ELEKTRO DANNY SAPIJN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELEKTRO DANNY SAPIJN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 525.714.165

Publication

15/04/2013
ÿþVc behc

aar Bel( Staal

Mod Word 11.1

t ll:<Á i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

 na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

0 4 APR. 2013

III lq15i N iiiiiiie





Grue





Ondernemingsnr: p~jRS .~~~+ .~º%6S

Benaming (voluit) : "ELEKTRO DANNY SAPIJN"

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) :Moldergem(SDB) 94 - 9630 Zwalm

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden op twee april tweeduizend dertien.

voor Meester Marc Sobrie, notaris te Zwalm (Munkzwalm);

Dat zijn verschenen:

1) De heer SAPIJN Danny Maurice Marcel, geboren te Oudenaarde op 29 juli 1964, echtgenoot van mevrouw VAN RENTERGEM Veronique, hierna nader genoemd, wonende te 9630 Zwalm, Moldergem 94.

2) Mevrouw VAN RENTERGEM Veronique, geboren te Oudenaarde op 24 september 1967, echtgenote van de heer SAP1JN Danny Maurice Marcel, voornoemd, geboren te Oudenaarde op 29 juli 1964, wonende te 9630 Zwalm, Moldergem 94.

Comparanten-oprichters welke mij verklaard hebben over te gaan tot oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarvan zij de statuten als volgt vaststellen:

De benaming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid luidt : "ELEKTRO DANNY SAP1JN"

Zij is een handelsvennootschap,

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9630 Zwalm, Moldergem 94.

De vennootschap heeft tot doel :

Het uitvoeren van alle elektriciteitswerken aan gebouwen en aan installaties; de plaatsing van elektrische en elektrotechnische installaties, elektrische bedrading, verlichting en verlichtingsarmaturen; in het algemeen het verrichten van alle aannemingen m.b.t elektriciteit en aanverwante werkzaamheden, zowel voor nieuwbouw als renovatie; het plaatsen van zonnepanelen en installaties op zonne-energie; het plaatsen en toepassen van diverse milieuvriendelijke technieken en installaties; het plaatsen van installaties voor verwarming, klimaatregeling en ventilatie; het plaatsen van alarm- en beveiligingsinstallaties, installaties voor telefonie, parlofonie, videofonie, toegangscontrole, domotica en automatisering; het plaatsen van diverse technische en industriële installaties; het plaatsen van sloten, brandkasten, brandwerende deuren; het plaatsen van lichtreclames; het plaatsen van bedrading en bekabeling voor computers, netwerken.

Het uitvoeren van isolatiewerken, dakwerken, lood- en zinkwerk, sanitair, diverse bouwinstallaties; metalen schrijnwerk en metaalconstructie; het plaatsen van valse wanden, chapewerken, diverse bevloeringen.

Dit alles omvat benevens de plaatsing en de montage, tevens de vervaardiging, de demontage, de herstelling en het onderhoud m.b.t. voormelde activiteiten.

In het algemeen het uitvoeren van alle activiteiten behorende tot de sectoren elektriciteit, installatie, bouw en metaal, al dan niet in coördinatie met onderaannemers; het uitvoeren van aire renovatie- en herstellingswerken; het uitvoeren van algemene en bijzondere aannemingen,in coördinatie met onderaannemers; Algemene coördinatiewerken.

Advies- en expertisebureau voor technische aangelegenheden; het optreden ais veiligheidscoördinator;

Consultancy en dienstverlening inzake informatie en communicatietechnologie (OCT), milieu-energiebesparing, duurzaam bouwen en wonen, diverse zorg-, kwaliteits  en veiligheidssystemen, inzake diverse technische milieuaangelegenheden.

Consultancy en dienstverlening inzake algemeen management, bedrijfsvoering en beheer.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Projectmanagement en totaalbegeleiding voor voormelde activiteiten evenals alle ondersteunende

en aanverwante dienstverlening.

Het vervaardigen, ontwikkelen en commercialiseren van diverse toepassingen, diensten en

producten in verband met voormelde activiteiten.

Het Uitvoeren van technische studies, audits en expertises inzake voormelde activiteiten.

Het verlenen van diverse administratieve ondersteuning. Diverse zakelijke dienstverlening.

Het geven van seminaries, opleidingen ert presentaties.

Groot- en kleinhandel en handelsbemiddeling in

" artikelen en diensten in verband met elektriciteit

" elektrisch installatiemateriaal, elektrische en elektronisch toestellen

" artikelen voor verwarming, sanitair, bouwmaterialen

" artikelen uit metaal

" diverse technische installaties

" grondstoffen, halffabrikaten en fabrikaten,

" diverse diensten, diverse consumentengoederen en menigvuldige goederen.

De uitbouw van een of meerdere verkoopsorganisaties en verkoopssystemen; verkoop via internet en via diverse verkoopkanalen.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van licenties, brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een onroerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; het optreden als bouwpromotor; projectontwikkeling en handel in onroerend goed; het ontwerpen en realiseren van diverse vastgoedprojecten; de activiteit van vastgoedmakelaar en bemiddeling in vastgoed voor rekening van derden, op voorwaarde van het bekomen van een inschrijving bij het BIV of andere bevoegde instanties.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een roerend patrimonium; het stellen van aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de reglementering op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Aldus zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring of vergunning van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) of andere bevoegde instanties.

De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan onder eender welke vorm participaties verwerven en/of aanhouden in bestaande of nog op te richten maatschappijen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de onderneming(en) waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren.

De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij kan optreden ais managementvennootschap en instaan voor het beheren van vennootschappen, optreden als holdingen instaan voor alle managementactiviteiten van holdings; zij kan deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen.

De vennootschap kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, in eender welke vorm. De vennootschap kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, tevens kan zij hypothecaire of andere zekerheden verstrekken,

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

AI deze werkzaamheden kunnen worden uitgeoefend, zowel in België als in het buitenland. De vennootschap kan als deze activiteiten uitoefenen voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in deelneming en samenwerking met derden.

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

Het kapitaal bedraagt ¬ 18.550,00 (achttienduizend vijfhonderd vijftig euro)

gesplitst in 100 (honderd) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle daden van bestuur, beheer en beschikking, die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten worden voorbehouden aan de algemene vergadering. De zaakvoerders mogen directeurs of volmachtdragers aanstellen en hun machten, wedde of vergoedingen bepalen.

Het is de zaakvoerders en de werkende vennoten verboden, rechtstreeks of onrechtstreeks, deel te nemen aan, of belangen te hebben in, ondernemingen die met de vennootschap zouden concurreren of het verwezenlijken van haar doel bemoeilijken, behoudens met instemming van de algemene vergadering van vennoten.

Bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, wordt de vennootschap gebonden door de handtekening van een zaakvoerder of van een door de zaakvoerders benoemde gevolmachtigde.

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

Elk jaar wordt er een algemene vergadering gehouden, op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats.

Deze jaarvergadering vindt plaats op derde vrijdag van de maand juni om tien uur.

Indien het die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen die zelf stemrecht heeft.

De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Zij moet op de maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste zeven dagen voor de vergadering.

De onbekwame mag zonder bijzondere volmacht worden vertegenwoordigd door zijn wettelijke vertegenwoordiger.

Indien er slechts een vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elk jaar, op éénendertig december, worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet. Het boekjaar loopt van één januari tot éénendertig december van ieder jaar.

De opbrengst van de activiteit van de vennootschap, na aftrek van de algemene kosten en maatschappelijke lasten, afschrijvingen op actief, vooruitzichten van commerciële, financiële, industriële en fiscale risico's, maakt de zuivere winst uit.

Op de netto winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Het saldo wordt aangewend in overeenstemming met de besluiten van de algemene vergadering. De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering een of meer vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid en hun vergoeding vaststellen.

" .

Voor-behoudew aan het Belgisch Staatsblad

Na gelijkstelling van de aflossingen op aandelen wordt het batig saldo van de vereffening onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit.



OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt vanaf het ogenblik dat de opgerichte vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt tot éénendertig december tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in juni tweeduizend vijftien.

BEKRACHTIGING VAN VERBINTENISSEN AANGEGAAN NAMENS DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De comparanten, voornoemd, bekrachtigen hierbij uitdrukkelijk alle opdrachten en verbintenissen die door hen zouden zijn aanvaard of aangegaan van sedert één maart laatstleden, en voor rekening van de vennootschap in oprichting gebeurden.

BENOEMING VAN NIET STATUTAIRE ZAAKVOERDERS

Wordt door de comparanten tot gewone zaakvoerder benoemd en aangesteld voor onbepaalde duur behoudens herroeping door de algemene vergadering met gewone meerderheid: De Heer SAPIJN Danny, voornoemd, die aanvaardt.

VOLMACHT FORMALITEITEN KRUISPUNTBANK VOOR ONDERNEMINGEN-ONDERNEMINGSLOKET- SOCIALE EN FISCALE ADMINISTRATIES

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AB Partners Oudenaarde met zetel te 9700 Oudenaarde, Einestraat 26, ondernemingsnummer 0473.997.329, RPR Oudenaarde, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, voor alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket en bij de sociale en fiscale administraties.

(Volgen de handtekeningen)

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge







Marc SOBRE

Notaris

Noordlaan 50

9630 ZWALM







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/06/2015
ÿþMod Word 11,1

LuikrB''

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

02 JUNI 2015

Griffie

Ondememingsnr : 0525.714.165 Benaming

(voluit)

(verkort) :

ELEKTRO DANNY SAPIJN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Moldergem 94, 9630 Zwalm

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerleggen verslaggeving quasi-inbreng

Verslag zaakvoerder en verslag bedrijfsrevisor bij het verkrijgen van belangrijke vermogensbestanddelen van de zaakvoerder in toepassing van artikel 220 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor eensluidend uittreksel,

Sapijn Danny,

Zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ELEKTRO DANNY SAPIJN

Adresse
MOLDERGEM 94 9630 ZWALM

Code postal : 9630
Localité : Beerlegem
Commune : ZWALM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande