ELEKTROTECHNIEK VERNO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELEKTROTECHNIEK VERNO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 477.899.105

Publication

18/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 29.03.2014, NGL 14.04.2014 14092-0236-018
30/09/2014
ÿþIIIM[U11.1!1

III

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

I 9 SEP. 2014

AFDELIfflUIDERMONDE

' Ondememingsnr : 0477.899.105

Benaming (voluit) : ELEKTROTECHNIEK VERNO

(verkort):

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Oostberg 155

9140 Temse

Onderwerp akte :ART. 537 W.I.B. "VASTKLIKKEN" van beschikbare reserves  UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA VAN DE SCHULDVORDERING VAN DE DIVIDENDGERECHTIGDEN - STATUTENWIJZIGING - VOLMACHT

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Van Ooteghem te Temse op vijftien . september tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden op het kantoor Sint- ' Niklaas I, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid " ELEKTROTECHNIEK VERNO " met ' zetel te 9140 Temse, Oostberg 155, volgende beslissingen heeft genomen:

Kennisname van de algemene vergadering, gehouden op 07 maart 2013 en vaststelling door de vergadering dat volgens de laatste jaarrekening die werd goedgekeurd voor 31 maart 2013, zijnde de jaarrekening van 30 september 2012, de

beschikbare reserves voldoende blijken om over te gaan tot de uitkering van een tussentijds dividend.

2. De algemene vergadering stelt het uitkeerbaar bedrag vast rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

3. De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend en stelt vast dat ingevolge deze beslissing de enige vennoot een. schuldvordering heeft op de Vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijdse dividend, netzij ten belope van 100% van voormeld bedrag.

De enige vennoot verklaart zijn schuldvordering overeenkomstig artikel 537 W.I.B. 1992 onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de Vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

4. De algemene vergadering stelt vast dat ingevolge de voorgaande beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend, de opschortende voorwaarde opgenomen in de. verslaggeving waarvan hierna sprake, is verwezenlijkt zodat dle verslagen hun volle ' uitwerking krijgen.

Kennisname van het verslag van het bestuursorgaan de dato 03 september 2014 over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in nature en de kapitaalverhoging en het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de inbreng in nature, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 25 augustus 2014 opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Marc LUYTEN Bedrijfsrevisor kantoor houdend te 2280 Grobbendonk, Parklaan 12, RPR Turnhout 0822.056.786,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mon 11.1

vertegenwoordigd door de heer Marc Luyten, bedrijfsrevisor, wonende zelfde adres, luiden letterlijk als volgt:

"VII Besluit

Tot besluit van ons onderzoek, verricht overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedriffsrevisoren, verklaren wij, Marc Luyten Bedrijfsrevisor BVBA , vertegenwoordigd door Marc Luyten bedrijfsrevisor, dat:

-de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij de BVBA Elektrotechniek VERNO middels een inbreng in nature van de vordering van de vennoten uit de dividenduitkering ten bedrage van EUR 660.000 onder afhouding van 10% roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen .1-let totale netto dividendbedrag zal EUR 594.000 bedragen; - het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de Vergoeding voor de inbreng in natura;.

- de beschrijving van de inbreng in natura, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor de inbreng in nature door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste; overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van EUR 594.000 zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

- Indien alle vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal als vergoeding voor deze inbreng 705 nieuwe aandelen van de BVBA Elektrotechniek VERNO, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen, voor een totale waarde van EUR 594.000 worden uitgegeven. De nieuw uit te geven aandelen zullen als volgt worden toegekend:

705 nieuwe aandelen aan de heer Noens Philippe, voornoemd

- door de inbreng in nature zal het kapitaal worden verhoogd met EUR 594.000 . teneinde het te brengen van EUR 20.000 op EUR 614.000;

Wij maken voorbehoud omwille van het feit dat dit rapport afgeleverd wordt onder' de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van de dividenduitkering een of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting Grobbendonk, 25 augustus 2014

Marc LUYTEN Bedrijfsrevisor BVBA

Vertegenwoordigd door

Marc Luyten

Bedrijfsrevisor"

4. De vergadering beslist het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een ' bedrag van negentig (90%) van het tussentijds dividend, zijnde vijfhonderd vierennegentig duizend euro (¬ 594.000,00) om het van twintig duizend euro (¬ 20.000,00) te brengen op zeshonderd veertien duizend euro (¬ 614.000,00) door de uitgifte van zevenhonderd en vijf (705) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden ais de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen geacht worden eerst uit de volgens het regime van artikel 537 W.I.B. 1992 ingebrachte kapitalen voort te komen.

5. AlS vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan de enige vennoot, die aanvaardt, het hiernavolgend aantal nieuwe aandelen toegekend:

" Aan de heer Philippe NOENS, wonend te 9140 Temse, Azalealaan

zevenhonderd en vijf (705) De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van vijfhonderd vierennegentig duizend euro (C594.,000,00) daadwerkelijk - verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ' Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbfad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

a. " mod 11.1



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbfad

daadwerkelijk gebracht werd op zeshonderd veertien duizend euro (¬ 614.000,00) vertegenwoordigd door negenhonderd en vijf (905) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

6. De algemene vergadering beslist om de beslissing van de algemene vergadering van 6 mei 2013, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 22 mei 2013 onder nummer *13076955* waarbij ontslag werd verleend aan de heer Luc VERMEULEN, geboren te Temse op zeven april negentienhonderd negenenveertig, wonend te 9140 Temse, Kleine Dweersstraat 8, als statutair zaakvoerder, te . bekrachtigen en dienovereenkomstig artikel 13 van de statuten aan te passen zoals vermeld in volgende beslissing.

7. De vergadering beslist om artikelen 5 en 13 van de statuten als volgt te wijzigen om

de tekst in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen:

"Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zeshonderd veertien duizend euro

(C614.000,00) en is verdeeld in negenhonderd en vijf (905) aandelen zonder

vermelding van waarde. Ieder aandeel vertegenwoordigt één / negenhonderd en

vijfde (1 / 905e) van het maatschappelijk kapitaal."

"Artikel 13

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet

vennoten.

Zijn statutaire zaakvoerders voor de duur van de vennootschap:

-de Heer Philippe Noens, op het ogenblik van de oprichting wonende te Temse,

Azalealaan 38."

8. De vergadering beslist over te gaan tot de coördinatie van de statuten en verleent voor zoveel als nodig volmacht aan de instrumenterende notaris voor de uitvoering en ondertekening ervan.

9. De vergadering beslist machtiging te verlenen aan de zaakvoerder tot uitvoering van de voorgaande beslissingen.

Volmacht: deze wordt verleend aan de nagenoemde persoon teneinde het nodige tel doen bij de bevoegde diensten van het rechtspersonenregister, kruispuntbank voor ondernemingen, ondernemingsloket, het ministerie van financiën en alle administratieve diensten zonder onderscheid, om alle formaliteiten te vervullen die: dienen te gebeuren naar aanleiding van deze kapitaalverhoging en statutenwijziging, waaronder het indienen van de aangifte 273 A: de heer Guido Frans Lodewijk SMET, accountant, wonende te2880 Bornem, Buizerdlaan 1, nationaal nummer 52.01.26- ' 337.79, en al zijn aangestelden, met recht van substitutie.

Voor analytisch uittreksel

Patrick Van Ooteg hem

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, gecoördineerde statuten,

verslag van de zaakvoerder en bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

22/05/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Diral

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van deralil Rww~,i_~1 1}jK

VAnl yrr l~Ir l'T lti \ii J1 I_

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*1307 955'

iuu

u

10 MEI 2013

DENDERMONDE

Ondernemingsnr : 0477.899.105

Benaming

(voluit) : Elektrotechniek Verno

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Oeverstraat 68 9140 Temse

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag van een zaakvoerder en verplaatsing van maatschappelijke zetel

Door de buitengewone algemene vergadering van 6 mei 2013 werd het door de heer Vermeulen Luc wonend te 9140 Temse Kleine Dweersstraat 8 aangeboden ontslag als zaakvoerder vanaf 1 mei 2013 aanvaard.

De maatschappelijke zetel wordt vanaf 6 mei 2013 overgebracht van Oeverstraat 68 te 9140 Temse naar Oostberg 155 te 9140 Temse.

Ten einde de nodige formaliteiten te vervullen bij de kruispuntenbank voor ondernemingen en de administratie van de B.T.W. wordt volmacht gegeven aan de heer Smet Guido wonend te 2880 Bornem Buizerdiaan 1,

Voor eensluidend afschrift

Noens Philippe Zaakvoerder

26/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 07.03.2013, NGL 22.04.2013 13094-0275-018
16/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 01.03.2012, NGL 12.03.2012 12060-0559-017
22/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 31.03.2011, NGL 13.04.2011 11085-0340-017
08/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 04.03.2010, NGL 01.04.2010 10085-0546-012
20/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 05.03.2009, NGL 16.03.2009 09077-0097-012
30/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 29.03.2008, NGL 21.04.2008 08113-0205-012
13/04/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 28.03.2007, NGL 03.04.2007 07115-0352-014
04/04/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 02.03.2006, NGL 31.03.2006 06097-0207-014
28/02/2005 : ME. - JAARREKENING 30.09.2004, GGK 17.02.2005, NGL 22.02.2005 05057-1427-013
09/09/2004 : SN063734
17/03/2004 : SN063734
04/12/2002 : SN063734
17/07/2002 : SNA012626
25/04/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 02.03.2017, NGL 13.04.2017 17095-0041-020

Coordonnées
ELEKTROTECHNIEK VERNO

Adresse
OOSTBERG 155 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande