ELKE VOLCKAERT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELKE VOLCKAERT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.526.981

Publication

29/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 03.12.2013, NGL 22.01.2014 14014-0161-009
11/04/2012
ÿþMod word 11 ,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vande akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" iaoMs

1111

Vo beha aan Belg Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0839.526.981

Benaming

(voluit) : Elke Volckaert

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm aannam van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Frans Spaestraat 33, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING VENNOOTSCHAPSZETEL

Op 23 maart 2012 besliste de bijzondere algemene vergadering de vennootschapszetel met ingang van 2 april 2012 te wijzigen naar het volgende adres: Hondelee 29 te 9052 Zwijnaarde.

,Elke Volckaert

Zaakvoerder

NEERGELEGD

Z`3 -03- 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHAND -SENT

04/10/2011
ÿþ SanLéjac+

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N E n1; ~~~

2 2 SEP, 2011

ttrC}^`f~.h\,.~_

~_ K.

r;rN'T

III II O i uiiiii ii iuu

*11149325*

Ondernee ingsrr : 0 Z39, 5a Go . 9: j

voluit) : Elke Volckaert

Recntsvorrr : Burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zettel : te 9000 Gent, Frans Spaestraat 33

Ondawpe,rp are : OPRICHTING

Uit een akte verfeden voor Stan Devos, notaris te Zwevegem, op zestien september tweeduizend en elf, ter registratie, blijkt dat :

jQ Mevrouw VOLCKAERT Elke, geboren te Aalst op 4 juli 1979, echtgenote van de heer SOENS Joris Fernand

Albert, wonende te 9000 Gent, Frans Spaestraat 33; een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft

icte aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam

"Elke Volckaert", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Frans Spaestraat 33, waarvan het geplaatste maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarop zij in geldspeciën inschrijft tegen de prijs van. honderd euro (100,00¬ ) per aandeel, volgestort ten belope van twee/derden, en bijgevolg voor een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400¬ ).

De comparante verklaart en bevestigt :Dat de inschrijving volgestort is ten belope van twee/derden zodat de

'eu vennootschap bijgevolg en van nu af aan een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400¬ ) ter

beschikking heeft;

Dat het geld bestemd voor de storting van bovenvermelde inbreng, vôôr de oprichting van de vennootschap werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting geopend bij. Centea onder nummer 860-1136222-43.

Een bewijs van die deponering wordt bij deze akte gevoegd.

Q Uittreksel uit de statuten :

Artikel 1. : Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een

,t0 éénpersoons-besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "Elke Volckaert.

" ,t Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Burgerlijke vennootschap met

de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "Burg. Venn. onder de vorm van een B.V.B.A.".

Artikel 2. : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Frans Spaestraat 33.

De zaakvoerder kan deze verplaatsen naar iedere andere plaats in het Nederlandstalig of tweetalig landsgedeelte van België. Hij draagt zorg voor de publicatie van elke verandering van de zetel van de vennootschap in de Bijlage tot het Belgisch Staatsbiad. De zaakvoerder is eveneens bevoegd kantoren, bedrijfszetels, filialen en dochtervennootschappen in België en in het buitenland op te richten.

Artikel 3.: Doel

el De vennootschap heeft tot doel: het uitoefenen van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met

anderen, en alle aanverwante activiteiten, ,mandaten en functies, die verenigbaar zijn met het statuut van

p advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, bemiddelaar, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar

en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen, seminaries en voordrachten

et en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit. Deze opsomming is

r. overigens niet beperkend, doch enkel aanwijzend.

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van alle opdrachten en het stellen van alle handelingen in binnenland en in buitenland die verenigbaar zijn met het beroep van advocaat zoals dit in België en binnen de Europese Unie omschreven is.

Zij mag ondermeer, en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, financiële, burgerlijke, roerende .of onroerende activiteiten uitoefenen die in verband staan .met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende en onroerende goederen, mag roerende en onroerende goederen aankopen, bouwen, verbouwen, huren en verhuren zonder dat dit een handelsactiviteit mag uitmaken.

Op de laatste biz. var. Lisr..ç 3 ver.r eitier, : ç3.^.ili : aam en hcedar.:g.^.e'.0 van de irst umente 9r.de ^cta':s, het_; van pers.c:csnW:

be'l'egd de rechtspersoon ten aanzier. vare derden te ver egerwccrM'cer

: !;aam en handte:cenirg.

ote blad5,

De vennootschap kan hetzij alleen, hetzij in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, elke roerende, onroerende, financiële of diverse verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de uitoefening van het beroep of die zou kunnen bijdragen tot de

verdere ontwikkeling ervan.

De vennootschap mag met inachtneming van de ter zake geldende reglementaire bepalingen, zo in België als in het buitenland, samenwerken met andere advoéaten, advocatenkantoren of advocatenassociaties of belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden,.Europese economische samenwerkingsverbanden of een ander samenwerkingsverband, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of bergstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, zonder dat dergelijke handelingen echter een handelsactiviteit mogen uitmaken.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen, mits eerbiediging van de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat en van de deontologie en de reglementen van de Raad van de Orde der Advocaten, alsook deze van de Orde van de Vlaamse Balies.

Binnen de grenzen van de geldende deontologische voorschriften kan zij participeren in andere vennootschappen die kunnen bijdragen tot haarontwikkeling of deze in de hand werken.

Artikel 4. : Beroep van advocaat

De vennootschap kan bij de uitoefening van het beroep van advocaat uitsluitend handelen door haar vennoten die als advocaat moeten zijn ingeschreven aan een binnenlandse of buitenlandse balie en die zich onderwerpen aan de toepasselijke regels van hun Orde.

Lidmaatschap

Enkel advocaten, lid van de Orde, kunnén vennoot zijn van deze vennootschap. Wanneer zij tot verschillende Orden behoren, moeten zij ook reeds ingeschreven zijn op het tableau. Wanneer de aandelen van

e de advocaat-vennoot volgens het huwelijkgoederenstelsel in de gemeenschap vallen of in het

gemeenschappelijk vermogen, dan zullen de lidmaatschapsrechten alleèn mogen worden uitgeoefend door diegene die bevoegd is om lid te zijn van de vennootschap.

Bij overgang van de aandelen bij overlijden, komen de lidmaatschapsrechten slechts aan de erfgenamen toe in de mate zoals in deze statuten is bepaald. .

Aansprakelijkheid  Tuchtstraf

De 'professionele aansprakelijkheid van de advocaat blijft onbeperkt, tenzij anders bepaald. De vennoot belast met een dossier, is hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap tegenover de Ncliënt. Iedere vennoot dient de andere in te lichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of 0

administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

De vennoot, die geschorst wordt door de bevoegde tuchtinstanties, verliest de voordelen van de

o vennootschap voor de duur van de schorsing. Noch de vennootschap, noch de vennoot mag in zijn plaats 'clgedurende de straftijd een vervanger aanstellen. De vennoot, die door de bevoegde tuchtinstanties verplicht

wordt zich uit de vennootschap térug te trekken, houdt van rechtswege op deel uit te maken van deze

vennootschap.

Arbitrage

Alle betwistingen die zouden ontstaan tussen de vennoten onderling, tussen de vennoten en gewezen vennoten of hun rechthebbenden, tussen de vennootschap en vennoten of gewezen vennoten en hun rechthebbenden, of tussen zaakvoerders,' vennoten en de vennootschap, zullen in laatste aanleg worden beslecht door de stafhouder van de Orde van Advocaten waartoe de vennoten behoren, of zijn vervanger, of door een college van drie scheidsrechters aangeduid door de stafhouder van de Orde van Advocaten tot

pq dewelke de vennoten behoren, of in gemeenschappelijk overleg tussen de stafhouders van de verschillende Ordes tot dewelke zij behoren en, in geval van meningsverschil, door de Voorzitter van de Orde van Vlaamse Balies.

Artikel 5.: Duur

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Artikel 6. : Kapitaal

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ); vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde. Het maatschappelijk kapitaal moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn. Vanaf de oprichting moet het bedrag van het kapitaal volstort zijn ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,0017. Bovendien moeten de aandelen of delen van aandelen die inbrengen in natura vertegenwoordigen, volledig zijn gestort en moeten de aandelen waarop in geld is ingeschreven, minstens ten belope van twintig ten honderd (20 %) zijn gestort (artikel 223 Wetboek van vennootschappen.).

Artikel 13. Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering. Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt

bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Alle zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met een gewone meerderheid.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is.

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Mevrouw Volckaert Elke, voornoemd, advocaat, wordt aangesteld als "statutaire zaakvoerder" voor de duur van de vennootschap.

Artikel 14. : Bevoegdheden van de zaakvoerder

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Hij is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene

vergadering zijn voorbehouden. "

De zaakvoerder kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen vennoot is, bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden opdragen.

Artikel 16. : Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder of, in geval er meerdere zaakvoerders zijn, door elk afzonderlijk optredende zaakvoerder, die desgevallend geen bewijs van een voorafgaand besluit van de zaakvoerders tegenover derden moet leveren.

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en de vennootschappenwet.

De vennootschap wordt eveneens geldig vertegenwoordigd door een lasthebber, binnen de perken van zijn

e mandaat.

Artikel 21.: Vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden de eerste dinsdag van de maand december om 11 uur.

indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daarop volgende werkdag

e gehouden.

b Een buitengewone algemene vergadering kan worden bijeengeroepen telkens het belang van de

vennootschap het vereist en moet worden bijeengeroepen telkens de vennoten die samen een vijfde van het

geplaatst kapitaal vertegenwoordigen er om vragen.

Tenzij anders vermeld in de oproeping vinden de algemene vergaderingen plaats op de zetel van de

vennootschap.

Artikel 27.: Stemrecht

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

N Artikel 30: Jaarrekening

p Het boekjaar begint op één juli van elk jaar en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris op alsmede de jaarrekening. ln de mate mi" -

p dat de wet dit vereist, stelt de zaakvoerder tevens een jaarverslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn

' beleid. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van

'cl de gang van zaken en van de positie van de vennootschap, evenals van de verdere informatie voorgeschreven

door de wet

- Artikel 31: Goedkeuring van de jaarrekening

cgDe jaarvergadering hoort in voorkomend geval het jaarverslag en het verslag van de commissaris en beslist

Z over de goedkeuring van de jaarrekening.

el ' Na goedkeuring van de jaarrekening spreekt de algemene vergadering zich uit, bij afzonderlijke stemming,

te

rm over de kwijting aan de zaakvoerders en de commissarissen. Deze kwijting is slechts geldig indien de balans

ce noch weglatingen, noch valse vermeldingen bevat die de werkelijke toestand van de vennootschap verbergen,

al

en, wat betreft handelingen strijdig met de statuten, slechts wanneer deze speciaal in de oproeping werden

-, aangeduid.

CU De zaakvoerder draagt er zorg voor dat de jaarrekening, het jaarverslag en de overige door de wet vermelde

:r.73 documenten binnen dertig dagen na de goedkeuring van de jaarrekening bij de Nationale Bank van België

worden neergelegd.

C Artikel 32: Uitkering

ce Jaarlijks wordt van de netto-winst vernield in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd

voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het

P: reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt. Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene

vergadering jaarlijks bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit,de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Vacr- behcuder. ! aan het ~a:giscn

î

`J

L.11ànda-:en lanlnla

e.

Artikel 36: Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voir akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van netarrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars .bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van

kapitaal. "

III. SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

1) Eerste boekjaar en jaarvergadering

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal eindigen op 30 juni 2013. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op eerste dinsdag van de maand december 2013 om 11 uur.

2) Commissaris

Aangezien er blijkt uit de te goeder trouw verrichte schattingen dat voor het eerste maatschappelijk boekjaar de vennootschap voldoet aan de criteria vermeld in artikel 15 paragraaf 1 Wetboek van vennootschappen, wordt er beslist geen commissaris te benoemen.

3) Bezoldiging

Het mandaat van de voormelde statutaire zaakvoerder kan bezoldigd worden. De algemene vergadering zal de omvang van de bezoldiging bepalen. Na het oprichten van de vennootschap en het vastleggen van de " statuten, beslist de enige vennoot, handelend in naam en in plaats van de buitengewone algemene vergadering, dat deze bezoldiging duizend driehonderd vijftig euro (1.350,00¬ ) per maand zal bedragen.

4) Volmacht

Bijzondere volmacht met macht van indeplaatsstelling wordt verleend àan Peter Van Maldegem, of zijn " afgevaardigde om alle formaliteiten te vervullen bij de bevoegde diensten zoals ondernemingsloketten en de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de directe belastingen, evenals andere formaliteiten zowel wat betreft onderhavige akte als wat betreft alle latere wijzigingen."

6) Overname verbintenissen Alle verbintenissen, alsook alle daaruit voortvloeiende verplichtingen, en alle handelingen gesteld door de oprichters in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting sinds 1 september 2011 worden, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, overgenomen door de bij voorliggende akte opgerichte vennootschap. Deze overname heeft slechts gevolgen op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt.

-VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL -

Opgemaakt door notaris Stan Devos, te Zwevegem (Sint-Denijs) Bijlage: uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste 'olz. van Lijk B vermelden : Ftac2c : Maam.en l:ceda=:;gheid var, de ir.strurenteerde bevoegd de reci:trp^.e:scon ten aanzlar 'tan de:den te " eartayer.uscar~ Çe('

`I~Tsz: : Naam en handtekening

01/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 01.12.2015, NGL 21.01.2016 16027-0149-009

Coordonnées
ELKE VOLCKAERT

Adresse
HONDELEE 29 9052 ZWIJNAARDE

Code postal : 9052
Localité : Zwijnaarde
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande