ELECTRO PROJECT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ELECTRO PROJECT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 427.573.426

Publication

06/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 30.08.2013, NGL 30.10.2013 13648-0128-018
12/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 31.08.2012, NGL 06.09.2012 12559-0155-018
17/01/2012
ÿþ Mod Word 11.1

; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

NEERGELEGD

0 3 JAN. 2012

(:ECHT$-1 \: K VAN

KOOPH.a:QDilfieTE GENT

111111

*iaoi3,ss*

Ondernemingsnr : 0427.573.426

Benaming

(voluit) : ELECTRO PROJECT (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Karrewegstraat 50, 9800 Deinze (volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Letterlijk uittreksel uit een akte verleden voor notaris Angélique VANDAELE, te Gent  Sint-Denijs-Westrem, op achtentwintig november tweeduizend en elf voor registratie

Uit deze akte blijkt dat:

A) - De vergadering heeft kennis genomen van het vereiste verslag van de raad van bestuur inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging en van de staat van activa en passiva die niet meer dan drie maand voordien werd opgemaakt.

De vergadering heeft het verslag van de raad van bestuur aanvaardt en heeft zich aangesloten bij de hierin vervatte verantwoording.

De vergadering heeft dienvolgens besloten het doel van de vennootschap te herformuleren en uit te breiden' met holdingactiviteiten en patrimoniumbeheer, dit zoals bepaald hierna onder punt F).

B) - De vergadering heeft kennis genomen van het verslag van de raad van bestuur opgesteld conform artikel 560 van het Wetboek van vennootschappen met het oog op de wijziging van de rechten van de aandelen.

De vergadering besluit zestig (60) aandelen buiten kapitaal te creëren.

De creatie van zestig (60) aandelen buiten kapitaal kadert in een globale familiale regeling en is bedoeld om'' de houders van aandelen buiten kapitaal een vetorecht te geven voor een aantal belangrijke verrichtingen/beslissingen.

Deze aandelen buiten kapitaal zullen niet deelnemen in de winst, de reserves en de liquidatiebonus.

Daarnaast hebben deze aandelen buiten kapitaal een gelijk stemrecht als de kapitaalsaandelen, de' wettelijke beperkingen in acht genomen.

Deze aandelen buiten kapitaal genieten geen voorkeurrecht tot intekening op nieuwe aandelen in het kapitaal. Zij zijn in beginsel niet waardeerbaar en kunnen niet in geld worden uitgedrukt.

Deze aandelen zijn op naam, niet overdraagbaar en zullen van rechtswege vervallen op achtentwintig november tweeduizend en achttien of bij het overlijden van de houder ervan, ingeval deze overlijdt vóór' achtentwintig november tweeduizend en achttien.

- De vergadering heeft besloten de overige rechten van de aandelen buiten kapitaal vast te leggen zoals; voorzien in de artikelen 14 en 22 onder het punt F) hierna.

C) - De vergadering besluit om in de statuten de mogelijkheid tot invoering van een directie- en auditcomité. te voorzien, zoals opgenomen in het zesde besluit hierna.

D) - De vergadering heeft besloten de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid te wijzigen in die zin dat, onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur handelend met de meerderheid van zijn leden, de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd wordt door één: gedelegeerd bestuurder, alleen optredend, en dit zoals hierna opgenomen onder punt F).

E) - De vergadering heeft besloten tot (her)formulering van de statutaire bepalingen inzake: de zetel van de vennootschap; de uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld en bij de uitgifte van converteerbare obligaties en warrants; de volstorting van het kapitaal; de aflossing van het kapitaal; de: uitoefening van de rechten verbonden aan aandelen in onverdeeldheid; de bijeenkomst, samenstelling,;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd cie rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

bevoegdheid en werking van de raad van bestuur en het directie- en auditcomité; de benoeming en bezoldiging van bestuurders, gedelegeerd bestuurder(s) en commissaris(sen); de bijeenkomst en werking van en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering; de winstverdeling; de ontbinding, vereffening en omzetting van de vennootschap, dit alles zoals bepaald in het punt F) hierna.

F) - De vergadering heeft besloten volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst, alsook na schrapping van alle overbodig geworden bepalingen.

Uit deze coördinatie blijkt onder andere letterlijk hetgeen volgt:

ARTIKEL TWEE  ZETEL

De zetei van de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, bij enkel besluit van de raad van bestuur bekend te maken in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

ARTIKEL DRIE  DOEL

De vennootschap heeft als doel:

I. Specifieke activiteiten.

A/ De handel van alle materialen voor de technische inrichting en uitrusting van alle gebouwen, alsook alle verrichtingen van een studie- en adviesbureau inzake technische inrichting en uitrusting van alle gebouwen.

Bl Het uitvoeren of laten uitvoeren van werken die verband houden met de technische inrichting of uitrusting van gebouwen.

Il. Algemene activiteiten.

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

BI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

Cl Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van aile bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Fl Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

Al Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

ARTIKEL VIJF  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) en is verdeeld in honderd vijfentwintig (125) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Daarnaast bestaan er tevens dertig (30) aandelen buiten kapitaal op naam van de heer Hubert DEWULF en dertig (30) aandelen buiten kapitaal op naam van mevrouw Nicole HESPEEL, samen wonende te 9031 Drongen, Baarleveer 13.

Deze aandelen buiten kapitaal zullen niet deelnemen in de winst, in de reserves en de liquidatiebonus. Zij hebben een gelijk stemrecht als de kapitaalsaandelen, de wettelijke beperkingen in acht genomen.

De aandelen buiten kapitaal zijn niet overdraagbaar en zullen van rechtswege vervallen op achtentwintig november tweeduizend en achttien of bij het overlijden van de houder ervan, ingeval deze overlijdt vóór achtentwintig november tweeduizend en achttien.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

ARTIKEL VEERTIEN  BEVOEGDHEDEN RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur.

Evenwel is voor wat betreft de hierna volgende verrichtingen/beslissingen van de raad van bestuur, het akkoord van de algemene vergadering vereist, terzake beslissend met een gewone meerderheid van stemmen, en waarbij deze verrichtingen/beslissingen slechts worden aangenomen en uitgevoerd indien de houders van aandelen buiten kapitaal positief stemmen:

-het aangaan en toestaan van leningen en kredieten vanaf een bedrag van vijfhonderd duizend euro (¬ 500.000,00);

-het aangaan van investeringen en desinvesteringen in materiële of financiële vaste activa die per verrichting minstens vijfhonderd duizend euro (¬ 500.000,00) bedragen en in het algemeen, alle verrichtingen die een bedrag van minstens vijfhonderd duizend euro (¬ 500.000,00) betreffen;

-het verstrekken van waarborgen.

ARTIKEL ZESTIEN  EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGS-BEVOEGDHEID

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door één gedelegeerd bestuurder, alleen optredend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

ARTIKEL TWINTIG  TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING

Om tot een algemene vergadering toegelaten te warden, moeten de houders van aandelen op naam, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, zich minstens vijf volle werkdagen voor de datum van de vergadering laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, wordt door ieder aandeelhouder of gemachtigde ondertekend.

ARTIKEL TWEEËNTWINTIG  VERLOOP ALGEMENE VERGADERING

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Het bureau verifieert deze aanwezigheidslijst, maar de algemene vergadering besluit over de geldigheid van haar samenstelling.

De beslissingen op een algemene vergadering worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen, behoudens voor wat betreft de beslissingen waar het Wetboek van vennootschappen een bijzondere meerderheid vereist.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Overeenkomstig artikel 14 hiervoor, is voor wat betreft de hierna volgende verrichtingen/beslissingen van de raad van bestuur, het akkoord van de algemene vergadering vereist, terzake beslissend met een gewone meerderheid van stemmen, en waarbij deze verrichtingen/beslissingen slechts worden aangenomen en uitgevoerd indien de houders van aandelen buiten kapitaal positief stemmen:

-het aangaan en toestaan van leningen en kredieten vanaf een bedrag van vijfhonderd duizend euro (¬ 500.000,00);

-het aangaan van investeringen en desinvesteringen in materiële of financiële vaste activa die per verrichting minstens vijfhonderd duizend euro (¬ 500.000,00) bedragen en in het algemeen, aile verrichtingen die een bedrag van minstens vijfhonderd duizend euro (¬ 500.000,00) betreffen;

-het verstrekken van waarborgen.

ARTIKEL VIERENTWINTIG  WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds, de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en nadat overgegaan is tot kapitaalaflossing, de uitkering van een eerste dividend ad één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal, welk dividend toekomt aan de niet afgeloste aandelen, elk voor een gelijk deel.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Interimdividend

De raad van bestuur kan, op eigen verantwoordelijkheid, een interimdividend op het resultaat van het boekjaar uitkeren en de datum van de betaalbaarstelling bepalen.

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling gevormd zijn of moeten worden gevormd.

De raad van bestuur bepaalt het bedrag van het interimdividend in functie van vorig lid op zicht van een staat van activa en passiva van de vennootschap, opgemaakt binnen de twee maanden vôôr de beslissing. Deze staat wordt nagezien door de commissaris zo er één benoemd werd die een verificatieverslag opmaakt dat bij zijn jaarverslag wordt gevoegd.

Tot uitkering mag niet eerder worden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd.

Na een eerste interimdividend mag niet tot een nieuwe uitkering worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

Aandeelhouders die in strijd met deze bepalingen een interimdividend hebben ontvangen, moeten dit terugbetalen indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitbetaling strijdig was met de voorschriften of daarvan gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn.

ARTIKEL VIJFENTWINTIG  ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING LIQUIDATIESALDO

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

G) - De vergadering heeft besloten om de naamloze vennootschap "CONSULTING EN PARTICIPATIES", afgekort "COPAR", met zetel te 9800 Deinze, Karrewegstraat 50, rechtspersonenregister Gent en met BTW-

nummer BE 0425.491.488, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Karel DEWULF, met ingang van 28 november 2011, voor een periode eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2014, tot bijkomend bestuurder van de vennootschap te benoemen.

VOLMACHT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De hier aanwezige bestuurders stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 8a:

Mevrouw Isabelle Vansteenkiste.

Mevrouw Linda Martens.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal buitengewone algemene vergadering de dato 28/11/2011

Notaris Angélique Vandaele

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

27/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 26.08.2011, NGL 21.10.2011 11584-0290-015
18/07/2011
ÿþ" r! ,..'1~` . __ _-~

~' ~

-A--

~+an 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0 6 JULI 2011

RECHTBANK VAN

KOOPHANRaiATE GENT

Ondernemingsnr : 0427.573.426

Benaniing

(voluit) : ELECTRO PROJECT

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : KARREWEGSTRAAT 50 - 9800 DEINZE

Onderwerp acte : Ontslag en benoeming

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 28/06/2011:

De vergadering neemt kennis van het ontslag als bestuurder ter zitting aangeboden met ingang van heden. door de heer Hubert DEWULF, voornoemd.

De vergadering dankt de ontslagnemende bestuurder voor de diensten die hij ten behoeve van de vennootschap heeft bewezen.

De vergadering besluit voorlopig niet in zijn vervanging te voorzien.

Vervolgens besluit de vergadering voor een periode ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de. jaarvergadering van 2014 de heer Karel DEWULF, wonende te 9770 Kruishoutem, Lozerstraat 8, vervroegd te: herbenoemen tot bestuurder.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur dd. 2810612011:

De raad van bestuur stelt vast dat ingevolge de beëindiging van het mandaat van bestuurder van de heer Hubert DEWULF, zoals vastgesteld bij notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op heden, voorafgaandelijk dezer, zijn mandaat als gedelegeerd bestuurder tevens beëindigd is.

Vervolgens besluit de raad van bestuur om voor een periode ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2014, de heer Karel DEWULF, wonende te 9770 Kruishoutem, Lozerstraat 8, te benoemen tot voorzitter van de raad van bestuur.

Karel DEWULF

gedelegeerd bestuurder

lIl N IN II11IIAIII

*11109553*

bel

az

Be Sta

U

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso: Naam en handtekening.

28/06/2011
ÿþOndernemingsar : 0427.573.426

Benaming

(voluit) : ELECTRO PROJECT

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel " KARREWEGSTRAAT 50 - 9800 DEINZE

Onderwerp akte : BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur de dato 1 juni 2011:

De raad van bestuur besluit om voor een periode ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2014, te benoemen tot gedelegeerd bestuurder, de heer Karel DEWULF, wonende te 9770 Kruishoutem, Lozerstraat 8.

De gedelegeerd bestuurder zal in deze hoedanigheid beschikken over alle machten van en over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

Dit betekent dat de gedelegeerd bestuurder, ondermeer alle rekeningen kan openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques; op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen kan doen en goedkeuren, de rekeningen kan opzeggen of afsluiten en het saldo innen, zonder beperking van bedrag. De gedelegeerd bestuurder zal eveneens de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, water en andere, zonder beperking van bedrag.

Hubert DEWULF Karel DEWULF

bestuurder bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod 2.1

n

m

Voor behoud aan h~ Belgisi Staatsb

l Ohl Diii II il 1 DlI ID IiI

111096187"



NEERGELEGD

1 6 JUNI 2011

k(,()t(0011-1ANDF9YMGENT

l

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2011- Annexes du Moniteur belge

10/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 27.08.2010, NGL 29.10.2010 10598-0407-015
31/03/2015
ÿþi

iu

+150471 7*

Voor-

behoudei aan het Belgisch

Staatsbla

Ondernemingsar : 0427.573.426 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Karrewegstraat 50, 9800 Deinze

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoemingen

Uittreksel uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders dd. 29 augustus 2014:

Na beraadslaging neemt de vergadering, telkens met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten:

De vergadering stelt vast dat het mandaat van volgende bestuurders verstrijkt ter gelegenheid van de huidige algemene vergadering:

- Karel Dewulf, wonende te Lozerstraat 8, 9770 Kruishoutem;

- Mady Flamez, wonende te Peperstraat 12, 9890 Gavere;

- Consulting en participaties NV, met zetel te Karrewegstraat 50, 9800 Deinze, O.N. 0425.491.488 met ais

vaste vertegenwoordiger Karel Dewulf, wonende te Lozerstraat 8, 9770 Kruishouten.

De vergadering beslist om volgende personen te herbenoemen tot bestuurder van de vennootschap, zulks met ingang vanaf 29 augustus 2014 en voor een periode van 6 jaar.

- Karel Dewulf, wonende te Lozerstraat 8, 9770 Kruishoutem;

Mady Flamez, wonende te Peperstraat 12, 9890 Gavere;

Consulting en participaties NV, met zetel te Karrewegstraat 50, 9800 Deinze, O.N. 0425.491.488 met als

vaste vertegenwoordiger Karel Dewuif, wonende te Lozerstraat 8, 9770 Kruishoutem.

Hun mandaat zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2020. Zij zullen niet bezoldigd worden voor de uitoefening van hun mandaat. Aile bestuurders verklaren het mandaat te aanvaarden.

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur dd. 2 maart 2015;

De vergadering bevestigd de benoeming van Karel Dewulf, wonende te Lozerstraat 8, 9970 Kruishoutem, als gedelegeerd bestuurder dit met ingang vanaf 29 augustus 2014 en dit tot de algemene vergadering van 2020. Hij zal niet bezoldigd worden voor de uitoefening van zijn mandaat.

Karel Dewulf

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MM Word 11.f

~-ui11B1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ELECTRO PROJECT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

1 9,-03- 2015

RECHTBANK VAN KOOPHANIE GENT

25/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 28.08.2009, NGL 14.09.2009 09764-0008-015
08/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 29.08.2008, NGL 30.09.2008 08771-0267-015
10/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 31.08.2007, NGL 28.09.2007 07765-0227-014
07/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 25.08.2006, NGL 05.09.2006 06761-1988-014
03/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.03.2005, GGK 26.08.2005, NGL 30.09.2005 05744-0710-014
19/10/2004 : GE141940
12/09/2003 : GE141940
30/09/2002 : GE141940
10/09/2002 : GE141940
02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 28.08.2015, NGL 29.09.2015 15616-0414-017
20/09/2001 : GE141940
21/03/2000 : GE141940
19/10/1996 : GE141940
01/01/1988 : GE141940
22/12/1987 : GE141940
28/11/1985 : GE141940
22/08/1985 : GE141940

Coordonnées
ELECTRO PROJECT

Adresse
KARREWEGSTRAAT 50 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande