ELGOCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELGOCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.910.123

Publication

04/07/2014
ÿþmod11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r-RIFFIE RECI ITDAN

KOOPHANDEL GENT

2 5 JUNI 2014

AFDELING DENDERMONDE

fie

11!141911111

Vo

beha aan Bei,ç

Staat

il

II

Ondernemingsnr : 0840.910.123

Benaming (voluit) : Elgoco

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Kerkveld 68

9290 Berlare

Onderwerp akte :BVBA: wijziging statuten inhoudende wijziging boekjaar

Er blijkt uit de akte verleden voor notaris Lutgard Hertecant te Overmere op 23 juni 2014 (nog te, registreren) dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ELGOCO", met zetel te 9290 Berlare, Kerkveld 68, rechtspersonenregister te Dendermonde en ondernemingsnummer 0840.910.123, BTW 6E0840.910.123, de volgende beslissing heeft genomen

De vergadering beslist tot verlenging van het lopend boekjaar tot 31 maart 2015, dat in het vervolg (vanaf 2015) het boekjaar zal lopen van 1 april tot 31 maart van het daaropvolgend kalenderjaar, en dat de algemene vergadering zal gehouden worden de eerste vrijdag van de maand september om 18 uur.

De vergadering beslist tot overeenkomstige aanpassing van de statuten, zoals voorgesteld in het enige agendapunt, als volgt;

Aanpassing van de eerste zin van artikel 13 van de statuten aan de hierboven vermelde beslissing houdende wijziging datum algemene vergadering door vervanging van de woorden "eerste vrijdag van de maand december om 18 uur" door "eerste vrijdag van de maand september om 18 uur". Aanpassing van de eerste zin van artikel 18 van de statuten aan de hierboven vermelde beslissing houdende wijziging boekjaar door vervanging van de woorden "één juli" door "één april" en "dertig juni" door "eenendertig maart".

Voor eensluidend uittreksel

Notaris Lutgard Hertecant met standplaats te Overmere

Tegelijk hiermee neergelegd: Afschrift van de akte statutenwijziging van 23 juni 2014

I^ ..... ^ .

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

22/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 06.12.2013, NGL 14.01.2014 14010-0257-011
22/11/2011
ÿþilLm1i1,7s a~3

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

, GRIFFIE RECHTE3f-NK VAN KOOPHANDEL

Griffie

0 9. 11, 2011

DENDERMONDE

moi! 2.1

11111111111111111111

*11175472*

Ondernemingsnr : ~ o SÂ o

Benaming : Elgoco

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kerkveld 68

9290 Berlare

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Er blijkt uit de akte op 7 november 2011 opgesteld door notaris Lutgard Hertecant te Overmerel (nog te registreren), dat:

De heer GOOSSENS, Koen Raymond Leopold, geboren te Dendermonde op zes oktober negentienhonderd vijfenzeventig (NN: 75.10.06-187.17), echtgenoot van mevrouw ROGIERS, Katrien Denise Edgard, wonend te 9290 Berlare, Kerkveld 68.

Volgens verklaring gehuwd onder het wettelijk stelsel zonder huwelijkscontract.

Hij verklaart verder geen enkele akte van wijziging, vereffening of verklaring aangaande zijn huwelijksvermogensstelsel verleden te hebben,

ii een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met als naam "Elgoco", voor het eerst gevestigd te 9290 Berlare, Kerkveld 68 en met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd (18.600) euro vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde.

Op de honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde wordt volledig tegen pari hetzij aan honderd (100) euro per aandeel, mits inbreng in geld, ingeschreven door de enige oprichter. Aldus is het kapitaal van de vennootschap, dat achttienduizend zeshonderd (18.600) euro bedraagt, en vertegenwoordigd wordt door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, volledig onderschreven.

Voornoemde comparant verklaart ieder door hem onderschreven aandeel te volstorten in geld ten beloop van twee/derden, hetzij in totaal twaalfduizend vierhonderd (12.400) euro.

De enige oprichter moet dus nog zesduizend tweehonderd (6.200) euro volstorten.

STATUTEN

Artikel 1

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vennootschap heeft als naam: "Elgoco".

Artikel 2

De vennootschap heeft tot doel, zowel in het binnen- als buitenland, het verlenen van de volgende prestaties, in de economische zin van het woord:

Het management, adviseren, consulteren, begeleiden, leiden, optreden als bestuurder van en in alle vennootschappen en ondernemingen.

Het verlenen van diensten aan bedrijven en personen, waarin onder meer begrepen, het verstrekken van adviezen, het optreden als tussenpersoon, agent, commissionair, enzovoort.

Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen.

;; Het beheren van vennootschappen, ondernemingen en patrimonia, welke ook hun doel weze, met inbegrip van de uitoefenen van de functies van bestuurder, gedelegeerd bestuurder en vereffenaar van vennootschappen.

il In verband met onroerende goederen: verwerven, kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, bouwen,: onderhouden, beheren, in hypotheek geven en ontvangen.

In verband met roerende goederen, lichamelijke en onlichamelijke: verwerven, kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, onderhouden, beheren, in pand geven en ontvangen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2011- Annexes du Moniteur belge

rnod 2.1

Voorbehouden - aan het Belgisch Staatsblad

Het specifiek handelen en verhandelen van etenswaren, drank en alle vormen van textiel en (nep)juwelen.

Het organiseren en exploiteren van beurzen en gebeurtenissen in het kader van de jacht en de sportschutter, alsook het exploiteren van een schietstand en het organiseren van buitenlandse trips in het kader van de schietsport.

Het kopen en verkopen van textiel en kledij.

Het optreden als franchisenemer en franchisegever.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als deze voor aile derden. De vennootschap mag leningen verstrekken aan derden.

De vennootschap mag aile roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, eveneens door deelneming in andere vennootschappen of bedrijvigheden onder alle mogelijke vormen.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf zou voldoen aan de wettelijke vereisten om ze uit te oefenen, zullen in onderaanneming gegeven worden.

De vennootschap mag in het algemeen alles doen met het oog op de verwezenlijking van dit doel, zo ook zekerheden stellen voor of voorschotten/kredieten geven aan derden, haar zaakvoerders, aandeelhouders en vereffenaars.

Artikel 3

De zetel van de vennootschap werd bij de oprichting gevestigd te 9290 Berlare, Kerkveld 68. Hij mag in elk ander gedeelte van het land dat Nederlandstalig is overgebracht worden door eenvoudige beslissing van de zaakvoerders of van de algemene vergadering. Deze beslissing zal worden bekendgemaakt, na neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 4

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen van haar oprichtingsdatum.

Artikel 5

Het onderschreven kapitaal van de vennootschap bedraagt thans ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD (18.600) EURO. Het wordt vertegenwoordigd door HONDERD ZESENTACHTIG (186) aandelen zonder nominale waarde die elk één honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 10

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Gewone zaakvoerders kunnen door de algemene vergadering te allen tijde worden ontslagen; de opdracht van statutaire zaakvoerders kan, behoudens eenparig akkoord van de vennoten, slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Telt de vennootschap slechts één vennoot en is er geen zaakvoerder benoemd dan heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding die wordt toegekend aan de zaakvoerder.

Een zaakvoerder mag zich niet inlaten, noch rechtstreeks of onrechtstreeks, met een onderneming die zou kunnen concurrentie doen aan de vennootschap.

Artikel 11

Iedere zaakvoerder, alleen handelend, heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om aile daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel als eiser, dan als verweerder.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door één zaakvoerder, alleen optredend, behoudens wat hierna wordt bepaald betreffende bijzondere mandatarissen. Dit alles onder voorbehoud van dwingende wettelijke bepalingen met betrekking tot de externe vertegenwoordiging.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen in overeenstemming met de wettelijke bepalingen terzake.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verlenen.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2011- Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

"

Artikel 13

De jaarlijkse algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden de eerste vrijdag van de maand december om 18 uur.

Buitengewone en bijzondere algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerders of commissarissen worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist. De vennoten kunnen eveneens éénparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De personen als bedoeld in het Wetboek van Vennootschappen, mogen van die besluiten kennis nemen.

Artikel 14

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de uitnodiging tot de vergadering. Ieder vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Artikel 15

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste zaakvoerder. Elk aandeel geeft recht op één stem. Behoudens de uitzonderingen voorzien bij artikel 16 van de statuten, worden de besluiten genomen bij volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen. Bij staking wordt het voorstel verworpen.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel gesplitst is in vruchtgebruik en blote eigendom, dan worden de er aan verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker. De vruchtgebruiker moet bij het uitoefenen van deze rechten ook de belangen van de blote eigenaar en uiteraard de vennootschap in het oog houden.

Indien een aandeel in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst, totdat één enkel persoon is aangewezen om ten opzichte van de vennootschap de aan het aandeel verbonden rechten uit te oefenen.

Artikel 18

Het boekjaar loopt telkens van één juli tot en met dertig juni van het volgende kalenderjaar. Op het einde van het boekjaar maken de zaakvoerders een inventaris op alsmede de jaarrekening. Voor het opmaken van deze stukken zullen de zaakvoerders zich gedragen naar de wettelijke voorschriften terzake. Op voorstel van het bestuurorgaan beslist de algemene vergadering over de res u Itaatverwerki ng.

Artikel 19

Bij ontbinding van de vennootschap om welke reden en op welk tijdstip ook, wordt de liquidatie door vereffenaars verricht, die door de algemene vergadering worden benoemd en voor zoveel als wettelijk voorgeschreven bevestigd/gehomologeerd door de rechtbank van koophandel.

De algemene vergadering stelt de vergoeding en de bevoegdheden van de vereffenaars vast. ARTIKEL 20

Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo verdeeld onder de aandeelhouders, a rato van het aantal aandelen dat zij bezitten en rekening houdend met de door hen gedane stortingen en mits naleving van de wettelijke bepalingen terzake.

Artikel 21

Voor al wat betrekking heeft op de uitvoering van de huidige statuten, is ieder vennoot, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar, die niet in België woonachtig is, gehouden woonst te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar alle betekeningen, aanmaningen en berichten rechtsgeldig mogen gedaan of verzonden worden.

Artikel 22

Wat betreft de in deze statuten niet uitdrukkelijk geregelde punten, wordt verwezen naar de vennootschapswetgeving.

De beschikkingen van deze wetten waarvan in deze statuten niet wettelijk wordt afgeweken, worden geacht in onderhavige statuten vervat te zijn. De bepalingen van deze statuten die tegenstrijdig zouden zijn met gebiedende wetsbepalingen, zullen voor niet geschreven worden gehouden. BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Met éénparigheid van stemmen wordt als zaakvoerder benoemd: de heer Koen Raymond Leopold GOOSSENS, wonend te 9290 Berlare, Kerkveld 68,

die deze aanstelling aanvaardt na bevestigd te hebben niet te zijn getroffen door enig wettelijk of rechterlijk verbod tot de uitoefening van een dergelijke opdracht.

De opdracht geldt voor onbepaalde duur, zonder echter statutair te zijn.

Hij oefent zijn mandaat onbezoldigd uit, onverminderd latere andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Krachtens artikel 11 der statuten is aan de zaakvoerder alleen handelend volledige

vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden - aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

OVERGANGS- en SLOTBEPALINGEN

Eerste boekjaar - eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar begint op de dag dat de vennootschap bestaat en eindigt op 30 juni 2013. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

Overname van verbintenissen

Comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichters. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Lutgard HERTECANT, met standplaats Overmere (Berlare)

Tegelijk hiermee neergelegd: Uitgifte van de akte oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

" aan het

Belgisch

Staatsblad

~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/03/2015
ÿþMod wad li.t

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

f

III lII ICI II IRIYII

*15039936*

iii

47

~

GRIFFE RE =' 1e V'

KOOPHANDEL GENT

- ~ KART 2015

AEDELIMG," . QEIVDERMONDE

. -.

Ondsame inc mr : 0840.910.123

Elgoco

Rerhi-,vorm . Bvba

,4f Kerkveld 68, 9290 Berlare

(vokciig adr2zs)

Verplaatsing Maatschappelijke Zetel

De bijzondere algemene vergadering van 21112/2014 heeft beslist de maatschappelijke zetel vanaf 31/12/2014 te verplaatsen naar Kemzekestraat 112 Ate 9111 Belsele.

Koen Goossens

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

C1r~ G' ~Féi'sSr i}Z :3' ~~ 3~t ~ ie~1?'~_ . '~ xc5f? 1~ÿd~C $n i1~3= ~r.~tÿ~2tM r.~ a l'_~fUoii~i _.~py~a Ct~i~F~;~, i13i~f~ '~f" rYá f?er4('91F5ia1)

l:R17.:1~;~ '3ti rî ,g~ii~.'.'C.tbïC~ï4~p

Vers* " iii" Ilfd:fii:P,!7mLz

08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 04.09.2015, NGL 07.09.2015 15577-0414-014

Coordonnées
ELGOCO

Adresse
KEMZEKESTRAAT 112A 9111 BELSELE

Code postal : 9111
Localité : Belsele
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande