ELITECH BENELUX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELITECH BENELUX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 458.805.446

Publication

14/01/2014
ÿþmod 11,1

~

behr

aal

Bel Staa

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-BELGE

2014

\ATSBLD

NEERGELEGD

-3 JAN. 2014

RECHIRRIK VAN

~N

iY

i _,~" t~t:.

*190145 2

0 AI

;E

MONITEU~

0 l -01- LG1SCH ST

Ondernemingsnr : 0458805446

Benaming (voluit) : Blitech Benelux (verkort) :

Zetel : Keistraat 1221A

9830 Sint-Martens-Latem

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Onderwerp akte : GRENSOVERSCHRIJDENDE MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING ARTIKEL 772/1 e.v. VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN en AFDELING 1, 2, 3 EN 3A TITEL 7 BOEK 2 VAN HET NEDERLANDS BURGERLIJK WETBOEK - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op zes december tweeduizend dertien, door Meester Carnewal, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;: "Eiitech Benelux" , waarvan de zetel gevestigd is te 9830 Sint-Martens-Latem, Keistraat 122/A, volgende;: beslissingen genomen heeft:

11 Na kennisname van:

a) het fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 5 van de Richtlijn 2005/56/EG van 26 oktober 2005;' betreffende grensoverschrijdende fusies van kapitaalvennootschappen, artikel 772/6 van het Wetboek van vennootschappen en artikel 2:312 en artikel 2:333d van het Nederlands Burgerlijk Wetboek, gezamenlijk:' opgesteld op 17 oktober 2013 door de bestuursorganen van (i) de vennootschap naar Nederlands recht;: "ELITechGroup B.V.", met exploitatiezetel te Van Rensselaerweg, 4, 6956 AV Spankeren (Nederland),'. ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 09175642, hierna de "Overnemende Vennootschap", en (ii) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Elltech:l Benelux", waarvan de zetel gevestigd is te 9830 Sint-Martens-Latem, Keistraat 122/A, ingeschreven in het;, rechtspersonenregister onder het nummer 0458.805.446 hierna de "Overgenomen Vennootschap", en;: neergelegd in hoofde van de Overgenomen Vennootschap op de griffe van de rechtbank van Koophandel tee Gent op 23 oktober 2013 en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen op 4 november 2013 onder nummer', 20131104-0166555;

b) het verslag van het bestuursorgaan opgesteld overeenkomstig artikel 7 van de Richtlijn 2005/56/CE van,; 26 oktober 2005 betreffende grensoverschrijdende fusies van kapitaalvennootschappen, en artikel 772/8 van;; het Wetboek van vennootschappen.

Goedkeuring van verrichting waarbij de Overnemende Vennootschap de Overgenomen Vennootschap, bij:;

1i wijze van een grensoverschrijdende met een fusie door overneming gelijkgestelde fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering: noch voorbehoud onder algemene titel over op de Ovememende Vennootschap en wordt de Overgenomen Vennootschap ontbonden zonder vereffening.

Het tiidstip waarop de financiële informatie met betrekkingtot de OvergenomenVennootschap geboekt zal,: worden in de jaarrekening van de Ovememende Vennootschap

De grensoverschrijdende fusie wordt van kracht van zodra de vaststelling van de voltooiing van de fusie; overeenkomstig de Nederlandse wetgeving is gebeurd, zijnde de dag nadat de notariële akte van;' grensoverschrijdende fusie is verleden voor een notaris die zijn plaats van vestiging in Nederland heeft,

Voor boekhoudkundige doeleinden zal de fusie geacht worden te zijn verricht op 1 december 2013. Vanaf!: deze datum worden alle handelingen en transacties van de Overgenomen Vennootschap geacht te zijn verricht;, voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

Ruilverhouding

In overeenstemming met artikel 333(1) Boek 2 BW en artikel 772/6, paragraaf 3, Wetboek van: vennootschappen zijn de artikelen 326-328 Boek 2 BW en artikel 772/6, paragraaf 2, b), Wetboek van; vennootschappen niet op deze fusie van toepassing.

Jaarrekeningen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De tussentijdse staat van de activa en passiva van de Overnemende Vennootschap die is opgesteld in overeenstemming met artikel 313 Boek 2 BW wordt gebruikt om de voorwaarden van de fusie te bepalen.

De tussentijdse boekhoudkundige staat van de Overgenomen Vennootschap, opgesteld in overeenstemming' , met artikel 772/10, paragraaf 2, 5° Wetboek van vennootschappen wordt gebruikt om de voorwaarden van de fusie te bepalen.

Vergoeding

Aangezien de Overnemende Vennootschap een Nederlandse Vennootschap is, is artikel 333h Boek 2 BW hier niet van toepassing. Bijgevolg houdt dit fusievoorstel geen voorstel met betrekking tot de in artikel 333d sub f Boek 2 BW bedoelde vergoeding in.

21 Bijzondere volmacht werd verleend aan Meester Jean-Ludovic de Lhoneux of ieder andere advocaat van het advocatenkantoor Dal & Veldekens, waarvan de kantoren gelegen zijn te Louizalaan 81, 1050 Brussel, elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatstelling, om de vervulling van de formaliteiten bij een ondememingsloket met het oog op de schrapping van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal

Uitgereikt vôór registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Tim Carnewal

Geassocieerd Notaris

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/11/2013
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 3 OKT, 2013

RECHTB 1%VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Ondernemingsnr : 0458.805.446

Benaming

(voluit) : Elitech Benelux

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Keistraat 122/A - 9830 Sint-Martens-Latem

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Gemeenschappelijk voorstel voor een grensoverschrijdende fusie opgesteld overeenkomstig artikel 772/6 van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de fusie door opslorping van de bvba Elitech Benelux door de bv naar Nederlands recht ELITechGroup, als volgt:

"(1) de raad van bestuur van:

ELITechGroup B.V., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht in Nederland, met maatschappelijke zetel te Amsterdam (Nederland), en met zijn exploitatiezetel te Van Rensselaerweg 4, 6956 AV Spankeren (Nederland), ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 09175642 met vermelding RSIN 818591870;

Deze vennootschap wordt hierna de "Overnemende Vennootschap" genoemd; en (2) de zaakvoerders van:

Elitech Benelux B.V.B.A., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht in België, met maatschappelijke zetel en exploitatiezetel te Keistraat 122/A, 9830 Sint-Martens-Latem (België), ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) onder nummer 0458.805.446 (Rechtspersonenregister van Gent);

Deze vennootschap wordt hierna de "Verdwijnende Vennootschap" genoemd;

Er mee rekening houdend dat:

(A) De Overnemende Venootschap en de Verdwijnende Vennootschap hebben de intentie om te fusioneren; in de zin van Sectie 1, 2, 3 en 3a van Titel 7 Boek 2 van het Nederlandse Burgerlijk Wetboek ("BW") en artikel? 772/1 tot en met 772/14 van het Belgische Wetboek van Vennootschappen ("BWV"), en dit op zodanige wijze dat de Overnemende Vennootschap het volledige kapitaal van de Verdwijnende Vennootschap onder algemene titel zal verwerven.

(B) De Overnemende Vennootschap en de Verdwijnende Vennootschap hebben niet dezelfde juridische vorm, maar in overeenstemming met artikel 333c Boek 2 van het Nederlandse Burgerlijk Wetboek is een grensoverschrijdende fusie tussen een Nederlandse besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en een Belgische besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid toegelaten, net zoals dit toegestaan is in overeenstemming met het Belgische recht.

(C) Geen van de te fusioneren vennootschappen is ontbonden, bevindt zich in een staat van onvrijwillige vereffening of heeft een verzoek tot staking van betaling ingediend.

(D) Het uitgegeven kapitaal van de Verdwijnende Vennootschap zal op het moment van de fusie volledig in het bezit van de Overnemende Vennootschap zijn (datum van de ondertekening van de notariële akte).

(k1(k1111LIItkI1Lk11k1I111kIIk~uua~a

*1316 55

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

(E) Het uitgegeven kapitaal van de vennootschappen werd volstort. Er werden geen aandelencertificaten uitgegeven. Op geen van de aandelen rust een pandrecht of een recht tot vruchtgebruik, met uitzondering van het pandrecht op de aandelen in het kapitaal van de Ovememende Vennootschap. Op dit moment beschikt de pandhouder niet over stemrechten of rechten met betrekking tot de algemene vergadering (het recht om in persoon of door middel van een schriftelijk gevolmachtigde de algemene vergadering bij te wonen en toe te spreken). Op geen van de aandelen werd beslag gelegd.

(F) ln overeenstemming met artikel 333 (1) Boek 2 BW zijn de artikelen 326-328 Boek 2 BW bijgevolg niet van toepassing op deze fusie. Omwille van dezelfde redenen zijn de artikelen 772/6, paragraaf 2, b), c) en e) en artikel 772/9, paragraaf 1 BMV, in overeenstemming met artikel 772/6, paragraaf 3 en artikel 772/9, paragraaf 4 BMV niet van toepassing op deze fusie.

(G) De SER Resolution met betrekking tot de Merger Code 2000 is niet van toepassing omwille van het feit dat de fusie binnen de groep plaatsvindt.

(H) De Overnemende Vennootschap en de Verdwijnende Vennootschap hebben geen ondernemingsraad,

(I) De Overnemende Vennootschap en de Verdwijnende Vennootschap hebben geen raad van toezicht,

(J) De geplande fusie is geen concentratie die in overeenstemming met de Mededingingswet gemeld zou moeten worden.

PRESENTEREN HIERBIJ HET GEZAMELIJK VOORSTEL OM:

een fusie aan te gaan, met resultaat dat

(I) de activa en de passiva van de Verdwijnende Vennootschap door de Overnemende Vennootschap worden overgenomen, en

(ii) de Verdwijnende Vennootschap zal ophouden te bestaan.

In overeenstemming met artikel 312 en 333d Boek 2 van het Nederlandse Burgerlijk Wetboek en artikel 772/6 van het Belgisch Wetboek van Vennootschappen zijn de gegevens die vermeld moeten worden:

A. Gegevens van de te fusioneren vennootschappen

1. De Overnemende Vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht in Nederland, genaamd ELlTechGroup B.V., met maatschappelijke zetel te Amsterdam (Nederland), en met zijn exploitatiezetel te Van Rensselaerweg 4, 6956 AV Spankeren (Nederland), ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 09175642 met vermelding RSIN 818591870.

Haar maatschappelijk doel wordt als volgt gedefinieerd:

a. het houden van de aandelen van SEPIM S.A.S., een vennootschap opgericht naar Frans recht, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vital Scientific B.V. opgericht naar Nederlands recht en iedere andere vennootschap die Elitech Holding B.V. zal verkrijgen

b. het oprichten, het deelnemen in eender welke vorm, het beheren, het controleren, het uitbaten en het bevorderen van bedrijven, ondernemingen en vennootschappen.

c. het financieren van ondernemingen en vennootschappen

d. het lenen, het uitlenen en het verwerven van fondsen, waaronder de uitgifte van obligaties, promessen of andere effecten of het bewijs van schulden, alsmede het afsluiten van overeenkomsten in verband met de voormelde activiteiten

e. het verstrekken van advies en het verlenen van diensten aan ondernemingen en vennootschappen waarmee de vennootschap in een groep is verbonden en aan derde partijen

f. het verstrekken van garanties, het binden van de vennootschap en het verpanden van zijn activa voor de verplichtingen van de vennootschappen en bedrijven waarmee het in een groep is verbonden en voor rekening van derde partijen

g. het verkrijgen, het vervreemden, het beheren en het exploiteren van geregistreerde eigendom en eigendom in het algemeen

h. het verhandelen van valuta, effecten en eigendom in het algemeen

het ontwikkelen en verhandelen van patenten, merkrechten, licenties, know-how en

andere industriële eigendomsrechten

j. het verrichten van alle activiteiten van industriële, financiële of commerciële aard;

alsmede alles wat tot het voorgaande behoort, met het voorgaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin van het woord begrepen

2. De Verdwijnende Vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht in België, genaamd Elitech Benelux B.V.B.A., met maatschappelijke zetel en met

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

zijn exploitatiezetel te Keistraat 1221A in 9830 Sint Martens-Latem (België), ingeschreven in de Kruiispuntbank der Ondernemingen onder nummer 0458.805.446 (Rechtspersonenregister van Gent). Haar maatschappelijk doel wordt als volgt gedefinieerd:

- de verkoop van diagnotische testkits voor laboratoria, alsook van produkten voor researchlaboratoria en moleculaire biologische toepassingen;

- het afsluiten van onderhouds-en ontwikkelingsovereenkomsten met instellingen en universiteiten;

- het verstrekken en aangaan van geldleningen, het beheer van en het stellen van al dan niet hypothecaire zekerheden of waarborgen, ook voor schulden van andere vennootschappen, waarmede de vennootschap al dan niet in een groep is verbonden.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar voorwerp, en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven, in welke rechtsvorm ook, met eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel of die een dergelijke aktiviteit uitoefenen, dat samenwerking met deze vennootschap nuttig kan zijn en dit door inbreng, versmelting, samenwerking, participatie of op een gelijk andere wijze.

B. Statuten van de Overnemende Vennootschap

De statuten van de Overnemende Vennootschap zullen niet aangepast worden naar aanleiding van de voorziene fusie, maar ze zullen geamendeerd worden ter gelegenheid van de fusie met Vital Scientific B.V., een fusie die gelijktijdig met de huidige fusie zal plaatsvinden.

De statuten van de Overnemende Vennootschap in hun huidige vorm en in hun vorm na het plaatsvinden van de fusie zullen ais bijlagen bij dit voorstel worden gevoegd (Bijlage 1 en 2).

C. Rechten en vergoedingen

Er zijn geen, andere dan de aandeelhouders, natuurlijke personen of rechtspersonen die bijzondere rechten, zoals bedoeld in artikel 320 in samenhang gelezen met artikel 312(2)(c) van Boek 2 BW, ten aanzien van de Verdwijnende Onderneming kunnen uitoefenen waardoor er geen rechten of vergoedingen zoals bedoeld in de genoemde wetsartikelen moeten toegewezen worden.

De Verdwijnende Onderneming heeft geen aandeelhouders met bijzondere rechten, noch houders van effecten, andere dan de aandelen in het maatschappelijk kapitaal, waardoor er geen rechten of maatregelen zoals bedoeld in artikel 772/6, paragraaf 2, g), BW moeten toegekend worden.

D. Voordelen in verband met de fusie, toegekend ofwel aan de bestuurder(s), zaakvoerder(s) of accountant(s) van de te fusioneren ondernemingen ofwel aan iedere in de fusie betrokken deskundige en derde partij

Geen.

E. Intenties in verband met de samenstelling van de Raad van Bestuur van de Overnemende Vennootschap na de fusie.

Er zal geen wijziging plaatsvinden in de samenstelling van de Raad van Bestuur naar aanleiding van de fusie. De Overnemende Vennootschap heeft geen Raad van Toezicht.

F. Het tijdstip waarop de financiële informatie met betrekking tot de Verdwijnende Vennootschap geboekt zal worden in de jaarrekening van de Overnemende Vennootschap

1 december 2013

G. De beoogde maatregelen met betrekking tot de verwerving van eigendom van aandelen in de Overnemende Vennootschap door de aandeelhouders van de Verdwijnende Vennootschap

Aangezien aile aandelen in het kapitaal van de Verdwijnende Vennootschap in volle eigendom aan de Overnemende Vennootschap zullen toebehoren vanaf het tijdstip van de fusie (datum van de ondertekening van de notariële akte) en aangezien geen aandelen zullen worden toegewezen in het kapitaal van de Overnemende Vennootschap werden geen maatregelen voorzien.

H. Voornemens met betrekking tot het verderzetten of het beëindigen van activiteiten

De activiteiten van de Verdwijnende Vennootschap zullen verder worden gezet door de Overnemende Vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

I. Exchange ratio

In overeenstemming met artikel 333(1) Boek 2 BW en artikel 772/6, paragraaf 3, BWV zijn de artikelen 326328 Boek 2 BW en artikel 772/6, paragraaf 2, b), BWV bijgevoig niet op deze fusie van toepassing.

J. Goedkeuring van de beslissing om te fusioneren

De beslissing cm te fusioneren za[ vôár 31 december 2013 door de aandeelhouders van de Overnemende Vennootschap en de Verdwijnende Vennootschap genomen worden. Deze beslissingen zijn niet onderworpen aan enige goedkeuring door een derde partij, tenzij de goedkeuring van de pandhouder met betrekking tot het pandrecht op de aandelen in het kapitaal van de Overnemende Vennootschap.

K. De invloed van de fusie op de hoeveelheid goodwill en op de uitkeerbare reserves van de Overnemende Vennootschap

De fusie heeft geen invloed op de hoeveelheid goodwill van de Overnemende Vennootschap en de uitkeerbare reserves van de Verdwijnende Vennootschap zullen aan de uitkeerbare reserves van de Overnemende Vennootschap worden toegevoegd.

l . Tewerkstelling

Ten gevolge van de fusie zullen de werknemers van de Verdwijnende Vennootschap te werk gesteld worden door de Overnemende Vennootschap op basis van arbeidsvoorwaarden die niet minder gunstig zijn dan de voorwaarden die van toepassing waren onmiddellijk vóór het plaatsvinden van de fusie. De fusie zal niet Leiden tot een verlies aan arbeidsplaatsen. De activiteiten van de Verdwijnende Vennootschap zullen na de fusie verdergezet worden door de Overnemende Vennootschap door middel van een bijkantoor te worden opgericht in België.

M. Medezeggenschap zoals bedoeld in artikel 333k Boek 2 BW en artikel 772/6, paragraaf, 2, j), BWV

De procedures in verband met het betrekken van de werknemers in grensoverschrijdende fusies zijn op deze fusie niet van toepassing aangezien noch de werknemers van beide vennootschappen, noch hun vertegenwoordigend orgaan (niet van toepassing) en/of hun vertegenwoordigers het recht hebben om een aantal leden van de raad van bestuur/zaakvoerders te verkiezen of aan te stellen of het recht om de aanstelling van een of meerdere leden van de raad van bestuur/zaakvoerders aan te bevelen of om zich tegen die aanstelling te verzetten.

Artikel 333 k Boek 2 BW is niet van toepassing op deze fusie. Bijgevolg kan en mag de in dit artikel

vermeldde informatie niet verstrekt worden.

Artikel 772/6, paragraph 2, j), BWV is ook niet van toepassing op deze fusie.

N. De waardering van de activa en passiva

De activa en passiva die worden overgedragen van de Verdwijnende Vennootschap aan de Overnemende Vennootschap worden gewaardeerd op de manier waarop zij gewaardeerd worden in de tussentijdse staat van de activa en passiva zoals bedoeld in artikel 313 Boek 2 BW en artikel 772/10, paragraaf 2, 5° BWV en op de manier waarop zij gewaardeerd worden in de jaarrekeningen van de Verdwijnende Vennootschap voor het boekjaar afgesloten op 31 december 2013.

O. Jaarrekeningen

De tussentijdse staat van de activa en passiva van de Overnemende Vennootschap die worden opgesteld in overeenstemming met artikel 313 Boek 2 BW worden gebruikt om de voorwaarden van de fusie te bepalen.

De tussentijdse boekhoudkundige staat van de Verdwijnende Vennootschap, opgesteld in overeenstemming met artikel 772110, paragraaf 2, 50 BWV wordt gebruikt om de voorwaarden van de fusie te bepalen.

P. Vergoeding

Aangezien de Overnemende Vennootschap een Nederlandse Vennootschap is, is artikel 333h Boek 2 BW hier niet van toepassing. Bijgevolg houdt dit fusievoorstel geen voorstel met betrekking tot de in artikel 333d sub f Boek 2 BW bedoelde vergoeding

Voor de Overnemende vennootschap is de regeling volgens welke de rechten van de schuldeisers kunnen worden uitgeoefend als volgt: de schuldeisers kunnen in verzet komen tegen de fusie met gebruikmaking van artikel 2:316 van het Burgerlijk Wetboek.

Voor de Verdwijnende Vennootschap is de regeling volgens welke de rechten van de schuldeisers kunnen worden uitgeoefend als volgt: de schuldeisers hebben de rechten die hun onder artikel 684 Wetboek van Vennootschappen worden toegekend.

De betrokken vennootschappen hebben geen minderheidsaandeelhouders.

Bij de bovengenoemde adressen van de fuserende vennootschappen kunnen schuldeisers kosteloos - volledige inlichtingen betreffende hun rechten verkrijgen,

Voor eensluitend verklaard uitreksel

Voor de bvba Elitech Benelux

Jean-Ludovic de Lhoneux

Bijzonder gemachtigde

* '. Ye:C.JelL.fra

/Dicat.-V-(D Q3Lr.b9-kLi - C ^.~ x~

~lU~~U( "

~

,

Fr

K Voorbehouden ean het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.05.2013, NGL 14.08.2013 13437-0373-025
20/02/2013
ÿþ~s°t D3~~Yy:ryf~~~

~'YY" . tsht.

(Ce,14" ~" ~ ~~~~.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

- 8 FEB. 2013

RF.t-'tt t'B NK VAN

~<C.?f!~l~tt ~,~ti~eTEGENT

IHUIR12@

i

ui

Ondernemingsnr : 0458805446

Benaming

(voluit) : EL1TECH BENELUX

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Keistraat 122A - 9830 Sint-Marteres-Latem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming commissaris revisor

Ingevolge beslissing van de Buitengewone Algemene Vergadering dd. 07.12.2012 werd met éénparigheid van stemmen de volgende beslissing genomen:

Met éénparigheid van stemmen werd benoemd tot commissaris revisor van de vennootschap : Defoitte Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA, met maatschappelijke zetel te B-1831 Diegem, Berkenlaan 8b, met als vaste vertegenwoordiger Daniel Kroes.

Het mandaat neemt een aanvang vanaf boekjaar 31 december 2012, voor een periode van 3 jaar, zijnde tot de Algemene Vergadering in 2015, die de jaarrekening over het boekjaar 2014 zei goedkeuren.

Dhr A. Aitink

Zaakvoerder Elitech Benelux BV

Çtaatsbïad - 2W02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/03/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111N1111

1

Ondernemingsnr : 0458.805.446

Benaming (voluit) : Lucron Bioproducts (verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Keistraat 122 A

9830 Sint-Martens-Latem

Onderwerp akte : Naamswijziging - Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 27 februari 2012 blijkt dat de algemene vergadering de volgende besluiten heeft genomen

Naamswijziging

De enige vennoot heeft besloten om de naam van de vennootschap met onmiddellijk ingang te wijzigen van "LUCRON BIOPRODUCTS" in "Elitech Benelux", en om artikel 2 van de statuten dienovereenkomstig te wijzigen.

Statutenwijziging

De enige vennoot heeft besloten om de huidige tekst van artikel 17 van de statuten integraal te vervangen door , de volgende : "Elke vennoot mag zich op de algemene vergadering doen vertegenwoordigen door een lasthebber, al dan niet vennoot,"

Machtigingen en volmachten

De enige vennoot heeft besloten om de instrumenterende notaris te machtigen om de statuten van de vennootschap te coördineren in functie van de beslissingen vastgesteld in onderhavige akte en om een exemplaar van de gecoördineerde statuten te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent.

Ontledend uittreksel opgemaakt door notaris Eric De Bie te Antwerpen Ekeren op 1 maart 2012. Billage : volledig afschrift + gecoördineerde statuten

Voor-behoude

aan het

Beigisct' Staatsbia

NEERGELEGD

0 61!!111 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHegL TE GENT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 30.08.2011 11502-0275-014
31/01/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



LRGELEGD -JAN. 2011 HTBANK VAN Aldill~ TE CENT

Voor,

behouden aan het  Belgisch 

Staatsblad

8

*11016340+

Ondernemingsnr : 0458.805.446

Benaming

(voluit) : Lucron Bioproducts

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Keistraat 122A, 9830 Sint-Martens-Latere

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van de zaakvoerder(s)

1.De vennoten nemen eenparig kennis van het ontslag van de heer Luc De Bock als zaakvoerder van de venootschap, met ingang vanaf 7 december 2010.

2.De vennooten beslissen, met éénparigheid van stemmen, de heer Michael Saunders, wonende te Wilhelm Hamm Strasse 21, 77654 Offenburg, Duitsland, en ook de heer Alexander Altink, wonende te Beethovenlaan 7 1217 CG Hilversum, Nederland, te benoemen als zaakvoerders van de vennootschap, en dit met ingang vanaf

7 december 2010. - "

Elk van de bovenvermelde zaakvoerders zal over volledige bevoegdheid beschikken om alleen de vennootschap te vertegenwoordigen zodat geen gezamenlijke handtekening vereist is.

Zijn mandaten worden ten kostenloze titel uitgeoefend.

Zij worden benoemd zonder beperking van duur.

Alexander Altink,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vernielden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011- Annexes du Moniteur belge

26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 16.07.2010 10318-0114-014
07/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 31.05.2009, NGL 31.07.2009 09533-0189-015
26/06/2008 : GE182536
26/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 19.06.2008 08262-0103-015
10/10/2007 : GE182536
07/08/2006 : GE182536
27/07/2005 : GE182536
09/12/2004 : GE182536
15/07/2004 : GE182536
11/08/2003 : GE182536
20/11/2002 : GE182536
09/11/2001 : GE182536
10/08/1999 : GE182536

Coordonnées
ELITECH BENELUX

Adresse
KEISTRAAT 122 A 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande