ELEKTRA - MEULEMAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELEKTRA - MEULEMAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 889.097.545

Publication

09/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 14.06.2014, NGL 29.08.2014 14534-0100-012
25/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.06.2013, NGL 20.09.2013 13587-0176-011
10/10/2012
ÿþ mod 11.1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Eh h IhEh 11111 VI U hhil I W 1111 lhI

" iase~aes*

Vc beht

aar

Bel( Staa

hI

NEERGELEGD

01 0KT, 2012

RECHTSei{iefAN

rCf,nPii~,T

Ondernemingsar: BE0889.097.545

j Benaming (voluit) : Elektra - Meuleman

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetei : Lastraat 2E

9850 Merendree

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING IN DE GCV - WIJZIGING DOEL - OMZETTING GCV

IÉ IN BVBA - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Niek Van der Straeten, geassocieerd notaris, te: :i Destelbergen, op zevenentwintig september tweeduizend twaalf, dat de buitengewone algemene vergadering van de; i; aandeelhouders van de gewone commanditaire vennootschap "Elektra - Meuleman" volgende beslissingen heeft genomen :

ii A. het kapitaal van de vennootschap te verhogen in de Gewone Commanditaire Vennootschap ten bedrage van zesduizend vijftig I l; euro (E 6.050,00), in speciën, om het te brengen van twaalfduizend vijfhonderd euro (E 12.500,00) op achttienduizend vijfhonderd; vijftig euro (E 18.550,00).

; Nadat de vennoten, hier allemaal aanwezig, zoals gezegd, verklaard hebben dat zij volledig op de hoogte zijn van:

jj de financiële gevolgen van deze kapitaalverhoging, hebben zij uitdrukkelijk en onherroepelijk verklaard, met betrekking tot; if deze kapitaalverhoging, geen nieuwe aandelen te creëren, en elk voor de helft in te schrijven op deze kapitaalverhoging,1

li hetzij: - '

I. 1) de heer MEULEMAN Wim, tot beloop van drieduizend vijfentwintig euro (E 3.025,00) '

l: 2) mevrouw VAN LOO Stefanie, tot beloop van drieduizend vijfentwintig euro (E 3.025,00) " j

.j De vergadering beslist om het bedrag van deze kapitaalverhoging voorlopig niet op te vragen, zodat deze voorlopig niet wordt?

;l volgestort. I

ii Ne deze verhoging van het kapitaal bedraagt het geplaatst kapitaal van de vennootschap achttienduizend vijfhonderd;

vijftig euro (E 18.550,00) vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen zonder vermelding van waarde. .

De vergadering stelt bovendien vast dat tengevolge van onderhavige kapitaalsverhoging het volstort gedeelte nog; j steeds twaalfduizend vijfhonderd euro (E 12.500,00) bedraagt.

:f B. om de juridische vorm van de vennootschap te veranderen en deze van een besloten vennootschap met beperkte) aansprakelijkheid aan te nemen. Het kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (E 18.550,00), is volledig geplaatst, en volgestort tot beloop jt van twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00), waarmee volledig werd voldaan aan de voorwaarden gesteld in artikels 214, 216

;i en 223 van het Wetboek van Vennootschappen. ;

De aandeelhouders van de gewone commanditaire vennootschap ontvangen thans evenveel nieuwe aandelen van del ¬ " besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in ruil voor de oude aandelen van de gewone commanditaire' :, vennootschap.

: Overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de Gewone

." Commanditaire Vennootschap een verslag opgemaakt omtrent het voorstel tot omzetting van deze vennootschap in een Besloten

Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. j

De staat van activa en passiva, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld, is gehecht aan dit verslag. f

j. Door de zaakvoerder van de Gewone Commanditaire Vennootschap werd de burgerlijke vennootschap onder de vorm;

van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Karel Nijs Bedrijfsrevisor" vertegenwoordigd door de heer Karel'

i; Nijs, Bedrijfsrevisor aangesteld als bedrijfsrevisor, teneinde verslag uitte brengen over de voormelde staat van activa en passiva. j

ij Dit verslag opgemaakt op 21 september 2012, houdt in als besluit : :

;: "7. BLCSLLIt

j Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt ujtt li de staat van activa en passiva per 30 juni 2012 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.; il Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een' J vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-passief volgens deze. 'j staat van 15.260,36 EUR is 33.810,36 EUR kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een besloten j: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Op straffe van aansprakelijkheid van de zaakvoerder, kan de verrichting slechts:

jj plaatsvinden mits bijkomende inbrengen van buiten uit. .

il Artikel 785, 1' is van toepassing en bepaalt dat de leden van het bestuursorgaan van de om te zetten vennootschap,i

j; niettegenstaande enig andersluidend beding, jegens de betrokkenen hoofdelijk gehouden zijn tot betaling van het eventuele, j: verschil tussen het netto-passief van de vennootschap na omzetting en het bij het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven:

;l minimumbedrag van het maatschappelijk kapitaal. .

;. Kontich, 21 september 2012 :

:; Karel Nijs Bedrijfsrevisor BVBA

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden tan het+ Belgisch Staatsblad mod 11.1

Volgt de handtekening Karel Nijs

Bedrijfsrevisor en revisor erkend door de ESMA voor ICB's

Zaakvoerder"

De nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boekingen en de boekhouding van de gewone commanditaire vennootschap voortzetten zij behoudt het inschrijvingsnummer van de gewone commanditaire vennootschap bij de kruispuntbank ondernemingen onder nummer 0889.097.545 en het BTW-nummer BE0889.097.545.

De omzetting gebeurt op basis van de staat van activa en passiva afgesloten per 30 juni 2012, zoals omschreven is in het hierboven vermeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Alle verrichtingen gedaan vanaf zelfde datum zullen geacht te zijn gedaan voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, namelijk voor wat betreft de boekhouding en de sociale bescheiden,

Uit fiscaal oogpunt wordt uitdrukkelijk bedongen dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Elektra Meuleman" geen nieuwe vennootschap is, maar wel de voortzetting van de vennootschap die onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap reeds vroeger bestond.

Er wordt uitdrukkelijk bedongen dat de omzetting fiscaal neutraal gebeurt en dit op het vlak van de BTW, registratierechten en directe belastingen.

C. de statuten van de nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ondermeer vast te leggen als volgt Naam : Elektra - Meuleman

Zetel : 9850 Merendree Lostraat 2B

Duur : Onbepaald.

Kapitaai : Het kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (E 18.550,00) en wordt vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen zonder vermelding van waarde.

Boekjaar : van één januari tot en met eenendertig december van elk jaar.

Reserves -- winstverdeling  vereffening : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Bij ontbinding / vereffening worden alle activa van de vennootschap gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerden

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Inaeval de vennootschap slechts één vennoot telt : indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Doel :

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend

Het produceren, aankopen, verkopen en plaatsen van allerlei metaalconstructies, elektriciteitinstallaties en doe-het-zelf installaties.

Een studie - organisatie - en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels, sociale en commerciële aangelegenheden.

Het verlenen van bijstand en diensten, het begeleiden van ondernemingen inzake bedrijfsbeheer - management bedrijfsbeleid.

Het bemiddelen voor beleggingen, leningen en verzekeringen.

Zij kan elke bedrijvigheid uitoefenen die vatbaar is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en deel te nemen aan elke bedrijvigheid onder welke vorm ook.

Zij kan deelnemen in of fusioneren met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of dit begunstigen.

Het verwerven, bezitten of toestaan van zakelijke rechten op onroerende goederen ondermeer deze van erfpacht, recht van opstal en vruchtgebruik.

De vennootschap heeft eveneens tot doel, in België en in het buitenland in eigen naam en voor eigen rekening: het bestuur en normaal beheer van roerend en onroerend vermogen, de aankoop, de verkoop, de verhuring, inpandgeving, verkaveling, het bouwen of verbouwen, en in het algemeen alles wat ten goede komt, in de meest ruime zin van het woord, aan het onroerend patrimonium, alsook alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met deze activiteiten in verband staan. Dit behelst tevens koop, verkoop, beheer, huur, verhuur alsook herstelling en/of onderhoud van alle onroerende goederen, materieel, outillering en uitrusting.

De vennootschap heeft ook - voor eigen rekening - het verwerven, aanhouden en beheren van het beleggen van vermogens op rekening, in effecten of waarden van welke aard ook, anders dan bedoeld in artikel 157 van de Wet van 4 december 1990 tot doei.

Ze zal daarenboven als doel het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake vermogensbeheer hebben met uitzondering van die vermogensbeheeractiviteiten bedoeld in artikel 157 van de Wet van 4 december 1990. Tevens kan de vennootschap optreden als raadgever voor derden betreffende de voormelde activiteiten en meer in het algemeen inzake organisatie van ondernemingen, verrichtingen en algemeen beleid. Daartoe kan zij adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, hetzij rechtstreeks, heizij onrechtstreeks alsook op het vlak van aankoop, verkoop, marketing en onderhandelingen in het bijzonder, onder meer het voeren van managementopdrachten en het verrichten van advies- en consultancymissies, raadgevingen, expertises van welke aard



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden tan het; Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

ook bij ondernemingen en particulieren.

Jaarvergadering : de tweede zaterdag van de maand juni om veertien uur, op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats,

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

O. de vergadering aanvaardt het ontslag van de zaakvoerder van de Gewone Commanditaire Vennootschap, met name De Heer Meuleman, Wim André Annie, geboren te Gent op 11 februari 1977, jRijksregister nummer. 77.02.11-009.31], wonend te 9850 Nevele, Lostraat 2B, en verleent hem voile kwijting voor zijn bestuur.

E. te benoemen tot eerste niet-statutaire zaakvoerder der besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voor onbepaalde duur

De Heer Meuleman, Wim André Annie, geboren te Gent op 11 februari 1977, jRijksregister nummer. 77.02.11009.31 ], wonend te 9850 Nevele, Lostraat 2B,

die verklaard heeft deze opdracht te aanvaarden.

De opdracht van de zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ecel ik hiermede neergelegd'

- expeditie proces-verbaal

- verslag van de zaakvoerder Niek Van der Straeten

- verslag van de bedrijfsrevisor Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/09/2012
ÿþY

Mod Word 11.1

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Itiltlf.111111111118

NEERGELEGD 31 AUG. 2012

RECHTBANK VAN KOOPï[!tftSEL TE GENT

Ondernemingsnr : 0889.097.545

Benaming

(voluit) : ELEKTRA - MEULEMAN

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : LOSTRAAT 2B  9850 MERENDREE (volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Uit het verslag van de Buitengewone Algemene Vergadering d.d. 15/08/2012, gehouden op de maatschappelijke zetel, blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist om het kapitaal te verhogen van 500,00 euro naar 12.500,00 euro. De kapitaalverhoging gebeurt door een inbreng in natura van de rekening-courant op naam van Wim Meuleman ten belope van 12.000,00 euro. In ruil voor de inbreng zullen er 2.400 nieuwe aandelen op naam uitgegeven worden zonder vermelding van nominale waarde.

Ais gevolg van deze kapitaalverhoging verandert artikel 5 van de statuten als volgt:

"Artikel 5: Maatschappelijk kapitaal

Het geheel geplaatst kapitaal bedraagt twaalfduizend vijfhonderd (12.500) euro.

Het is verdeeld in tweeduizend vijfhonderd (2.500) gelijke aandelen zonder nominale waarde."

Tegelijk hiermee neergelegd : Verslag BAV d.d. 15/08/2012

De heer Wim Meuleman

Zaakvoerder

Bijlagen bijli tBërgïsch Srá fsbrád _ Trlo97ZIIr2

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 11.06.2016, NGL 26.08.2016 16469-0578-012

Coordonnées
ELEKTRA - MEULEMAN

Adresse
LOSTRAAT 2, BUS B 9850 MERENDREE

Code postal : 9850
Localité : Merendree
Commune : NEVELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande