EMATT INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EMATT INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.937.112

Publication

30/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

28-04-2015

Griffie

*15307332*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0628937112

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Ematt Invest

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Ivan Schaubroeck te Oosterzele op 27 april 2015, neer te leggen ter registratie, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met de volgende gegevens :

Oprichter

De heer MATTHIJS, Emanuel Jan Marijke, ongehuwd, geboren te Gent op 6 januari 1978, nationaal nummer: 78.01.06-329.69, wonende te 9000 Gent, Sint-Lievenspoortstraat 202 bus 201.

Vorm - naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij verkrijgt de naam  Ematt Invest  .

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9000 Gent, Sint-Lievenspoortstraat 202 bus 201.

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Maatschappelijk kapitaal

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18 600,00) en is vertegenwoordigd door 120 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De voornoemde oprichter heeft verklaard en erkend dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat op alle aandelen is ingeschreven tegen de prijs van HONDERDVIJFENVIJFTIG EURO (¬ 155,00) per aandeel, door de heer Emanuel Matthijs voormeld voor HONDERDTWINTIG (120) aandelen, zijnde het ganse maatschappelijke kapitaal.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE09 0017 5540 5057 bij de bank BNP Paribas Fortis, geopend ten name van de voormelde vennootschap  Ematt Invest in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 27 april 2015 dat aan ondergetekende notaris is overhandigd. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel:

- Het beheer van een eigen onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen.

- Consulting en adviesverlening met betrekking tot operationeel beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen.

- Optreden als bemiddelaar en/of adviseur bij vervreemding en/of acquisitie van vennootschappen en ondernemingen.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, trading, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het

Onderwerp akte :

Sint-Lievenspoortstraat 202 Bus 0201 9000 Gent

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

even welke goederen, kortom tussenpersoon in de handel.

- De bestudering van diverse problemen in verband met het opvatten en uitwerken van projecten van allerlei aard, zowel problemen van administratieve, organisatorische, financiële, juridische of technische aard en alle aanverwante vraagstukken, de eventuele tenuitvoerlegging van deze projecten onder eigen beheer of in medebeheer, voor eigen rekening of voor rekening van derden, het ter beschikking stellen en/of verhuren van goederen tegen vergoeding, van gebouwen, lokalen, materieel, rollend materieel, meubelen, producten, en communicatiemedia in het kader van de in haar doel genoemde activiteiten.

- Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, assistentie op gebied van management, engineering en consulting, commercieel, technisch, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies. - Het verwerven door inschrijving, aankoop of anderszins, het vervreemden en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen, dit alles voor eigen rekening.

- Bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a) het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering.

b) het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere ondernemingen of vennootschappen.

c) het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

d) het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samenstelling, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Deze opsomming is niet limitatief doch moet steeds als louter exemplatief worden opgevat.

Deze formulering omvat eveneens alles wat in de sector, waarin de onderneming actief zal zijn gebruikelijk is of zou worden.

Ze mag haar doel verwezenlijken zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, onder vorm van loonwerk of vertegenwoordiging op commissie, op alle wijzen die haar het best geschikt lijken.

De voorafgaande opsommingen zijn niet beperkend en dienen in de meest uitgebreide zin te worden opgevat.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium, zoals onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen; onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst; beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden; het nemen van participaties in derde ondernemingen.

Het geheel van dit maatschappelijk doel dient begrepen te worden in de meest ruime zin van het woord.

Tevens mag de vennootschap om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

In het algemeen zal de vennootschap alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, deelneming nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen in België of in het buitenland, die eenzelfde, een gelijkwaardig of samenhangend doel nastreven of van die aard zijn de ontwikkeling van haar doel te bevorderen.

Boekjaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december. Jaarvergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarverga¬dering ge¬noemd, wordt gehouden in de zetel van de vennootschap op de vierde vrijdag maand juni om 18u00.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of tegen derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, tenzij algemene volmacht verleend door de algemene vergadering met een meerderheid van drie/vierden van de stemmen. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmachten.

Bestemming van de winst  reserves

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die op voorstel van de zaakvoerder(s) de bestemming ervan bepaalt. Ingeval tot vorming van een reserve wordt beslist, moet dit besluit goedgekeurd worden met eenparigheid van stemmen.

Verdeling van het netto-actief

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders a rato van hun aandelenbezit.

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van het uittreksel van de statuten op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2016.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op gehouden op vrijdag 23 juni 2017 om 18.00 uur. Benoeming van de eerste zaakvoerders

Worden als zaakvoerders aangesteld:

- de heer Emanuel Matthijs voormeld

en zijn mandaat aanvaardend

Hun mandaat is onbezoldigd.

Overname verbintenissen

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap sedert 1 januari 2015 aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

Volmacht

De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerder stelt, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde vennootschap aan als bijzondere gevolmachtigde, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen, het opstellen en neerleggen van de jaarrekeningen, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde fiscale instanties, de rechtbank van koophandel en andere overheidinstanties, met name VDV accountants BVBA, kantoor houdend te 9000 Gent, Voskenslaan 127.

Voor ontledend uittreksel

Neergelegd voor registratie

Notaris Ivan Schaubroeck

Wordt samen neergelegd :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

- de uitgifte van de akte

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
EMATT INVEST

Adresse
SINT-LIEVENSPOORTSTRAAT 202, BUS 0201 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande