ELEKTRO V.D.B.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELEKTRO V.D.B.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 474.231.416

Publication

23/04/2014
ÿþmod 11.1

Ondernemingsnr : 0474231416

Benaming (voluitj : ELEKTRO V.D.B.

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Guldestraat8

9800 Deinze

Onderwerp akte ;BVBA: ontbinding ,

i

Blijkens akte verleden voor het ambt van Meester David Cottenle, geassocieerd notaris te Gent Wondelgem, werd op 25 maart 2014 de buitengewone algemene vergadering gehouden van de vennoten van de beslotene i; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ELEKTRO V.D.B.", waarvan de zetel gevestigd is te 9800; ,; Deinze, Guldestraat 8, RPR 0474.231.416 alwaar volgende agenda werd behandeld:

1.- Bijzonder verslag van de zaakvoerder en staat van activa en passiva conform artikel 181 van hete Wetboek van vennootschappen.

2.- Bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor conform artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

3.- Ontbinding van de vennootschap en invereffeningstelling.

il 4.- Kennisname ontslag zaakvoerder.

5.- Benoeming van een vereffenaar - Vergoeding,

6.- Vaststelling van de machten van de vereffenaar.

7.- Volmacht formaliteiten.

En volgende beslissingen werden genomen :

EERSTE en TWEEDE BESLISSING - Verslaggeving i

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de; ;i zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door;

voornoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen. l

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten per 31 december; 2013.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, en keurt deze goed.

DERDE BESLISSING -Ontbinding ;

De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden. Derhalve bestaat de vennootschap vanaf heden nog enkel voor haar vereffening. De vergadering wijzigt; ii dan ook de naam van de vennootschap van "ELEKTRO V.D.B." naar "ELEKTRO V.D.B., in vereffening" en past i; artikel 1 van de statuten in die zin aan om het te vervangen door onderstaande tekst:

"De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

il Zij heeft de naam "ELEKTRO V.D.B., in vereffening" i

li Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders,;

websites en ander= stukken, al dan niet in elektronische voren uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk; voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de; afkorting "BIMA", gevolgd door het ondememingsnummer,. het woord "rechtspersonenregister" of de atkorfing; ;ï 'RPR", en de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap;

haarzetel heeft." "

VIERDE BESLISSING  Kennisname ontslag zaakvoerder De vergadering neemt kennis van het;

ii feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de hiernavolgende zaakvoerder van rechtswege

ontslagnemend is:

De heer Etienne Vandenbroucke, voornoemd.

De vergadering beslist dat op de eerstvolgende gewone algemene vergadering van de vennootschap?

definitieve kwijting zal verleend worden aan de hierbij ontslagnemende zaakvoerder. .

VIJFDE BESLISSING  Benoeming vereffenaar - bezoldiging

De vergadering beslist één vereffenaar en één opvolger als vereffenaar te benoemen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

V beh

aa

' Be' Stal.

I 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie V e akte

Vodie, "

,.behouden

aan het

Eelgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Zij benoemt als vereffenaar

De heer Vandenbroucke Etienne, voornoemd, nationaal nummer

54.09.11-359.23, die aanvaardt en die verklaart niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod.

Zij benoemt als opvolger-vereffenaar voor het geval de heer Vandenbroucke Etienne niet als vereffenaar zou worden aanvaard door de rechtbank:

Mevrouw Quaghebuer Greta, voornoemd, nationaal nummer 55.03.'12-258.94

De vergadering beslist dat het mandaat van de vereffenaar niet bezoldigd zal zijn,

De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd.

De vergadering verleent alle machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar, de heer Vandenbroucke Etienne, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel. De vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit pràces-verbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel. ZESDE BESLISSING - Machten van de vereffenaar

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bévoorrechte of hypcfhecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt. Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgeyolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van' de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

ZEVENDE BESLISSING  volmacht formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DIVO", kantoor houdende te 9030 Mariakerke, Treurwilgenstraat 19, alsook haar aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot in de plaats stelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondememingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd

-expeditie van de akte

-verslagen

-beschikking VZ rb Koophandel

(getekend) D Cottenie, notaris

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/07/2013 : GE198950
14/06/2012 : GE198950
19/08/2011 : GE198950
03/08/2010 : GE198950
02/04/2015 : GE198950
29/05/2008 : GE198950
14/06/2007 : GE198950
02/05/2007 : GE198950
08/07/2005 : GE198950
09/08/2004 : GE198950
10/09/2003 : GE198950
18/08/2003 : GE198950
19/04/2001 : GEA025228

Coordonnées
ELEKTRO V.D.B.

Adresse
GULDESTRAAT 8 9800 GRAMMENE

Code postal : 9800
Localité : Grammene
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande