ELJECLIN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELJECLIN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 448.249.767

Publication

28/11/2013
ÿþ~

V beh

aa

Bel Stat

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

f 8 NOV. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0448.249,767

Benaming (voluit) : ELJECLIN

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel ; PROVINCIEBAAN 245

9620 ZOTTEGEM

Onderwerp akte :ONTBINDING-VEREFFENING.

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Meester Thibault Van Belle, Notaris te Zomergem, op 13U november 2013, afgeleverd voor registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhoudersi van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte;; jj aansprakelijkheid ELJECLIN, waarvan de zetel gevestigd is te 9620 Zottegem, Provinciebaan 245, RPRj,

i; Oudenaarde, opgericht bij akte verleden voor notaris Ignace Van Belle, destijds te Zomergein, op vijfentwintigij

i september negentienhonderd tweeënnegentig, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van tienij ;; oktober nadien onder nummer 921010-239, en waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd bij proces-!I ;; verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt en verleden voor voornoemde notaris Ignace Van;; Belle op zeven juni negentienhonderd drieënnegentig, gepubliceerd alsvoren op dertig juni nadien onderij

:, nummer 930630-295. onder andere volgende beslissingen heeft genomen: j

Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten - bespreking. ;:

:; Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelde de voorzitter het;; volgende vast:

;; a)Op veertien oktober tweeduizend en dertien heeft de zaakvoerder van de vennootschap, zijnde de heer, Georges Crombé, voornoemd, een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap;, overeenkomstig artikel 181, §1 van het Wetboek van Vennootschappen; bij dit verslag werd een staat van;;

ii

activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld. ;i

b)Op dertig oktober tweeduizend en dertien heeft de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten,, ;"

; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Cauter-Saeys & Co", Bedrijfsrevisorenkantoor,;;

kantoorhoudende te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55, vertegenwoordigd door de Burg, BVBA Inge Saeys,;;

bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door mevrouw Inge Saeys - zaakvoerder, overeenkomstig artikel 181, §1 van;; ; het Wetboek van Vennootschappen een verslag opgesteld.

j; De conclusies van dit verslag luiden als volgt:

"VII. CONCLUSIES

j; In overeenstemming met de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, werden dei activa en passiva bestanddelen van de BV BVBA ELJECLIN afgesloten per 30 september 2013, aan een'!

nazicht onderworpen, teneinde verslag uit te brengen over de financiële toestand van de onderneming. .

WIJ hebben kennis genomen van het verslag van de zaakvoerder zoals voorgeschreven volgens artikel 181 van; het Wetboek van Vennootschappen.

s In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de.!.:; zaakvoerder van de BV BVBA ELJECLIN een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 september 2013, :: opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een

balanstotaal opgeeft van ¬ 2.426.819, 63 en een netto actief van ¬ 2.402.610, 67. ,

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele: ii normen, blijkt dat deze staat, onder voorbehoud dat er nog geen voorzieningen werden aangelegd voor dei vereffeningkosten noch voor een rechtszaak waarbij de vennootschap een vrijwillig tussenkomende partij is, de; toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

;j Gedaan te Aalst, op 30 oktober 2013

;;

;s Burg. BVBA Van Gauter- Saeys & Co, Bedrijfsrevisorenkantoor .;

vertegenwoordigd door de Burg. BVBA I. SAEYS - Bedrijfsrevisor

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

vertegenwoordigd door mevrouw L SAEYS  zaakvoerder."

De voorzitter verklaarde vervolgens:

Dat de onderhavige vennootschap "Eljeclin" sinds achtentwintig februari tweeduizend en dertien niet meer beroepsactief is en ook in de toekomst geen activiteiten meer zal hebben wegens pensionering van de enige aandeelhouder, en bij gebrek aan een opvolger, Dat de vroegtijdige ontbinding ervan derhalve wenselijk is. Dat de vereffening van gemelde vennootschap "de facto" bewerkstelligd werd en dat gemelde vennootschap thans als volledig vereffend beschouwd moet worden.

Dat de vervroegde laatste jaarrekening op heden werd voorgelegd aan de algemene vergadering en werd goedgekeurd.

EERSTE BESLISSING.

De vergadering stelde vast dat er op voormelde verslagen geen opmerkingen werden gemaakt door de

vergadering; zij besloot zich aan te sluiten bij de conclusies die erin vervat zijn.

De vergadering besliste dat de onderhavige vennootschap "Eljeclin", gevestigd te 9620 Zottegem,

Provinciebaan 245, wordt ontbonden en dit vanaf heden,

De vennootschap bezit op heden geen onroerende goederen.

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering verklaarde dat de onderhavige vennootschap "Eljeclin" reeds vôôr haar ontbinding feitelijk vereffend werd onder voorbehoud van de eventueel nog uit te voeren fiscale controles en de gevolgen daarvan, De vergadering besliste geen vereffenaar te benoemen.

Bijgevolg werd overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen, de zaakvoerder van de vennootschap, zijnde de heer Georges Crombé, voornoemd, aangesteld om over te gaan tot de nodige handelingen en verrichtingen voor de verdere ontbinding van de vennootschap.

De zaakvoerder verklaarde deze opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerder zal de meest uitgebreide machten hebben, zoals voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Zij mag de handelingen verrichten zoals voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

De zaakvoerder wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en wel bepaalde handelingen kan hij aan één of meerdere mandatarissen een wel bepaald deel van hun bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn.

Hun opdracht is kosteloos.

DERDE BESLISSING.

De zaakvoerder stelde vast, conform het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor, dat de vennootschap een balanstotaal opgeeft van E 2.426.819,63 en een netto-actief van E 2402.610,67.

De enige aandeelhouder verklaarde reeds in het bezit te zijn gesteld van de activa van de ontbonden vennootschap en hij verbindt zich ertoe alle eventuele passiva te zijne laste te nemen en persoonlijk te zullen instaan voor de betaling ervan en hij verklaarde dat hij sinds achtentwintig februari tweeduizend en dertien niet meer beroepsactief is en ook in de toekomst geen activiteiten meer zal hebben wegens zijn pensionering, en bij gebrek aan een opvolger.

De enige aandeelhouder bevestigde tevens dat er geen sommen en waarden zijn die door de schuldeisers kunnen worden opgeëist zodat er niets gedeponeerd dient te worden bij de Deposito- en Consignatiekas.

De enige aandeelhouder verzocht om op authentieke wijze vast te stellen en te akteren dat de onderhavige vennootschap "Eljeclin" ontbonden werd en dat, ingevolge de rechten verbonden aan het eigendomsbezit van alle aandelen van onderhavige vennootschap, de enige aandeelhouder het gehele vermogen van zelfde vennootschap in handen heeft en bekleed wordt met alle rechten en verplichtingen van deze vennootschap en met het ganse actief en passief vermogen.

VIERDE BESLISSING.

Er werd verzaakt aan de termijn en de formaliteiten voorzien in artikel 194 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen en de enige aandeelhouder bevestigde voldoende kennis te hebben van alle rekeningen, stukken en documenten in verband met de vereffening.

De algemene vergadering keurde de vervroegde laatste jaarrekening goed en gaf de volledige décharge, zonder enig voorbehoud noch beperking, aan de zaakvoerder voor zijn beheer en uitoefening van zijn opdracht overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen.

VIJFDE BESLISSING.

De vergadering stelde vast dat de vereffening, op basis van alle voorgaande besluiten, als beëindigd wordt

beschouwd en wordt hierbij afgesloten. De vennootschap houdt op te bestaan met ingang vanaf heden.

ZESDE BESLISSING.

De vergadering besliste dat de boeken en bescheiden van onderhavige vennootschap "Eljeclin" ten minste vijf jaar neergelegd en bewaard zullen worden, overeenkomstig artikel 195 van het Wetboek van Vennootschappen door de heer Georges Crombé, wonende te 9620 Zottegem, Provinciebaan 245.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vogt-houten aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Vogl" - VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

behouaen aan het Belgisch (Get.) Notaris THIBAULT VAN BELLE.

Staatsblad

Gelijktijdige neerlegging: een afschrift van het proces-verbaal de dato 13 november 2013, verslag zaakvoerder en staat activa en passiva per 30 september 2013, verslag bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 30.11.2012, GGK 26.04.2013, NGL 02.07.2013 13251-0226-010
07/05/2012 : OUT000137
12/05/2011 : OUT000137
18/05/2010 : OUT000137
19/05/2009 : OUT000137
21/05/2008 : OUT000137
31/05/2007 : OUT000137
31/05/2005 : OUT000137
10/05/2004 : OUT000137
16/06/2003 : OUT000137
08/05/2002 : OUT000137
19/05/2001 : OUT000137
03/06/2000 : OUT000137
15/06/1999 : OUT000137
30/06/1993 : OUT137

Coordonnées
ELJECLIN

Adresse
PROVINCIEBAAN 245 9620 OOMBERGEN(ZOTTEGEM)

Code postal : 9620
Localité : Oombergen
Commune : ZOTTEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande