ELITAV

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELITAV
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 817.048.321

Publication

08/07/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

' Benaming (voluit) : ELITAV

Ondernemingsnr : 0817.048.321

NEERG;1LEGD

F ~

2 7 JUNI 2013

~........_» VAN

j Ej P G\ yri~Îe- Ct-~..r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge (verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetéi : Kriekestraat 1

9840 De Pinte

Onderwerp akte :Ontbinding

Uit het proces  verbaal, verleden voor geassocieerd notaris Jeroen Parmentier te Gent op 20 juni 2013, te; registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ELITAV", met maatschappelijke zetel te 9840 De Pinte, Kriekestraat 1, ondernemingsnummer BE0817.048.321, RPR Gent, is bijeengekomen en volgende beslissingen niet eenparigheid van stemmen heeft genomen:

ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vergadering beslist tot de ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden.

BEËINDIGING MANDAAT VAN DE ZAAKVOERDER

Ten gevolge van de ontbinding neemt de vergadering kennis van de van rechtswege beëindiging van het mandaat van de zaakvoerder, zijnde de heer De Rouck Bart.

SLUITING VAN DE VEREFFENING

De vergadering stelt vast dal thans alle schulden van de vennootschap vereffend zijn. Ter staving hiervan verwijst de voorzitter naar:

- de staat de dato 31 maart 2013 en

- de verklaring van de heer Dennis Christiaens, stagiair accountant-belastingconsulent te Heverlee waaruit blijkt dat in de staat van actief en passief vermelde schulden aan derden betaald zijn.

Verder stelt de algemene vergadering vast dat de vordering van voomoemde heer Bart De Rouck op de vennootschap (rekening courant) oninbaar is geworden en derhalve wordt kwijtgesoholden door de heer De Rouck.

Deze stukken zullen gelden als vereffeningsrekening en worden samen met het afschrift van onderhavige akte ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd.

De vergadering stelt tevens vast dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit en dat het vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activabestanddelen die bij wijze van overgang onder algemene titel overgaan in het vermogen van de enige vennoot,

Eventuele schulden van de vennootschap zullen tevens bij wijze van overgang onder algemene titel gedragen en betaald worden door de vennoten ieder in verhouden tot zijn aandelenbezit.

De vergadering stelt vast dat het bijgevolg een eenvoudige vereffening betreft en beslist derhalve de ontbinding meteen te laten volgen door de sluiting van de vereffening.

Bijgevolg verklaart de vergadering de vereffening gesloten en stelt zij vast dat de vennootschap "ELITAV" definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering besluit nog dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste 5 jaren bewaard worden op volgend adres: 9840 Zevergem, Kriekestraat 1.

MACHTIGING

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DKC Services" met 3001 Heverlee, Groenstraat 121, vertegenwoordigd door de heer Christiaens Dennis, evenals aan haar biedenden, aangestelden en lasthebbers, alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten inzake de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het ondernemingsloket, alsmede bij de Administratie voor de belasting over de toegevoegde waarde of enige andere administratie.

VOOR ANALYTESCH UITTREKSEL

Op de laatste tIz. van Luik 13 vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod

Geassocieerd notaris Jeroen Parmentier

Samen hiermee neergelegd:

De expeditie van het proces-verbaal

- Het bijzonder verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van

Vennootschappen, met bijgevoegd een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten

op 31 maart 2013

- Het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen

over de staat van activa en passiva, gevoegd bij voormeld verslag van de zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

ypor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. vdn Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : faam en handtekening

02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.05.2011, NGL 30.08.2011 11475-0394-011

Coordonnées
ELITAV

Adresse
KRIEKESTRAAT 1 9840 ZEVERGEM

Code postal : 9840
Localité : Zevergem
Commune : DE PINTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande