn echter niet afzetbaar, tenzij voor een grove fout in het beheer, die dan behoorlijk dient vastgesteld te zijn.

Indien er twee zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet tegengeworpen worden.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerder mag het dagelijks bestuur van de maatschap-pij overdragen aan een directeur, al of niet vennoot en aan om het even welke volmachtdrager, voor bijzondere wel bepaalde machten. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De rechtsgedingen als eiser en als verweer'der, evenals alle gerechtelijk of administratief verhaal worden vervolgd in naam van de vennootschap, door iedere zaak-voerder afzonderlijk.

De handtekening van de zaakvoerder moet in al de akten, waarbij de verantwoordelijkheid van de vennootschap in aanmerking komt, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van zijn hoedanigheid als zaakvoerder.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk zal de vennootschap alleen kunnen vertegenwoordigen, in en buiten rechte.

`voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de éénendertigste

mei van ieder jaar om zeventien uur, ter zetel van de vennootschap of in gelijk welke plaats in de

bijeenroepingbrieven aangeduid.

Indien voormelde dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden de

eerstvolgende werkdag, zelfde uur en zelfde plaats.

STEMRECHT

Ieder aandeel geeft recht op één stem in de algemene vergadering.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van het zelfde jaar.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

A. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar zal lopen vanaf de oprichting van de vennootschap tot en met 31 december 2012.

B. Eerste jaarvergadering

De eerste gewone algemene vergadering zal bijeen'ko'men op 31 mei 2013 om zeventien uur.

C. Volmacht

De comparant verklaart alhier volmacht te verlenen voor het bij voortduring vervullen van alle formaliteiten (zowel het aanvragen, het wijzigen als het schrappen) inzake de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de directe belasingen, douane en accijnzen en de Belasting over de Toegevoegde Waarde en daartoe de nodige verklaringen af te leggen, kosten te betalen en alle noodzakelijke documenten te tekenen en vestigingsgetuigschrift en alle eventuele ander: juridische, administratieve en fiscale formaliteiten aan de Heer Lieven De Mulder, voornoemd.

Deze volmacht wordt gegeven met recht van substitutie.

BVBA VERHAEGEN-EEKHAUT , geassocieerde notarissen te Puurs, Scheeveld 3, voor wie ondertekent, geassocieerd notaris Jan Eekhaut.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ELDIMO

Adresse
PUNTWEG 38 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande