ELVECIM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELVECIM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 831.230.117

Publication

29/03/2013
ÿþ MadWortllt.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

i



NEERGELEGD

2 0 MAART 2013

RECHTBANtfqter

~

KOOPHANDEL

Te

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

: 0831.230.117

Benaming

(voluit) : ELVECIM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Zomerstraat 53 te 9800 Deinze

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING - SLUITING VAN DE VEREFFENING

Er blijkt uit de notulen gesloten door Meester Xavier DEWEER, notaris te Olsene (Zulte), notaris-zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notariskantoor Xavier Deweer", met zetel te 9870 Olsene, Kerkstraat 30-32, ingeschreven onder nummer 0478.473.878 in het rechtspersonenregister te Gent, op 30 november 2012, dragende de vermelding "Geregistreerd twee bladen één verzending te Deinze op 11 dec 2012, boek 509 blad 10 vak 14, Ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00). Vr. de ea. inspecteur (getekend) De Meulemeester Elke, administratief assistent" dat de Buitengewone Algemene Vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ELVECIM", waarvan de zetel gevestigd is te 9800 Deinze, Zomerstraat 53, onder meer de volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit.

De voorzitter overhandigt aan de ondergetekende notaris het bijzonder verslag opgemaakt door de zaakvoerder in overeenstemming met artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen. In dit verslag wordt het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toegelicht. Bij dit verslag is een staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten per 30 september tweeduizend en twaalf.

Alle vennoten verklaren kennis te hebben van dit verslag alsmede van de aangehechte staat van activa en passiva, dcor ervan een exemplaar ontvangen te hebben.

Tweede besluit.

De voorzitter overhandigt aan de ondergetekende notaris het verslag opgemaakt door de heer Willy Minjauw, accountant te Deinze, in overeenstemming met artikel 181 § 1, derde alinea van het Wetboek van Vennootschappen. De heer Minjauw werd aangewezen door de vennoten om verslag uit te brengen of de voormelde staat van activa en passiva de toestand van de vennootschap weergeeft op volledige, getrouwe en juiste wijze.

Dit verslag besluit in de volgende bewoordingen, hierna letterlijk overgenomen:

"BESLU IT

Ondergetekende, Willy Minjauw, accountant, werd op 19 november 2012 aangesteld door de heer Ludo Vandenabeele, zaakvoerder van Elvecim bvba om in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht, veslag uit te brengen over de boekhoudkundige staat afgesloten op 30 september 2012 van de bvba Elvecim. De boekhoudkundige staat houdt rekening met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap en heeft een balanstotaal van 92.984,35 E.

Hij bevestigt op basis van de door hem uitgevoerde en in onderhavig verslag beschreven controlewerkzaamheden, welke werden uitgevoerd overeenkomstig de algemene controlenormen van het I.A.B., dat naar zijn mening de staat van activa en passiva per 30 september 2012  op basis van dewelke de ontbinding wordt voorgesteld, volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft op die datum, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar, onder voorbehoud van volledigheid van de fiscale en sociale schulden.

Ik heb kennis genomen van het Bijzonder verslag van de zaakvoerder voorgeschreven bij art. 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld,

Deinze, 26 november 2012.

W, Minjauw  accountant.

Alle vennoten verklaren kennis te hebben van dit verslag opgesteld door de heer Willy Minjauw, voornoemd, door een exemplaar ervan ontvangen te hebben.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In uitvoering van artikel 181 § 4 van het Wetboek van-Vennootschappen, -bevestigt de ondergetekende Notaris het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is overeenkomstig artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het verslag van de zaakvoerder, vermeld in het eerste besluit en het verslag van de accountant vermeld in het tweede besluit, blijven aan dit proces-verbaal gehecht, "ne varietur" getekend door de comparanten en mij, notaris.

Derde besluit

De voorzitter verklaart de BVBA "ELVECIM" uitdrukkelijk te ontbinden vanaf heden.

De vergadering verklaart kwijting te geven aan de zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat tijdens het lopende boekjaar en zijn ontslag te aanvaarden,

De vergadering verklaart en alle aandeelhouders gaan akkoord om de voorzitter te machtigen om de termijnrekening nummer 726-7814329-89/003 bij KBC bank op naam van de vennootschap, via een verklaring van afstand, over te dragen aan de heer Ludo Vandenabeele.

De voorzitter verklaart dat deze vennootschap geen eigenares is van onroerende goederen.

De voorzitter verklaart verder dat de vereffening dadelijk wordt voltrokken, gelet op het feit dat, bij zijn weten, aile passiva werden aangezuiverd en de activa werden gerealiseerd, waardoor de vereffening van de BVBA "Elvecim" aldus definitief gesloten is.

De vennootschap houdt op te bestaan te rekenen vanaf heden. De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende vijf jaar worden bewaard door de heer Ludo Vandenabeele voornoemd, te 9800 Deinze, Zomerstraat 53,

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

(getekend) Xavier Deweer, notaris,

Tegelijkertijd neergelegd : gelijkvormige uitgifte van de notulen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor. behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

07/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 04.06.2012 12145-0537-010

Coordonnées
ELVECIM

Adresse
ZOMERSTRAAT 53 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande