ELYS CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ELYS CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 600.847.692

Publication

12/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd

10-03-2015

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*15304351*

0600847692

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

ELYS CONSULT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 1: Vorm - Naam.

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam:

 ELYS CONSULT .

Artikel 2: Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Artikel 3 : Zetel.

De zetel van vennootschap is gevestigd te 9320 Aalst, Pijpenbeek 9.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden binnen het Nederlands taalgebied of het

tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoering.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt.

Artikel 4 : Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

- Het verlenen van diensten aan bedrijven op het vlak van het financieel beheer, administratieve

taken en management;

- Het uitoefenen van het mandaat van zaakvoerder, bestuurder, directeur of vereffenaar van

vennootschappen;

- Het verstrekken van operationeel advies, alle managementopdrachten, dagelijkse leiding en

consulting voor zover als wettelijk toegelaten of voor zover de vennootschap aan de wettelijke

vereisten voldoet.

- Het verlenen van consultancy en commerciële opvolging;

- Het verlenen van commerciële, financiële en publicitaire consultancy.

De vennootschap heeft eveneens tot doel:

- de opbouw, het beheer en het valoriseren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen van

welke aard ook met betrekking tot roerende goederen en waarden, de verwerving door middel van

onderschrijving of aankoop van aandelen, obligaties, kasbonnen, of andere roerende waarden, van

welke aard ook, van Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaande of op te richten,

alsmede het beheer van deze waarden.

Zetel :

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Benoit CLOET, notaris te Herseaux-Moeskroen, op 9 maart 2015, ter registratie neergelegd, dat:

Mevrouw PLECK Sara Rika, geboren te Ninove op 13 februari 1976, rijksregister nummer 76.02.13334.13, wonende te 9320 Aalst, Pijpenbeek 9.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht waarvan de zetel gevestigd is te 9320 Aalst, Pijpenbeek 9, en waarvan de statuten onder andere volgende beschikkingen bevatten :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Pijpenbeek 9 9320 Aalst

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

- de opbouw, het beheer, het valoriseren van een onroerend patrimonium, onder andere door het aankopen, verkopen, verhuren, huren, in leasing nemen of geven, ruilen, oprichten, verkavelen van onroerende goederen, de onroerende promotie, dit alles in de breedste zin van het woord, alsmede alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben tot dit doel of die van die aard zijn dat zij de opbrengst uit onroerende goederen bevorderen, zoals het onderhoud, het ontwikkelen, het verfraaien en het huren van onroerende goederen.

- kredieten of leningen toestaan op occasionele wijze aan vennootschappen of fysische personen, onder welke vorm ook, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in het kader van deze activiteit, zal zij alle commerciële en financiële verrichtingen kunnen verrichten, met uitzondering van deze die wettelijk voorbehouden zijn aan erkende instellingen.

- het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen ten voordele van derden;

- alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks gepaard gaan met het beheer en het bestuur van vennootschappen, meer bepaald het verlenen van advies en bijstand aan privéondernemingen en aan openbare diensten inzake planning, organisatie, streven naar rendement, (niet boekhoudkundige) controle, managementinformatie, logistiek, aankopen.

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden;

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel;

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien en brevetten, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

- het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen.

- de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel 5: Kapitaal.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder nominale waarde die elk één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

Artikel 11 : Zaakvoering.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoten of niet, benoemd door de algemene vergadering die de duur der mandaten bepaalt.

Mevrouw PLECK Sara Rika, geboren te Ninove op 13 februari 1976, rijksregister nummer 76.02.13334.13, wonende te 9320 Aalst, Pijpenbeek 9, werd benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts ontslagen worden met eenparig akkoord van alle vennoten, de zaakvoerder inbegrepen indien hij vennoot is.

Elke benoeming of ambtsbeëindiging van een zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het besluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. In die stukken wordt in ieder geval nader opgegeven of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk, gezamenlijk dan wel als college verbinden.

Artikel 12. : Een zaakvoerder.

De enige zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten van bestuur. Al de akten die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder zijn bevoegdheid.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser of als verweerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Artikel 13. : Meerdere zaakvoerders

Zijn er twee of meer zaakvoerders dan vormen zij samen een college dat beraadslaagt, beslist en handelt zoals de raad van bestuur in naamloze vennootschappen.

De beraadslagingen van het college van zaakvoerders worden vastgelegd in een bijzonder register. De notulen worden ondertekend door de zaakvoerders die deelnamen aan de beraadslaging. De kopijen en uittreksels van de notulen, in gelijk welke omstandigheid af te leveren, worden gelijkvormig verklaard en ondertekend door twee zaakvoerders gezamenlijk handelend.

Is er een college van zaakvoerders dan wordt de vennootschap jegens derden en in rechte vertegenwoordigd door twee zaakvoerders, gezamenlijk handelend, onverminderd de eventuele delegatie van machten en onverminderd de daden van dagelijks bestuur waarvoor elke zaakvoerder afzonderlijk kan handelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 16.: Delegatie van machten

De zaakvoerder of het college van zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, machten te verlenen voor bepaalde doeleinden. Zij bepalen de vergoedingen verbonden aan deze delegatie van machten.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoering in geval van overdreven volmacht.

Artikel 18 : Jaarvergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar

worden bijeengeroepen op de eerste dinsdag van de maand juni, om achttien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag

gehouden.

Artikel 24: Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 25 : Besluitvorming

a) In de gewone en de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen en bij gewone meerderheid van stemmen. Onthoudingen of blancostemmen en de nietige stemmen worden bij de berekening van de meerderheid verwaarloosd. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen. Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

b) De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris die er een authentiek proces-verbaal van opmaakt. De algemene vergadering kan over een statutenwijziging alleen dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen. Is het genoemde quorum niet bereikt, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig; de tweede vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het aanwezige of vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen, wanneer zij drie/vierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen heeft verkregen.

c) De besluiten van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

d) Aandeelhouders zonder stemrecht en obligatiehouders hebben het recht aan de algemene vergadering deel te nemen met raadgevende stem. Zij worden niet meegerekend voor het quorum, tenzij in de gevallen bepaald door het wetboek vennootschappen.

Artikel 27: Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig

december van hetzelfde jaar.

Artikel 28: Bestemming van de winst - Reserve.

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen

De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door de zaakvoering bij de Nationale Bank van België worden neergelegd, samen met de andere stukken voorgeschreven door artikel 100 van het wetboek van vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 29: Vereffening - benoeming en bevoegdheid vereffenaars.

a) Het voorstel tot ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht in een verslag opgesteld door de zaakvoering en vermeld in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken.

Bij dat verslag wordt er een staat van activa en passiva gevoegd die niet meer dan drie maanden voordien is opgesteld, waarover de commissaris, een bedrijfsrevisor of een accountant verslag uitbrengt.

De algemene vergadering spreekt zich dan uit over de voorgestelde ontbinding.

b) In geval van ontbinding van de vennootschap, wordt de vereffening gedaan op de wijze aangeduid door de algemene vergadering, die één of meer vereffenaars benoemt en hun machten en hun vergoedingen vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) dient bevestigd te worden door de Rechtbank van Koophandel. De vereffenaar(s) is (zijn) bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit, rekening houdend met de rechten van aandelen zonder stemrecht. Elk jaar legt de vereffenaar aan de algemene vergadering van de vennootschap de uitkomsten van de vereffening voor.

Artikel 30: Compensatie

Alle vorderingen die bestaan tussen de vennoten en/of de zaakvoerders enerzijds en de vennootschap anderzijds maken het voorwerp uit van nettingovereenkomsten, zoals voorzien in de wet van vijftien december tweeduizend en vier betreffende financiële zekerheden en houdende diverse fiscale bepalingen inzake zakelijke zekerheidsovereenkomsten en leningen met betrekking tot financiële instrumenten, en zullen dus in geval van samenloop gecompenseerd worden ten titel van schuldvergelijking.

Artikel 31: Keuze van woonplaats

Alle zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, wier woonplaats onbekend is worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

Inschrijving - Volstorting.

De aandelen werden onderschreven :

door Mevrouw Mevrouw PLECK Sara, voornoemd, voor een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), volgestort ten belope van twaalf duizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR), waarvoor haar de volledigheid van de honderd zesentachtig aandelen (186) aandelen wordt toegekend.

De fondsen werden gestort op een bijzondere rekening geopend bij de bank BELFIUS op naam van de vennootschap in oprichting zodat een totaal bedrag van twaalf duizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) ter vrije beschikking staat van de vennootschap zoals wordt bevestigd door ondergetekende notaris aan de hand van het attest opgemaakt door voormelde bank op drie maart tweeduizend vijftien.

Overgangsbepalingen.

Eerste gewone algemene vergadering - Eerste boekjaar.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend zeventien.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot eenendertig december tweeduizend zestien.

Zaakvoerder  aanvaarding mandaat - bezoldiging

De statutaire zaakvoerder, mevrouw PLECK Sara, voornoemd, verklaart haar mandaat als

zaakvoerder te aanvaarden en dat haar geen verbod werd opgelegd tot het uitoefenen van een

mandaat van bestuurder of zaakvoerder in een handelsvennootschap.

Haar mandaat wordt effectief bij het verwerven door de vennootschap van de rechtspersoonlijkheid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Haar mandaat zal bezoldigd zijn.

Staatsblad

Overname van verbintenissen

De verschijners verklaren dat alle verrichtingen gedaan sedert één maart tweeduizend en vijftien voor rekening van de vennootschap in wording thans door de vennootschap overgenomen en bekrachtigd worden. Deze overname en bekrachtiging dienen bevestigd te worden door de zaakvoering na het verwerven van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

Volmacht

Aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « Fiduciaire Larock » met zetel te 7700 Mouscron, Drève Gustave Fache 3/3, vertegenwoordigd door de heer Jean-François Larock, wordt volmacht verleend, met recht van indeplaatsstelling teneinde de onderhavige vennootschap bij de kruispuntbank van ondernemingen in te schrijven via een ondernemingsloket en een nummer van de belasting op de toegevoegde waarde aan te vragen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOOR EENVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Benoit CLOET, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

Coordonnées
ELYS CONSULT

Adresse
PIJPENBEEK 9 9320 AALST (NIEUWERKERKEN)

Code postal : 9320
Localité : Nieuwerkerken
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande