ELECTRO SERVICE BUYS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELECTRO SERVICE BUYS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 525.774.048

Publication

16/04/2013
ÿþV

beh

aa

Be

Star

t,+od wort! ».1

i ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VAN A+e.r, . ...

" 13059 58*

0 5 APR. 2013

DENDEPAi 0MDc

Griffie

Ondernemingsnr o '6

Benaming

(voluit) : ELECTRO SERVICE BUYS

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9140 TEMSE - Rupelmondestraat 46C

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - VERKLARINGEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit de oprichtingsakte der Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ELECTRO SERVICE BUYS", verleden voor notaris Dominique De Kesel te Nieuwkerken-Waas op 04.04.2013, welke akte ter registratie werd aangeboden, in tegenwoordigheid van haar oprichters, nl. 1) dhr. BUYS Geert, wonende te 9140 Temse, Rupelmondestraat 46IC en 2) mw. VAN BOCKHAVEN Marianne, wonende te 9140 Temse, Rupelmondestraat 46IC;

De verschijners, verzochten mij, notaris, de authentieke oprichtingsakte te verlijden van de handelsvennootschap die zij oprichten onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid volgens Belgisch recht met als naam "ELECTRO SERVICE BUYS", waarvan de maatschappelijke zetel zat gevestigd zijn te 9140 Temse, Rupeirnondestraat 46c, en met een maatschappelijk kapitaal van 18.600,00 EUR vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1/186ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal van 18.600,00 EUR werd volledig geplaatst

pp het kapitaal wordt op de volgende wijze ingeschreven

1) Dhr. BUYS Geert, voornoemd, schrijft in op 80 aandelen, waarvan hij 9.920,00 EUR volstort;

2) Mw. VAN BOCKHAVEN Marianne, voornoemd, schrijft in op 20 aandelen, waarvan zij 2.480,00 EUR volstort.

Welke aandelen aldus voor 213de worden volstort door inbreng in geld voor een totaal bedrag van 12.400,00 EUR.

De verschijners verklaren en erkennen dat tot de gedeeltelijke volstorting van elk van de aldus ingeschreven aandelen een bedrag van 12.400,00 EUR werd gestort en dat het totaal van deze storting gedeponeerd werd, op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij KBC BANK te 9140 Temse, Oeverstraat 19 op rekening nummer BE36 7370 3879 4181 geopend op 03.04.2013.

Het bewijs van deponering afgeleverd door laatst gemelde financiële instelling werd overhandigd aan de ondergetekende notaris.

De aldus onderschreven aandelen worden toegekend:

- Aan dhr. BUYS Geert Buys, voornoemd, die aanvaardt : 80 aandelen.

_ Aan mw. VAN BOCKHAVEN Marianne, voornoemd, die aanvaardt: 20 aandelen.

De vennootschap heeft tot doel:

Electro technische werken, consultancy en engineering voor deze werkzaamheden.

Dit alles in de meest ruime zin waaronder ook de verkoop van materialen voor deze werkzaamheden. Realisatie en onderhoud van photovolta'rsche installaties, dit alles in de meest ruime zin waaronder ook de verkoop van deze materialen voor deze werkzaamheden.

In het álgemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen die in verband kunnen gebracht worden met wat hierboven niet-limitatief werd opgesomd.

Dit alles zowel in het groot ais in het klein, voor eigen rekening als voor rekening van derde, als tussenpersoon of bij deelneming in andere vennootschappen, makelaar of anderszins, en zowel in België ais in het buitenland.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de

neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), vennoten of niet. Pet mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Voór

6éháudh aan het Belgisch Staatsblad

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

- Dhr. BUYS Geert, voornoemd, is als gewone zaakvoerder benoemd voor onbeperkte duur.

De jaarvergadering wordt gehouden op de vierde vrijdag van de maand juni om 16.00 uur in de namiddag. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de maand juni van het jaar 2015,

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op 04.04.2013, om te eindigen op 31.12.2014.

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt. De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake. Volmacht

De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerders (onder voorbehoud van de neerlegging van een uittreksel dezer ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en de eruit voortvloeiende rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), verklaren volmacht te verlenen, met macht van indeplaatsstelling, aan het ondememingsloket Acerta, 9100 Sint-Niklaas, Industriepark-Noord 27, om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de administratie van het KBO en de BTW administratie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) Notaris DOMINIQUE DE KESEL

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie akte oprichting

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 03.08.2015 15395-0087-014

Coordonnées
ELECTRO SERVICE BUYS

Adresse
RUPELMONDESTRAAT 46C 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande