ELR

Divers


Dénomination : ELR
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 566.945.402

Publication

10/11/2014
ÿþVc beh, aai Bel! Staa

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.-" " " " " " " " -"

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

3 e OKT. 2014

AFDELING DENDERMONDE GltfFle

Mod Word 11,1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: SC( 95 02

Benaming

(voluit) : ELR

(verkort) :

Rechtsvorm ; Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 9170 Meerdonk, gemeente Sint-Gillis-Waas, Bloempotstraat 5 (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - UITTREKSEL DER STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Cédric ROEGIERS, geassocieerd notaris te Vrasene, gemeente Beveren, op vierentwintig oktober tweeduizend veertien, ter registratie neergelegd, dat er een gewone commandiatire vennootschap werd opgericht, waarvan het uittreksel luidt als volgt:

1. Oprichters: 1) de Heer VAN MIEGHEM Chris, wonende te wonende te 9170 Meerdonk, gemeente Sint-Gillis-Waas, Bloempotstraat 5 en 2) Mevrouw VAN MIEGHEM An, wonende te 9130 Verrebroek, gemeente Beveren, Rijkstraat 24.

2. Naam en rechtsvorm: "ELR", Gewone Commanditaire Vennootschap

3. Zetel: 9170 Meerdonk, gemeente Sint-Gillis-Waas, Bloempotstraat 5.

4. Doel: De vennootschap heeft als doel:

1. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Net waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kart tussenpersoon in de handel.

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Il. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot eigen onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van eigen onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van eigen onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en eigen onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

III. De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

5, Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt vijf miljoen zevenhonderd zevenenveertigduizend vier euro (5.747.004,00 ¬ ) en is verdeeld in drieëndertigduizend negenentwintig (33.029) aandelen, met een fractiewaarde van één! drieëndertigduizend negenentwintigste (1133.029ste) van het kapitaal.

6. Samenstelling van het kapitaal: De aandelen werden onderschreven door inbreng in natura.

Betreffende gemelde inbreng in natura werd het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor, de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LUC DE PUYSSELEYR EN C°", met vestiging te 2070 Zwijndrecht, Verbrandendijk 39 Sint-Niklaas, bedrijfsrevisor, op 24 oktober 2014.

De conclusie van dit verslag luidt letterlijk als volgt:

"5 BESLUIT

Ondergetekende, BVBA Luc DE PUYSSELEYR en C°, bedrijfsrevisor te ZWIJNDRECHT, verklaart inzake de hogervermelde verrichting van inbreng in natura naar analogie met artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in de COMM. V ELR, waarbij de waardering zowel van de in te brengen bestanddelen ais van de tegenprestatie werd uitgevoerd op verantwoordelijkheid van de oprichters van de vennootschap, dat :

a)de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de controle van inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)de inbrengers de heer CHRIS VAN MIEGHEM en mevrouw AN VAN MIEGHEM zijn;

c)de in te brengen bestanddelen 800 aandelen van de NV SOGA, 83 aandelen van de BVBA WEMA, 2.891 aandelen en de blote eigendom van 3.009 aandelen van de BVBA VACA IMMO en 25 aandelen van de NV WEGRO betreffen;

d)de beschrijving van de ingebrachte activa beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

e)de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, ten minste overeenkomen met de 33.029 uitgegeven aandelen zonder vermelding van nominale waarde, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 33.029 aandelen van de COMM. V ELR, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van 1/33.029ste van het kapitaal van 5.747.004 EUR.

Wij hebben geen kennis van bijzondere voordelen waarvan de inbrengers genieten en die zouden bijdragen tot de werkelijke vergoeding van de inbreng.

Zwijndrecht, 24 oktober 2014

LUC DE PUYSSELEYR EN C°

Burg. venn, o.v.v. BVBA

en vertegenwoordigd door

LUC DE PUYSSELEYR, bedrijfsrevisor"

6. Boekjaar: Gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend vijftien.

7. Jaarvergadering, voorwaarden van toelating en van stemuitoefening: Ieder jaar op de tweede dinsdag van de maand juni om twaalf uur en voor de eerste maal in tweeduizend zestien.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

1 Bepalingen voor het aanleggen van reserves, winstverdeling en toekenning van het vereffeningsresultaat: Over de te bestemmen winst van het boekjaar zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig akkoord van de stille vennoten wordt vereist.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding gis deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst

aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen,

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen

die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal,

9. Bestuur; De leiding van de vennootschap berust bij één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Een zaakvoerder kan slechts worden ontslagen om wettige redenen door een besluit van de algemene

vergadering genomen met inachtneming van de regels geldende voor wijziging van de statuten.

Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij besluiten naar zijn eigen inzicht.

Zijn er twee zaakvoerders, dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, niet uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in aile handelingen in en buiten rechte.

Zijn er twee of meer zaakvoerders aangesteld, dan kunnen zij alleen optreden om namens de vennootschap te handelen in en buiten rechte.

De zaakvoerder van de vennootschap kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan een directiecomité of aan één of meer directeuren die onder het toezicht en volgens de richtlijnen van dit bestuur aan wie de verantwoording verschuldigd is, handelen binnen de perken van de hen toevertrouwde machten.

De zaakvoerder en/of directeuren kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

10. Benoemingen: Werd benoemd tot niet-statutair zaakvoerder: de Heer Chris Van Mieghem, voornoemd.

in geval van overlijden of ontslag van de voornoemde zaakvoerder of indien de zaakvoerder in de onmogelijkheid verkeert, zal deze van rechtswege als niet-statutair zaakvoerder opgevolgd worden door Mevrouw DE WAELE Veerle, wonende 9170 Meerdonk, gemeente Sint-Gillis-Waas, B1oempotstraat 5.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

11. Overname verbintenissen: Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen verklaren de oprichters dat de Vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en

voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en aile verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt.

12. Volmacht: De oprichters hebben bij deze bijzondere volmacht gegeven aan KMO Advieskantoor BVBA, Oude Liersebaan 171, 2570 Duffel, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR BEKNOP

ENKEL DIENEND TEl PUBLICATIE iN DE BIJLAGE TOT HET BELGISCH STTAAT BLAD. UITTREKSEL,

Voor-behoudèn aan het Belgisch Staatsblad















Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte;

- uittreksel;

- verslag bedrijfsrevisor

Verstrat in &

Geassocieerde notarissen

Burg. venn. O.V,V. BVBA

Kerkstraat 78

9120 VRASENE (t3everen)

BTW 13E 0843 049 2439

Tel 03-750 97 50 - fax i7 3.755 15 53

infoer' ^~nvr .r ri be

Op de laatste blz. van Luik Et vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ELR

Adresse
Zetel : 9170 Meerdonk, gemeente Sint-Gillis-Waas, Bloempotstraat 5 (volledig adres)

Code postal : 9170
Localité : SINT-GILLIS-WAAS
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande